Şimdi Ara

HTC One M9, Galaxy S6 ve Edge fiyatları ve Vestel vergisi gerçekleri özel video (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
2
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerli malı alacak kazadar zengin değilim :)

• yerli malı alacak kadar zengin değilim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

Bir marka yapıyorum ve paramda var basıp gidiyorum Çine ve diyorumki ben bu tabletten 10.000 adet istiyorum. Üzerine de Volkan Tab S7363737 ne poksa yazın. Sonra geliyorum ben bunu Flash Tv gibi kanallarda 900tl değil 800tl değil 700tl değil tammm 199tl + kargoya bu tablete sahip olabilirsiniz diyorum veya telefona. Devlet önce bunun önüne bir geçsin.

Ayrıca vestelin desteğe falan ihtiyacı da yok. Gerçek anlamda iyi bir ürün çıkarsın bu halk o ürünü alır. Bu halk vestelin sandığı gibi aptal değil. Milleti kaziklamak yerine adam gibi ürün yap zaten satarsın.

Halk akıllıysa ülke neden bu halde?

Halk akıllı evet ama senin akılsız olduğun belli.. önce insana saygıyı öğren.. olayı siyasileştirme peşindesin ve ne demek istediğini neyin peşinde olduğunu anladım.. senin gibiler ancak halka hakaret ederek kendini bişey sanar..

Terbiyesizleşme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

daha geçen gün teknosa'ya girdim ve baktığım bütün ürünlerde vestel rakiplerinden daha pahalıydı. buyrun linkleri veriyorum birbirine yakın 3 buzdolabı...

http://www.teknosa.com/urunler/115010576/vestel-eko-nf465-g-buzdolabi#product-features

http://www.teknosa.com/urunler/115019066/hotpoint-benxtlh-19222-1-xfw-tk-a-enerji-sinifi-50#product-features

http://www.teknosa.com/urunler/115010560/hotpoint-ariston-nmtzh-821-f-t-buzdolabi#product-features

sanırım baktıklarım bunlar değildi ama özellik olarak birbiriyle hemen hemen aynı ürünler. vestel niçin diğerlerinden 100tl daha pahalı ben bunu öğrenmek istiyorum. ürünlerden biri de üstelik türkiyede üretilmiş! koç grubu da zamanında aynı şeyi yapmıştı. 3 liralık malı 5 liraya satarak türk insanına yapılan bir hakarettir bu. eğer sen türk malıysan bu kadar rekabetin olduğu ortamda daha ucuza satman gerekir ki vestel imaj olarak büyük markalarla şu anda yarışamıyor. beyaz eşya alırken çok para vermek isteyen birisi bosch almayı tercih ediyor.

Mevzu vestel degil. General mobile yerli uretim yapiyor kismi tamamen yanlis. Ondan dedim arastir diye. Yerli uretim vestel de var ama ne kadari uretim bilmiyorum, ortaya cikan sonuc kotu o belli. Vestel dersen mavi jeans e de girmek lazim, neden bu kadar pahali? Uzar gider ama gm turk halkina cok guzel kazik atti, hem servis rezalet hem telefon fiyatini hak etmiyor. Ama or guzeldi, forumlardan bir suru adama bedava telefon verip s3 katili diye yedirdiler mtk6589 cihazlari.

• quote:

quote:

quote:

Bir marka yapıyorum ve paramda var basıp gidiyorum Çine ve diyorumki ben bu tabletten 10.000 adet istiyorum. Üzerine de Volkan Tab S7363737 ne poksa yazın. Sonra geliyorum ben bunu Flash Tv gibi kanallarda 900tl değil 800tl değil 700tl değil tammm 199tl + kargoya bu tablete sahip olabilirsiniz diyorum veya telefona. Devlet önce bunun önüne bir geçsin.

Ayrıca vestelin desteğe falan ihtiyacı da yok. Gerçek anlamda iyi bir ürün çıkarsın bu halk o ürünü alır. Bu halk vestelin sandığı gibi aptal değil. Milleti kaziklamak yerine adam gibi ürün yap zaten satarsın.

Halk akıllıysa ülke neden bu halde?

Halk akıllı evet ama senin akılsız olduğun belli.. önce insana saygıyı öğren.. olayı siyasileştirme peşindesin ve ne demek istediğini neyin peşinde olduğunu anladım.. senin gibiler ancak halka hakaret ederek kendini bişey sanar..

