Şimdi Ara

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
63.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamir etmişlerdir...
    Sorun ortadan kalkmiştir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    çok hızlı olduğu için kafam karışık umarım öyle olmuştur
  • kamera sorunu+kasa açıklığını 5 günde hallettiler fakat kameranın camında büyük bi çizik farkettim tam sensörün önünde
    gönderirken yoktu böyle bir şey sorun çıkarır mı acaba fotoğraf çekiminde bikaç kere denedim sanki bazen ona odaklanıyor gibi geldi
  • evet arkadaşlar maltepe teleservisten bugün telefonu aldım ve kamerasını yada lensini değiştirmişler ve sorun ortadan kalkmış durumda.. ne rezalet birşey çekmişiz bizde haberimiz yokmuş .. değişince daha rahat bunu söyleyebiliyorum .. 5 gün içinde verdiler telefonu ( iş günü hafta sonu dahil değil ) .. yedek parça değişimi yazıyor kağıtta fakat tam olarak hangi parça değişmiş belli değil.. sadece şunu söyliyim kameranın önünde ilk aldığımız günkü mavi jelatinden vardı .. gerçekten düzgün çalışmışlar . telefonda en ufak bir çizik yada kasa açıklığıda mevcut değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalinca -- 3 Aralık 2013; 22:42:45 >
  • Kvk ya teslim ettiğim cihazim 2 hafta sonra elime ulaştı.mekanik parça değişimi yapılmış.pembelikten eser kalmamış ayrıca şikayetim olmamasına rağmen arka kapak değişmiş.inşallah bir daha bu problemi yaşamam.teşekkürler kvk.bu arada telefonu pembe çekim yapan herkese servise göndermesini öneririm.daha önce de söylediğim gibi pembe kamera problemi tamamen bozuk kameradan kaynaklanıyor.

• Benim tel yapıldı geldi daha serviste açıp denemeden camında 3 adet çizik gördüm... Ekranda ortada çizikler vardı ve ses açma kapama yerinin yanı ezilmişti. Teslim almadım geri yolladım direk. Uyuz oldum. Ekran değişir dediler özür dilediler falan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Association

Kvk ya teslim ettiğim cihazim 2 hafta sonra elime ulaştı.mekanik parça değişimi yapılmış.pembelikten eser kalmamış ayrıca şikayetim olmamasına rağmen arka kapak değişmiş.inşallah bir daha bu problemi yaşamam.teşekkürler kvk.bu arada telefonu pembe çekim yapan herkese servise göndermesini öneririm.daha önce de söylediğim gibi pembe kamera problemi tamamen bozuk kameradan kaynaklanıyor.

hocam kvk nın hangi şubesine verdiniz telefonu?

• ÖNCELİKLE MERHABA...

SORUNUNUZ CİHAZIN PİKSEL KAYBI YAŞAMASIDIR...

GARANTİYE YOLLAYIN...

KAMERAYI DEĞİŞTİRSİNLER...

SORUNUNUZ DÜZELİR...

İYİ GÜNLER...
  • yildiran Y kullanıcısına yanıt
    Hangi şubeye verdiğiniz önemli değil. hepsi de kartal da yapılıyormuş.ben cankayadaki kvk ya elden teslim etmiştim.

• Association kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.o zaman direkt kartala yollayayım ben.

• Yine saçma sapan birşey beni bekliyor anladığım kadarıyla... HTC cihazı çağırdı uluslararası garantiden onaralım dedi servise verdik onlarda böyle yazıyor..

henüz gidip almadım, bugün bir konuşalım bakalım nedir ne değildir...

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: syesil

Yine saçma sapan birşey beni bekliyor anladığım kadarıyla... HTC cihazı çağırdı uluslararası garantiden onaralım dedi servise verdik onlarda böyle yazıyor..

henüz gidip almadım, bugün bir konuşalım bakalım nedir ne değildir...

