Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
173.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorgulatınca klon imei olduğu nasıl anlaşılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyash

Sorgulatınca klon imei olduğu nasıl anlaşılır

Benden bir önceki yoruma bakarsan truncu adlı arkadaş yazmış. Aynen öyle yazar, yani başka cihaz olarak görünür veya başka model. Aynı model de olabilir tabi ama milyonda bir ihtimal...

• sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    İmei atılmış işte..zaten imei atmak demek başka bir telefonun imeisini atmak demek değil mi..sorgulayınca genelde eski kullanılmayan telefonların adı çıkar..yurtdışından alınca böyle yapmadan zaten nasıl kullanacaksın..pasaporta kayıt ettirmen gerekir ya da

• quote:

İmei atılmış işte..zaten imei atmak demek başka bir telefonun imeisini atmak demek değil mi..sorgulayınca genelde eski kullanılmayan telefonların adı çıkar..yurtdışından alınca böyle yapmadan zaten nasıl kullanacaksın..pasaporta kayıt ettirmen gerekir ya da

Aynen dediğin gibi...

Bunda bir sıkıntı yok..bu haliyle Android 7 almaz mı

• quote:

Bunda bir sıkıntı yok..bu haliyle Android 7 almaz mı

Pasaporta kayıtlı değilse uzak dur. Güncelleme almaz bu bir, ikincisi yarın o cihaz kapalı duruma düşebilirsiniz. Telefoncular bazen üşengeçlikten, bazen diğer cihazı kullanmaya devam ettiklerinden, bazen de tekrar imei atıp para almak için kopyalanan cihazı imha etmiyorlar. iki cihazda kullanımda olunca sistem her iki cihazı da görüyor ve sonraki cihazı hatta bazen ikisini kullanım dışı bırakıyor. Böyle bir cihazda sürekli imei'yi kopyalayan şahsın iyi niyetine mahkum olursun. O iyi niyetli olsa bile telefonun yarın kullanım dışı kalmayacağının garantisi yok. Bunları göze alırım, canımı sıkmaz dersen o zaman sorun yok. Ben imei klonlu cihaz kullandım,her 3 ayda bir kullanım dışı kalıyordu gidip tekrar imei değiştiriyordum. Pasaport kayıtlı cihazların da riskli olduğunu bilmek lazım. Pasaporta kayıtlı cihazların en azından 6 aydan fazla süredir pasaporta kayıtlı olması yararına olur. Bazı şahıslar daha önce telefon kayıt edilmiş pasaporta süre dolmadan tekrar başka Bir telefon kaydediyorlar. Bunu Btk 6 ay sonra farkediyor ve cihazı kullanım dışı bırakıyor...

Teşekkür ederim

• Merhaba.. TElefonumda performans problemleri oluşmaya başladı..
    2,5 sene sonra (güncellemeler hariç) artık bir format atma zamanı geldi diye düşünüyorum.

Bunu telefonun içinden mi yapıyoruz (telefonu sıfırla menüsü)? yoksa başka bir program mı kullanıyoruz (daha önce SOny'de böyle bir program vardı?

Yedekleme için önerileriniz neler? Google hesabına mı yedekliyor? aplikasyonlar da yedekleniyor mu yoksa sadece resimler müzikler ayarlar falan mı? Banka aplikasyonların yedeklenmesi sorun yaratıyor mu (hem güvenlik açısından hem de bankadan gelen bildirimler açısından)?

Genel olarak birkaç kelime yazarsanız memnun olurum.

Teşekkürler..
  • Arkadaşlar elimde amcamdan aldığım M9 var telefon da

4.5 G desteği mevcut mu.
    Mesajlar açılmıyor messengerdan giriliyor mesajları okuyamıyorum telefon yurt dışı email atılmış büyük ihtimalle kayıtlı değil güncelleme yapsam sıkıntı yaratır mı.
  • arkadaşlar htc m9 için android 8.0 güncellemesi gelecekmiş ne zaman gelir sizce?
  • canyash
    1.5 yıldır yurtdışı HTC M9 kullanıyorum. Geldiğinde stock android 6.0 yüklüydü. IMEI'i kendim (eski telefonumun IMEI numarası) attım. Sonra da stock android Nougat 7.0'ı kendim yükledim. Hiçbir kitlenme yaşamadan kullanıyorum. Isınma var ama öyle abartıldığı kadar da değil.

Richards Covers
    4.5G desteği var. Mobil veriyi açtığında ekranın üst sağ köşede "H" olarak görünür. 3G-H ve H+ hepsi 3G’dir. 4.5G'yi kullanmak istiyorsan operatöründen açtırman gerekir. Yada web sitesinden kendin de aktif edebilirsin. Dikkat 4.5G'yi dikkatlice kullanmazsan kotayı çok çabuk bitirebilirsin.
    IMEI no'yu sorgulattır, kayıtlı değilse IMEI atman yada attırman gerekir. Güncelleme yapabilirsin.

MatrixCode
    Android 8.0 ilk önce Avustralya'daki kullanıcılara sonrada Avrupa'ya gelecekti. Şansımız olursa bu yıl sonuna doğru kullanabiliriz.

• Arkadaşlar malum siteden htc one m9 aldım yurt dışı sıfır.rom yükledim sim kart yok uyarısı veriyor baktım sitelere çözemedim durumu bilgisi olan var mı ?
  • derkin
    Bazı stock yada custom romlar sim kartı görmezler. Bu durumu bizzat yaşadım. Uyumlu bir rom kurmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

derkin
    Bazı stock yada custom romlar sim kartı görmezler. Bu durumu bizzat yaşadım. Uyumlu bir rom kurmalısın.
    Oreo romu yüklenebiliyor mu bu cihaza?
  • Oreo romu duymadım ve kullanmadım. Buradahttps://forum.xda-developers.com/one-m9/development çeşitli romlar var. Birini kurabilirsin.
    Viper One rom, ICE rom, maximushd rom, S-rom, Deodexed rom kullandıklarımdan bazıları. Halen stock 7.0 kullanıyorum.
  • Oreo kuruluyor diye okudum ama kurmaya cesaret edemedim, orijinal yazılımda gereksiz çok şey var.

Ne kuralım mesela?

• Stabil ve sorunsuz, pil dostu Stock 7.0 tavsiye ederim.
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    htc nin kendi sitesindeki rommu?

4.30.617.12

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

derkin
    Denemedigim rom kalmadi gibi imei hanedi bos gorunuyor telefonda

• ugarb
    Olabilir. Bendeki sürüm stock 7.0 Yazılım:4.28401.3
    derkin
    fastboot getvar all komutu ile (IMEI no gizlenerek) bilgilerini paylaşır mısın?
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.