Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat5555

garanti devam ediyor muydu? paralı ise kaça yapıldı?

@alpkun;

kardeşim o bilgileri romu denerken hazırlıyordum. ancak wifi hotspot ile uçak modu problemleri olduğu için öylece bıraktım. sen bunlara rağmen kullanmak istiyor musun?

Hocam sen 4.4.3 ü kurmussun ondan o sorunları almışsın,ben 4.4.2 kurucam ki şayet onda dahi o sorunlar varsa önemli değil bana uçak modu ve hotspot önemli değil.
    senden ricam şu rom kurulumu için gerekli bilgileri paylasman.

Bu romu kullanabilmek için brick dahi ettim telefonu, o yüzden çok israrliyim bu romda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpkun A kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben her ikisini de denediğimi bir kaç mesaj önce söylemiştim(4.4.2 ve 4.4.3 yani). eğer önemli değil diyorsan tabiki açıklama yaparım.

şu bilgileri paylaş benimle öncelikle;

s-on,soff durumu;
    H-boot sürümün;
    süper cid;
    twrp kaç yüklü;
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti devam ediyordu, para almadan yaptılar hepsini.
  • quote:

kardeşim ben her ikisini de denediğimi bir kaç mesaj önce söylemiştim(4.4.2 ve 4.4.3 yani). eğer önemli değil diyorsan tabiki açıklama yaparım.

şu bilgileri paylaş benimle öncelikle;

s-on,soff durumu;
    H-boot sürümün;
    süper cid;
    twrp kaç yüklü;

Hboot 1.14
    S off
    supercidli 11111111
    Unlocked
    cwm recovery
    Custom rom yuklu değil Suan, orjinal 4.0.4 rootlu durumda.

• quote:

vay be bizim başlık bitmiş arkadaş herkes telefonu sattı heralde

Ben telefonu satmadim. Su an icin telefon almayi da dusunmuyorum. Android L, 64 bit, kucuk (max 4,7 inc) ve ince makineler ciksin bakariz artik. ONE S ile 2-3 sene daha gider diye dusunuyorum. Tabi basina bir is gelmezse Ben buyuk telefonlara karsiyim. 5.2 - 5.5 inc telefon mu olur, neremde tasiyacagim o telefonu :))

Neyse, ben de kitkat yukleme calismasinda bulundum zamaninda ve 2 tam gunumu harcadim. Lakin wireless problemini cozemedigim icin tekrar stabil maximus hd ye geri dondum. Ve kesin hatasiz bir rom cikmadikca, ROM yukleme isini askiya aldim.

senin cihaz S3 işlemcili olan model sanırım. hboot sürümünden onu anlıyorum. bahsi geçen sense 6 romları S4 chipsetli modeller için kardeşim. eğer olurda belki çalışır diye denemeye kalkarsan cihazı eline alırsın haberin olsun sakın deneme !!!

arkadaşlar bir kez daha açıklıyorum. lütfen okuyun.

bootloader unlock,,s-off,,hboot 2.16,,s-off,,supercid,,S4 (model HTC One S)

cihazınızın öncelikle s-off olması,bootloader kilidinin açık olması ve süpercid olması gerekmektedir. bu işlemlerin ardından sorun yaşama ihtimaliniz çok azdır.
    ayrıca telefonunuzun hboot 2.16 olması gerekiyor. zaten maximusHD kullananlar hboot 2.16 ya geçmişlerdi. eğer değilseniz hboot 2.16 yükseltmeniz gerekiyor.
    xda da verilen linklerden 4.4.2 ve 4.4.3 istediğinizi indirip hafıza kartına attıktan sonra kurulumu recovery modda başlatabilirsiniz. ben öyle yaptım.

SVN işlemi paylaşılan romlardan ayrıca topluluğun son güncellenmiş dosyalarına ulaşmak için yapılan bir işlem. şahsen ben o işlemi de yaptım, ve denedim hiç hata almadım kurulum işlemlerinde. siz hangi aşamada hata alıyorsunuz veya karışık geliyor anlamadım. xda da adım adım her şey anlatılmış.

belki svn kafa karıştırıyordur. özetle açıklarsak, topluluk rom dosyaları üzerinde gönüllü olarak çalışıyor ve hata bildirimi yapılan bir konuyu işi bilen birisi fix yapıyor. ardından hatası giderilmiş dosyaları upload ediliyor. siz ise svn kurulumunun ardından download/update yaptığınızda elinize güncel rom dosyaları geçiyor. sonra yine konuda anlatıldığı gibi indirilmiş dosyları 7zip ile zip liyorsunuz, sonra telefonun hafıza kartına atıp kurulumu başlatıyorsunuz. olay bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 12 Kasım 2014; 18:32:50 >

• quote:

senin cihaz S3 işlemcili olan model sanırım. hboot sürümünden onu anlıyorum. bahsi geçen sense 6 romları S4 chipsetli modeller için kardeşim. eğer olurda belki çalışır diye denemeye kalkarsan cihazı eline alırsın haberin olsun sakın deneme !!!

arkadaşlar bir kez daha açıklıyorum. lütfen okuyun.

bootloader unlock,,s-off,,hboot 2.16,,s-off,,supercid,,S4 (model HTC One S)

cihazınızın öncelikle s-off olması,bootloader kilidinin açık olması ve süpercid olması gerekmektedir. bu işlemlerin ardından sorun yaşama ihtimaliniz çok azdır.
    ayrıca telefonunuzun hboot 2.16 olması gerekiyor. zaten maximusHD kullananlar hboot 2.16 ya geçmişlerdi. eğer değilseniz hboot 2.16 yükseltmeniz gerekiyor.
    xda da verilen linklerden 4.4.2 ve 4.4.3 istediğinizi indirip hafıza kartına attıktan sonra kurulumu recovery modda başlatabilirsiniz. ben öyle yaptım.

