Bildirim
HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım imei numarası görünüyor fotoğrafta.bence hemen kaldır fotoyu yoksa çalarlar benden söylemesi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar bende telefonu pembeleşme probleminden ve kamera artık herşeyi bulanık çektiği için servise verdim 20 kasımda. kasa acıklığı cok ufakta olsa vardı onuda yazdırdım. telefonda nokta çizik yoktu onude eklettik geldiğinde kötü halde bulmayım diye. bakalım gelince neticeyi yazarım tekrar. -
quote:
Orijinalden alıntı: gerigelenadam
Arkadaşım imei numarası görünüyor fotoğrafta.bence hemen kaldır fotoyu yoksa çalarlar benden söylemesi.
mediamarkte git yada teknosaya, bimeks vesaire vesaire bi ton imei numarası var kutuların üzerinde ve teşhir ürünlerinde. -
-
Sende pembeleşme var kardeşim kenarlara bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet var ayrıca bunlarda muhtemelen flash kullanmıssın gibi..oda bu sorunu biraz olsun engelliyor.. flashsız gece gecekimlerine bakmanı öneririm.. ve devam ediyorsa servise ver acilen.. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: driver18
arkadaslar bende yaklasık 4 aydır one sahibiyim ve bu sorunu ılk aldıgımda fark etmıstım fakat sorunun yazılımsal olduguna %100 emınım cunku rootladıktan sonra viper one diye bi rom kullanıyorum ve suan boyle bır sorun yok. işim gereği gunde 250 300 fotograf cekıyorum ve hıc bı sorun yasamadım. yaklasık 3 bloklu bır sıtede 60 deıreyı cekmem gerektı ve henuz ınsaat alanı oldugu ıcın elektırık yoktu.Ama Htc One sorunsuz bir şekilde zifiri karanlıkta 200 fotograf cekmem olanak tanıdı. Üstelik şarjım & 58 doluyken & 13 kalana kadar ısımı bıtırmıstım. Örnek fotoğraflar aşağıda;
Fotoğraflar zifiri karanlık( ışıksız) ortamda çekilmştir.
hocam zaten sorun flashlı çekimlerde değil. loş ışıkta ya da karanlıkta görünüyor ki sizin son iki resimde belli etmiş kendini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar bu kamera pembeleşmesiyle ilgili bir sorum olacak..
Beim htc one kameram ful karanlıkta açınca etrafında pembeleneme yapıyor fakat resim çekince pembelik felan olmuyor gayet net ve temiz fotograf çekiyor.. Şimdi bu telefonda pembe çekim sorunu avr mı yok mu ?
Defalarca zifiri karanlıkta resim çektim resimler hep temiz fakat çekim ekranı çekim yapmaan önce pembelik oluyor
Teşekkürler.. -
evet arkadaşlar kamera pembeleşmesi için teli maltepe teleservise elden teslim ettim .. bakalım nasıl bir sonuç çıkacak burdan durumu paylaşırım .. -
ben de gönderdim teleservice'e bugün. bakalım ne kadar sürecek ne olacak. -
Arkadaşlar benim cihaz da bir dengesizlik var kamera bazen pembe çekiyor(36 - 37 derece sıcaklıkta, kamerayı elle kapayıp çektiğimde veya yorgan altında çektiğimde)
bazen de siyah
Cihazım normal ben mi evhamlıyım ? yoksa telefonumda pembeleşme problemi mi var?
sizce geri iade etmeli miyim gerçi iade için başvurdum ama Cihazı gönderince telefonsuz kalacağım bir de kabul edilmezse boşu boşuna cihazsız kalmış olmamak adına ne yapmamı önerirsiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 26 Kasım 2013; 20:31:52 >
-
Servise gönder düzeliyor sorun ya da bi süre başka bir telefonla idare et m8 ya da yeni çıkacak telefonları bekle derim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lyubov
Servise gönder düzeliyor sorun ya da bi süre başka bir telefonla idare et m8 ya da yeni çıkacak telefonları bekle derim...
Sizce pembeleşme var mı benim cihazda ?
Servislik süreye gelmedik daha geçen hafta perşembe elime aldım Cihazı hızlıaldan doğrusu 4 up kameranın ne gündüz ne gece çekm performansı da pek tatmin etmedi beni ama esas korkum cihazın jelatini açıldığı için geri iade alınmaz ve pembeleşme yok diye karar verilirse boşu boşuna cihazsız kalmış olacağım
bir de BDDK Kredi kartlarında taksit sayısında sınırlandırma getiriyormuş o zaman hepten telefon alamazsam diye korktum
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/13401/Kredi_karti_kullananlar_dikkat_.html
-
Telefonu dün kozyatağı kvk'ya teslim ettim. yurt dışın ürün olduğu için uluslararası garanti kapsamında bu pempe kamera olayı tamir yada cihaz değişim görecek. vermeden önce cihazda kasa açıklığı yoktur darbe vs yoktur yazdırarak videoya çekerek verdim. servislere pek güvenmiyorum, mahkemelerini daha kısa sürer tavsiyede ederim. daha önce dilim yandı.bekliyoruz bakalım. -
Ben telefonu 2ci el aldım kvk li ama faturasını almadım kvk ya gönderirken garanti belgesini vermem yeterli mi değişim olursa kulaklık koptu herşeyi geri mi veriyorum bölen var midir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Doggymania
arkadaslar bende telefonu pembeleşme probleminden ve kamera artık herşeyi bulanık çektiği için servise verdim 20 kasımda. kasa acıklığı cok ufakta olsa vardı onuda yazdırdım. telefonda nokta çizik yoktu onude eklettik geldiğinde kötü halde bulmayım diye. bakalım gelince neticeyi yazarım tekrar.
arkadaşlar telefonu bugun teslim aldım. tam 9 gün oldu vereli umduğumda kısa sürede halletmişler. denediğimde sorunun düzelmiş olduğunu gördüm. -
quote:
quote:
arkadaslar bende telefonu pembeleşme probleminden ve kamera artık herşeyi bulanık çektiği için servise verdim 20 kasımda. kasa acıklığı cok ufakta olsa vardı onuda yazdırdım. telefonda nokta çizik yoktu onude eklettik geldiğinde kötü halde bulmayım diye. bakalım gelince neticeyi yazarım tekrar.
arkadaşlar telefonu bugun teslim aldım. tam 9 gün oldu vereli umduğumda kısa sürede halletmişler. denediğimde sorunun düzelmiş olduğunu gördüm.
bende p.tesi vermiştim .. biraz önce baktığımda son testi yapılıyor yazıyordu.. umarım önümüzdeki hafta bende sorun çözülmüş şekilde alırım telefonu..
-
bu pazartesi kargoya verdim teleservice'e gönderdim, az önce baktım kargoya verildi yazmışlar. acaba tamir etmeden mi gönderdiler telefonu yarın göreceğiz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X