Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Murat hoca da olmasa zaten sağolsun onun sayesınde yapıyoz bişeyler :)
  • Beyler s4 işlemcili stok romuna hiç dokunulmamış one s var. Mobil veride sıkıntı çıkarıyor. Bu yüzden sıfırdan kurulum yapacağım. Maximus ya da sense 6 kurabiliriz. Tam olarak hangi aşamaları yapmamız gerekiyor?

4-Supercid
    5-s-off olma, Rumrunner kullanım

bunların ne olduğunu bilmiyorum.
  • Unlock ettim. twrp yükledim. root yaptım. ama cid değiştirmede takıldım. Yazıyorum tel yeniden başlayıp bootloader ile açılıyor ama kontrol ettiğimde hala HTC__ vs li bir id var. Root da mı problem var acaba?

Düzelme: Root explorer ile telefon üzerinden dosyayı /dev/block/ adresine elle kopyaladım. Birşey olmaz ellam

Ekleme: Şimde s-off olmuyor. hboot 2.15.000 versiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 2 Ağustos 2014; 13:27:22 >
  • 5. adımda kaldım. Ne yaparsam yapayım s-off olmadı alet. Zip dosyasını yükledim. Okay dedi. sonra tekrar unlock ettim sıfırlandı cihaz. softbin3 dosyasını yazdırdım superuser uyarısı falan geldi. Her adımda söylendiği gibi tepki veriyor ama fastboot da hep s-on olarak görünüyor.

TAMPERED
    RELOCKED
    S-On
    Hboot 2.15.0000 şeklinde bilgiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 2 Ağustos 2014; 14:39:33 >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    arkadaşım 1.sayfada ne yapman gerektigi acık bi şekilde anlatılmış ne yapmak istiyorsan ordan bakıp yapabilirsin
  • Hallettim şu an. Rumrunner ile yapabildim sonunda. Rom olarak maximus kurdum.
  • Sense6 yı deneyen bekliyoruz.. Ben kurmaya çalıştım ama acılmadı tel twb ekranına dönüyor arda kalıyor, deneyen kuran var mı?

http://forum.xda-develo...howthread.php?t=2788568

Liberty Rom Sense6
  • merhaba arkadaslar,

sıvı teması olduğu için açılmayan bir telefondan veri kurtarmak mumkun mudur? (açılmadığı için pc'ye bağlanamıyor)
  • Merhaba arkadaşlar elimde s3 işlemcili One S var çakma imei atılmış bir panasonic telefonun herneyse soruma döneyim bu telefon hala android 4.0.3 sense 4.0 ile çalışıyor ayarlar hakkında telefon güncellemeleri kısmından denetlediğim zaman yeni güncelleme yok diyor bu cihaza s-off ve root yapmadan 4.1.1 sense 4.1 stock romu nasıl yükleyebilirim şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavukluca K kullanıcısına yanıt
    Imei cakmada olsa guncelleyi gormesi lazim

• Güncelleme görmüyor yurt dışı cihazı da olabilir 4.1.1 sense 4.1 güncellemesini s-off ve root yapmadan nasıl yükleyebilirim?

• kavukluca K kullanıcısına yanıt
    kardeş benim cihazda seninki gibi gibi ama rom yüklemeden önce güncellemeyi görüyordu fazlada bilgim yok bu konuda malasef
  • Arkadaslar,
    Dun aksam sense 6 li liberty rom u kurdum. Ama tek eksigi Wireless a baglanamadim bir turlu ve hotspot yoktu.
    Ondan dolayi sense 5.5 liberty rom u kurdum. Su an gayet stabil calisiyor. Tek sorun alttaki 3 tustan en sagdakini uzun basinca menu acma isini halledemedim.

Sense 6 da wireless ve hotspot olayinin nasil cozuleecegini bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2375 -- 24 Ağustos 2014; 15:09:20 >
  • Htc one m8 e geçiş yaptım arkadaşlar kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Htc one m8 e geçiş yaptım arkadaşlar kolay gelsin

vay kardeşim hayırlı olsun güzel telefon.

bir de batarya, kamera ve ekran benim istediğim ölçülerde olsaydı süper olurdu.

@mustafa2375;

menü tuşu ile ilgili problem bir önceki sayfada NS_85 tarafından cevaplandı. ister öyle çöz istersen gravitybox ile çöz karar senin.

wireless ve hotspot için romu paylaşan kişi veya sayfadaki kullanıcılar bir yama (patch) yayınlamadığı sürece yapabileceğin bir şey yok.
    demek ki rom hala bug içeriyor, diğer kullanıcılar neler söylemiş aynı sorunu yaşamışlar mı sayfada paylaşırsan yardımcı olabilirler.

• murat5555 kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum bahsettiklerin olaylardan bende şüpheliydim inan batarya beni şaşırttı kullanırsam internet 3g açık hali 1 gün rahat çıkıyor 2 gün bile zorlar kullanmazsan da 4-5 gün gidiyor kamera pek sıkıntı etme htc one s den gelen adama fark yapmaz ultrapiksel pikseller geniş olduğu için makro da felan üstün ölçülere gelirse zaten 4.3 kullanıyorduk 5 ekran biraz büyük gelsede eni değilde boyu büyük geldi oda tutuş olarak etki etmiyor
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    menu tusu sadece coklu pencere secenegini menu halini aliyor. Bu seferde coklu pencereyi iptal etmis oluyorsun.
    wireless icin bazilari calisiyor diyordu bazilari calismiyor diyordu. Sansimi denedim calismadi. Tekrar emektar maximus a dondum.

Bu hatalar bence kritik. Cunku telefonu hizli bir sekilde kullanmami etkiliyor. 1 gun boyunca coklu pencere olmadan kullandim. Ne kadar zorlandim anlatamam. Her seferinde ciktigim program icin tekrar menuye git, programi bul tikla valla problem

Kisacasi maximus a devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2375

Arkadaslar,
    Dun aksam sense 6 li liberty rom u kurdum. Ama tek eksigi Wireless a baglanamadim bir turlu ve hotspot yoktu.
    Ondan dolayi sense 5.5 liberty rom u kurdum. Su an gayet stabil calisiyor. Tek sorun alttaki 3 tustan en sagdakini uzun basinca menu acma isini halledemedim.

Sense 6 da wireless ve hotspot olayinin nasil cozuleecegini bilen var mi?

sense 6 li romu nasıl kurdun kardeş paylaşabilir misin?
  • S3 işlemcili one s kullanıyorum avea intouch 2 den terfi ettim. Intouchta cm11 kullanıyordum cm11 i seviyorum one s s3 işlemciliye de buldum ancak yükleyince beatsaudio özelliği gidiyor mu bilen var mı ya da sense 6 romlar var xda da onlarda gider mi bu özellik

• jaroo1 kullanıcısına yanıt
    Maximus u nasıl kuruluyor ise aynı. TWRP recovery içinde sense6 lı rom u kurdum.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.