Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa2375

http://www.androidruu.com/getdownload.php?file=Ville/RUU_Ville_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.16.401.8_Radio_1.11.50.05.28_10.27.50.08L_release_301814_signed_2_4.exe
    Cihazın s4 ise işini görecektir.

teşekkür ederim hocam indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2375

http://www.androidruu.com/getdownload.php?file=Ville/RUU_Ville_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.16.401.8_Radio_1.11.50.05.28_10.27.50.08L_release_301814_signed_2_4.exe
    Cihazın s4 ise işini görecektir.

kardeş ota ile ruu dosyalarının farkı nedir. linkini verdiğin dosyanın birde ota olanı var.
    sende maximushd10 umu kullanıyorsun.
    daha önce miui rom kullandın mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: blk
    kardeş ota ile ruu dosyalarının farkı nedir. linkini verdiğin dosyanın birde ota olanı var.
    sende maximushd10 umu kullanıyorsun.
    daha önce miui rom kullandın mı.

Yanlış bilmiyorsam ruu lar exe oluyor ve orjinal ROM lar oluyor. HTC nin orjinal rom ları yani. OTA da ise yanlış biliyor olabilirim, kendinin yüklediğin, içinde değişiklik yapılmış olabilen romlar diye biliyorum. Hatam olabilir.
    Miui rom geçen senelerde kullanmıştım. Sorunsuz kuruluyordu. Hatta telefonumu brick yaptığımda miui ile kurtarmıştım
    Şu anki halini bilmiyorum. Ama onun mantığı biraz iphone gibi. (Hatta iphone miui den (ç)alıntı yaptı diyenler var)Yani tek bir ekran var, menü ve ana ekran tek. bütün herşeyi onun üzerinden yürütüyordun. Tabii pil ve performans konularını hatırlamıyorum.
    Eğer Rom kurma işine girdi isen önce bir dene, 1-2 gün kullan beğenmezsen tekrar format çekersin zaten. Kafan rahat olur.

• arkadaşlar htc one s için en iyi rom hangisi.
  • Arkadaşlar SuperCID yaparken telefonu brick ettim, telefon hiçbir şekilde açılmıyor.Bilgisayara bağladığımda QHSUSB_DLOAD hatası veriyor ve driverı bulamıyor.İnternet üzerindeki unlimited.io sitesideki QHSUSB_DLOAD Fix'i denedim fakat başarılı sonuç alamadım.Bu sorundan nasıl kurtulucam, bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkun

Arkadaşlar SuperCID yaparken telefonu brick ettim, telefon hiçbir şekilde açılmıyor.Bilgisayara bağladığımda QHSUSB_DLOAD hatası veriyor ve driverı bulamıyor.İnternet üzerindeki unlimited.io sitesideki QHSUSB_DLOAD Fix'i denedim fakat başarılı sonuç alamadım.Bu sorundan nasıl kurtulucam, bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim...

kardeşim geçmiş olsun keşke dikkatli okuyarak işlemlere başlamış olsaydın. senin telefonun s3-s4 hangi model ?

power tuşuna uzun süre basılı tutarak en azından reset atarak fastboot ekranına ulaşabilirsen işlemlere devam edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: alpkun

Arkadaşlar SuperCID yaparken telefonu brick ettim, telefon hiçbir şekilde açılmıyor.Bilgisayara bağladığımda QHSUSB_DLOAD hatası veriyor ve driverı bulamıyor.İnternet üzerindeki unlimited.io sitesideki QHSUSB_DLOAD Fix'i denedim fakat başarılı sonuç alamadım.Bu sorundan nasıl kurtulucam, bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim...

kardeşim geçmiş olsun keşke dikkatli okuyarak işlemlere başlamış olsaydın. senin telefonun s3-s4 hangi model ?

power tuşuna uzun süre basılı tutarak en azından reset atarak fastboot ekranına ulaşabilirsen işlemlere devam edebilirsin.

Teşekkür ederim hocam, Telefon s4
    Şimdiye kadar 10'a yakın HTC cihazı s-off yaptım ve birçok kişiye yardımcı oldum.Normalde s-off yapıp süpercid işlemi yapılır fakat bunda tam tersi.Supercid başımı yaktı, burada telefoncu partitionlar zarar görmüş jtag yapılamıyor vs falan dedi ama nedense ben pek inanmak istemiyorum.Çarşamba günü ya Doğubank'a yada Adanadaki JTAG iletişime göndereceğim.

Bu telefonu almamdaki amaç askerde kullanımı kolay ve hafif olmasıydı.Sense 6 kurmayı becermek uğruna telefonu heba ettim, olacağı varmış inşallah yapılır.

Bu arada murat5555 hocam telefon numaranı verirsen sevinirim, telefon yapıldıktan sonra sense 6 kurulumunda yardımlarınıza ihtiyacım olabilir.

veya buraya yazarsanız 2.15 hboot'a sahip kullanıcılar sense 6 romu kurabilmesi için yapılması gerekenler diye.

Ayrıca Murat Bey sizinle özelde bir konu hakkında görüşmek istiyorum...

• alpkun A kullanıcısına yanıt
    pm attım.
  • arkadaşlar, htc one s için hangi rom u önerirsiziniz.
  • Bi ara bilal liberty rom vardı sense 6 lı olan ondaki sorunlar çözülmedi herhalde
    Hocam benim basima boyle bir olay gelmisti tel cok usta gezdi ama forumda cemalefendi var o yapabildi isterseniz onunla iletisime gecin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

Hocam benim basima boyle bir olay gelmisti tel cok usta gezdi ama forumda cemalefendi var o yapabildi isterseniz onunla iletisime gecin

Dostum oncelikle yardımın için tesekkur ederim,telefon numarası var mi arkadaşın sizde.

• htc one s şuan 4.1.1 kitkat rom atmak istiyorum win8 üzerinden yardımcı olurmusunuz
    Kusra bakmayin foruma girmiyordum epeydir lazimsa hala verebilirim numarasini pm atarim

• Beyler merhaba

telefonum dün gece %3 bataryası kalmıştı. Hemen şarj aletine taktım ve dolmaya başlamıştı.Neyse madem doluyor internette iki site gezeyim dedim.aradan 5dk geçmeden birden kapandı.Daha sonra şarj ışığı turuncudayken yanıp yanıp sönmeye başladı bir süre bekledikten sonra sürekli yandı.

Sabah 6 gibi kalktığımda şimdi açayım dedim.güç tuşuna bastım beyaz ekran geldiğini görünce tuvalete gittim.Sonra bi geldim ekran simsiyah güç tuşuna basmama rağmen açılmıyor.

Ne yapmam gerekir ? Garantisi yok, Mart ayında bitti.
  • EmQceR kullanıcısına yanıt
    yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem058 -- 22 Ekim 2014; 15:00:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

pm attım.

Hocam uzun uğraşlar sonucu telefonu yaptırdım.suan cihaz s off ve supercidli
    HBoot 2.15

Liberty sense 6lı romu kurmam için ne yapmam lazım, yardimci olursaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

Kusra bakmayin foruma girmiyordum epeydir lazimsa hala verebilirim numarasini pm atarim

Dostum öncelikle yardimlarin için teşekkür ederim.
    Jtag elektronikte yaptırdım telefonu.bugün yarin elime geçer.
    Inşallah birisi sense 6 rom kurmak icin yapılmasi gerekenleri yazarda duami alır.

• liberty romun kurulum aşamalarını anlatabilecek arkadaş varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.