Şimdi Ara

HTC One M9, Galaxy S6 ve Edge fiyatları ve Vestel vergisi gerçekleri özel video (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
2
Favori
7.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperen_69

orda müslüman bir ülke derken yaşayanların çoğunluğuna vurgu yapıldığı çok açık ayni ordan onu çekip bu şekilde belirtmenin ne faydası var

Çocuk oyuncağı değil bu işler. Bu konularda yorum yapacak bilgisi yoksa videolarda bahsetmesin Mesut Çevik.
  • En son yerli ürün maceramı anlatayım;
    Arçelikten Tv aldılar bizimkiler. Bir hafta dil dökmeme rağmen buradan almayın diye yine de gidip Arçelikten aldılar. Bizimkilerin en son gidişinde en son model vs vs diyip kandırmışlar. Televizyon 42" 2100₺(2000₺ de olabilir tam hatırlayamadım) fiyatı. İnternetten bakayım özelliklerine dedim ürünün bilgileri internette yok, bayiden öğreneceğim bana tüm özellikleri var diyor(:D tüm özellikleri olduğu belli). Müşteri hizmetlerini aradım, talep oluşturayım mail adresinizi iletin dediler. Uğraş baba uğraş anlayacağınız.

Televizyon başlı başına problem zaten. Kablosuz ağı görüyor, belli bir süre geçtikten sonra bağlantıdan düşüyor. Ardından hiçbir kablosuz ağı görmüyor. Teknik servisten eleman geldi. Kendisi bile yarım saat uğraştı televizyonu resetledi.
    Kablosuzu bağlamadaki amacım filmleri, belgeselleri, animeleri vs. hiç uğraşmadan ağ üzerinden izlerim. Bu da benim için problem olduğundan başka bir modemi switch niyetine kullandım(Ana modemden de kablo çekerdim de böyle yapmak daha iyi oldu, uzun iş anlatması :)). Velhasıl kelam internet problemini çözmüş olduk. Airties 5650(yerli üretici!) modem mevcut. Hdd yi takıp media share yaptığım zaman televizyon ağdan cihazı görüyor, filmleri açıyor fakat dil seçimi ve ya altyazı seçimi yapamıyor. Aynı filmi Usb den oynattığınız zaman problem olmuyor. Bunun modem kaynaklı sıkıntı olabileceğini düşündüğümden hemen telefon, tablet ve bilgisayardan deneme yaptım. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Hem dil hem de altyazı gayet rahatlıkla seçiliyor ve donma yapmıyordu(Tablet ve Telefonu wifi üzerinden denedim birde!).
    Arçelik müşteri hizmetlerini aradım. Durumu güzelce anlattım. Tekrar anlayımmı anladınız mı, talep oluşşturun size zahmet dedim, kadın bana gayet iyi anlattınız ben talebi aldım sizi arıyacaklar dedi. 2 gün sonra arama gerçekleşti. Derdiniz nedir diye soruyorlar :) Usamadan problemi bunlara da anlattım (Aslında tek problem bu değil diğerlerini pas geçiyorum) tamam biz sizi arayacağız dediler. 4 saat sonra telefon geliyor, televizyonunuz DLNA üzerinden dil seçimi ve altyazıyı desteklemiyor :D Görüşürüz dedim kapattım :D Sinirden deli oldum anlayacağınız.

Televizyonda DLNA özelliği var fakat medya ayarlarını değiştirmedikten sonra ne yapayım.
    Diğer sıkıntıları;
    Altyazılar genel itibarı ile kayar.
    Televizyonda HD Kanalı izlerken, diğer servisleri kullanamazsın televizyon kapanır.
    Televizyonda HD kanal değişimi yaparken bazen televizyon donar. Kanalları teker teker ileri saracağına 10 ar 20 şer ileri sarar.
    Genel itibariyle Kablosuz ağı problem.
    Usb cihazlar sıkıntı (3 farklı flash bellek ve 1 hdd de aynı hataları veriyor)

Televizyon sıkıntıları bunlar. Teknik servis çalışanları on numara. Heralde beni dağdan geldi birşey bilmiyor zannedip ve ya çocuk yerine koymaya çalışıp laf cambazlığı yaparak kurtulmaya çalışıyor :D
    Müşteri hizmetlerini de yukarıda anlattım. Ne kadar kaliteli olduğunu siz anlayın.
    Neyse Türk malından bahsediyorsunuzda bence hiç tercih etmeye gerek yok. 100-200 bilemedin 400 lira daha fazla verirsin. Böyle şeylerle uğraşmazsın. Servisin kaliteli olur. Kafan rahat olur.