Terbiyesizleşme..

He he öyle.

Sokağa çık bak milletin haline.

Millet fırsatını bulup birbirini ezmenin derdinde.

Polyanna olma!

• telefona 3500 tl vereceksem fm radyonun olmasını, pilinin değiştirilebilir yapıda olmasını ve hafıza kartı takılabilir olmasını isterim.

birincisi pilin değişmesini şu yüzden isterim. 2 3 yıl sonra o telefonu halen kullanacaksam pil öldüğünde servise gidip apple daki gibi bir dünya para bayılmak istemem giderim teknoloji markete alırım pili takarım. bu kolaylığı firmalar esirgememeli. bu kolaylığı zorluğu parasını geçtim bir pil değişimi için neden 10 15 gün cihazım serviste kalacak.

halen telefonlar normal kullanımda tek gün aktif kullanımda yarım gün sarj kapasitesi sunabilmekteler. sadeliğin olmazsa olmaz olduğu bir çağda ben ince şık felan filan diye telefon alıyorsam cebimde belli bile olmayacak kadar ince diyebiliyorsam arka planda neden sarj aleti neden taşınabilir sarj aletleri (powerbank) lar kullanmak zorundayım.

türkiyede internet kotaları belli halen 2 gb aylık interneti zor alabilir kişiler var ki ben öğrenciyim halen 2 gb aylık internetin üzerine çıkamadım. telefona müzik video yükle internetten video müzik hatta radyo uygulamalarını dinle bunlar güzelde. internetin kotalı olduğu ülkemizde 1 saat online radyo dinlesen kota dolacak sonra neden sıfır intrnetle akıllı telefon denecek telefonla dolaşalım. akılsız telefonda internet yoksa bana göre farksızdır bunlar. telefona müzik yükle dinle diyenler kesin olacaktır ama ben yolda haberleri maçı yada radyo dj lerinin programlarını dinlemek istiyorsam veya sıkıldıysam içindeki şeylerden radyo açmak istersem bunu 3500 tl verdiğim telefonda yapamıyorum.radyo bir televizyon gibi kültürdür bu kültüre ulaşmamızı engellememeliler. ki çinli tüm telefonlarda halen radyo ve tv özelliği mevcut hemde kulaklıksız dinletme özelliği taşıyorlar.

hafıza kartı olayına gelirsemde 4k video çeken bir telefon hafıza kartsız ise ne anladım ben bu özelliğinden. bana göre çift hafıza kartı olmalı telefonda biri uygulamalar için diğeri çekilen fotoğraf ve 4k videolar için olmalı. dahili hafıza ne olursa olsun elbet dolacak. usb 3.0 olmayan bir telefonda hafıza kartıda yoksa dakikası 650 mb olan bir video çektiysek 10 dk çeksek 6.5 gb eder bunu usb 2.0 ile alacam diye eziyet çek dur bu olmamalı. hadi geçtim usb 3.0 özelliğini en azından kart olmalı ve çıkarıp takıp hızla ulaşabilmeliyiz.

en son ise her telefonun su sıçrmalarına hafif tiseleyen yağmurda çalışabilr olmasını istiyorum. üzerine 1 damla su dökülse bozulacak telefonlar artık olmamalı.

• Ben katlanamıyorum yerli uretime hepsi halkı soymaya yonelik calısıyor biri degil hepsi elbisenin hatalısını giy meyvenin curügü ye bozuk olan pahalı olan ne varsa kendi halkına kakalıyorlar once kendi halkını duşunsunler ne halleri varsa gorsunlrr batıyolarmı cıkıyolarmı umrumda degil açıkcası

• Erdi Bey'in görüşlerine katılmıyorum. Bence bu mantalite Türkiye'ye bir şey kazandırmaz. Dediklerinin tam aksine kurulacak bir fabrika makul stratejiler izlenirse uzun vadede çok şeyler kazandırabilir. Yazılım işi uzun vadede o kadar karlı değil.Bakın bir zamanlar Symbian vardı ne oldu akıbeti? Hem de öyle bir şey söyleniyor ki sıfırdan sistem kuralım, altyapı yazalım değil; launcher yazalım. Allah aşkınıza böyle argüman nasıl savunulabilir? Bir yanda üretim yapan bir fabrika kurmak bir yanda mevcut bir işletim sistemine uyumlu launcher yazmak. Teknoloji hususundaki bilginiz su götürmez ama ekonomi hususunda doğrusu çok enterasan düşünceleriniz mevcut. Ben bu videoda Mesut Bey'in görüşlerini daha mantıklı buldum.

