Şimdi Ara

HTC One M9 inceleme videosu 'Metalik Cazibe' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Keljx

exynos tabiki ıyı işlemci s810 dan benim itirazım yok ona fakat Öyle ahım sahim bir farkı günlük kullanımda hissetmek çok zor bence m8 kullanıcıları bu telefona geçmemeli fakat m7den geçilmeli bir telefon olmuş bence bu telefonu bir hafta kullanma imkanıniz oluşursa kullanın emin olun ne demek istediğimi anlarsınız .bakın şuan m9 alan kişilerde ben dahil hiç sorun yok fakat samsung da şimdiden sıkıntılar başlamış bunları da göz önüne alarak yorum yaparsanız daha iyi olur

Kardesim bilgi duzeyi belli adam antutu elestrini orneklemene ragmen yine anturu testiyle cevap vermis. Ugrasma he de gec. 5 ay sonra yine kasmaya baslayinca anlar anlattiklarini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParaylaBurnunuSilenAdam

Androidin kralı sony'dir.

O yuzden performansta m8 in gerisinde dimi? Sizi de anliyorum be fanboylar.

• SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam yoruldum artık zaten cevap bile yazmıyorum çoğuna :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

quote:

Orijinalden alıntı: Yacatisma

Mesut bey, bir akrabam amerikadan telefon getirecek bana sizce bu üçünden (S6, M9, Ip6) hangi modeli seçmek akıllıca olur ? Telefonda oyun oynayan veya root ile uğraşan biri değilim, benim için önemli olan uzun ömürlülük, hangisi beni 3+ yıl götürür ?

@Speed-Step

Başım ağrımasın, telefonu duvara fırlatmim diyosan ıphone 6 al, rahat et, minimum 5 yıl kullan.. Tecrübeyle sabit, ıhone4 ümü abime verdim telefonu 2010 da almıştım, halen canavar gibi...

Yalan söylüyorsunuz. Evimde iP4 olmasa inanacağım ama iOS 7 ile rezalet bi hal aldı iP4. Symbian cihazlarla yarışır hızda o derece.

• elinize sağlık. fakat kusuruma bakmayın da neden hepiniz bu kadar hızlı konuşuyor ve aynı dili kullanıyorsunuz? Birileri mi kovalıyor arkadan?

• HTC süper kasalı, güzel yazılımı olan (bence Sense Android'in en iyi arayüzü) olan telefonlar yapıyor. Çok beğendiğim bir cihazdı m8 almamamın tek nedeni kameraydı. m9 çok güzel bir cihaz ama gene almamamın baş nedeni kamera. OIS olmaması, pozlamadaki sıkıntılar(özellikle parlak Işık vuran yerler hele beyaz renkte görüntü kayboluyor hele flaşla çekilince çektiğiniz obje yakındıysa Flaş patlıyor), video çekiminde odaklanma sıkıntısı OIS olmamasının verdiği sarsıntılı görüntü ve rezalet bir gece çekimi Performansı. Kutu içinden bu kadar para verilmesine rağmen hızlı şarj özelliği olan cihazda hızlı şarj adaptörünün çıkmaması da ayrı bir olay. Bu telefonu almak çok istediğim için bütün yabancı incelemeleri izledim. Herhalde kamerasını beğenen ilk inceleme sizinki.

• Süper Telefon Ama daha hesaplı olması lazım. bu fiyat la piyasını zayıflatıyor
  • Sırf Sense arayüzü için bile tercih edilebilir

• HTC Artık ön taraftaki tasarımdan vazgeçmeli altta haparlör üstünde HTC yazısı ve sanal butonlar bu tasarıma biton para veriyolar bide. M9 ile arka tarafta kötü olmuş beyaz bantlar vs..

HTC One M9 inceleme videosu 'Metalik Cazibe'

Şöyle olsa güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 12 Nisan 2015; 14:03:48 >
  • Firma yöneticisi olan hanımefendi aynı dna yı devam ettiriyoruz demişti.

Buradaki yorumlara bakarak pekte dna beğenilmemiş.

Ekran boyutu,pil hiç olmamış iyi ki 2k değil ekran.

S810 un ısındığı her fırsatta dile getirilmekte.