Diyeceğim o dur ki Arçelik argesini buradan saygı ve sevgiyle anıyorum. Fiyatına göre çok uygun televizyon yapılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanfeb

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

bilmeyenlere ya da ısrarla bilmemezlikten gelenlere tekrar söylüyorum.

TÜRKİYE'DE YERLİ OTOMOBİL DE JİP DE UÇAK DA ÜRETİLMİŞTİR.'bizde bilgi yok, kapasite de yok' fikri gerçek değildir, safsatadır.ot gibi yaşayanların sığındığı bahanelerdir.

Yav he he. Daha arabanin farinin ampulunu bole uretemiyorsun. Gelmis araba diyor.

Montaj yapmak uretmek olmuyor .

https://www.youtube.com/watch?v=6ES2PWIfI1A

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.öğrenmemekle ısrar edersen et.
    yav he he demen zeka seviyeni gösteriyor.

Arabanin motorunun tum elektronik aksamini sen yaparsan yazilimini da sen yaparsan arabayi uretmis olursun.

Bu ulkede ampul uretemiyosun daha, bir arabanin elektronik aksaminin 100 de 1 ini yapacak teknolojin yok. Konusma o yuzden, bos millyetcilik salma. Cahillik sende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilmeyenlere ya da ısrarla bilmemezlikten gelenlere tekrar söylüyorum.

TÜRKİYE'DE YERLİ OTOMOBİL DE JİP DE UÇAK DA ÜRETİLMİŞTİR.'bizde bilgi yok, kapasite de yok' fikri gerçek değildir, safsatadır.ot gibi yaşayanların sığındığı bahanelerdir.

Yav he he. Daha arabanin farinin ampulunu bole uretemiyorsun. Gelmis araba diyor.

Montaj yapmak uretmek olmuyor .

https://www.youtube.com/watch?v=6ES2PWIfI1A

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.öğrenmemekle ısrar edersen et.
    yav he he demen zeka seviyeni gösteriyor.

Arabanin motorunun tum elektronik aksamini sen yaparsan yazilimini da sen yaparsan arabayi uretmis olursun.

Bu ulkede ampul uretemiyosun daha, bir arabanin elektronik aksaminin 100 de 1 ini yapacak teknolojin yok. Konusma o yuzden, bos millyetcilik salma. Cahillik sende.

montajdan bahseden kim?yüzde 100ünü yapacak teknoloji var.Bir takım kişilerin senin gibilerini kandırmak için söyledikleri yalanlar bunlar.
    sana göre başarılı mühendislerimiz de intihar ederek öldü.
    sana son mesajım bu.daha 1 saat video izlemekten acizsin.kitaplar fazla gelir sana.

• Bilgilendirici video,terazinize tıkladım mesut bey
  • Vestel telefonlarını gsmarenada bulamadım, bu haliyle zaten benim gözümde değeri yoktur. Önce kalite konusunda iyi olmalı sonra fiyat ile ilgili konuşabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea99

En son yerli ürün maceramı anlatayım;
    Arçelikten Tv aldılar bizimkiler. Bir hafta dil dökmeme rağmen buradan almayın diye yine de gidip Arçelikten aldılar. Bizimkilerin en son gidişinde en son model vs vs diyip kandırmışlar. Televizyon 42" 2100₺(2000₺ de olabilir tam hatırlayamadım) fiyatı. İnternetten bakayım özelliklerine dedim ürünün bilgileri internette yok, bayiden öğreneceğim bana tüm özellikleri var diyor(:D tüm özellikleri olduğu belli). Müşteri hizmetlerini aradım, talep oluşturayım mail adresinizi iletin dediler. Uğraş baba uğraş anlayacağınız.

