Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
173.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoparlörlerden gelen sesin bozulması sorununu yaşayan var mı? Birkaç kere hafif şiddette elektrik süpürgesine çektirdim ama 2-3 gün sonra eski haline döndü.. NAsıl temizlenebilir?

Aliexpresten şu telefon tamir kitlerinden alsam kendim yapabilir miyim?

bu arada Oreo'ya hiç ihtimal vermiyorum ama gelirse telefonu 1 sene daha kullanırım. Yoksa bu yaz sonu değiştirmeyi düşünüyorum..
  • sui_cast S kullanıcısına yanıt
    Diş fırçasıyla temizleyin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kameranın içinde camın içerisinde nokta şeklinde bir lekem var. bunu nasıl temizletebilirim? lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

arkadaşlar kameranın içinde camın içerisinde nokta şeklinde bir lekem var. bunu nasıl temizletebilirim? lütfen yardımcı olun

Telefonu açma konusunda tecrüben varsa kendin temizleyebilirsin. Yada HTC M9 telefondan çok iyi anlayan bir telefoncuya yaptırabilirsin.
    Alttaki linkte HTC M9 nasıl açılıyor konulu videodan bakıp yapabilirsin.
    Ben yaparım diyorsan plastik bir aparata ( kenarı çok ince kredi kartı da olabilir), saatçi tornavida takımı, tork tornavida (Telefonun önündeki alıcı gözü kapatan siyah plastiği çıkarınca yanlardaki iki vidayı ve kamera camına ulaşmak için) gerekli.

• arkadaşlar sahibinden de bazı satıcı 500tl ye G3 600tl ye htc one m9 satıyor. şimdilik bu iki cihazdan birini alıp 3-5 ay idare etmem gerekiyor hangisini tavsiye edersiniz ? m9 ün herhangi bir kronik sorunu falan mı ? m9 ü tavsiye eder misiniz ?
  • HTC M9 İçin Önümüzdeki Ay Avustralya'da Android 8.0 Oreo Güncellemesi Dağıtılacak

Böyle konular dolaşıyor nette arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan birileri var mı yada yalan haber mi acaba ?
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Ben pek ihtimal vermiyorum ama olursa eskilere iyi bir jest olmuş olur

• ettu E kullanıcısına yanıt
    bazı numaraları 50 defa yedeklemiş :((
    bazı kişiler kayıtlı oldugu halde arama esnasında isimleri çıkmıyor :(
  • Rehberi google, whatsapp ve senin mevcut rehberin yedekliyor. Rehberindeki kişiler seni aradığında arayan kişi görünmüyorsa yedeklerini alıp telefonunu formatla. Aynı durumu bende yaşadım. Bildiğim her yöntemi denedim, çözüm bulamadım. Formattan sonra kurulumda ise google yedeklerini geri yüklemek ister misin diye sorduğunda hayır deyip temiz kurulum yap, sorunun bu şekilde çözülmüş olur.
  • Tüm rehber gider mi ?

• HTC one M9 için elimde 2 adet kılıf vardır. İlgilenen olursa altaki linkten ulaşabilirler

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=130869331
  • Sıfır kurulum yapınca yani telefonu formatlayınca rehberin tamamı gider. Playstoreden "Super backup" uygulamasını indir. Kişileri, sms, apk hepsini yedekle. Kurulumdan sonra da geri yükle.
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Şeffaf kılıfa talibim..

• Şeffaf kılıf @RİDEN7 hocamıza satılmıştır. Spigen slim armor M9 kılıf satışı devam etmektedir.
  • Güncelleme uyarısı geldi ancak güncelleme yapmak istemiyorum bildirim çubuğunda uyarı var gitmiyor nasıl giderebiliirim

• crashris kullanıcısına yanıt
    Acaba ne güncellemesi geldi

• Sürüm bilgilerini yazarsan ne olduğu anlaşılır. Muhtemelen güvenlik yaması olabilir.
  • telefona yeni bir şarj aleti almak istiyorum hızlı şarjın iyi ve sağlıklı olması için kaç V ve kaç A olanını almam lazım bu syrox marka falan var onların 2.4a olanları çok mu gelir ?
  • Çıkış değer, 5V-1.5A olmalı. Ben Ugreen 5V-2.4A'lik adaptör ile kablosunu kullanıyorum. USB kablosu ne kadar kaliteli olursa şarjı da o kadar güçlü olur.
  • Bu cihaz 800tl yer alınıp 1-2 yıl kullanılabilinirmi? maddi sebeplerden ötürü iphone6simi sattım zenfone6 kullanıyorum şu anda. donma kasma problemi yaşıyorum bu cihazı cüzzi bir farkla alabilirim tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.