Şimdi Ara

HTC ONE MINI | Kullanıcıları Kulübü ve Destek Bölümü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
6
Favori
41.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a millet bizim telefona lolipop guncellemesini gelecek mi ? Resmi açıklama var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılcal çatlak için telefonu Teleservice firmasına gönderdim. Pazartesi kargoya verdim, Cumartesi geri geldi. Çerçeveyi değiştirmişler. Servis temiz iş çıkartmış.

Takip ekranına düşmesi uzun sürdüğü için stres yaptım ama anladığım kadarıyla tamir sırası gelince kayıt yapıyorlar.

Kayıt açılana kadar telefonla görüşüp bilgi alma imkanı olmuyor, sadece email ile yazışma mümkün. Tüm markalara baktıkları için yoğunluk olabilir.

Açma kapama tuşu hassasiyeti azalmıştı ama ona pek birşey yapamamışlar galiba.

Umarım tekrar çatlak oluşmaz.

Telefonum tekrar eski haline geldiği için memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Biix

S.a millet bizim telefona lolipop guncellemesini gelecek mi ? Resmi açıklama var mı ?

HTC One M7 ve M8 Ocak veya şubat ayında Android 5.0 güncellemesini alacak. Mart - Nisan gibi de HTC One Mini ve Mini 2 alacak. Yalnız beklendiği gibi Sense 7 değil Sense 6 arayüzüne uyarlıyorlar :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 24 Kasım 2014; 12:08:49 >
  • Bu telefonun son durumu nedir kullananlardan , standart bir kullanıcıyım extrem bir şey yapmayacağım.
  • Merhaba arkadaşlar.05.11.2013 tarihinden bu zamana yaklaşık 16 aydır kullanmakta olduğum Htc One Mini(M4) cihazımla ilgili kullanıcı deneyimlerimi burada sizlerle paylaşmak isterim.Cihaz piyasaya çıkalı bir hayli zaman olmasına rağmen bence hala piyasadaki birçok telefondan çok daha iyi.

Öncelikle sizlere telefonun iyi olmayan taraflarından bahsetmek istiyorum :

1)Yanlış hatırlamıyorsam cihazda 1800 ma çıkarılamayan batarya var.Eğer çok yoğun şekilde telefonu kullanmazsanız şarjı 1 gün boyunca rahat rahat idare ediyor.Ama eğer oyun oynarsanız veya mobil veriyi açıp internet kullanırsanız 5-6 saat sonra şarjınız bitecektir.Özellikle mobil veri açıldığında telefonun şarjı çok çabuk tükeniyor.
    2)Çok fazla fotoğraf çeken bir kullanıcı değilim.Cihaz 4 ultrapixel arka kameraya,1.3mp(bundan emin değilim) ön kameraya sahip.Kamerası bana göre yeterli.Özellikle çok hızlı çekim yapabilmesi benim hoşuma gidiyor.Bunun dışında kamerasından çok fazla birşey beklemeyin.Düşük ışıkta çok da başarılı çekimler yaptığını söyleyemem.Pembeleşme sorunu yok m7 deki gibi(En azından benim cihazımda yok).Ön kamtisieranında çözünürliğü bence çok başarısız.
    3)Kronik olarak telefonun kenarlarındaki beyaz plastiğin çatlaması.Benim cihazım gri renkte olanı.Siyah olanlarda da bu problem var mı bilmiyorum.Ama gri renkte olanlarda kronik olarak,ısınmaya bağlı çatlaklar oluşuyor.Ben cihazı kapakla kullandığım için benim için sorun olmadı.Telefonu servise göndermedim telefonsuz kalmamak için ama garantisinin bitmesine yakın göndermeyi düşünüyorum.
    4) Hafıza kartı yuvası yok.