Televizyon başlı başına problem zaten. Kablosuz ağı görüyor, belli bir süre geçtikten sonra bağlantıdan düşüyor. Ardından hiçbir kablosuz ağı görmüyor. Teknik servisten eleman geldi. Kendisi bile yarım saat uğraştı televizyonu resetledi.
    Kablosuzu bağlamadaki amacım filmleri, belgeselleri, animeleri vs. hiç uğraşmadan ağ üzerinden izlerim. Bu da benim için problem olduğundan başka bir modemi switch niyetine kullandım(Ana modemden de kablo çekerdim de böyle yapmak daha iyi oldu, uzun iş anlatması :)). Velhasıl kelam internet problemini çözmüş olduk. Airties 5650(yerli üretici!) modem mevcut. Hdd yi takıp media share yaptığım zaman televizyon ağdan cihazı görüyor, filmleri açıyor fakat dil seçimi ve ya altyazı seçimi yapamıyor. Aynı filmi Usb den oynattığınız zaman problem olmuyor. Bunun modem kaynaklı sıkıntı olabileceğini düşündüğümden hemen telefon, tablet ve bilgisayardan deneme yaptım. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Hem dil hem de altyazı gayet rahatlıkla seçiliyor ve donma yapmıyordu(Tablet ve Telefonu wifi üzerinden denedim birde!).
    Arçelik müşteri hizmetlerini aradım. Durumu güzelce anlattım. Tekrar anlayımmı anladınız mı, talep oluşşturun size zahmet dedim, kadın bana gayet iyi anlattınız ben talebi aldım sizi arıyacaklar dedi. 2 gün sonra arama gerçekleşti. Derdiniz nedir diye soruyorlar :) Usamadan problemi bunlara da anlattım (Aslında tek problem bu değil diğerlerini pas geçiyorum) tamam biz sizi arayacağız dediler. 4 saat sonra telefon geliyor, televizyonunuz DLNA üzerinden dil seçimi ve altyazıyı desteklemiyor :D Görüşürüz dedim kapattım :D Sinirden deli oldum anlayacağınız.

Televizyonda DLNA özelliği var fakat medya ayarlarını değiştirmedikten sonra ne yapayım.
    Diğer sıkıntıları;
    Televizyonda HD Kanalı izlerken, diğer servisleri kullanamazsın televizyon kapanır.
    Televizyonda HD kanal değişimi yaparken bazen televizyon donar. Kanalları teker teker ileri saracağına 10 ar 20 şer ileri sarar.

Televizyon sıkıntıları bunlar. Teknik servis çalışanları on numara. Heralde beni dağdan geldi birşey bilmiyor zannedip ve ya çocuk yerine koymaya çalışıp laf cambazlığı yaparak kurtulmaya çalışıyor :D
    Müşteri hizmetlerini de yukarıda anlattım. Ne kadar kaliteli olduğunu siz anlayın.
    Neyse Türk malından bahsediyorsunuzda bence hiç tercih etmeye gerek yok. 100-200 bilemedin 400 lira daha fazla verirsin. Böyle şeylerle uğraşmazsın. Servisin kaliteli olur. Kafan rahat olur.

Diyeceğim o dur ki Arçelik argesini buradan saygı ve sevgiyle anıyorum. Fiyatına göre çok uygun televizyon yapılmış.

Bu kafayı da anlamıyorum.

Sorunlu servise göre firma seçeceksek eğer Sharp'ı da almamalıyız o zaman.

Zira ona da digicom bakıyor.

• önce düzgün donanımlı, garantisi hep kullanıcı hatası denilip delinmeyen telefon yapsınlar ondan sonra istesinler.

• casper laptop kullanıyor adam donanimhaberi bir kez daha neden takip etmemem/izlememem gerektiğini anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Diğer sıkıntıları;

Bu kafayı anlamıyorum derken firmayı mı beni mi eleştirdiniz tam olarak seçemedim.
    Zira teknik servisin sana hiç bir yararı yoksa o firma ürünlerini 2-0 geriden başlatmak daha mantıklı olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Diğer sıkıntıları;

Bu kafayı anlamıyorum derken firmayı mı beni mi eleştirdiniz tam olarak seçemedim.
    Zira teknik servisin sana hiç bir yararı yoksa o firma ürünlerini 2-0 geriden başlatmak daha mantıklı olacaktır.

O zaman hiçbir marka alınmaz.

Adam Vestel le sorun yaşıyor ben yaşamıyorum.

Adam Samsung la sorun yaşıyor ben yaşamıyorum.

Ben LG ile sorun yaşıyorum başkası yaşamıyor.

Denk gelen servis karaktersizse bu benim değil firmanın problemi.

Hiçbir firmanın genel merkezi başı ağrısı istemiyor. Hepsi ayrı kaprisli.

Hele Samsung bu konuda en azılı olanlardan. Ona buna kullanıcı hatası diyor.

• Yerli üretim, bir iki sektör dışında kuyruklu yalan. Otomobil de güya yerli üretim ama alakası yok. Ne üretim lisansında ne tasarımında ne ar-ge'sinde bir tane yerli katkı yok. Renault, Mercedes Otobüs felan hikaye; bunca yıllık lisanslı üretim tecrübesine rağmen, yarım asır sonra bile hala girişim yok. Üstüne birde, bu ülke en %40 olmak üzere vergi ödüyor.