SVN işlemi paylaşılan romlardan ayrıca topluluğun son güncellenmiş dosyalarına ulaşmak için yapılan bir işlem. şahsen ben o işlemi de yaptım, ve denedim hiç hata almadım kurulum işlemlerinde. siz hangi aşamada hata alıyorsunuz veya karışık geliyor anlamadım. xda da adım adım her şey anlatılmış.

belki svn kafa karıştırıyordur. özetle açıklarsak, topluluk rom dosyaları üzerinde gönüllü olarak çalışıyor ve hata bildirimi yapılan bir konuyu işi bilen birisi fix yapıyor. ardından hatası giderilmiş dosyaları upload ediliyor. siz ise svn kurulumunun ardından download/update yaptığınızda elinize güncel rom dosyaları geçiyor. sonra yine konuda anlatıldığı gibi indirilmiş dosyları 7zip ile zip liyorsunuz, sonra telefonun hafıza kartına atıp kurulumu başlatıyorsunuz. olay bu kadar.

Guncellemeyi yapmadığım için öyle hboot sürümü.

Cihaz s4 modeli.

Ki zaten siz yazana kadar ben yükledim sense 6 romu.

Yinede sağol

eyw kardeşim kolay gelsin, karşılaştığın sorunları yazarsan sevinirim romun kullanılması esnasında.

wifi hotspot,bluetooth,uçak modu, evdeki wifi ağına bağlanma konusunda test edermisin?
    Murat hocam maxsimus romda çalar saati kurup telefonu kapadigin zaman saat çaldıktan sonra telefon kendi kendine uçak moduna giriyor kendi kendine açılıyor bu sorun bende mi sadece sizde gozlemledinizmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaraylı1903 -- 13 Kasım 2014; 13:43:31 >
  • Hiç öyle bir şey olmadı bende

• quote:

Hiç öyle bir şey olmadı bende

Bende yukledim sense 6 rom çalışmayan wifi ve hotspot var gerisi çalışıyor ama mobilde çok şarj yiyo daha test ediyorum

• isaakcu İ kullanıcısına yanıt
    sense 6 bende yükledik ilk yukledigimde wi-fi çalışıyordu sonra tekrar yükledik daha temiz olsun diye ilk açılışta wi-fi çalışıyor sonra yok bilikfent çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

sense 6 bende yükledik ilk yukledigimde wi-fi çalışıyordu sonra tekrar yükledik daha temiz olsun diye ilk açılışta wi-fi çalışıyor sonra yok bilikfent çalışmıyor

hocam aynı durum bendede var wifi çalışıyor sonra kapanıyor hotspot ta öyle çalışıp duruyor. sense 6 toolbox yükledim onla bi kaç ayar yaptım. şu an için kanaatim çok şarj yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaakcu -- 14 Kasım 2014; 18:35:22 >
  • Diğer romları deneyen var mı acaba
  • o zaman arkadaşlar bu rom kesinlikle stabilite konusunda maximus romunun yanına yaklaşamaz. zaten xda deneyenler yazmış normal wifi bağlantısı allaha emanet ya çalışmıyor yada sorunlu çalışıyor, tek öneri ise restart o da geçici çözüm. benim de söylediğim gibi hotspot çalışmayan bir özellik ve onun için yayınlanmış bir fix de yok. demek ki daha iyisi gelene kadar maximusa devam. yada sırf son sürüm olsun diye sense arayüzünden feragat edip AOSP romları denemek zorundayız. ben şimdilik maximus kullanmaya devam ediyorum. wifi önemli bir özellik ve sorunsuz olması gerekiyor.
    Birden çökmeye çok müsait bir rom ben tavsiye etmiyorum

• Bu romu geliştirmeyi bırakmışlar herhalde

• Wifi restart tan sonra çalıştı sıkıntı çıkarmıyor ama teli yeniden başlattım mı çalışmıyor şu anda wifi açık 3 saattir kullanıyorum

• ben sense olmayan candykat 4.4.4 yükledim şu an için gayet başarılı sitabil bir rom gibi denemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

ben sense olmayan candykat 4.4.4 yükledim şu an için gayet başarılı sitabil bir rom gibi denemeye devam

hocam internette bazı samsung modellerinde çalışmayan wifi çözümü için wifi trix diye bi dosya önermişler sizce bunu htc one s e uygulayabilirmiyiz
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.