Yukarıda saydıklarım dışında olumsuz bir tarafını hatırlamıyorum.Gelelim telefonun iyi olduğu konulara :

1)Öncelikle telefonun 1 gb ram'e sahip olmasına rağmen çok stabil çalıştığını ve herhangi bir takılma,donma yapmadığını belirtmek istemiyorum.Rehberde,mesajlarda,uygulamalarda herhangi bir donma söz konusu değil.Özellikle telefonun oyun performansı beni çok şaşırtıyor.1 saat boyunca oyun oynadığımda bile telefonda aşırı ısınma,donma gibi durumlar söz konusu olmuyor.Extreme landings pro oynuyorum sürekli.Bu güne kadar beni birkez olsun oyundan atmadı.Arkadaşımın yeni aldığı Sony Xperia Z3'te ise zaman zaman oyundan atıyor sizi.Aynı duruma Asus Zenfone 5'te de şahit oldum.
    2) Telefon gerçekten çok şık ve sağlam bir telefon.Bugüne kadar hiç aşırı bir şekilde ısındığını görmedim.
    3) Ses cıkışı gerçekten iyi.En gürültülü ortamlarda bile telefonumun çaldığını rahatlıkla duyabiliyorum.
    4) Telefonun ekranı 4.3 inc olduğundan tek elle kullanması çok kolay.

Eğer hala bu telefonu almayı düşünen kullanıcılar varsa,onlara tavsiyem hiç düşünmeden almaları.Ben 1269 tl ye satın aldım.Şu an hala sıfırı satılıyor mu bilmiyorum ama satılıyorsa fiyatı 1000 tl nin altına düştüyse hiç düşünmeden satın alabilirsiniz.

• Bu telefonun en sevdiğim yönü çok çok stabil olması donma kavramını size unutturur bu telefon.

• https://www.epttavm.com/tr/item/6497304_htc-one-mini-601n-white/

868 TL. bu fiyat sıcak mı?

site güvenilir mi? garanti ile ilgili bir fiade yok?

601n modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolu007 -- 16 Şubat 2015; 16:32:32 >
  • Soruyu bilmem doğru yere mi soruyorum, özellikle deneyimi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Htc one mini mi yolla z1 Compact mı daha iyi seçim olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolu007

https://www.epttavm.com/tr/item/6497304_htc-one-mini-601n-white/

868 TL. bu fiyat sıcak mı?

site güvenilir mi? garanti ile ilgili bir fiade yok?

601n modeli nedir?

site güvenilir fiyat sıcak

• 650 liraya siyah tertemiz htc one mini mi satıyorum. Almanya dan alındı. pasaport kaydı + vergisi ödendi 8 aydır kullanıyorum. Sorunsuz. Bir kere düştüğü için arka tarafında ufak tefek çizikler oluştu. Profilimden ilanıma ulaşabilirsiniz.
  • Htc one mini 2 almak mantikli mi sizce 1100 tl vermeye deger mi
    Asus zenfone 5 alacagim ykksa 700 liray

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Htc one mini 2 almak mantikli mi sizce 1100 tl vermeye deger mi
    Asus zenfone 5 alacagim ykksa 700 liray

HTC nin one modelinin kalitesi yadsınamaz. Gerek malzeme kalitesi gerekse telefonun çok stabil çalışması çok güzel. Ayrıca HTC nin en sevdiğim yönü android güncelleştirmelerinde gerçekten çok hızlı.

Ama Asusun zenfon telefonları hakkında pek bilgim yok ama şuan tutulan bir model. Asusun çıkardığı bir ürüne güvenirim ben. Eğer telefonun görüntüsü çok önemli değilse sizin için ben olsam kesinlikle Asus alırdım. Pişman olmazsınız.

• Arkadaşlar orijinal arka kapak ne kadar dır ve bulabileceğimiz bir yer varmı

• Telefona android güncellemesi gelecekmi bilen varmı?
  • güya nisan-mayısta güncelleme gelecekti hala android 5 gelmedi artık geleceğini sanmıyorum.
  • Sense 5 te kilit ekraninda takvim/gorevler oluyordu. Sense 6 da bu faydali uygulamayi kaldirmislar.

