Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
173.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar, şarj cihazım kayboldu. Bu nedenle yeni bir tane almalıyım. Önerisi olan? (Hızlı Şarj desteği olursa şarj cihazının, çok iyi olur)
  • Aukey pa-u28 i oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M9 almayı planlıyorum hocam M8 de olabilir tabi ama önceliğim M9 malum internet sitesinde bir çok ilan var 600-700 tl arasında güvenilir midir? Daha önce alışveriş yapan oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

M9 almayı planlıyorum hocam M8 de olabilir tabi ama önceliğim M9 malum internet sitesinde bir çok ilan var 600-700 tl arasında güvenilir midir? Daha önce alışveriş yapan oldu mu

Kesinlikle uzak durulması gereken cihazlar ekran sorunlu wifi sorunlu şebeke çekim sorunları daha bir çok sorun mevcut ikinci el temiz tr faturalı bulursanız alın kendim kullanıyorum güzel cihaz tavsiye ederim son güncellemeler ile ısınma sorununu ortadan kaldırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

quote:

M9 almayı planlıyorum hocam M8 de olabilir tabi ama önceliğim M9 malum internet sitesinde bir çok ilan var 600-700 tl arasında güvenilir midir? Daha önce alışveriş yapan oldu mu

Kesinlikle uzak durulması gereken cihazlar ekran sorunlu wifi sorunlu şebeke çekim sorunları daha bir çok sorun mevcut ikinci el temiz tr faturalı bulursanız alın kendim kullanıyorum güzel cihaz tavsiye ederim son güncellemeler ile ısınma sorununu ortadan kaldırdılar.

Teşekkür ederim garantili bir cihaz aramaktayım kamera performansı nasıl acaba bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler. İphone 6S`den geçeceğim

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim garantili bir cihaz aramaktayım kamera performansı nasıl acaba bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler. İphone 6S`den geçeceğim

Çok iyi bir performans beklemeyin doğrusu ama iş görür düzeyde iphone 6s geçecekseniz eğer kamera olarak sizi tatmin etmeyebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok iyi bir performans beklemeyin doğrusu ama iş görür düzeyde iphone 6s geçecekseniz eğer kamera olarak sizi tatmin etmeyebilir.

Teşekkürler sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: high-fidelity

Bende buna baktım fakat orijinal olan versiyonu nereden alabilirim acaba? Onu bulamadım doğru düzgün. HTC'nin kendi sattığı bir yer var mı internetten veya başka bir yerden?

Teleservice böyle ürünlerin satışını yapıyor mu acaba..

HTC 10'un adaptörü gereksiz mi kalır acaba? (3.0 olan rapid adapörü)

Fikri olan?
  • quote:

quote:

Bende buna baktım fakat orijinal olan versiyonu nereden alabilirim acaba? Onu bulamadım doğru düzgün. HTC'nin kendi sattığı bir yer var mı internetten veya başka bir yerden?

Teleservice böyle ürünlerin satışını yapıyor mu acaba..

HTC 10'un adaptörü gereksiz mi kalır acaba? (3.0 olan rapid adapörü)

Fikri olan?

Htc 10 adaptörü elbette işe yarar hocam.

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Ondan alayım olmazsa hocam. Acaba orijinal olanı nereden bulabilirim?

Link verebilecek olan var mı?

Veya Telerservice noktaları satışını yapıyor mu?
  • Önce letgo da bak hocam istersen. Forumun ikinci el bölümüne bak. Sonra sahibinden aracılığıyla bulmayı dene hocam. Kutudan çıkmış daha iyi olur kanımca.

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam. Tavsiye için teşekkürler.
  • degerli43 D kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz uzerine aukey sarj cihazini aldim lakin yavas sarj uyarisi veriyor ve yarim saatte en fazla %5 sarj ediyor .Bir cozumu var mi acaba ?

• estm2995 E kullanıcısına yanıt
    Allah Allah. Benim 3000 mah bataryayi 1.30 saatte dolduruyordu. Arizali olabilir bence geri gonderin.

• İstanbuldan bir tanıdık vasıtası ile HTC m9 geldi galiba bulgaristandan getirdiler. Telefona bankalara tarafından mail geldi.Cihazınız kopyalanmıştır herhangi bir veri paylaşımında sorumluluk kabul edilmez gibisinden. Cihaz kayıtlı demişler di bize ımeil sorgulaması yaptığım da telefon turkcell wın olarak görünmekte. Nasıl orijinal ımeil numarasını bulabilir veya dönebiliriz. Ruhsata işlettirmek istiyorum telefonu bu mümkünmü dür.
  • Edit: Bilgi için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Eylül 2017; 0:29:35 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    veri tasarrufu hocam o şarja faydası var bir zararı yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

Daha önceden böyle bi şey yoktu o yüzden merak ettim hocam. Herhalde yanlşlıkla açtım sanırım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Eylül 2017; 22:21:57 >
  • quote:

Merhaba,bir sorum olacaktı cihaz ile ilgili çıktığı zaman cihaz her s810 lu cihaz gibi çok ısınıyordu hala bu durum devam ediyor mu yoksa güncelleme ile giderildi mi? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

quote:

Merhaba,bir sorum olacaktı cihaz ile ilgili çıktığı zaman cihaz her s810 lu cihaz gibi çok ısınıyordu hala bu durum devam ediyor mu yoksa güncelleme ile giderildi mi? şimdiden teşekkürler

hocam merhaba. benim telefon ısınma düzeyi yok denemez ama aşırı ısınma yok şuan cihazda. galiba giderilmiş. ben hiç aşırı ısınma yaşamadım. her şey düzgün çalışıyor. pil de normal kullanımda 1 günü çıkartmakta

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.