Şimdi Ara

HTC One M9 inceleme videosu 'Metalik Cazibe' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Keljx

Antutuya bakarak telefon alıyorsunuz galiba s4 ve m7 ilk çıktığında s4 öndeydi m7 den ama şuan baksan telefonlara m7 tık yok :) s4 ise kasıyor sürekli ram boşaltma sizi anlıyorum samsung fan olabilirsiniz fakat her yerde yorumlarınızi görüyorum sürekli eleştiri haklısınız telefon mükemmel değil ama eksik kısımları var ama şuan bence en alinasi telefondur benim için.s810 çok eleştiri var fakat emin olun ne ısınma var abartıricak şekilde ne başka bir şey.her şey donanım değildir

Antutu ya bakarak telefon almıyorum tabi. Ama s6 daki exynos un s810 dan çok daha güçlü olduğu kesin. Qualcomm bile telaş yapıp s820 yi duyurdu. Şu an g2 kullanıyorum. Ama iyi telefonu överim. M9 bence tam bir hayal kırıklığı. Htc, m8 le aynı telefonu 1000 tl zam yaparak satıyor utanmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s6 antutu sonucu..

HTC One M9 inceleme videosu 'Metalik Cazibe'

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    exynos tabiki ıyı işlemci s810 dan benim itirazım yok ona fakat Öyle ahım sahim bir farkı günlük kullanımda hissetmek çok zor bence m8 kullanıcıları bu telefona geçmemeli fakat m7den geçilmeli bir telefon olmuş bence bu telefonu bir hafta kullanma imkanıniz oluşursa kullanın emin olun ne demek istediğimi anlarsınız .bakın şuan m9 alan kişilerde ben dahil hiç sorun yok fakat samsung da şimdiden sıkıntılar başlamış bunları da göz önüne alarak yorum yaparsanız daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i10 isinmiyor diyorum ama htc,nin metal kasasindan dolayi sicaklik tam olarak hissesilmiyor plastik telefonlarda bu yaz muhtemelen cayir cayir yanicak

• iki tane koca hoparlor koydular uc senedir bir geliştirme yapmiyorlar yok boomsound vs.die milleti keklemeye devamediyorlar. Speaker testlerinde s6 htc yi resmen hacamat eetmiş bunda samsung un ses konusunu tamamen bu işte dunya markasi wolfson ve broadcom ile calismasinin meyveleri

• Mesut hala boomsound deyip durma koy htc m9 ile s6 yi yan yana ac seslerini sonuna kadar s6 nin nasil htc yi ezdigini gor. Olmadi youtubeda bir ton test var ac bak hala boomsound diyerek milleti yanlış yonlendirme

• quote:

exynos tabiki ıyı işlemci s810 dan benim itirazım yok ona fakat Öyle ahım sahim bir farkı günlük kullanımda hissetmek çok zor bence m8 kullanıcıları bu telefona geçmemeli fakat m7den geçilmeli bir telefon olmuş bence bu telefonu bir hafta kullanma imkanıniz oluşursa kullanın emin olun ne demek istediğimi anlarsınız .bakın şuan m9 alan kişilerde ben dahil hiç sorun yok fakat samsung da şimdiden sıkıntılar başlamış bunları da göz önüne alarak yorum yaparsanız daha iyi olur

Oyunları vs. Htc m9 s6nin iki kati zamanda açıyor.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    haklısın iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Mobilden girip videoyu izleyecek kadar neti olmayan çok insan var bence metin olarak da paylaşılması çok güzel

netin yoksa mp3 olarak dinle ayrıca sd olarak 45 MB izleyebilirsin.45 mb yoksada internetim var de me zaten o fotolar yüklenene kadar 10 mb yiyodur
  • Tam bir f/p fiyaskosu. Bu paraya çöp bir telefon.

• quote:

Antutuya bakarak telefon alıyorsunuz galiba s4 ve m7 ilk çıktığında s4 öndeydi m7 den ama şuan baksan telefonlara m7 tık yok :) s4 ise kasıyor sürekli ram boşaltma sizi anlıyorum samsung fan olabilirsiniz fakat her yerde yorumlarınızi görüyorum sürekli eleştiri haklısınız telefon mükemmel değil ama eksik kısımları var ama şuan bence en alinasi telefondur benim için.s810 çok eleştiri var fakat emin olun ne ısınma var abartıricak şekilde ne başka bir şey.her şey donanım değildir

İşte bu yüzden s6 yerine m9 aldım.