• Yazılım işi karlı değilmiş.
    O yüzden android'i yazan google firması dünyanın en değerli firmalarından birisi.
    O yüzden ios'u yazan apple dünyanın en değerli firmalarından birisi.
    İnsanın bilgisi olmadan fikri olunca işte böyle oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nobu N kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi kendine müslüman bir ticaret anlayışı hep bana diyen bir esnaf oluştu son dönemde fiyat konusunda kimseyi takmiyorlar mazeretler hep aynı kurak oldu sebze yandı yağmur yağdı sel vurdu kar yağdı don oldu dolar çıktı euro fırladı vs. Uzar gider

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea99

quote:

quote:

En son yerli ürün maceramı anlatayım;
    Arçelikten Tv aldılar bizimkiler. Bir hafta dil dökmeme rağmen buradan almayın diye yine de gidip Arçelikten aldılar. Bizimkilerin en son gidişinde en son model vs vs diyip kandırmışlar. Televizyon 42" 2100₺(2000₺ de olabilir tam hatırlayamadım) fiyatı. İnternetten bakayım özelliklerine dedim ürünün bilgileri internette yok, bayiden öğreneceğim bana tüm özellikleri var diyor(:D tüm özellikleri olduğu belli). Müşteri hizmetlerini aradım, talep oluşturayım mail adresinizi iletin dediler. Uğraş baba uğraş anlayacağınız.

Televizyon başlı başına problem zaten. Kablosuz ağı görüyor, belli bir süre geçtikten sonra bağlantıdan düşüyor. Ardından hiçbir kablosuz ağı görmüyor. Teknik servisten eleman geldi. Kendisi bile yarım saat uğraştı televizyonu resetledi.
    Kablosuzu bağlamadaki amacım filmleri, belgeselleri, animeleri vs. hiç uğraşmadan ağ üzerinden izlerim. Bu da benim için problem olduğundan başka bir modemi switch niyetine kullandım(Ana modemden de kablo çekerdim de böyle yapmak daha iyi oldu, uzun iş anlatması :)). Velhasıl kelam internet problemini çözmüş olduk. Airties 5650(yerli üretici!) modem mevcut. Hdd yi takıp media share yaptığım zaman televizyon ağdan cihazı görüyor, filmleri açıyor fakat dil seçimi ve ya altyazı seçimi yapamıyor. Aynı filmi Usb den oynattığınız zaman problem olmuyor. Bunun modem kaynaklı sıkıntı olabileceğini düşündüğümden hemen telefon, tablet ve bilgisayardan deneme yaptım. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Hem dil hem de altyazı gayet rahatlıkla seçiliyor ve donma yapmıyordu(Tablet ve Telefonu wifi üzerinden denedim birde!).
    Arçelik müşteri hizmetlerini aradım. Durumu güzelce anlattım. Tekrar anlayımmı anladınız mı, talep oluşşturun size zahmet dedim, kadın bana gayet iyi anlattınız ben talebi aldım sizi arıyacaklar dedi. 2 gün sonra arama gerçekleşti. Derdiniz nedir diye soruyorlar :) Usamadan problemi bunlara da anlattım (Aslında tek problem bu değil diğerlerini pas geçiyorum) tamam biz sizi arayacağız dediler. 4 saat sonra telefon geliyor, televizyonunuz DLNA üzerinden dil seçimi ve altyazıyı desteklemiyor :D Görüşürüz dedim kapattım :D Sinirden deli oldum anlayacağınız.

