Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu telefonun 1.7ghz hızında ve galiba S3 diye geçen bir modeli varmış. Bu konuda ilk mesajda bir bilgi bulamadım. Tecrübeli ve bilgi sahibi bir arkadaş acil olarak cevaplayabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeronik

kullanan arkadaşlar ısınma konusunda ne diye bilirsiz? film izleyince oyun oynayınca ısınması nasıl? ısınması varsa rahatsız ediyomu

ben baya bi 1-1.5 saat highway driver oynadım azıcık ısındı oda rahatsız etmiyor
  • arkadaşlar bnce htc one s kullananlar die konu açmalıyız imza falan yapmalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

arkadaşlar bu telefonun 1.7ghz hızında ve galiba S3 diye geçen bir modeli varmış. Bu konuda ilk mesajda bir bilgi bulamadım. Tecrübeli ve bilgi sahibi bir arkadaş acil olarak cevaplayabilirse sevinirim.

Evet Türkiyede satılan bütün cihazlar S3 işlemcili 1.7 ghz sadece yurtdışında satılan cihazlar S4 işlemcili ve 1.5 ghz.
    Bu konunun ilk sayfalarında bu konuda detaylı açıklamalar var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrace

quote:

arkadaşlar bu telefonun 1.7ghz hızında ve galiba S3 diye geçen bir modeli varmış. Bu konuda ilk mesajda bir bilgi bulamadım. Tecrübeli ve bilgi sahibi bir arkadaş acil olarak cevaplayabilirse sevinirim.

Evet Türkiyede satılan bütün cihazlar S3 işlemcili 1.7 ghz sadece yurtdışında satılan cihazlar S4 işlemcili ve 1.5 ghz.

Yurtdışında da bir çok yerde S4 işlemcili cihaz kalmadığı söyleniyor. Artık yeni gönderilen bütün modeller S3 işlemcili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

quote:

Yurtdışında da bir çok yerde S4 işlemcili cihaz kalmadığı söyleniyor. Artık yeni gönderilen bütün modeller S3 işlemcili.

benimkide yurt dışı ve s3 işlemcili ilk parti sanırım sadece s4 lü idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

quote:

benimkide yurt dışı ve s3 işlemcili ilk parti sanırım sadece s4 lü idi.

Ben 15-20 gün önce Remka iletişim Recep beyden aldım S4 işlemcili.

• özellikle foruma yeni katılan arkadaşlar; lütfen sorularınızı sorup kolay yoldan bilgileri almak yerine, önceki sayfaları inceleyip cevaplarınızı bulmanız, birçok kişinin satırlarca yaptıkları paylaşımlara saygı anlamında önemlidir. Bu forum herkesin bilgilerini paylaştığı birbirine yardımcı olduğu bir sayfa fakat 48 sayfayı da okumadan direk son sayfaya aklınızdaki soruyu yazıp cevap beklemeniz biraz fazla hazıra konmak oluyor. Özellikle S3-S4 sorusu inanılmaz çok tekrarlandı. Biraz daha duyarlılık lütfen

Iyi forumlar...
  • Yeni güncelleme geldi şuan 4.0.4 ama ea game hub ilk gelen S4 işlemciler için olan güncellemedki herşey bunda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcarter

özellikle foruma yeni katılan arkadaşlar; lütfen sorularınızı sorup kolay yoldan bilgileri almak yerine, önceki sayfaları inceleyip cevaplarınızı bulmanız, birçok kişinin satırlarca yaptıkları paylaşımlara saygı anlamında önemlidir. Bu forum herkesin bilgilerini paylaştığı birbirine yardımcı olduğu bir sayfa fakat 48 sayfayı da okumadan direk son sayfaya aklınızdaki soruyu yazıp cevap beklemeniz biraz fazla hazıra konmak oluyor. Özellikle S3-S4 sorusu inanılmaz çok tekrarlandı. Biraz daha duyarlılık lütfen

Iyi forumlar...

sen doğrusunu söylüyorsun kardeşim ama lafım sana değil de bizim konuda da iş yok biliyor musun az kaldı bu gidişte yeni bir başlık açacağım. çünkü ilk sayfada en azından misal bir ss bölüm olması lazım yeni kullanıcılar için ve daha bir çok açıklama.

