Şimdi Ara

HTC One M9 üretimi azaltılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gribiri

quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Fiyat çok yüksek de kaldı,revize şart

revize edildi. satış güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat politikası ve taş kafa mantıkları yüzünden
    B
    E
    T
    E
    R

O
    L
    S
    U
    N
    L
    A
    R
    DAHA BU İYİ GÜNLERİ M8 İLE ŞANSLARI BİRAZ GÜLDÜ ŞİMDİ ODA BİTTİ

• O fiyata zor satarsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına bu modelin satması için sebep göstersin htc, hiçmi pazar araştırması yapmıyor bu adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük kasa, küçük ekran

Değişmeyen tasarım

Sanal tuşlar

Isınan işlemci

Çift hoparlör dışında gözüken bir artısının olmaması
  • Mesut Çevik için kötü haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErnGnc

quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

1-Tasarımınız yenilikçi değil şu telefonun m8'den farkı yok hatta m8+ gibi duruyor.
    2-Saçma sapan fiyat politikalarınız var.Alüminyum kasa,stereo hoparlör ve iyi bir arayüz yaptık diye uçmayın
    3-şu siyah barı hala düzeltemediniz.Sanal tuşlara devam edecekseniz kaldırın,he siyah bar illa olacak diyorsanız ozaman kapasitif tuşlara geri dönün.

sonuç olarak bu 3 maddeyi değiştirmeden satış matış beklemeyin.

Şu siyah bara kapasitif tuş koyup sanal tuşu kaldırmak yada bunun tam tersini yapmak ne kadar zor olabilir, bu inat niye anlamadım.

Vallaha onu bende anlamadım.Kullanıcılar bunu hep dile getiriyor ama dinleyen yok ki

• Nokia htc sony siralama böyle 10 yil sonra apple dünya kiyamete gittiği gün samsung belki batar :D

• Tasarımsal açıdan m8 den farkı yok, m8 tasarım anlamında överken m9 u yermek niye? Bu mantıktan yola çıkarsak porsche, VW, Ford vs gibi modellerin hiç alıcısı olmaması gerekir,. Dış tasarımı 50 küsür yıldır aynı adamların.

Isınma sorunu? Öyle bir abartıyorsunuz ki sanki cihaz aşırı ısınmadan dar boğaza girio ve performans düşüklüğü yaşıyor. Bu cihazı en yoğun şekilde abanırcasına acımadan kullanıp; Wewell ile ölçüm yaptık, cihaz 38 derecenin üzerine çıkmıyor?

Batarya performansı kötü? forumda yazdım ve ekran görüntüleriyle de, yazdıklarımı desteklemek için paylasştım, yoğun kullanım ( telefon görüşmesi, wi-fi bağlantısı; chorome, uygulamalar, oyun oynama, kamera müzik dinleme) 1,5 günü rahat rahat çıkartıorum.

Eksilerini belirtenler işkembe i kübradan atanlar. Ben kullanıcısı olarak net ve deneyimle yazılı ve görsel paylaşıyorum.

Artılarına gelince, malzemesinden ötürü sağlamlık hissi veren bir telefon. ( iphone 6 ve samsung S5 ve xperia Z2 kullanan birisi olarak)

ekran boyutu ve performansı tatminkar, ve o bu ebatta tasarımıyla birlikte tek elle kullanımı da çok rahat.

pil performansı çok iyi. Ben 1,5 günü rahat çıkartıorum. Bu arada cihazı da yoğun kullanıorum.

Bence akıllı telefon piyasasının tartışmasız en iyi ses çıkışına sahip cihaz. Özellikle DOLBY ile.

Fiyata gelince şu an cihaz bana harici bellek ve sennheiser momentum in air kulaklık ve spigen Slim Premium Tempered Glass Screen Protector ile 3400 TL ye geldi. Kılıfsız kullanım zevkine biraz daha varıp dot view deneyimini de yaşamak istiorum ki o zaman bu haracama 3600 e fln gelir.

Ancak kullanım koklaylığı, pratikliği, hızı, tatmini, zevki, stabilitesi, sağlamlığı, şıklığı ile bu fiyatı sonuna kadar hak ediyor.

fiyatı pahalı bulanlar bütçesine göre hareket edebilir tabi ama, fiyatı pahalı die eleştirmek, Audi RS 3 ü, A3 fiyatında olmasını beklemek gibi bir şey.

Akıllı telefon piyasasının 2015 yılı içerisinde ki en güçlü işlemcisilerinden biriyle birlikte iyi bir ara yüz, ideal batarya performansı, yeterli RAM kapasitesi, ortalama bir kamera ve android in en son sürümüyle bezenmiş bu cihaz ki bu yüzden amiral gemisi. ülkende dolar kuru yüksek ve değişken, ayrıca ithal üründe vergi kalemi bindikçe binmiş. ayrıca rakipleriyle kıyasladığında fiyat normal gayet.

