Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
173.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoXVII

Arkadaşlar Merhaba,

HTC ONE M9 la ilgili dün yaşadığım bir sorunu sizlere anlatmak istiyorum.

Öncelikle Cihaz 03/02/2016 de alındı.
    Dün gece cihazı kullanırken %17 de şarjı varken birden kapandı ve sonra tekrar açmaya çalıştığımda beyaz arka plan HTC yazısı çıktı ve sürekli titreyip kendini kapatıp açtı. Şarj bitene kadar devam etti. Sonra tekrar şarj koydum biraz dolsun tekrar açayım dedim. Bu sefer arka plan siyah önde siyah htc yazısı yazdı.

Bugün recovery mode erişmeye çalıştım. Şuan arka planda sürekli siyah ve titreşim halinde 2sn de bir kendi kendine açılıp kapanıyor. Recovery mode zor erişiyorum. Erişince de telefonu sıfırlamak için boot to recovery mode deyince tekrar kapanıyor ve siyah ekran siyah htc yazısı. Ne yapacağım lütfen yardım edin?
    Sorun güncel help :)

• quote:

Sorun güncel help :)

Alıntıları Göster
    Sarj olmuyor mu yani hiç ?
  • nuhoglu55 kullanıcısına yanıt
    Full kasa diye birşey yok hocam.. Arka kasa ve ön panel var... Ben önce telefoncu da arka kasa 180 tl ve pil 50 tl değiştirmiştim.. Bir süre sonra arka kamera lens kapağı düştü.(yapistirdilar) .. Sonra tel cekmemeye başladı. Kamera görüntüsü bozuldu.. ..(kasa orjinal demişlerdi ama yalanmış)Doğru kvk ya gittim orjinal arka kasa ve pil değiştirdiler... 400 tl.. Ama tel canavar oldu yine...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuhoglu55

Herkese merhabalar. Telefonuma batarya ve full kasa (ön çerçeve de dahil) almak istiyorum. En uygun fiyata ikisini nereden temin edebilirim. Özellikle full kasa. Yardımcı olursanız çok sevinirim
    n11.com da 80 90 tl ye var. HTC m9 kasa şeklinde ara. Yorumları iyi olanlardan alabilirsin.

• Burada https://www.akilliphone.com aradığını bulabilirsin. Daha önce power filmi alıp HTC M9 telefonuma takmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 10 Mayıs 2018; 20:8:48 >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şarj oluyor. Açılmıyor telefon :)
  • quote:

Yok hocam şarj oluyor. Açılmıyor telefon :)
    Bootloader a falan giriyorsa kurtarma imkanın var. Download Mode a girip yazılım atabilirsin. Sarj ekranı geliyorsa onlar da gelmesi lazım.

• Telefonumun bataryasını, hoparlörlerini ve mikrofonunu değiştirttim.. Gayet güzel oldu..
    Telefonu da sıfırladım.. Bir süre daha idare eder beni..

Chrome yerine Kullanabileceğim başka internet tarayıcı öneriniz var mı? Evet chrome çok rahat ama çok yoruyor cihazı? Yoksa "yine en iyisi chrome öyle devam et" mi diyorsunuz?
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yapacağım tam olarak. Telefonculara verdim. 2 telefoncuda telefon yazılım kabul etmiyor dedi. Kendim arayüzüne girip boot recovery felan yapınca olmuyor.
  • quote:

Hocam nasıl yapacağım tam olarak. Telefonculara verdim. 2 telefoncuda telefon yazılım kabul etmiyor dedi. Kendim arayüzüne girip boot recovery felan yapınca olmuyor.
    Telefon yurt içi mi? En son sürüm bilgileri neler? Hboot falan bunları detaylı yazabilir misin?

• Batarya güzel sorunsuz.. AMa çinlilerin iddia ettiği gibi 3800 mAh değil.. Normal 2840 :) BAtarya değişimi için tavsiye edebilirim markayı..
  • Batarya güzel sorunsuz.. AMa çinlilerin iddia ettiği gibi 3600 mAh değil.. Normal 2840 :) BAtarya değişimi için tavsiye edebilirim markayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sui_cast

Telefonumun bataryasını, hoparlörlerini ve mikrofonunu değiştirttim.. Gayet güzel oldu..
    Telefonu da sıfırladım.. Bir süre daha idare eder beni..

Chrome yerine Kullanabileceğim başka internet tarayıcı öneriniz var mı? Evet chrome çok rahat ama çok yoruyor cihazı? Yoksa "yine en iyisi chrome öyle devam et" mi diyorsunuz?
    Hocam kaça mal oldu, nerede yaptırdınız? On kasada (ekranlı) değiştiniz mi?

• Telefonun ısınma problemini ortadan kaldırmanın yolu yok mu hala?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RİDEN7

Hocam kaça mal oldu, nerede yaptırdınız? On kasada (ekranlı) değiştiniz mi?

Alıntıları Göster
    Batarya ve Hoparlörler 19$ civarı (kur uçmadan önce ) Aliexpress'ten.
    İşçilik + mikrofon değişimi 100-TL..

Burada (Ankara) iş yerime yakın bir yerde yaptırdım.
  • First Premolar
    Telefon sürekli mi ısınıyor? Stock mu custom rom mu kullanıyorsun? Bataryası kaç yıllık?
  • merhaba telefonda android 7.0 yüklü , merak ettiğim bildirim geldiğinde ekran kilidini açmadan görmemiz mümnkün mü ? ekran uyanıyor ama görmek için dokunmak gerekiyor.tşkler
  • Telefonun ekranını açınca bazı uygulamalar kendiliğinden açılıyor, bazen takılıyor vs.

Bu telefona oreo yuklenirmi yada ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 11 Haziran 2018; 13:37:55 >
  • Kilidi açmadan gelen bildirimleri sadece "içerik gizli" olarak görürsün. Detayını açınca görürsün.
    Ekranı açınca hangi uygulamalar açılıyor? Takılan uygulamalar hangileri?
    Oreo yani android 8.0 Türkiye'ye henüz gelmedi. Ama 7.0 Nougat sürümünü kurabilirsin. her iki sürüm de birbirine benzer. Ben 9 aydır stock 7.0 kullanıyorum. Şimdiye kadar kullandığım sürümler içinde en stabil olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 12 Haziran 2018; 7:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

arkadaşlar kameranın içinde camın içerisinde nokta şeklinde bir lekem var. bunu nasıl temizletebilirim? lütfen yardımcı olun
    Merhaba MatrixCode
    Sorunu çözebildin mi? Tesadüf bu ya benzer durum bende de oluştu? Çektiğim fotoları zoomladığımda (zoomlama yapmadığımda görünmüyor) fotonun ortasında siyah bir leke oluşuyor. Leke kamerada mı mercekte mi bilemiyorum?

Edit:PM'den yazdığın için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 12 Haziran 2018; 7:56:1 >

• 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.