• Orijinalden alıntı: murat5555

Iyi forumlar...

aç valla ben de desteklemeye çalışırım elimden geldiğince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcux -- 30 Ekim 2012; 23:43:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: melihcarter

özellikle foruma yeni katılan arkadaşlar; lütfen sorularınızı sorup kolay yoldan bilgileri almak yerine, önceki sayfaları inceleyip cevaplarınızı bulmanız, birçok kişinin satırlarca yaptıkları paylaşımlara saygı anlamında önemlidir. Bu forum herkesin bilgilerini paylaştığı birbirine yardımcı olduğu bir sayfa fakat 48 sayfayı da okumadan direk son sayfaya aklınızdaki soruyu yazıp cevap beklemeniz biraz fazla hazıra konmak oluyor. Özellikle S3-S4 sorusu inanılmaz çok tekrarlandı. Biraz daha duyarlılık lütfen

Iyi forumlar...

sen doğrusunu söylüyorsun kardeşim ama lafım sana değil de bizim konuda da iş yok biliyor musun az kaldı bu gidişte yeni bir başlık açacağım. çünkü ilk sayfada en azından misal bir ss bölüm olması lazım yeni kullanıcılar için ve daha bir çok açıklama.

Ben de aynen takipçin olurum dostum. HTC One S için sonuna kadar destekçinim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s4 işlemcili avusturya'dan gelme..

güncelledim son durum...

android : 4.0.4
    sense sürümü: 4.1
  • s4 işlemcilerin nereye gittiğini buldum bknz:htc 8xhttp://www.htc.com/tr/smartphones/htc-wp-8x/#specs
    (htc ye bu konuda kızgınım ayda yılda bir bi telefonun tasarımını beğeniyoz o gidiyo işlemciyi değiştiriyo bide bahane sallıyo )
    neyse iyi forumlar saygılar..
  • re-locked olan HTC ONE S Telefonu nasıl locked durumuna getirebiliriz? Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler :))
  • Belasim pil updatw den sonra daha hizli bitmeye basladi:(

• Selamın aleyküm arkadaşlar bende geldim ben haziran gibi aldım almanya dan fakat bendeki boya problemi biraz üst seviyede üst ve alt kısımda beni rahatsız eden beyaz bir çizgi oluştu. Garanti varmış HTC öyle Söyledi fakat kvk fatura istiyor bende de fatura yok ne yapsam acaba?

• yoğun bir iş tempom olmasından dolayı hafta sonuna kadar içerik toparlayarak yeni bir başlık açmaya karar verdim amacım bir şeyleri kanıtlamak değil sadece daha faydalı bir başlık açmaktır.
  • Dayanıklılık testlerinde karşımıza sorunlar ve çeşitli hatalar çıkaran HTC One S hakkında internette yapılan şikayetler hiç de az değil.

XDA gibi birçok forum sitesinde One S'in giriş düğmesindeki sorundan bahsediliyor. Şikayetlere göre giriş düğmesi, bazen kendiliğinden SMS oluşturulmasına, bazen ise fotoğraf çekmeye neden oluyor. Bu sorunlar, One S'in aldığı sinyal zayıf olduğunda meydana geliyor. 3G sinyali güçlü olduğunda soruna pek rastlanmıyor. Bir başka sorun ise giriş ekranları arasında kendi kendine geçiş. Bu sorun meydana geldiğinde cihaz kendi kendine ekran görüntüsü almaya başlıyor, dolayısıyla cihazın belleği doluyor ve yavaşlıyor.

HTC, sorunu çözecek bir güncellemeyi sunmaya başladığını söylese de güncellemeye rağmen sorunu yaşamaya devam eden kullanıcılar var. Sorundan kurtulamayan kullanıcılar, HTC servisinden cihazlarının ekranının değiştirilmesini isteyebiliyorlar.

Birkaç ay önce HTC One S'de ortaya çıkan boya sorunu ise elimize ulaşan bilgilere göre ortadan kalkmış bulunuyor. Zira her HTC One S artık iki kez boyanıyor.

http://www.chip.com.tr/haber/htc-one-s-sorunlarindan-son-haberler_36659.html

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.