Şimdi Ara

HTC ONE M9 GunMetal Gray (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
4
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cihaz FenerLand nickli üyeye satılmıştır, iyi günlerde kullanması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 23 Kasım 2016; 23:7:1 >

• Herkese tavsiye ederim hocam ilgili alakalı bir arkadaşımız. 2 kez telefon aldım kendisinden. Kargonun çok özen gösterir. İl dışından arkadaşlarda çekinmeyin.
    Hocam hayırlı alisverisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

Herkese tavsiye ederim hocam ilgili alakalı bir arkadaşımız. 2 kez telefon aldım kendisinden. Kargonun çok özen gösterir. İl dışından arkadaşlarda çekinmeyin.
    Hocam hayırlı alisverisler

Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Cihazı aciliyetten satıyorum zaten, yoksa bu kadar yeni bir cihazı kendim kullanmayı tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Cihazın fatura/garanti başlangıç tarihi 8 Eylül 2015, yani cihaz sadece nerdeyse bir aylıktır. Avea'dan alınmıştır ve Türkiye garantilidir. Cihazın fatura bedeli 3762 Türk Lirasıdır, garantilik durumda para iadesi alırsanız çok şanslı olacaksınız.

Cihazın donanımsal/yazımsal yada kozmetik sıkıntısı yoktur, 1600 Türk Lirasıdır. Takas ve pazarlık hiç bir şekilde söz konusu değildir.

Dipnot: Ürün Muğla/Merkez'de elden teslim edilebilir. Uzak mesafeli satışlar için kargo alıcıya aittir ve telefon imei klonlama durumu yüzünden (uzak yada elden satış) satılan malın geri alınma durumu yoktur, ürün ücreti tarafıma ödendiği an telefon kargoya teslim edilip kargo takip numarası ve kargoyla ilgili tüm bilgiler alıcıya iletilecektir. Bunların dışında herhangi bir alım şeklini kabul etmiyorum, referanslarıma bakarsanız tüm satışlarım aynı şekilde ve sorunsuzdur.

Konu ne fiyat ne de başka bir şey hakkında tartışmaya açık değildir. Aksini yapan forum üyeleri şikayet edilecektir. Sorularınız yada söylemek istedikleriniz var ise lütfen özel mesaj ile iletişime geçin.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

cihaz kozmetik açıdan ne durumda? çok yüksek rakama alıp çok düşük rakama satıyorsunuz, sebebi nedir acaba çok merak ettim doğrusu ( tabii özel bir nedeni varsa paylaşmayışınızı anlayışla karşılar

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

cihaz kozmetik açıdan ne durumda? çok yüksek rakama alıp çok düşük rakama satıyorsunuz, sebebi nedir acaba çok merak ettim doğrusu ( tabii özel bir nedeni varsa paylaşmayışınızı anlayışla karşılar

Sadece acil nakit ihtiyacı için satılık. Resimlerden de görüldüğü üzere cihaz kozmetik açıdan sorunsuz, ilk alındığı gün gibi.
  • aslında güzel bir fırsat benim için . eğer siz satmadan elimdeki cihazımı degerlendirebilirsem alırım telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system electronıc -- 15 Ekim 2015; 17:14:49 >
  • Ciddi alıcıyım , pm attım ... umarım hayırlısı ile anlaşırız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu kilitlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 23 Kasım 2016; 23:6:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.