Arayüzü durumu kurtarsa da fiyat,ekran,pil,işlemci kurtarmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Mobilden girip videoyu izleyecek kadar neti olmayan çok insan var bence metin olarak da paylaşılması çok güzel

netin yoksa mp3 olarak dinle ayrıca sd olarak 45 MB izleyebilirsin.45 mb yoksada internetim var de me zaten o fotolar yüklenene kadar 10 mb yiyodur

Türkiye de mobil internetin ne kadar pahalı olduğunu söylememe gerek var mı?
    Ayrıca emek gösterilmiş metine dökülmüş bunu yermek yerine emeğe saygı gösterilmeli
    Video yu izlemeyip metini okuyan birçok insan var
    İyi geceler

Türkiyede pahalı olmayan belki de nadir seylerden birisidir mobil internet. Hiç amerikada ki mobil internet tarifelerini gördün mü? Ayda 60 dolar veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

quote:

Mesut bey, bir akrabam amerikadan telefon getirecek bana sizce bu üçünden (S6, M9, Ip6) hangi modeli seçmek akıllıca olur ? Telefonda oyun oynayan veya root ile uğraşan biri değilim, benim için önemli olan uzun ömürlülük, hangisi beni 3+ yıl götürür ?

@Speed-Step

Başım ağrımasın, telefonu duvara fırlatmim diyosan ıphone 6 al, rahat et, minimum 5 yıl kullan.. Tecrübeyle sabit, ıhone4 ümü abime verdim telefonu 2010 da almıştım, halen canavar gibi...

Yalan söylüyorsunuz. Evimde iP4 olmasa inanacağım ama iOS 7 ile rezalet bi hal aldı iP4. Symbian cihazlarla yarışır hızda o derece.

Hayir siz yalan soyluyosunuz, evinizde iphone 4 yok... Ayrıca bir evinizde yok.. Tovbe Tovbe..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

quote:

@Speed-Step

Hayir siz yalan soyluyosunuz, evinizde iphone 4 yok... Ayrıca bir evinizde yok.. Tovbe Tovbe..

Iphone 4 hakkındaki yorumunuza katılmıyorum ama bu mesajınıza çok güldüğümü itiraf etmeliyim

• Para alındığı belli . fuarda 56 bin antutu alan htc herkesin sürekli kiraladığı teşhir telefonu . burada 50 bin . yazılımsal olarak oynanmış bu kesin . sıcaklık fazla . performanstan kısalım biraz . olmamış . s6 ya bakın beyler . özellikle edgeye . aşık oldum .

• Kulaklık girişi altta olan telefon kullanılır mı be.

• telefon tasarım çok hoş görünüyor. Ucuz olsaydı alabilirdik ama Türkiye şartlarında malesef bizi fazlasıyla aşıyor sadece bunun için demiyorum. Tüm telefonlar için geçerli bir durum. Bu kadar para harcamaya değer mi diyorum kendime. Kendim için konuşuyorum telefonda yapacağım ne olabilir ki nete gireceğim sonra biraz faceebok sonra ara sıra fotoğraf bazen can sıkıntısından oyun. Yani bunları yapabilecek birçok 1000 lira altı telefonlar var. Benim beklediğim telefonlar g4 ü bekliyorum almak için değil g3 ün fiyatını biraz kırpar umuduyla alınacak seviyeye gelebilir m4 aqua veya fiyatına göre karar vereceğim asus zenfone 2.. Takipteyim...

• axiprens kullanıcısına yanıt
    Komik mi? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Bu inceleme altına yazılan yazıların amacı nedir onu anlamadım?Ancak işitme engelli kardeşlerimize yardımcı olabilir yoksa videonun içeriğini aşağıya yazmakla çok birşey olmuyor.Bana diyorsunuz ki video süresini kısalttık ama alta yazılar yazdık.Şu video süresini uzatıverinde alta yazı yazmayı verin.Ha engelli kardeşlerimiz için yaptık derseniz eyvallah orası ayrı

Oturup video izlemeyi sevmiyorum , okur geçerim. Çok nadir video inceleme izlerim . Bence iyi yapmislar

• Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    Eminim oyledir

• 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Bende sanal tuşlardan vazgeçip kapasitif tuşlar kullanılmasından yanayım ancak htc bandının gitmesine gerek yok bana göre hoş gözüküyor. htc logonun olduğu yeri home butonu yapıp sol tarafına geri sağ tarafınada son uygulamalar tuşunu eklese yeter hem estetik olarak tasarımı bozmamış olur hemde sanal butonlardan kurtuluruz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.