Şimdi Ara

GALAXY S3 MİNİ VE HARD BRİCK OLDU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon download modaydi odin ile rom yukluyordum cihaz gt-i8200
    bende gt-i8200l ve gt-i8200q gibi farkli surumlerde stock rom vardi. 8200 icin yanlislikla 8200l romunu secmisim yukleyince odinde FAİL! diye bir uyari aldim. yanlis rom sectigimi fark ettim baglantiyi kestim cihaz hala donload modaydi bataryasini cikardim taktim. cihazdan isif bile yok sarj bile almiyor kisaca telefon full brick oldu. ne recovery nede download moda girebiliyorum. tek hayat belirtisi telefonda: usb ile bilgisayara(win7) takarken imei driver olarak buluyor ama yukleyemiyor odindede gormuyor TELEFONU NASİL KURTARACAM? bilmiyorum bir cozum var mi ?

• i8200 kullanmadım ama telefon download menüsüne giriyorsa ( telefon kapalıyken orta tuş + ses ķısma + telefon acma aynı anda bas ) sammobile firmwareden telefonun modeline uygun romu bulup odin proğramını yönetici olarak calıştırıp yükleyebilirsen telefon düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekara -- 27 Kasım 2014; 11:54:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayir download moda girilmiyor.
  • techno.989 T kullanıcısına yanıt
    Bataryan bitmiş olabilirmi başka bataya ile veya bataryanı başka yerde şarj ederek tekrar dene download moda yine girmiyorsa tek şans usp jigdir nereden bulursun bilmiyorum işe yaramayabilirde işe yaramazsa bilki anakartın yanmıştır ozaman geçmiş olsun telefondan daha bişey olmaz.

• İyi akşamlar sarj aletı telefonun yuvasına girmiyor . S3 mini telefonu alalı 2 ay oldu ve sarj aletı garantıye dahil mi ?? Cnkü baska sarj aletleri oluyo bi kndi sarj aletı olmuyo yarısında kalıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekara T kullanıcısına yanıt
    son care usb jig sanirim...
    ana kart yandiysa ne kadara degisir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: techno.989

son care usb jig sanirim...
    ana kart yandiysa ne kadara degisir?

Kesin bir bilgim yok ancak değiştirmeye kalkanlar yeni telefon parasına yakın diyorlar o yüzden değiştirmeyi göze almıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sosyologsimgemvar kullanıcısına yanıt
    Evet dahildir, ancak şarj aleti durup dururken bozulmaz, düşmüş darbe almışsa garanti dışı bırakırlar kullanıcı hatası diye.

• Tekara T kullanıcısına yanıt
    ama bilgisayara bagladigim zaman tepki var aygit yuklenemedi diye bir uyari veriyor emei diye bisey burdan kurtarabilir miyiz? ayrica usb jig denemedim nereden bulurum?
  • Anakartı sök tornavidayla elin yatkinsa tabii.. 2-3 saat bekle normale döner fabrika üretimi gibi sonra pırıl pırıl yuklersin işletim sistemini..

Garantin yoksa telefoncuya verme bence çok para alıyorlar kendin dene ama dikkatli ol

Herhangi bir sorun olursa beni bağlamaz onu bil

Ama ben eski iPhone 3GS imi oyle tamir ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayozdemir -- 29 Kasım 2014; 20:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techno.989

ama bilgisayara bagladigim zaman tepki var aygit yuklenemedi diye bir uyari veriyor emei diye bisey burdan kurtarabilir miyiz? ayrica usb jig denemedim nereden bulurum?

Kimse yazmamış garantisi varsa servise yolla download menüsüne girilemediğinden daha önce root yapılmışmı rom yüklenmişmi anlayamazlar onlar tamir eterler gerekirse anakartıda değiştirirler.

• en iyisi servise vermek duzeltelim derken hepten bozmayalim.
  • servise gönder
  • Odin Mode'da Custom Binary: YES diye ortaya çıkarsa ayvayı yersin haberin olsun

Odinden rom atma zaten ilk TWRP kur romlarını TWRPden at...

PC'ye takınca herhangi bir şey oluyor mu

• Elsa kullanıcısına yanıt
    odinden ben yükledim sorun çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumed

odinden ben yükledim sorun çıkmadı

Twrp brick ihtimaline karşı en iyi yöntem

sağolun bilgilendirdiğiniz için
    yanlislikla farkli modelin stock romunu telefonuma yuklemeye calistim yuklenmedi fail diye uyari verdi. telefonu bilgisayardan ayirdim. telefon hala download maddaydi hersey bataryayi cikarip takinca oldu. bilgisayara takinca aygit yuklenemedi diye uyari veriyor.
  • techno.989 T kullanıcısına yanıt
    Galaxy S3 kullansaydınız cihazı hayata döndürmek SD kart ile çok basit bir işlem ancak S3 Mini için bu yok.

Maalesef Samsung Box olan bir teknik servis bulup 20-40TL arasına yaptıracaksınız (50'den fazla para vermeyin başka bir yer arayın değmez)

Ardından telefonuna hemen TWRP Recovery kur Odin ile. Bir daha brick olması çok çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 1 Aralık 2014; 13:51:23 >
  • telefon servise gidecek benim yaptigimi denemeyin sakin bedeli agir oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.