Şimdi Ara

htc one mini 2 açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Htc one mini 2 telefonum açılmıyor. ekran fotoğraftaki gibi kalıyor ve bu ekrandaki her komuttan aynı ekrana geri dönüyor. Yardımcı olabilecek var mıdır?
     htc one mini 2 açılmıyor yardım

• 10ly_10ur 1 kullanıcısına yanıt
    bunu indir https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=29638

cihazı download moda al ve devama tıkla
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    bu ekrandan başka ekrana geçmiyor cihaz.
  • bilgisayara takıp yapacaksın zaten... adb sürücülerini indir kur.
  • Ne yaptınız sorunu çözebildiniz mi?

Aynı sorun benim HTC One mini'de de var, bir kaç sefer bu ekranda kaldı, baya uğraşmamız sonucunda factory Reset yapabildik ama şuan sizin de yaşadığınız gibi artık hiçbir tepki vermiyor. Hangi menüye bassak titreyip tekrar aynı bootloader menüsüne dönüyor.

İşin kötüsü telefon KVK garantili, garantiye yolladık 256 TL para çıkardılar, garanti dışı kapsamda değerlendirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiveMaster -- 29 Mart 2016; 0:56:04 >
  • DiveMaster kullanıcısına yanıt
    yok hocam malesef çözülmedi
    Ben tekrar gönderdim garanti kapsamı dahilinde bakılmasını istedim, zira mümkün değil telefon açılmıyor. Denemediğimiz yol kalmadı. Eğer garantili ise servise vermenizden başka çare yok ama o da tabi gününde olurlarsa yapıyorlar ilginç bir şekilde. Müşteri memnuniyeti sıfır.

Bakalım 2. gönderimde ne gibi bir sonuç çıkacak ben de merak ediyorum.

Bu arada HTC'lerde bu sorunun özellikle yazılımsal sorunların çok olduğunu KVK'ya gidince gördüm, çıkardıkları zorluklar da cabası. Neyse bir daha HTC almak mı, kesinlikle yanına yaklaşmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 mini google play sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DiveMaster kullanıcısına yanıt
    maalesef garantisi yok ve hiç bir özel servisde uğraşamk istemiyor. kaç tane yeri aradıysam hiç oralı olmadılar bile.
    Anladım, sıkıntılı bir durum. Garantisi olmaması belki de iyidir, HTC resmi olarak bootloader unlock etme yolunu gösteriyor. Siz bootloader ekranındayken ( kaldı ki başka ekrana geçemiyor diyorsunuz zaten ) telefonu bilgisayara bağladığınızda bağlanıyorsa bu işlemi yapabilirsiniz.

İnternette "htc bootloader kilidi açma" şeklinde aratın, bir çok anlatım mevcut.

Pili tam şarj etmeyi denediniz mi bu arada? Yani şarj oluyor mu, ekranda çıkan simge vs? Telefonu şarja takıp bekleyin bir 3-4 saat, sonra tekrar boot ekranından factory reset deneyin.

Ancak bootloader ekranındayken bilgisayara usb ile bağlantı sağlayamıyorsanız büyük bir ihtimalle pil gitmiştir. Zira pil sorunu yüzünden load edemiyor diye gördüm araştırmalarımda. Bu durumda da yapılabilecek en iyi yol kvk ya götürüp ücretli yaptırmak. ya da telefonu yedek parça olarak satmak.

Tabi bu yazdıklarımın dışında konuyla ilgili tecrübeli, daha önce bu sorunu çözmüş arkadaşlar varsa ve yazarsa memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiveMaster -- 31 Mart 2016; 18:33:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.