Televizyonda DLNA özelliği var fakat medya ayarlarını değiştirmedikten sonra ne yapayım.
    Diğer sıkıntıları;
    Altyazılar genel itibarı ile kayar.
    Televizyonda HD Kanalı izlerken, diğer servisleri kullanamazsın televizyon kapanır.
    Televizyonda HD kanal değişimi yaparken bazen televizyon donar. Kanalları teker teker ileri saracağına 10 ar 20 şer ileri sarar.
    Genel itibariyle Kablosuz ağı problem.
    Usb cihazlar sıkıntı (3 farklı flash bellek ve 1 hdd de aynı hataları veriyor)

Televizyon sıkıntıları bunlar. Teknik servis çalışanları on numara. Heralde beni dağdan geldi birşey bilmiyor zannedip ve ya çocuk yerine koymaya çalışıp laf cambazlığı yaparak kurtulmaya çalışıyor :D
    Müşteri hizmetlerini de yukarıda anlattım. Ne kadar kaliteli olduğunu siz anlayın.
    Neyse Türk malından bahsediyorsunuzda bence hiç tercih etmeye gerek yok. 100-200 bilemedin 400 lira daha fazla verirsin. Böyle şeylerle uğraşmazsın. Servisin kaliteli olur. Kafan rahat olur.

Diyeceğim o dur ki Arçelik argesini buradan saygı ve sevgiyle anıyorum. Fiyatına göre çok uygun televizyon yapılmış.

Bu kafayı da anlamıyorum.

Sorunlu servise göre firma seçeceksek eğer Sharp'ı da almamalıyız o zaman.

Zira ona da digicom bakıyor.

Bu kafayı anlamıyorum derken firmayı mı beni mi eleştirdiniz tam olarak seçemedim.
    Zira teknik servisin sana hiç bir yararı yoksa o firma ürünlerini 2-0 geriden başlatmak daha mantıklı olacaktır.

O zaman hiçbir marka alınmaz.

Adam Vestel le sorun yaşıyor ben yaşamıyorum.

Adam Samsung la sorun yaşıyor ben yaşamıyorum.

Ben LG ile sorun yaşıyorum başkası yaşamıyor.

Denk gelen servis karaktersizse bu benim değil firmanın problemi.

Hiçbir firmanın genel merkezi başı ağrısı istemiyor. Hepsi ayrı kaprisli.

Hele Samsung bu konuda en azılı olanlardan. Ona buna kullanıcı hatası diyor.

Bilader her servisin illaki kötü yanı var. Ama şu açıdan bakılacak olursa firma yolunacak kaz arıyorsa o firmadan uzak duracaksın. Arçelikte bunlardan biri. Üründe belirtilen özellikleri kullanamaz isen, kanal geçişleri ve diğer zımbırtılarını kullanamaz isem ben neden bu firmanın ürünlerini alayım?
    Firma ilk olarak broşürde belirttiği özellikleri televizyona koysun da, bir hatamız olduğu zaman kullanıcı hatası desin
    Bunun yanında bulaşık makinemizde arçelikten. Hersene 200 ₺ masrafı vardır garanti. İnanırmısın bilmem ama makinenin en az 2 katı ücret ödenmiştir servise. Ücretinin yanında sen her zaman elemanın geleceği gün evde vakit geçirmek zorundasın. Adam gibi bir saatte de gelmiyorlar.
    Neyse diyeceğim o ki, sen körü körüne türk malını savunmaya devam et. Belki bir gün seninde ağzın yanarda ithal ürünlere yönelirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arçelikten Tv aldılar bizimkiler. Bir hafta dil dökmeme rağmen buradan almayın diye yine de gidip Arçelikten aldılar. Bizimkilerin en son gidişinde en son model vs vs diyip kandırmışlar. Televizyon 42" 2100₺(2000₺ de olabilir tam hatırlayamadım) fiyatı. İnternetten bakayım özelliklerine dedim ürünün bilgileri internette yok, bayiden öğreneceğim bana tüm özellikleri var diyor(:D tüm özellikleri olduğu belli). Müşteri hizmetlerini aradım, talep oluşturayım mail adresinizi iletin dediler. Uğraş baba uğraş anlayacağınız.

