Şimdi Ara

HTC One M9 ön inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir önceki modellerinde vermedikleri mp ses görüntü kalite gibi şeyleri azar azar veriyorlar başka bişey değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu şu telefona bakınca siyah olan tüm şeritlerin de ekran olduğunu düşününce ortaya çıkan tasarımı yapmak bu kadar mı zor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki donanım değiştir al sana yeni model. S6 edge neyse gerçekten olmuş da bu nedir abi. 2800 olur şimdi bir de bunun parası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım arayüz nerdeyse aynı M8 olan kimse bakmaz bile bu sene Exynosun senesi olucak gibi.

• Yine premium bi cihaz..

• ah şu menü aşağı kaymasa. Videoda bile hemen el sola gidiyor menüye girişte :D

• Keşke arka kamerasına O.I.S desteği gelseydi.

• Adamlar tanıttıkları cihazları denemek için koyamamışlar bile. Sırf isimleri geçmiş yani. Şu bilekliğin yazılımında koskoca firmayı zorlayacak ne var anlamadım. İlginç gerçekten. HTC çok başarısız kaldı bugün.

• Her özelliği istiyosunuz sizde. Adamlar bilmiyormu tüketicinin hangi özellikleri isteyeceğini. Telefonlarının - yönlerini. Hepsini gayet iyi biliyolar niye duzeltmiyolar? Bunun cevabını hepimiz çok iyi biliyoruz. Adamlar bugün ellerindeki son teknolojiyi kullanarak ve hiç bir özellikten kismadan bi cihaz çıkarırsa seneye napicak?

• McLaren64 kullanıcısına yanıt
    M7 nin kamerasi yuzunden M9 a gecebilirim. Durumu benim gibi olup htc den baska android kullanmak istemeyenler icin mantikli telefon M9. M8 i olanlar icinse gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: danity12

Samsung galaxy s6 edge antutu puan 64503 aldı 64 bit aktif değilken yani 64 bit ile 70bin sınırına dayanır 2k ekranda fullhd ekranlı LG g flex 2 sd810 la 44bin puan aldı samsung qualcomu fena tokatladıhttps://m.youtube.com/watch?v=qNQjBsTUPkY

Buna rağmende hala kasım kasım kasılıyor mühtiş gerçekten Samsung.https://www.youtube.com/watch?v=N0HclIWMhRA

• Htc tasarimda tekrar etmis, etmese daha iyi olurdu cunku tum telefon ureticileri tasarimlarini kopyala yapistira cevirdi ama en azindan htcnin tasarimi, kasasi android piyasasinda en iyi kasa ve tasarim diyebilirim, en azindan bu hos tasarimini devam ettirmis peki ya samsung kac seridir suruyor bu bayat tasarim? Hic bir espriside yok su tasarimin, en az s5 ve m8 arasindaki tasarim farki kadar fark var s6 ve m9 arasinda, samsungda dikkat cekici donanimsal ozellikler var (umarim sasirtir) ama bu basarisini isin yazilim kisminda gosteremeyince bu arayuzle bu donaniminda bir esprisi kalmiyor demem o ki bugun yapilan tanitimlarin ikiside vasatti ama iki telefona bakarsak m9 halefi m8 inde oldugu gibi onunde s serisinin, telefonlari tam anlamiyla kullandiktan sonra yorum yapmak daha mantikli derdim ama su yorumlara karsi insanin yazasi geliyor inatla samsungu goklere cikariyoruz, 2 telefon icinde soyle bir elestiri ile bitirebilirim yazimi s6 nin kavisli ekrani, note edge de deneyimledim ve efektif bir kullanimi yok iyi dusunulmus ancak sadece goruntu olarak duruyor, m9 dada dot view kilif icin ayni yorumu yaparim m8 deki deneyimlerimde ki hala kullanmaktayim dot view iyi dusunulmus, fazlasiyla sik ama kullanimi zorlastiran yag tutan yapisiyla, ekrana iz birakmasiyla da uzun sureli kullanimda sinifta kaliyor, s6 da ki cift kavisli ekran ve m9 daki yeni dot view den cok beklentim yok bunlarin isiginda ama bekleyip gorucez, m8 kullanicisi olarakda suan telefon degistirmeyi dusunmuyorum

• psyshock P kullanıcısına yanıt
    68k sonucu seçip aldınız galiba. Netteki araştırmalarımda 60k civarını gördüm hep.

geekbench işlemci ve memory ölçen bir yazılım maalesef pek çok şeyi test etmiyor. Ayrıca yazılımdan bağımsız test demek oldukça hatalı olur. Üretim tekniği açısından avantajı var bu doğru ama bu bize güç tüketimi ve ısınma olarak geri dönüyor. Bu avantajları ise samsung telefonu daha ince ve daha ufak pille (inceliğin dezavantajı) dengelemiş vaziyette. M9'da işlemci 2.0 ghz'de s6'da ise 2.1 ghz de çalışıyor. nu 100 mhz nasıl bir fark yaratacak zamanla göreceğiz.