• Galaxy S5 çıkış fiyatı 2200 Tl Dolar 2.2 iken yani 1000 dolar
    Galaxy s6 çıkış fiyatı 2500 Tl Dolar 2.6 iken yani 961 dolar
    Vestel vergisini düşününce aslında samsungun fiyat arttırdığı vs yok "farklı telefon yapmışlar iphone bu fiyattan satıyorsa bende satarım mantıkları var rakibimden iyiyimde bla bla" çamur atmadan önce kur ve yeni vergiyi düşünün.

• Türkiye olarak devlet bir çok kez teşvik verdiği halde kendi otomobilimizi üretemedik.
    Çin,Tayvan,Singapur,Honkong gibi ülkeler önce bu işi montaj olarak başladılar sonra ucuz taklitlerini üretip pazarladılar hale devam ediyorlar. Bunları yaparken bazı firmalar taklit yerine kendi markalarını yarattılar xiaomi,meizu,ZTE gibi.
    Türkiye'de gerçek anlamda üretim ve istihdam yapılmak isteniyorsa öncelikle Mesut Bey'in belirtiği gibi Türkiye'nin lojistik konumu itibariyle tıpkı Çin'nin yıllar önce yaptığı gibi montaj üretim ile başlamalı sonrasında ar-ge çalışmaları ile kendi telefonu üretmeye çalışmalı..

• quote:

En son yerli ürün maceramı anlatayım; Arçelikten Tv aldılar bizimkiler. Bir hafta dil dökmeme rağmen buradan almayın diye yine de gidip Arçelikten aldılar. Bizimkilerin en son gidişinde en son model vs vs diyip kandırmışlar. Televizyon 42" 2100?(2000? de olabilir tam hatırlayamadım) fiyatı. İnternetten bakayım özelliklerine dedim ürünün bilgileri internette yok, bayiden öğreneceğim bana tüm özellikleri var diyor(:D tüm özellikleri olduğu belli). Müşteri hizmetlerini aradım, talep oluşturayım mail adresinizi iletin dediler. Uğraş baba uğraş anlayacağınız. Televizyon başlı başına problem zaten. Kablosuz ağı görüyor, belli bir süre geçtikten sonra bağlantıdan düşüyor. Ardından hiçbir kablosuz ağı görmüyor. Teknik servisten eleman geldi. Kendisi bile yarım saat uğraştı televizyonu resetledi. Kablosuzu bağlamadaki amacım filmleri, belgeselleri, animeleri vs. hiç uğraşmadan ağ üzerinden izlerim. Bu da benim için problem olduğundan başka bir modemi switch niyetine kullandım(Ana modemden de kablo çekerdim de böyle yapmak daha iyi oldu, uzun iş anlatması :)). Velhasıl kelam internet problemini çözmüş olduk. Airties 5650(yerli üretici!) modem mevcut. Hdd yi takıp media share yaptığım zaman televizyon ağdan cihazı görüyor, filmleri açıyor fakat dil seçimi ve ya altyazı seçimi yapamıyor. Aynı filmi Usb den oynattığınız zaman problem olmuyor. Bunun modem kaynaklı sıkıntı olabileceğini düşündüğümden hemen telefon, tablet ve bilgisayardan deneme yaptım. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Hem dil hem de altyazı gayet rahatlıkla seçiliyor ve donma yapmıyordu(Tablet ve Telefonu wifi üzerinden denedim birde!). Arçelik müşteri hizmetlerini aradım. Durumu güzelce anlattım. Tekrar anlayımmı anladınız mı, talep oluşşturun size zahmet dedim, kadın bana gayet iyi anlattınız ben talebi aldım sizi arıyacaklar dedi. 2 gün sonra arama gerçekleşti. Derdiniz nedir diye soruyorlar :) Usamadan problemi bunlara da anlattım (Aslında tek problem bu değil diğerlerini pas geçiyorum) tamam biz sizi arayacağız dediler. 4 saat sonra telefon geliyor, televizyonunuz DLNA üzerinden dil seçimi ve altyazıyı desteklemiyor :D Görüşürüz dedim kapattım :D Sinirden deli oldum anlayacağınız. Televizyonda DLNA özelliği var fakat medya ayarlarını değiştirmedikten sonra ne yapayım. Diğer sıkıntıları; Altyazılar genel itibarı ile kayar. Televizyonda HD Kanalı izlerken, diğer servisleri kullanamazsın televizyon kapanır. Televizyonda HD kanal değişimi yaparken bazen televizyon donar. Kanalları teker teker ileri saracağına 10 ar 20 şer ileri sarar. Genel itibariyle Kablosuz ağı problem. Usb cihazlar sıkıntı (3 farklı flash bellek ve 1 hdd de aynı hataları veriyor) Televizyon sıkıntıları bunlar. Teknik servis çalışanları on numara. Heralde beni dağdan geldi birşey bilmiyor zannedip ve ya çocuk yerine koymaya çalışıp laf cambazlığı yaparak kurtulmaya çalışıyor :D Müşteri hizmetlerini de yukarıda anlattım. Ne kadar kaliteli olduğunu siz anlayın. Neyse Türk malından bahsediyorsunuzda bence hiç tercih etmeye gerek yok. 100-200 bilemedin 400 lira daha fazla verirsin. Böyle şeylerle uğraşmazsın. Servisin kaliteli olur. Kafan rahat olur. Diyeceğim o dur ki Arçelik argesini buradan saygı ve sevgiyle anıyorum. Fiyatına göre çok uygun televizyon yapılmış.

