Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    labtopta m8s dosyalarını göreceksinki kopyala yapıştır yapasın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

labtopla bağlantı yapınca bilgisayar dosyasının içinde c sürücü yanında m8s içinde d sürücü belirecek ben windows 7 kullanıyorum windows 10 için bigisayarı dosyasını google araştırabilirsin...

Htc'nin uygulaması varmış dosya yöneticisi gibi. Onu indirdim oradan yapıyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

labtopla bağlantı yapınca bilgisayar dosyasının içinde c sürücü yanında m8s içinde d sürücü belirecek ben windows 7 kullanıyorum windows 10 için bigisayarı dosyasını google araştırabilirsin...

Htc'nin uygulaması varmış dosya yöneticisi gibi. Onu indirdim oradan yapıyorum şimdi.

• Sanirim bu telefonu root layip recovery yukleme zamani gelmis ; yeni aldim forumda goremedim ilk ben paylascam anlasilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nougat gelecek mi buna? ona göre almayı düşünüyorum
  • arkadaşlar ykb mobil internete gözle açılma geldi bende göz kısmına gelince program atıyor... ykb aradım yardımcı olacaklar ama bir gelişme yok arkadaşta lg3 var onunki anında kuruldu gözle şifre girmeden ybk internet giriyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan499

Sanirim bu telefonu root layip recovery yukleme zamani gelmis ; yeni aldim forumda goremedim ilk ben paylascam anlasilan

Ben konu açtım aylar öncesinden https://forum.donanimhaber.com/htc-m8s-recovery-mod-root-rom-kurulumu-anlatimi--121670188
  • arkadaşlar cihazdan memnun musunuz?
    ikinci el olrakak 600 TL civarına almayı planlıyorum.
    4.5 g hızı stabilitesi ve batarya performansı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Sanirim bu telefonu root layip recovery yukleme zamani gelmis ; yeni aldim forumda goremedim ilk ben paylascam anlasilan

Ben konu açtım aylar öncesinden https://forum.donanimhaber.com/htc-m8s-recovery-mod-root-rom-kurulumu-anlatimi--121670188

Evet konu acmışşın konuda bahsettıklerin ve komutlar hatalı ,görselde eklememişşin çeviri yapıp yazmıssın galiba;verdigin paylaşımlan insanlar bir sey yapmıya kalkarsa cihazları açılmıycak hale gelir,surekli resetler kendini insanları yeteri kadar bilgilendirmeden paylaşım yapmamak gerekir,aksi takdirde zarar vermiş olursun,
    xda da bile tam anlamıylan bir görsel yok,yada herkesin anlıyabilecegi acıklıkta;ben bir ikigörsel ekliyim istersen ;

• KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt
    hız iyi 4.5g de iyi ama bataryayı cok cabuk tuketıyor ve cihaz ısınmasındanda kaynaklanabili bu durum diger m serilerinde oldugu gibi,cm12 yukleyıp öyle denıycem ısınma ve batarya konusunu,birde kamera yeterli degil bence ,farklı bir tele yonelebilirsin tercih senin
  • KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt
    Kamera rezalet

Batarya rezalet(Ne yaptıysam hiç verim alamadım)

4.5 hızı çok iyi

Yoğun kullanımda ısınma kendini belli ediyor.

Saf kendi halinde bile 7 gb boş yer kalıyor sana , Zaten ıvır zıvır uygulama yükleyince de fazla bir yer kalmıyor. Bana HTC ye tövbe ettiren cihaz oldu kendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Kamera rezalet

Batarya rezalet(Ne yaptıysam hiç verim alamadım)

4.5 hızı çok iyi

Yoğun kullanımda ısınma kendini belli ediyor.

Saf kendi halinde bile 7 gb boş yer kalıyor sana , Zaten ıvır zıvır uygulama yükleyince de fazla bir yer kalmıyor. Bana HTC ye tövbe ettiren cihaz oldu kendisi.

hocam 7gb boşyer veriyor doğru hafıza kartını birleştirince pek bu 7gb kullanmıyor hadi 1 gb kullansın anası 6 gb olur her yüklediğin 32gb hafıza kartından düşer...
    pil konusunda haklısın pili bazen su gibi yiyor, kamera ile işim olmadığından yorum yapamıyacağım fakat internet canavar seri ve hızlı

• erkan499 E kullanıcısına yanıt
    Pardonda yanlış kısımlarını söyler misin?Biraz saygısızca atıp tutmuşsun sanki.Çeviri ile alakası yok kendi yaptığım şekilde açıklamaya çalıştım.Sen anlayamıyorsun diye başkaları da anlamayacak değil,yapan insanlar yapıyor gayet rahatça

" Lütfen adımları doğru takip edin,bilmediğiniz yerlerde sorun,elimden geldiğince yardımcı olurum.Basit bir dille anlatmaya çalıştım,hatam varsa şimdiden affınıza sığınırım " diye bir not düşmüşüm ayrıca,benim translate kullanmaya ihtiyacım yok bu arada hangi cümlede gördün translate yaptığımı buraya yazda bilelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 4 Şubat 2017; 19:10:5 >
  • Pandora rom kullanıyorum arkadaşlar tavsiye ederim
  • quote:

Pardonda yanlış kısımlarını söyler misin?Biraz saygısızca atıp tutmuşsun sanki.Çeviri ile alakası yok kendi yaptığım şekilde açıklamaya çalıştım.Sen anlayamıyorsun diye başkaları da anlamayacak değil,yapan insanlar yapıyor gayet rahatça

" Lütfen adımları doğru takip edin,bilmediğiniz yerlerde sorun,elimden geldiğince yardımcı olurum.Basit bir dille anlatmaya çalıştım,hatam varsa şimdiden affınıza sığınırım " diye bir not düşmüşüm ayrıca,benim translate kullanmaya ihtiyacım yok bu arada hangi cümlede gördün translate yaptığımı buraya yazda bilelim..