• Android kullanan tüm üreticiler pahalı ürün satmakta zorlanıyor. Htc'de bunu yaşıyor.

• Kendi düşen ağlamaz. M8 güzeldi de şimdi bu mu kötü oldu diyen arkadaş, M8 de ilk çıktığında kapasitif tuşların kaldırılması ile ilgili çok eleştirilmişti. M7 nin tasarım olarak M8 den daha güzel olduğu bile söylenmişti. Araba ile kıyaslıyorsun da sanki arabalarda hiç değişiklik olmuyor mu? En uzun yıllardır çıkan Golf'ün gelişimine bak bakalım ne kadar değişmiş.

İyi olan özellikleri muhafaza edersin üzerine de eklersin, gelişim budur. M7 den geçişte yekpare alüminyum gövdeye eyvallah, dual kamera da koymuşsun tamam ama kapasitif tuşları kaldırınca olmadı işte.

E şimdi de M8 den M9 a geçerken, çift renk alüminyum gövde eyvallah, en hızlı işlemci o da tamam, ki olmalı da zaten, ama hala ekran üzeri dokunmatik tuşları koymuşsun, e üzerine dual kamerayı iptal etmişsin, artı kameran da bütün incelemelerde yerlerde sürünüyor 20 mp olmasına rağmen O zaman üretimi de düşürürsün işte böyle. Gelişim her zaman daha iyiye doğru olmalı, yerinde sayar veya daha geriye gidersen tökezlersin. Ki bence HTC burada M7 nin de gerisine gitti...

• üretme nasılsa satamıcan :)

• kasası güzel, ses konusunda çok iyi ama,ekran da gereksiz boşluklar var.kapasitif tuşları anladık ta htc yazısı için ekran boyutundan çalmak nedir? kullanıcı ara yüzü lg ya da samsungun yeni sürümü gibi albenili değil basit kalıyor, ekstra ya da özel çok bir şey yok ve tabii fiyatı...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 22 Mayıs 2015; 21:28:33 >
  • m8 bundan güzel niye m9 alsınlar ki.
  • HTC ekran boyutunu arttırsaydı bence satışları daha iyi olabilirdi.
  • adam gibi son htc telefonu m7 idi. bence hiç kasmasınlar her sene m7'nin ekran ve işlemcisini güncelleyip piyasaya sürsünler. eminim daha çok satarlar.
    ultrapixel vs. gereksiz şeylerde çok ısrar ettiler. kamera kötü olsa bile 4mp olmasından iyidir.
    samsung'un da metal kasaya geçip façayı düzeltmesi ile htc ve sony'nin pek olayı kalmadı. fhd ekran ve s810 yüzünden fiyatları düşük tutmaları şart.

• Şöyle bir şey yaptım da, gerçekten güzel oldu.
    HTC One M9 üretimi azaltılıyor
    HTC aldığımdan hiç pişman değilim ama maalesef M8 varken M9'un yüzüne bakılmaz. Halbuki insanları dinleseydi HTC, bir de 810 kullanmasaydı iyi bir satış yapardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 23 Mayıs 2015; 12:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superwera

B

E

T

E

R

O

L

S

U

N

L

A

R

O batarya ve kamerayi o paraya almaz tabi kimse

Aynen. Topu batsın. Öncelikle çakal Apple
  • Yıllarca HTC kullandım ve kullandırdım.Fakat Türkiye pazarında garanti konusunda teleservice ile çalışmaya devam ettikleri sürece iğne çöpü bile almamaya yemin ettim.Teleservice müşteriyi daima mağdur ediyor.HTC ise müşterisine sahip çıkmayı bilmiyor.

• Arkadaslar sizler kadar detay bilgim yok; fakat LG G Pro, G2 ve ardindan G3 kullandim. iPhone'dan sarj problemi yuzunden gecis yapmistim LG'ye ve cok memnun olarak uzun suredir kullaniyorum. Degisiklik olsun diye bu sefer Amerika'dan HTC M9 siparisi verdim; arkadasim gelirken getirecek. Simdi soruma gelelim; LG G3'u su anda GG sitesinden 1179TL'ye mal edebiliyorsun. Yani HTC M9'un yari fiyatindan daha ucuza! Ve cihaz 10 numara (bana gore). Kamera desen super, batarya omru gayet tatmin edici, ekran goruntu super, hizli, kullanimi kolay. Yani ben bu HTC M9'u sadece hoparloru on tarafta ve ses kalitesi en iyi dedikleri icin aldim. 2 kat fiyat cekmelerinin baska bir sebebini goremedim(metal kasa olmasi cok umrumda degil, zaten kilifla kullaniyorum). Bu telefonun LG'den 2 kat daha pahali olmasinin sebebi nedir acaba? Gercekten cok merak ediyorum, cunku bana daha ustunmus gibi gelmiyor...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.