Televizyon başlı başına problem zaten. Kablosuz ağı görüyor, belli bir süre geçtikten sonra bağlantıdan düşüyor. Ardından hiçbir kablosuz ağı görmüyor. Teknik servisten eleman geldi. Kendisi bile yarım saat uğraştı televizyonu resetledi.
    Kablosuzu bağlamadaki amacım filmleri, belgeselleri, animeleri vs. hiç uğraşmadan ağ üzerinden izlerim. Bu da benim için problem olduğundan başka bir modemi switch niyetine kullandım(Ana modemden de kablo çekerdim de böyle yapmak daha iyi oldu, uzun iş anlatması :)). Velhasıl kelam internet problemini çözmüş olduk. Airties 5650(yerli üretici!) modem mevcut. Hdd yi takıp media share yaptığım zaman televizyon ağdan cihazı görüyor, filmleri açıyor fakat dil seçimi ve ya altyazı seçimi yapamıyor. Aynı filmi Usb den oynattığınız zaman problem olmuyor. Bunun modem kaynaklı sıkıntı olabileceğini düşündüğümden hemen telefon, tablet ve bilgisayardan deneme yaptım. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Hem dil hem de altyazı gayet rahatlıkla seçiliyor ve donma yapmıyordu(Tablet ve Telefonu wifi üzerinden denedim birde!).
    Arçelik müşteri hizmetlerini aradım. Durumu güzelce anlattım. Tekrar anlayımmı anladınız mı, talep oluşşturun size zahmet dedim, kadın bana gayet iyi anlattınız ben talebi aldım sizi arıyacaklar dedi. 2 gün sonra arama gerçekleşti. Derdiniz nedir diye soruyorlar :) Usamadan problemi bunlara da anlattım (Aslında tek problem bu değil diğerlerini pas geçiyorum) tamam biz sizi arayacağız dediler. 4 saat sonra telefon geliyor, televizyonunuz DLNA üzerinden dil seçimi ve altyazıyı desteklemiyor :D Görüşürüz dedim kapattım :D Sinirden deli oldum anlayacağınız.

Televizyonda DLNA özelliği var fakat medya ayarlarını değiştirmedikten sonra ne yapayım.
    Diğer sıkıntıları;
    Televizyonda HD Kanalı izlerken, diğer servisleri kullanamazsın televizyon kapanır.
    Televizyonda HD kanal değişimi yaparken bazen televizyon donar. Kanalları teker teker ileri saracağına 10 ar 20 şer ileri sarar.

Televizyon sıkıntıları bunlar. Teknik servis çalışanları on numara. Heralde beni dağdan geldi birşey bilmiyor zannedip ve ya çocuk yerine koymaya çalışıp laf cambazlığı yaparak kurtulmaya çalışıyor :D
    Müşteri hizmetlerini de yukarıda anlattım. Ne kadar kaliteli olduğunu siz anlayın.
    Neyse Türk malından bahsediyorsunuzda bence hiç tercih etmeye gerek yok. 100-200 bilemedin 400 lira daha fazla verirsin. Böyle şeylerle uğraşmazsın. Servisin kaliteli olur. Kafan rahat olur.

Diyeceğim o dur ki Arçelik argesini buradan saygı ve sevgiyle anıyorum. Fiyatına göre çok uygun televizyon yapılmış.

Bu kafayı anlamıyorum derken firmayı mı beni mi eleştirdiniz tam olarak seçemedim.
    Zira teknik servisin sana hiç bir yararı yoksa o firma ürünlerini 2-0 geriden başlatmak daha mantıklı olacaktır.

Bilader her servisin illaki kötü yanı var. Ama şu açıdan bakılacak olursa firma yolunacak kaz arıyorsa o firmadan uzak duracaksın. Arçelikte bunlardan biri. Üründe belirtilen özellikleri kullanamaz isen, kanal geçişleri ve diğer zımbırtılarını kullanamaz isem ben neden bu firmanın ürünlerini alayım?
    Firma ilk olarak broşürde belirttiği özellikleri televizyona koysun da, bir hatamız olduğu zaman kullanıcı hatası desin
    Bunun yanında bulaşık makinemizde arçelikten. Hersene 200 ₺ masrafı vardır garanti. İnanırmısın bilmem ama makinenin en az 2 katı ücret ödenmiştir servise. Ücretinin yanında sen her zaman elemanın geleceği gün evde vakit geçirmek zorundasın. Adam gibi bir saatte de gelmiyorlar.
    Neyse diyeceğim o ki, sen körü körüne türk malını savunmaya devam et. Belki bir gün seninde ağzın yanarda ithal ürünlere yönelirsin

Sözlerinize katılmıyorum. Bende yerli malından yanayım. Şimdilik telefon konusunda yerli düşünmüyorum ne yazıkki. Başıma benimde şöyle bir olay geldi. Arçelik ten buzdolabı aldım tam 2 yıl sonra arıza yaptı. Aradık servisi geldi hiç tamir etmeyelim size üst model sıfır buzdolabı getirelim dediler. Aynen de öyle yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcanus66