• Tam bir f/p fiyaskosu. Bu paraya çöp bir telefon.

• ne kadar sacma sapan yorumlar var yahu.

Antutudan 50000 puan almis. Ee abi ne cikaracagiz burdan ?

Ha ben bu telefonu alir miyim almam ama bu telefonu yerden yere vurmak neyin nesi ?

Antutudan 100k alsa ne 30k alsa ne neyi ispatliyor bu test ?

telefonda sanki 3dsmax ile render aliyoruz.neyin yarisi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 11 Nisan 2015; 20:46:27 >
  • Yukardaki fanboya dikkat :)

• 3saat ekran süresi baya bir az lg g2 5 saat sony xpreria z2 5.5 6 saat ekran süresi verebiliyor 3 saat rezillik gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

ne kadar sacma sapan yorumlar var yahu.

Antutudan 50000 puan almis. Ee abi ne cikaracagiz burdan ?

Ha ben bu telefonu alir miyim almam ama bu telefonu yerden yere vurmak neyin nesi ?

Antutudan 100k alsa ne 30k alsa ne neyi ispatliyor bu test ?

telefonda sanki 3dsmax ile render aliyoruz.neyin yarisi bu ?

Biraz mantık. İkisi de nerdeyse aynı fiyat. Neden daha güçsüzünü alayım ki? m9 daha ucuz olsa dediğiniz doğru ama hem daha kötü işlemci olursa fiyatlarda aynı olursa tabi ki antutu puanlarını vs kıyaslyacağız.ki 20 bine yakın bir farktan söz ediyoruz. Beğenmediğiniz antuda çok büyük fark.

Gmd 1 ile lg g2 arasındaki fark kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 11 Nisan 2015; 22:08:32 >
  • yazılım kalitesi çok çok iyi, malzeme kalitesi üst düzey fakat bu tasarım gerçekten çok kötü geliyor benim gözüme kırmızı ok ile işaretledim telefonun bittiği yer ekranın başladığı yer arası mesafe çok uçuk bence o htc logosunun olduğu şerit hiç olmamalıydı.. bu tasarıma böyle uçuk para verilmez üstelik exynos un başarısı da ortadayken yada iphone alabilecekken..

HTC One M9 inceleme videosu 'Metalik Cazibe'

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Bu inceleme altına yazılan yazıların amacı nedir onu anlamadım?Ancak işitme engelli kardeşlerimize yardımcı olabilir yoksa videonun içeriğini aşağıya yazmakla çok birşey olmuyor.Bana diyorsunuz ki video süresini kısalttık ama alta yazılar yazdık.Şu video süresini uzatıverinde alta yazı yazmayı verin.Ha engelli kardeşlerimiz için yaptık derseniz eyvallah orası ayrı

ben hızlı okuyan biriyim gereksiz yere 30 dakika video izleyeceğime 5 dakikaya gerekli yerleri okurum daha iyi

Video 8 dakika zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Mobilden girip videoyu izleyecek kadar neti olmayan çok insan var bence metin olarak da paylaşılması çok güzel

netin yoksa mp3 olarak dinle ayrıca sd olarak 45 MB izleyebilirsin.45 mb yoksada internetim var de me zaten o fotolar yüklenene kadar 10 mb yiyodur

Türkiye de mobil internetin ne kadar pahalı olduğunu söylememe gerek var mı?
    Ayrıca emek gösterilmiş metine dökülmüş bunu yermek yerine emeğe saygı gösterilmeli
    Video yu izlemeyip metini okuyan birçok insan var
    İyi geceler

• mesut beyin 3 saat ekran süresini normal bulması çok ilginç.iphone 6 bile enaz 4.5-5 saat ekran süresi veriyor.z3 ve z3 compact gibi bazı telefonlar 7 saat ekran süresi verebiliyor.3 saat ekran süresi tamamen rezilliktir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.