Şimdi Ara

HTC one m9 ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktaki telefonumun ekranı kırıldı komple telefoncuya götürdüm 3 tane taktık fakat uymamış dediler sizce neden uymamış olabilir ya da nerden temin edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neye göre uymamış ? Gittiğiniz normal bi telefoncu ise tamir etmeleri çok zor üstelik parça bulmalarıda pek kolay değil

resmi bir servise gönderin kvk ya da genpa gibi

garantiniz hangi firma tarafından karşılanıyorsa o servise gönderin eğer yoksa dediğim servislere gönderin cihaz için tamir ücreti alacaklardır.
    En azından tamir ederler

bende One M8 var geçen sene 2 defa kvk ya gönderdim sorunsuz şekilde tamir ediyorlar ama yedek parçaları sorunlu çıkabiliyor

ilk gönderdiğimde ölü piksel vardı ekranı değiştirildi ama yeni gelen ekrandada ölü piksel vardı ve telefonu elimle kavrayınca şebeke yavaş yavaş düşüyordu
    sonra ikinci defa gönderdim üstelik htc destek hattından kvk ile görüştüm dikkate alacaklarını söylediler

yeni ekran takıldı cihazı fiziksel olarak temizlediler ama yeni ekrandada ölü piksel vardı.

demem o ki Türkiye'de Apple ürünlerinin garanti servisleri haricinde çoğu firma böyle küçük şeylere dikkat etmiyor ve olan kullanıcıya oluyor

• kendin yurtdışından ekran getirt tak telefonculardan daha özen gösterirsin kendi malın olduğu için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.