Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarj bitti hocam ama şarj etmiyor cihaz :)
  • Murat hocam kaldırdım şu anda Android 5.0 kilitlenme yaşamaya başladı. Ayrıca kasıyorduda o yüzden Liberty Max 4.3 geri döndüm. Menü geçişleri ve görünüş çok hoştu. Ama üzerine sense PORT edilse çok daha güzel olur. Ekran görüntüsü paylaşamadım root yüzünden sende bi dene istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isaakcu İ kullanıcısına yanıt
    hımm tamam kardeşim
  • Murat Hocam Son güncelleme ile kamerayıda yapmışlar ama işte sistem çöküyormuş sen denedinmi nasıl buldun

kardeşim yükledim bende, beğendim hoşuma gitti, kamera hala yoktu ancak akıcılığı çok hoşuma gitti. sense den sonra insanın gözüne garip geliyor ama son sürüm olması ve şeffaflık arayüz genede çok güzel olmuş. full stabil bir sürüm olursa kullanmayı düşünebilirim. wifi,uçak modu,bluettoth çalıştı. wiif hotspot çalışmadı. yedekten eski sürüme geri döndüm hemen. ara ara kontrol ederiz artık.
  • Valla hocam bende beğendim xda sitesini sürekli takip ediyorum iki tane rom çıkarmışlar 5.0 ikiside alfa sürümü. 22 Kasım güncellemesi ile kamera çalışıyor muş bakalım daha bi çok hata vardır düzeltirler inş. Ben kullanmayı düşünüyorum beta sürüme geçerse

aynen bende fark ettim ikincisinde heralde hafifletilmiş bir şeyler yapamayı düşünüyorlar, bakalım bende takipteyim. inş. her şeyiyle çalışan bir sürüm çıkar.
  • İnş...

• kamerayı halletmişler dün denedim, alpha sürümünde. arama ekranında arayıcı durdu hatası verdi bir kaç kez. kamerada seri çekim özelliği yoktu. hesabımı kurup bir kaç uygulama yükledim. güzel olmuş android L eski sürümlerine göre süper olmuş bence.

edit

bu arada windows 8,8.1 kullananlar için yama yayınlanmış az önce denedim çalışıyor adb ve fastboot komutları sorunsuz çalışıyor. win7 yüklü HDD takma işkencesinden kurtulmuş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 28 Kasım 2014; 0:35:28 >
  • Hocam ben sürekli takip ediyorum en Son 27.11.2014 güncellemesi yayınlanmış sürekli oradaki hata alan kullanıcılar yüzünden ben yüklemeye kalkışırken vazgeçiyorum :) herhalde bi güncelleme ile halledilir gibi. Wifi hotspot çalışmasa da olur günlük kullanım için İdeal yaparlar inş. Bu gece güncelleme durumuna göre yüklemeyi düşünüyorum :)))

• Murat hocam 4 gündür Liberty rom 4.4.2 kullanıyorum bu rom harika ya çok hoşuma gitti. Wifi sorunu vardı ya hocam hiç açılmıyor du. Ben radio 1.35 yükledim wifi açılıyor fakat civarda wifi olmadığı zaman arama yapıyor bulamayınca devredışı kalıyor. Yeniden başlatınca sorun düzeliyor. Wifi hotspot çalışmıyor onu açmaya kalktığımda wifi bozuluyor bende hiç kullanmıyorum. Hotspot benim için önemli değil. Cynogenmod bunun yanında çok boş kalıyor ya. Htc one m7 veya m8 rom yayınlanırsa buna uyarlarlar diye tahmin ediyorum onu beklicem :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaakcu -- 30 Kasım 2014; 23:16:32 >
    Evet sense 6 görsel olarak beni de etkiledi zaten 5.0 Lollipop bir sense değil sadece güncel android sürümü. Bende kullanırım direk bu haliyle ama işte Wifi hotspot hayati değil ama olmaması kötü olmuş

• peki batarya tüketimi nasıl maximus romuna göre iyi veya kötü mü ?
  • Valla wifi sürekli açık orta kullanım arama mesaj whatsapp face ile 1 gün gidiyor hocam ayrıca greenfy kullanıyorum maximustada kullanıyordum arada sırada wifi baktığımda ikiside beni 1.5-2 gün götürüyor... Bence yükle hocam bana hızlı geldi bu rom ayrıca xda da bu rom için bişeyler konuşulmaya başlandı galiba sorunu halledecekler :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaakcu -- 1 Aralık 2014; 23:14:31 >
  • ilgilenmiyorlar işte millet bir sürü problemden bahsediyor ama işi bilenler piyasada yok normal kullanıcılar piyasada. deneyebilirim bakalım. sense 6 da gözüm kaldı çok hoş yapılmış.
  • haklısın o konuda murat hocam.belki işi bilenler htc nin sense 6 port edilmiş android 5.0 ın yayınlanmasını bekliyor olabilirler. Tahminim bu yönde ama bu rom günlük kullanım için şu anda yeterli gibi geliyor bana .

herkes htc one s telefonunu satmış herhalde hocam bizden başka kimse kalmadı forumda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaakcu -- 2 Aralık 2014; 16:21:21 >
  • galiba öyle genelde türkiyede s3 modelini kullanıyorlar. s4 modeli herkeste yok. valla bende geçenlerde satılık diye bir kaç kişiye söyledim falan ama 400-500 arası maks. ederi var bu telefonun. o paraya vermeye de gönlüm razı değil. pek de alıcısı çıkmadı zaten. öteki taraftan telefon günlük kullanımda işimi kesinlikle görüyor. tek sıkıntı batarya, iki tane batarya siparişi verdim ebay dan 2100 mAH olanlardan. bu gidişte çürütene kadar kullanırım gibi.
  • Valla hocam açıkçası bende satmak istemiyorum bozulana kadar kullanacam. Bataryasını cihazı söküp senmi takacan benimde batarya bozulursa bende yapayım :)
  • Arkadaşlar ben takip ediyorum liberty 442 mobil internet çok ağır mobil internet çok şarj harciyo bide daha öncede yazmıştım çökmeye çok musaid bir rom maxsimus en sitabil bence

• bende o kadar şarj yemiyo hocam maximusla değerler hemen hemen aynı geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.