Şimdi Ara

HTC One M9 inceleme videosu 'Metalik Cazibe' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Mobilden girip videoyu izleyecek kadar neti olmayan çok insan var bence metin olarak da paylaşılması çok güzel

netin yoksa mp3 olarak dinle ayrıca sd olarak 45 MB izleyebilirsin.45 mb yoksada internetim var de me zaten o fotolar yüklenene kadar 10 mb yiyodur

Türkiye de mobil internetin ne kadar pahalı olduğunu söylememe gerek var mı?
    Ayrıca emek gösterilmiş metine dökülmüş bunu yermek yerine emeğe saygı gösterilmeli
    Video yu izlemeyip metini okuyan birçok insan var
    İyi geceler

Videodaki konuşmayla metin birebir olarak aynı değişik birşey yok videodaki söylenenleri anlamamak kişinin problemidir

İyi geceler

• M9 kamera için güncelleme alacak yakın zamanda performansinida yukseltebilirler tabi...Benim anlamadığım optik stabilizer ve ikinci kameradan yoksun bıraktın bunu peki m8s i neden yaparsın m8s e 1/2.3 inç sensor koy bunu yapma...milletin de kafasını karıştırma ama yok illa bi haticelik yapacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa ve yeterli bir inceleme olmuş. HTC yazısı olan bölümün öyle boş yere israf edilmesi halen bana çok itici geliyor ne yazıkki. Ayrıca 3-4 mm inceltebilselermiş güzel olurdu. 9mm kalın. Özellikle dar kot giyen insanlar farkı anlayacaktır.
  • Bana göre fena bir Telefon degil m7 den m9 gecmek bana göre salaklik m7 si olan m11 ri beklemeli en 4 yil kullanmali yazik o Kadar paralara 1 yil sonrasi yari parabunlar m10 14 nm islemci daha iyi olur bekliyelim

• neden ön kamera arka kameradan daha iyi?

• Yine güzel bir inceleme olmuş, teşekkürler.

HTC One M9'un fiyatı biraz daha uygun olmalıydı. Büyük ihtimalle o fiyat bandındaki diğer amiral gemilerinden daha az satacaktır.
  • Mesut bey, bir akrabam amerikadan telefon getirecek bana sizce bu üçünden (S6, M9, Ip6) hangi modeli seçmek akıllıca olur ? Telefonda oyun oynayan veya root ile uğraşan biri değilim, benim için önemli olan uzun ömürlülük, hangisi beni 3+ yıl götürür ?

@Speed-Step
  • Yok işlemci hızını düşürüyormuş yok ne anladım o iştenmiş gibi boş beleş yorumların önünü kapattığın için teşekkürler Mesut Çevik.

• Telefonun M8'den pek bir farkı olmadığı için 8 dakikalık inceleme Yeterli bulunmuş :)))

s6 1 saate yakın inceleme alır bence :)

• Samsung yine benchmark hilesi yapmıştır beklerim onnardan

• Anandtech kadar saygın bir yayın kuruluşu normal kullanımda işlemci frekanslarının düşük çalıştığını iddia ediyorsa bunların doğru olma ihtimali çok yüksek, keşke bu iddialara daha çok yoğunlaşsaydınız ve tatmin edici sonuçlar ortaya koysaydınız.
  • Aşağıdaki olay çekirdek sayısının sadece müşterileri kandırmak için arttırıldığının kanıtı.

"İşin komik tarafı bir çok program en fazla 4 çekirdek kullanabiliyor ve seçtikleri çekirdekler de düşük performanslı Cortex A53 seti oluyor. Anlaşılan o ki Android dünyasında 8 çekirdek işine hazır olan yazılımlar sadece test programları ki onların da aktif bir şekilde sürekli olarak 8 çekirdeğe yüklendiğini göremiyoruz."

• s810 nun s801ac den fazla farkı yok.s801 li cihazlarda 1400 liralara düşmüş durumda.

m9 ölü doğmuş bir telefon
  • Kac para aldin donanim haber? Buna inceleme degil reklam denir. " isinmiyor iliyor" dan sonrasini izlemedim. Ayrica cok cins bir tipsin mesut cevik

• quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

s810 nun s801ac den fazla farkı yok.s801 li cihazlarda 1400 liralara düşmüş durumda.

m9 ölü doğmuş bir telefon

+1

Bu telefona bu para verilmez,reklam videosu ise fena olmamis aslinda

• bu arada shiftdelete.net cihaz hissedilir derecede ısınıyor diyor.siz sadece rakamları söylüyorsunuz.kullanıcı deneyiminden çok kağıt üzerindeki rakamları ifade etmeniz olmamış aga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yacatisma

Mesut bey, bir akrabam amerikadan telefon getirecek bana sizce bu üçünden (S6, M9, Ip6) hangi modeli seçmek akıllıca olur ? Telefonda oyun oynayan veya root ile uğraşan biri değilim, benim için önemli olan uzun ömürlülük, hangisi beni 3+ yıl götürür ?

@Speed-Step

Başım ağrımasın, telefonu duvara fırlatmim diyosan ıphone 6 al, rahat et, minimum 5 yıl kullan.. Tecrübeyle sabit, ıhone4 ümü abime verdim telefonu 2010 da almıştım, halen canavar gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiprens -- 12 Nisan 2015; 3:12:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc m8 in rengi yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yaygın yanlışı düzeltmeliyim ki: bir cep telefonundan alınacak/alınmış "en yüksek" ve doğru sesi blackberry 10'li cihazlar sunuyor hali hazırda.
  • Androidin kralı sony'dir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.