Şimdi Ara

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
63.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveeett güncelleme geldi ... Kuranlar arasında hiç düzelmeyenler çoğunlukta bende güncelleme öncesi pembe fotoğraflarımı çektim bekliyorum bir kişide düzelme olmuş okuduklarımda büyük ihtimal bende olmayacak ama ne yapalım bir umut ben bunu yazarken güncellemenin %38 i indi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerada hiç bir değişiklik yok şimdi yedeklerimi alıp resetleyeceğim sonra ver elini servis... Fotoğraflar öncesi ve sonrasına ait
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen hiç bir düzelme yok

bu şekilde pembe bir fotoğrafa telefonun hatası yok diyemezler

ayrıca mesut çeviğin pembelik okadar da büyük dert değil demesini ben yakıştıramadım

şu fotoğraf nedir üstteki

ben utanıyorum şahsen şu fotoğrafı görünce
  • 4.3sonrası bende de pembelik devam ediyor.

• Ben parmağımla kamerayı kapattığımda ekran siyah olmuyor, bildiğiniz kıpkırmızı. Hiç pembelik problemi yaşamadım. Telefonun kamerasından oldukça memnundum ve bu gün s4 ile takaslayarak malesef aranızdan ayrıldım. (pembelikte zaten aranızda değildim)
    benimki çabuk sıkılma ve değişiklik arama hissi. Htc one dan kullandığım bu sürede çok memnun kaldım.
  • Bugün bende servise verdim bakalım ne yapacaklar. Birde telefonsuz kalacağım için yedek telefon istedim p.tesi htc nin bir modelini vereceklermiş bana. Hiç yoktan iyidir... Servise telefon verenler yedek telefon istemeyi unutmayın istemeyene seçenek olarak sunmuyorlar kvk da öyle en azından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerigelenadam -- 17 Kasım 2013; 3:21:44 >
  • Servisten alalı 3 gün oldu ve üzerine 4.3 yükledim. Pembe çekimden eser kalmadı umarım bir daha bozulmaz. Ilk resim zifiri karanlıkta flashla çekildi son resim gündüz çekimi.
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariturka -- 16 Kasım 2013; 11:47:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

Orijinalden alıntı: Ariturka

Arkadaşlar telefon servisten aldım kamera şu anda normal çekiyor yani siyah çekiyor. Pembelik yok. Test ettikçe sonuçları paylaşirim
     HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

Hocam telefon kaç günde elinize ulaştı ? ?

Tam 3 hafta

• Kamerasının düşük ışıkta çekimi ile ön plana çıkmış bir modelin bu problemi yaşaması ile yer yerinden oynaması lazım ama HTC kulağının üstüne yatmış gibi
  • Valla servise verdiğim telefona değişim çıkarsa yeni geleni hemen satacağım ... Kameranın aynı arızayı vermesi muhtemel bence. İlk aldığımda canavar gibi çeken kamera iki ay sonra pembeleşti yeni sürüm gelecek düzelecek diye müşteri hizmetler üç aya yakın bekletti bizi sonuç hüsran... Şimdi efsane olabilecek bu telefonu bırakıp yerine alacak telefon bulamıyorum ama sanırım istemeye istemeye note 3 alacağım. Ondanda tam emin değilim.htc firması yanlış yapıyor... Kızıyorum elimde değil hala marketlerde kamerası arızalı telefonları satan bir firmaya ne kadar güvenebilirim. Sağlam bir firma adam gibi çıkar bu arızadan dolayı telleri iade edin yenisini verelim derdi hala teknosada bimekste arızalı telefonları 1800 liraya satmaya çalışmazdı...

• Bende de pembeleşme sorunu ortaya çıktı.Zaten kameradan pek memnun değildim,şimdi akşamları fotoğraf çekilemez hale geldi.Bu kadar iyi bir telefonun kamerası nasıl bu kadar kötü olabilir anlamıyorum.
  • Arkadaşlar pembe çekim sorunu olanlar hangi hafta üretimli cihazlar? fa39 larda bu problemler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Arkadaşlar pembe çekim sorunu olanlar hangi hafta üretimli cihazlar? fa39 larda bu problemler var mı?

Tek tük olmakla birlikte FA 39'larda bu problemin olduğunu söyleyen gördüm bakalım ben de bugün sipariş edeceğim Çarşambaya muhtemelen elime ulaşır sizi o zaman daha iyi bilgilendirebilirim isterseniz

• Pembeleşmeden dolayı servise verecektim aklıma ne geldiyse yazdım telle ilgili üç tanede ölü piksel vardı söylemeyi umuttum ...değişim istedim bakalım sonuç ne olacak

Fotoğrafta kvk servisinin verdiği servis kayıt belgesini görmektesiniz

• Ben de pembelik sebebi ile cihazımı dün kvk ya elden teslim ettim.Temmuz ayında sıfır olarak aldığım cihazı kasım ayında servise verdim.Allah bizlere sabır , Htc firmasına da akıl fikir versin ne diyelim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekahve

Pembeleşmeden dolayı servise verecektim aklıma ne geldiyse yazdım telle ilgili üç tanede ölü piksel vardı söylemeyi umuttum ...değişim istedim bakalım sonuç ne olacak

Fotoğrafta kvk servisinin verdiği servis kayıt belgesini görmektesiniz

Bende servise vermiştim şu anda kamera NORMAL. Pembe çekimden eser kalmadı.

• arkadaşlar benim cihazımda da pembeleşme sorunu var. cihaz yurtdışı daha önce htc müşteri temsilcisi ile yaptığım telefon görüşmesinde cihazımın teleservice tarafından 1 yıl garantili olduğunu öğrenmişti. değişim ve para iadesi yapılmıyormuş. az birazda kasa açıklığı var bence önemsiz fakat bu kamera olayı sinir ediyor. bende servise vermeyi düşünüyorum. ankara da teleservice veren var mı diye merak ettim. yoksa cihazları istanbula mı gönderiyorlar. birde sorunu giderilenler sanırım hep kvk ya verenler. teleservice verip sorunu giderilen var mı?
  • Kvk servisinde 7. Gün telefon üst seviye onarım merkezine gönderilmiş...

• Ariturka kullanıcısına yanıt
    hocam kaç günde geldi acaba cihaz ve ne işlemler yaptılar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3BL4 -- 23 Kasım 2013; 16:49:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

hocam kaç günde geldi acaba cihaz ve ne işlemler yaptılar ?

tam 3 haftada geldi parça değişimi yapmışlar herhalde kamerayı değiştirdiler kasa açıklığı vardı onuda değiştirmişler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.