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diğer sıkıntıları;

Sözlerinize katılmıyorum. Bende yerli malından yanayım. Şimdilik telefon konusunda yerli düşünmüyorum ne yazıkki. Başıma benimde şöyle bir olay geldi. Arçelik ten buzdolabı aldım tam 2 yıl sonra arıza yaptı. Aradık servisi geldi hiç tamir etmeyelim size üst model sıfır buzdolabı getirelim dediler. Aynen de öyle yaptılar.

Sizin şansınıza iyi davranmışlar. Eminim ki sizde bizim gibi bir kaç türk malı ürün alıp sıkıntı yaşasaydınız. Ve ürün ücretinden daha fazlasını servise ödeseydiniz benim gibi düşünürdünüz

• Harbiden artık telefonlarda en son düzeye ulaşıldı resmen sonuçta hepsi birbirinin aynı veya benzeri çok farkla yıllarca dandik andirod telefonlar kullandım dandik dediysem yanlış Olmasın ucuz telefonlardı gecen yıl iPhone 5s aldım Hoşuma gidiyor değiştirmeyi de düşünmüyorum sonuçta yapılan yapabildiğimiz her şey belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

Erdi Bey'in görüşlerine katılmıyorum. Bence bu mantalite Türkiye'ye bir şey kazandırmaz. Dediklerinin tam aksine kurulacak bir fabrika makul stratejiler izlenirse uzun vadede çok şeyler kazandırabilir. Yazılım işi uzun vadede o kadar karlı değil.Bakın bir zamanlar Symbian vardı ne oldu akıbeti? Hem de öyle bir şey söyleniyor ki sıfırdan sistem kuralım, altyapı yazalım değil; launcher yazalım. Allah aşkınıza böyle argüman nasıl savunulabilir? Bir yanda üretim yapan bir fabrika kurmak bir yanda mevcut bir işletim sistemine uyumlu launcher yazmak. Teknoloji hususundaki bilginiz su götürmez ama ekonomi hususunda doğrusu çok enterasan düşünceleriniz mevcut. Ben bu videoda Mesut Bey'in görüşlerini daha mantıklı buldum.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Yazılım işi karlı değilmiş.
    O yüzden android'i yazan google firması dünyanın en değerli firmalarından birisi.
    O yüzden ios'u yazan apple dünyanın en değerli firmalarından birisi.
    İnsanın bilgisi olmadan fikri olunca işte böyle oluyor.

Hakkınız var ama gözden kaçırdığınız şey; iOS ve Android henüz 7-8 yıllık mevzular, bahsekonu şirketler bu işletim sistemlerini yazmadan önce de zaten dev firmalardı.

• 3.500 TL vermeye ne gerek var. Sony Z2, LG G2,G3, gibi çok makul üst seviye telefonlar her türlü ihtiyacı karşılarken 950 TL asgari ücretli ülkemizde 3.500 TL le telefona para vermek akıl dışı.

• bu saatten sonra bir telefona 1000,1500 tl den fazlası haramdır...insanlar yavaş yavaş bilinçleniyor..artık üreticilerinde işi zor valla...2,3 sene içinde eminim fiyatlarda bir düzelme olacak

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih__bjk

Asıl cahil sensin yasak oldu diye sen ciddi ciddi taksit yapılmıyor mu sanıyorsun ? Vatan Bilgisayar da bile kredi kartı çıkartıp arada bir fark ödeyip taksitle telefon alabiliyorsun.Cehalet böyle bir şey işte hiçbir şey bilmeyip millete sallamak.

Arkadaşım Yasak dedik yasa o kadar.
    kredi kartına taksit yapan suç işler. sen vatan ın kredi kartına taksit yaptığını zannediyorsan yanlış biliyorsun.
    Vatan Kredi kartından cektiriyor, sonra bunu kredi açıp ödetiyor. kredi kartından tek seferde cekip kredi ile ödüyor sen krediyi ödüyorsun.

Ulan cahil cahil takılmayın şuralarda adamın asabını bozmayın be.

Sütten yeni kesilmiş bebeler gelmiş burada iş öğretiyor :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.