Şimdi Ara

Htc One M9 Satın Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Htc One M9 Almak İstiyorum Turkcell in Sitesinde 2799 Tl ye Satın Alınabiliyor Hatta Ücretsiz Kargo Fln Yazıyor. Benim Sorum Siteden Satın Alıp Sipariş Verince Ne Zaman Bu Ürün Bana Teslim Edilecek. Sitede Turkcell Servisi Gencaver Diye Mesajlaşma Sisteminde Sorduğumda Ellerinde Olduğunu 3 İş Günü İçinde Gönderileceğini Söyledi Fakat Güvenmiyorum. Satın Alırsam Ne Zaman Teslim Edilir Sizce ?

• Paranıza yazık. Htc One e8 1300 e düşmüş hepsiburada da. M8 den farkı da yok. En üst model diyorsan s6 edge akar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 inde dağıtım yapılacaktı sanırım m9 lar için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Paranıza yazık. Htc One e8 1300 e düşmüş hepsiburada da. M8 den farkı da yok. En üst model diyorsan s6 edge akar.

Dostum Haklısın Ama Sürekli Tel Değiştiren Birisiyim. Her Seferinde Söylüyorum Ama Bunu Alıp Uzun Bir Süre Kullanmak İstiyorum. Samsung u Sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

25 inde dağıtım yapılacaktı sanırım m9 lar için...

Hocam Bu Bilgiye Nereden Ulaştınız ? 25 i Dediğiniz Turkcell in Sitesinde 25.03.2014 Tarihinden Sonra 300 Tl lik Hediye Çekini Alamayacağımızı Söylüyorlar. Ondan Dolayı mı Öyle Söylediniz ?
  • OlvidaMe kullanıcısına yanıt
    M8 de tam 25 Mart da dağıtılmaya başlamıştı, bunda da aynı olacağa benziyor Turkcell e bakarsak...
    Hem 25 nisan da çıksa ne olur ki, sanki bana elzem bir ihtiyaç...
    İlk elden sahip olmak istiyorsanız ve durumunuz iyi ise amerikaya gidip alabilirsiniz :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Kıbrısta Üni Okuyorum Orada da Alabilirim Fakat 1 Yıl Garantisi Oluyor Orada Alınan Cihazlarda. Ayrıca Tr Kayıt Olayı Fln O Tür Muhabbetlerle Uğraşmak İstemiyorum. Nisan ın 2 sine Kadar Tr deyim. O Zamana Kadar Almayı Düşünüyorum Çıkarsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O zamana çıkar hocam, acil ihtiyacınız yoksa Z4/G4 ikilisni ve haziranda çıkması muhtemel 6s'i beklerdim...
    Hem belki ilk seride sorun olabilir S810 dan kaynaklanan veya aynı şekilde kasa ile sorunları(açıklık vs. gibi)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Z4 Benimde Aklımda Fakat Xperia Z Serisinin Hoparlörünü Beğenmiyorum Yoksa Tasarım İyi. İphone 6s de Kullanımı Güzel de Kapalı Kutu Jailbreak Yapıyorsun Yine Birsürü Uğraşla Daha Android Ayarına Denk Geliyor. İNŞ Sorun Çıkmaz M9 da. Çıkar Çıkmaz Almayı Planlıyorum.
  • Asus Zenfone 2 yi gördün mü hiç?
    snapdragon 805 den iyi işlemcisi var ve 4 gb rami olucak 5.5 inch tabikide :D
    Bu mayısta türkieyye gelicek
    Eğer asus istemezsen sana tavsiyem m9 u bekle çıkmasını m8 1600 gibi bir fiyata düşer
    O zaman m8 al :)
  • Kıbrıs ta Htc One M8 1500 Tl :))
    Eski bir turkcell çalışanı ve hala turkcell'de arkadaşlarımla görüşen birisi olarak net bir şekilde söylemek gerekirse;

16 Mart c.tesi günü HTC Turkcell'e özel lansmanını Antalya'da gerçekleştirdi. Lansmanda M9 ların dağıtıma hazır olması açısından final sürüm olan Android 5.0.2 sürümünü yüklenmesi işleminin yapıldığı, ondan sonra 23 Mart haftasında dağıtıma başlanıp sotklara gireceği, ve Nisan ın ilk haftası itibariyle de satışa sunulacağı bilgisi sunulmuş.,

Hatta HTC lansman etkinliği kapsamında yapmış olduğu çekilişte 300 adet hediye dağıtmış olup, HTC One M9 da bu arkadaşıma çıkmış, Cihazın ülkemize girip, Turkcel'ib stoklarını teslim almasıyla birlikte kullanmaya başlayacak, o yüzden özellikle şu ısınma konusunu test edebilme olanağına sahip olacağım için şanslıyım.

Özetle HTC Türkiye bu hafta cihazları ülkeye getirtip, tedarikçilerine teslim eder, sonrası artık Turkcell ve diğer perankendecilerde ama muhtemelen 27 Mart - 3 Nisan arası mağazalarda yerini alır

2. soruna cevap olarak ta internetten sipariş etsen bile cihaz sana mağaza çıkış tarihinden itibaren kargoyla 3 iş gününde gelir.

yani 27 martt çıkarsa satışa, aynı gün kargolasa 30-31 i gibi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlvidaMe

Kıbrıs ta Htc One M8 1500 Tl :))

Süpermiş :)
    Ama ben hep 16 gbl ık görüyorum nerede bu 32 cigolaytlar anlamadım
  • m9 o parayı haketmiyor ama siz bilirsiniz yinede . ne kadar az alınırsa o kadar iyi ders çıkarır htc diye düşünüyorum .
  • htc ceo değiştirdi bundan sonra adam olur belki ama m9 için biraz daha beklemeli
  • Bugün Turkcell lerin hepsine gittim kimse birşey bilmiyor. Vodafone da aynıydı. 1 ay sonra gelir diyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.