Sense 5 te ustteki kisayollarda ekran goruntusu alma tusu vardi. O da gitmis.

Guzel olan bir ozelligi neden kaldirmislar anlamadim.

• Herkese merhabalar,şu anki telefonum note 2.Gerek büyüklüğünden gerekse artık birazcık eskimesinden dolayı uygun fiyatlı yeni bir cihaz arıyorum.
    Bu telefon çok hoşuma gitti.
    Fakat merak ettiklerim var.
    1.Ekranda knock on (ekran kapalıyken ekrana iki kere dokununca açılma özelliği) var mıdır? Çünkü,ekran kilitleme ve uyandırma tuşu çok sakat bir yerde.
    2.Oyun oynamam ve bütün gün 3g açık dolaşırım,ortalama ne kadar ekran süresi alırım ve bekleme süresi alırım? (Benim için 2.5-3 saat ekran ve 7-8 saat kadar bekleme süresi ideal olur)
    3.Sense 7 arayüzü ve lollipop güncellemesi geliyor mu ve sanal tuşlar ekleyebiliyor muyuz?(ekran kilitleme,bildirim penceresi indirme gibi kısayol tuşları vs.)
    4.Ikinci el veya sıfır almam şu noktadan sonra fark eder mi? (Teknosa da sıfır 800 lira)
    5.Kamera durumu nasıl?(Çok fotoğraf çekmem fakat snapchat whatsapp kullanıyorum)
    6.Cihazlarınızda 4g var mı?
    7.Root olayını seviyorum bootloader kilidini kırmak falan zor mudur?Aranızda root veya rom kullanan var mı?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür :)

• 1- Ekrana tiklayarak acma kapama ozelligi yok.

2-Sarj konusunda sikinti olmaz.

3- sense 7 ve lollipop guncellemesi yok.

4- Ben olsam sifir alirdim, cunku uzun zaman sizi idare edecek bir telefon.

5- Kamera, hem dusuk isikta hem de iyi isikta bir note u kesinlikle aratmaz. Hem note hem de one mini kullaniyorum. Ses konusunda da hem kulaklik hem de hoparlor acisindan, note dan cok cok daha basarili.

6- 4.5g destekliyor.

7- root icin htc nin kendi yazilimi bile var. Kendim denemedim ama eminim kolaylikla root yapiliyordur.

Sahsen cihazim bozulsa yine aynisindan alirim diye dusunuyorum. Tavsiye ederim.

• Teşekkür ederim cevabınız için;1 sorum daha olacak müsaadelerinizle :)
    Kapama tuşunu sol yukarda olması sahiden rahatsız edici ve kullanımda zorluk çıkartıyor mu?
    Bu konuya fazlasıyla takıldığımı söylemeliyim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Burak ÖZER

Teşekkür ederim cevabınız için;1 sorum daha olacak müsaadelerinizle :)
    Kapama tuşunu sol yukarda olması sahiden rahatsız edici ve kullanımda zorluk çıkartıyor mu?
    Bu konuya fazlasıyla takıldığımı söylemeliyim. :)

Alışma meselesi bile değil galiba. Çünkü ben ilk aldığım günden beri alışmak için bir çaba sarfetmedim.

Benim telefonda eleştirdiğim iki nokta var.
    1- Alt ve üst tarafının bir birine çok benzemesi nedeniyle, telefona bakmadan elinize aldığınızda bazen ilk seferde telefonun üst ve alt taraflarını tutturamayabilirsiniz.power tuşunu alt yanda arayabilirsiniz.
    2- İnternet tarayıcısı bir note kadar seri değil. Ama note u arkadaşıma verdim ve aramıyorum.

Tabi ben telefonu çok beğendiğim için tam anlamıyla objektif olamayabilirim ama telefon kağıt üzerinde göründüğünden daha kullanışlı.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.