Şimdi Ara

HTC One M9 üretimi azaltılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: galenum

Arkadaslar sizler kadar detay bilgim yok; fakat LG G Pro, G2 ve ardindan G3 kullandim. iPhone'dan sarj problemi yuzunden gecis yapmistim LG'ye ve cok memnun olarak uzun suredir kullaniyorum. Degisiklik olsun diye bu sefer Amerika'dan HTC M9 siparisi verdim; arkadasim gelirken getirecek. Simdi soruma gelelim; LG G3'u su anda GG sitesinden 1179TL'ye mal edebiliyorsun. Yani HTC M9'un yari fiyatindan daha ucuza! Ve cihaz 10 numara (bana gore). Kamera desen super, batarya omru gayet tatmin edici, ekran goruntu super, hizli, kullanimi kolay. Yani ben bu HTC M9'u sadece hoparloru on tarafta ve ses kalitesi en iyi dedikleri icin aldim. 2 kat fiyat cekmelerinin baska bir sebebini goremedim(metal kasa olmasi cok umrumda degil, zaten kilifla kullaniyorum). Bu telefonun LG'den 2 kat daha pahali olmasinin sebebi nedir acaba? Gercekten cok merak ediyorum, cunku bana daha ustunmus gibi gelmiyor...

İşte hocam üstün yanı yok tam tersi eksik yönü çok.Genel.anlamda yüzeysel değerlendirmek gerekirse bana göre artısı metal kasa olması ve hoparlörlerin stereo olarak ön tarafa yerleştirilmesi Birazda arayüzü stabil işte.büyük kasa oranı küçük ekran.buna rağmen aşağı kocaman htc barı kapasitif tuşların ekranda olması.20 mp kamerasi olmasına rağmen rakiplerinin gerisinde kalması.tasarımda etki yaratacak değişim olmaması ve bunlarında üzerine fahiş fiyatlar eklenince bu hale gelmesi gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 24 Mayıs 2015; 18:27:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz çok iyi ama fiyatlara revize şart.

• fiyatı azalt fiyatı....

• Nasreddin Hoca'nin Timur ile fikrasindaki gibi fiyatlar ucuz biraz daha yukseltilmeli.

• kapasitif tuşların geri gelmesini özlemle bekleyen veya şu tasarımı ve ekran boyutunu katleden siyah şeritlerden güzelim cihazları kurtarmanızı bekleyen ciddi bir kesim var. bu eleştirilere kulak assan eminim daha iyi durumda olacaksın htc... sırf bu nedenlerden dolayı kronik sorunları olan m7 gözümüzde efsane olarak kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

M8 bile hala pahalı, onu bile alamıyorken gidip M9 mu alsın millet. Zaten çerçeve de büyük. Bari fiyatı azalt da zarara girme...

Harbi kardeş,1800 nedir yav :D
  • Keriz avcisi HaTiCe batsin.o kazik fiyata o kalin çercerveyle nal toplarsin:)

• Htc butterfly 3 yani j modelini tüm dünyaya ve turkiyeye 2300 fiyatla çıkarsın sonra görsün rekor nasıl kırılıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.