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU

Ürünü KVK garantili değil diyerek onarmamış. HTC türkiye ile görüştüm uluslararası global garanti dahilinde diyor telefon için ama servis onarmayabilir diyor. mantığa bak.. bende 10 ay kullanıcam ve servise vericem dedim, 2nci mahkemelik htc telefon olacak. öyle yada böyle ayıplı ürün olarak geçiyor, servis parça değiştirip htc'ye git gel yapmak istemiyor anladığım kadarıyla..

• Pembe kamera sorunundan bi an kurtuldum sandım gecenin bi yarısı buz gibi havada fotoğraf çekerken doğrusu pembe görüntüden eser kalmıyor fakat eve girip telefon biraz ısındı mı sorma gitsin, Ist. mecidiyekoydeyim 2 yıl dist. garantili telefonum hangi servise vermemi önerirsiniz ?
  • servis fark etmez verin bi an önce yaptırın uzun da sürmüyor zaten telefondan soğumadan sorunu çözdürün yoksa soğutuyor telefondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: action4ever

servis fark etmez verin bi an önce yaptırın uzun da sürmüyor zaten telefondan soğumadan sorunu çözdürün yoksa soğutuyor telefondan.

sonunda benim telefonum da geldi. 1.5 ay telefonsuz kaldık ama yapıldı sonunda. ilk göndermem de sorunu anlamadılar sanırım. 2. göndermem de daha ayrıntılı olarak sorundan bahsettik örnek fotolar çektik öyle gönderdik. servis olarak teleservise verdik ve problem hallolmuş oldu.
    yedek parça değişimi yapıldığı yazıyor ama kameranın neresi değişti bir şey yazmıyor. umarım tekrarlamaz.
  • bende bugün maltepe teleservice'ye htc one telimi teslim ettim. Teslim alan kız ile sohbet ederken ilk zamanlar bu kadar yoğun talep olmadığından baya zaman geçiyordu ama artık htc'leri çabuk onarıp teslim ediyoruz dedi bugün cuma, p.tesi işleme alınır seninki perşembe cuma onarılmış olur dedi aksilik vs olmaz ise...

bu arada ben sadece pembeleşme değil aynı zamanda şarj sonrası kullanım zamanınında düşüklüğünü sorun olarak bildirdim. teslim alan kız hertürlü çözülür merak etme dedi bakalım ne olacak...
  • Arkadaşlar bende telefonumu 02.12.13 de maltepe telesersive bıraktım cihazı mı 05.12.13 dün de aldım kamera pembelesme problemnden aldm kamera düzelms yalnız simdide zoom yapamiyorun verip yapılan arkadaslar sizdede varmı acaba bu problem yoksa bidaha vericem servise

• quote:

Orijinalden alıntı: tiarsi

quote:

Orijinalden alıntı: action4ever

servis fark etmez verin bi an önce yaptırın uzun da sürmüyor zaten telefondan soğumadan sorunu çözdürün yoksa soğutuyor telefondan.

sonunda benim telefonum da geldi. 1.5 ay telefonsuz kaldık ama yapıldı sonunda. ilk göndermem de sorunu anlamadılar sanırım. 2. göndermem de daha ayrıntılı olarak sorundan bahsettik örnek fotolar çektik öyle gönderdik. servis olarak teleservise verdik ve problem hallolmuş oldu.
    yedek parça değişimi yapıldığı yazıyor ama kameranın neresi değişti bir şey yazmıyor. umarım tekrarlamaz.

Sizinki kötü olmus benimki 5. Günde elime ulaştı mercegin cami çizildiği için tekrar gönderdim o da 5. Günde elimdeydi. Şu an problem yok bakalım umarım olmaz ilerde de

• Arkadaşlar telefonu kamera problemi yüzünden servise verip onlarılan arkadaşlar kamera ile zoom yapabiliyormusunuz yoksa bana sorun lu kamera mı taktı bu teleservis
  • aparatcii kullanıcısına yanıt
    yapılıyor sorun yok.. resim büyütür gibi zoom yapman lazım..eskisi gibi yandaki çubuk ile değil.. 4.3 sense 5.5 ile gelen bi yenilik.. bunu çok soran oluyor ondan yazdım .. muhtemelen sendeki sorun da budur :) .. dene bakalım ..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.