Yazınızdaki komut dosyalarına baktıgımda anlamak zor degil ceviri kullanıp paylasım yaptıgınızı anlamak;verdiginiz komutlar yanlış;
    izlediginiz yol yanlış,sonuç brıck olan bir telefon kalır elinizde

1-android dosyası vermişşiniz ve içindeki recovery imaj dosyası vermişşiniz buraya kadar dogru;verdiginiz komutta drek recovery.img yazmışşınız dosyadaki recoverının tam adını yazmamışşınız dolayısıyla komut gormıycektır,

dogru olanı ve anlatımı kendim konu acarsam verırım cunku trl brıck olur sadece recovery yukleyınce ve rootta öyleatılmıyor ,basit 3 işlemde gecebiliyorsun bunları
    sen daha 1 inci kısımı halletmeden farklı bır romu nasıl kurabildinki?

dedigin romu bende kurdum ,cm 12 sarj ve ısınma olayını cozmus bu telefonun onukullanıyorum yapabilenlere tavsiye ederim

dogru olanları burada vermıyorumki insanlar eksık bılgıyle telefonlarını cokertıp zarar gormesin

• quote:

quote:

Yazınızdaki komut dosyalarına baktıgımda anlamak zor degil ceviri kullanıp paylasım yaptıgınızı anlamak;verdiginiz komutlar yanlış;
    izlediginiz yol yanlış,sonuç brıck olan bir telefon kalır elinizde

1-android dosyası vermişşiniz ve içindeki recovery imaj dosyası vermişşiniz buraya kadar dogru;verdiginiz komutta drek recovery.img yazmışşınız dosyadaki recoverının tam adını yazmamışşınız dolayısıyla komut gormıycektır,

dogru olanı ve anlatımı kendim konu acarsam verırım cunku trl brıck olur sadece recovery yukleyınce ve rootta öyleatılmıyor ,basit 3 işlemde gecebiliyorsun bunları
    sen daha 1 inci kısımı halletmeden farklı bır romu nasıl kurabildinki?

dedigin romu bende kurdum ,cm 12 sarj ve ısınma olayını cozmus bu telefonun onukullanıyorum yapabilenlere tavsiye ederim

dogru olanları burada vermıyorumki insanlar eksık bılgıyle telefonlarını cokertıp zarar gormesin

Evet yanlışlık olmuş recovery img olayında..

1.olarak s-on olan telefon brick olmaz.Yani oraya fastboot flash recovery recovery.img yazdığında cihaza olmayan bir komut uygulanmaz Orda takılan adam bana sorabilir.
    2.olarak bende bilgilendirmeye bir sorun yaşarsanız yardımcı olacagımı söyledim zaten.Sen bana bunu özelden yazarak yada konu içinden yazarak hatalı yazımın var diye uyarsaydın,bende senin gerçekten başka insanları düşünüyor olduğunun kanısına varırdım.Açtığım konuyu ben insanlar faydalansın amacıyla yapıyorum zaten burda.Keşke ben burdan yazmadan önce sen benim konumu incelediğinde bana bahsetseydin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 5 Şubat 2017; 3:28:4 >

• Sen konuyu halen anlamis falan degilsin ; sadece arastirip bulabildigini paylasmiya calismissin ;boot klidi acilan cihazda brick olur recovery yukliyebilseydin seninkinde olucagi gibi insanlari zarara ugraticak yanlis paylasim yapmayin ; telefoncular orjinal ruu atmaya neteden baksan 150 -200 tl den baslar bunlara

İstek olursa ayrintili konu acarim gorsel anlatim ve gerekli dosyalar kimsede zarar gormeden yapabilir

NOKTA

• Kulaklık girişim bozuldu garantiye girer mi acaba?Tamiri ne kadar tutar bilgisi olan var mı?

• erkan499 E kullanıcısına yanıt
    Gerçekten boş konuşuyorsun,bana gelmişsin img falanca dosyasından bahsediyorsun,elle tutulur bir şey söyleyemiyorsun,insanları yanlış yönlendirme konumu baltalayıp en azından.Ortada bir emek var ve saygın olsun.Madem yanlış bir şeyler gördün ve milleti çok düşünüyorsun bu kadar,neden ulaşıpta bana düzeltmemi söylemiyorsun?Bilgisizliğini benimle mukayese etme..Gelmişsin translate diyorsun :D ingilizce benim ana dilim kadar,gidip translate kullanacak birisi değilim,nerden anladın translate yapıldıgını ona bile cevap veremiyorsun.Git başka yerde oyna.Blok yapıştırıyorm sana hemen..
  • bence hiç cevap vermeyectin forumdan gidecekti zaten uslubu bile acayip forum arkadaşlığı ile alakalı değil boşver morelini bozma kardeşim biz kimin ne olduğunu biliyoruz melih kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 10 Şubat 2017; 10:02:25 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.