Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam şu anda liberty 4.3 sense 5.5 kullanıyorum. şu an için herşey yolunda çalışmayan bi özelliği yok yarından itibaren şarj ve diğer durumlarınıda kontrol edicem bu romda fena durmuyo sanki
  • isaakcu İ kullanıcısına yanıt
    Wifi hotspot, Bluetooth, arama ekranını test et bakalım, uçak moduna geçiyor mu en çok buralarda sıkıntı oluyor sense 6 ile arasında fark var dimi, keşke sense 6 yı bu roma ekleseler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hepsini test ettim hepsi çalışıyor sıkıntı yok gibi şu anda sense 6 ile arasında fark var hocam. görsellik 4.2 ile aynı kalmış. cihazın hızında pek bi değişiklik yok gibi şu ana kadar test ettiklerim. kamera da da sıkıntı yok wifi hotspot,gps,bluetooth ve diğer uyg. çalışıyor.şarj etme süresi biraz daha uzadı sanki onu gördüm. kısa sürede maximus ta iken yüzde 60 lara gelirken şimdi geç geliyor.
  • sense 6 launcher yok mu yuklesek

neyse kardeşim sende kendini fazla yorma yeter bu işler iyi beyin sulandırıyor. uğraşan bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 16 Kasım 2014; 23:54:59 >
  • valla haklısın hocam baya bi zaman alıyor yaa sen benden daha iyi biliyon zaten.inş şu 4.4.3 veya android L ayarlasalarda son kez yüklesek :)
    Bu svn Ile guncel dosyalari nasil indirecez anlayamadim

• [ROM][5.0][20-NOV] CyanogenMod 12 Lollipop HTC One S

http://forum.xda-developers.com/htc-one-s/development/rom-cyanogenmod-12-lollipop-htc-one-s-t2946468

hadi gözümüz aydın,

aksaraylı1903;

programı kuruyorsun,
    önce basit bir ayar var bir tane kelime siliyorsun o kadar onun anlatımı mevcut,
    herhangi bir yerde klasör oluşturuyorsun,
    bu klasörü svn ye bağlıyorsun, link adresini girerek,
    sonra svn güncel dosyaları çekiyor,
    işlem bitince aynı klasörün üstüne tıklayıp export diyorsun,
    indirilen dosylar farklı bir klasöre otomatik olarak taşınıyor,
    en son 7 zip ile anlatıldığı şekilde zipliyorsun,
    oluşan zip li dosyayı sdcarda atıp telefona flashlıyorsun.

basitçe mantığını anlattım sen anlatılanları okursan daha kolay anlarsın kardeşim.

• Murat Hocam yükleyip denedinmi kamera çalışmıyor diyorlar

• Ayrıca twrp 2.8.1.1 yüklendiğinde sdcard görünür mü acaba bide yükleme kısmı farklı herhalde hocam bilgi verir misin rica etsem

• kardeşim sadece haber vereyim dedim c.tesi ancak deneyebilirim senin imkanın varsa bir bak,

bu arada bu akşam 2 tane batarya siparişi verdim ebaydan benim batarya iyice öldü artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 21 Kasım 2014; 0:18:30 >
  • Anladım hocam ben denemeye çalışayım o zaman bataryayı kendşn mi değiştirecen :)

• murat hocam ben yüklemeyi başardım .Android 5.0 yüklü htc one s telefonum var artık :D. genel itibari ile şu an denetliyorum kamera dışında herşey çalışıyor. Gayet akıcı bi işletim sistemi. daha incelemeye devam ediyorum.telefona ayrı bi hava kattı yaa :D
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler murat hocam

Kamera neden calismiyor acaba

• Bence dosyayı uyarlayamamışlardır. Hala kullanıyorum. Bazen geç tepki veriyo. Görünüş hoş cynogenmod değilde sense oldumu dahada hoş olur inş

Kardeşim hayırlı olsun ekran görüntüleri paylaşırsan güzel olurdu görsel olarak zaten 3-5 kişi aramızda takılıyoruz.

• Hocam okuldan yeni geldim akşam öğrenciler vardı :) hemen yollayım ama daha stabil değil :)

• Hocam root yüzünden ekran görüntüsü alamadım ya

• Uygulama yüklenince sistem kasılmaya başladı ayrıca ram 768 MB gösteriyo ve hemen hemen Full kullanıyor bazı programlar Android 5.0 a uyumlu değil

Kolay gelsin müsait olunca beklerim o zaman :)

Yani normal daha alpha sürümünde görünüm nasıl sense olmadan kullanılır mı, akıcılık var mı arayüzde.

• valla hocam sıfır program yüklü iken gayet akıcı idi ama programları kurmaya başlayınca yavaşlamaya başladı. şimdide kilitlendi :D valla ben sense ye o kadar çok alışmışım ki bunu açıkçası önemsemedim. dediğin gibi alpha sürümünde bu hocam. sense 6 port edilip yayınlanırsa o zaman tadından yenmez. bana kalırsa sense 6 yı port ederler :D
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.