@BlackSea99
    yalana bak LG, SAMSUNG ne ise ARÇELİK'te o... arıza mısın nesin? yabancı dediğin bir çok marka TR'de üretiliyor öğrende gel arıza...

• aranızda kaç kişi general mobile'ın telefon yaptığını biliyordu? general mobile discovery ile türkiye f/p ürünü ile giriş yaptı ve herkesin gözünde marka kaliteli bir izlenim bıraktı. türk sanayisinin gelişmesini ben de türk vatandaşı olarak çok isterim ama ARISTON ve INDESIT 800'e buzdolabı satarken aynı özellikte buzdolabını VESTEL niçin 1000'e satıyor bana bunu açıklayın? ben evimde her ürün yerli malı olsun istiyorum da yabancı malı nasıl türk malından ucuz oluyor arkadaş?

vestel venus hoşgeldi de kötü bir telefon. iyi yapıp ucuza satsınlar biz de onları alalım bu kadar basit...
  • quote:

Yav he he. Daha arabanin farinin ampulunu bole uretemiyorsun. Gelmis araba diyor. Montaj yapmak uretmek olmuyor .

uyumaya devam et sen farının ampulunu üretemediğini nerden uyduruyorsun?

• Adamsın mesut

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

aranızda kaç kişi general mobile'ın telefon yaptığını biliyordu? general mobile discovery ile türkiye f/p ürünü ile giriş yaptı ve herkesin gözünde marka kaliteli bir izlenim bıraktı. türk sanayisinin gelişmesini ben de türk vatandaşı olarak çok isterim ama ARISTON ve INDESIT 800'e buzdolabı satarken aynı özellikte buzdolabını VESTEL niçin 1000'e satıyor bana bunu açıklayın? ben evimde her ürün yerli malı olsun istiyorum da yabancı malı nasıl türk malından ucuz oluyor arkadaş?

vestel venus hoşgeldi de kötü bir telefon. iyi yapıp ucuza satsınlar biz de onları alalım bu kadar basit...

Sen bence arastir tekrar yaz. Bayagi bir karanlikta kalmissin.

Yazma hemen, arastir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• snuffxxx S kullanıcısına yanıt
    daha geçen gün teknosa'ya girdim ve baktığım bütün ürünlerde vestel rakiplerinden daha pahalıydı. buyrun linkleri veriyorum birbirine yakın 3 buzdolabı...

http://www.teknosa.com/urunler/115010576/vestel-eko-nf465-g-buzdolabi#product-features

http://www.teknosa.com/urunler/115019066/hotpoint-benxtlh-19222-1-xfw-tk-a-enerji-sinifi-50#product-features

http://www.teknosa.com/urunler/115010560/hotpoint-ariston-nmtzh-821-f-t-buzdolabi#product-features

sanırım baktıklarım bunlar değildi ama özellik olarak birbiriyle hemen hemen aynı ürünler. vestel niçin diğerlerinden 100tl daha pahalı ben bunu öğrenmek istiyorum. ürünlerden biri de üstelik türkiyede üretilmiş! koç grubu da zamanında aynı şeyi yapmıştı. 3 liralık malı 5 liraya satarak türk insanına yapılan bir hakarettir bu. eğer sen türk malıysan bu kadar rekabetin olduğu ortamda daha ucuza satman gerekir ki vestel imaj olarak büyük markalarla şu anda yarışamıyor. beyaz eşya alırken çok para vermek isteyen birisi bosch almayı tercih ediyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.