Gpu eşdeğer zaten demek için henüz erken değilmi sizce ? bu şekilde kesin konuşarak sizce samsung fanlığı yapmış olmuyor musunuz ? Derseniz ki eğer sende mimariye eski dedin ben çıkış yıllarına göre konuştum somut bir gerçek var burada.

Ayrıca samsungla unutulmaması gereken diğer somut gerçekler:

s4' 8 çekirdek desteği gelebilir dendi gelmedi.
    note 3'e 8 çekirdek gelecek dendi gelmedi.
    note 4 64 bit alacak dendi ama 64 bit desteği olan versiyon bile alamadı 64 bit'i.
    test benclerde yaptığı hileler (diğer bazı firmalarda da var ama en ağırı samsungta her zamanki gibi)

Yani şu ana kadar samsung'un pek kullanıcı dostu bir firma olduğu söylenemez.

Ha S6'da eğer beklenildiği gibi çalışıyorsa parmak izi okuyucusunu, edge tasarımı, 14nm ile daha az ısınmma potansiyeline sahip işlemcisini sevdim geçen sene HTC m8 s5'ten iyi diyebiliyorken şuan henüz bir karar veremiyorum ama microsd'yi terketmiş olması, 2k ekranı, 2k ekrana rağmen pili,arka tasarımı, grafik işlemcisi ve yazılımı hala büyük soru işaretleri oluşturuyorlar kafamda. Samsung elinde 14nm avantajı varken vurabileceği o darbeyi vuramadı bana göre. s6'nın bu eksilerin hangilerini sileceğini ve hangi artıları ekleyebileceğini zaman gösterecek bize genede. Henüz epey erken karar vermek için.

• Iyi eskisi gibi Ekran buyutme sevdasina ara verdiler.Telefona gelcek olursak su on taraf tasarimi yuzunden alinmaz :( asiri gereksiz bosluklar var

• galaxy s6 edge i tek geçerim.

• 3 YIL SAMSUNG KULLANICISI OLARAK BANA GÖRE S6 FACİA SAYILIR. ARTIK DİĞER MARKALARA YÖNELMEM VAKTİ GELDİ. M9 DA GÖRDÜKTEN SONRA ŞİMDİ Z4 VE G4 BEKLEYELİM. ÖZELLİKLE G4 TEN BAYA UMUTLUYUM SAMSUNGUN EKSİKLKLERİNİ G4 TAMAMLAYACAK GİBİ.(ÇIKARILABİLİR PİL,MİCRO SD KART GİRİŞİ)

BENCE HTC ONE M9 GALAXY S6 DAN DAHA İYİ GÖRÜNÜYOR.

• Antutuya göre cihaz değerlendirenler kaldı mı yav daha!! İstersen i7 4790 koy arayüz işlevsellikten ve akıcılıktan uzaksa ne yapayım ben donanımı. Bütün galaxy serileri bunun en güzel örneğidir. Samsung touchwizi adam edemezse ne koyarsa koysun. Birde tutturmuşlar işlemci 14 nm de 14 nm. Tamam daha az tüketim söz konusu. Peki ekranın tüketimini arttırdın. Bataryan küçük diğerlerine göre. Aynı donanımla z3 100ma daha küçük bataryayla z2yi geçmeyi başardı şarj süresinde. Z4ü görmeden telefon almak içime sinmez doğrusu. Özellikle batarya ile hepsini sollar.

• sanal tuş denen ekran hırsızlığı varsa ben yokum.

• Benim için donanımdan çok tasarım önemli, diğer firmalar da aynı veya çok benzer donanımlı telefon üretiyorlar ve cihazı esas farklılaştıran tasarımı oluyor. Ama maalesef bu sene HTC tasarım bürosu sınıfta kaldi. G4 ve Z4 bundan daha güzel olacak.

• yeni bir tasarım arayışına hiç gitmemişler alıcıların %40 emin olun ki tasarıma önem veriyor garip bir strateji...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.