Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dene sonucta android hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dene bakalım olacak mı

• :))))) denemedim maximus Roma döndüm ya :)) ama sense 6 çok beğendim

• isaakcu İ kullanıcısına yanıt
    bende sense 6 renk tonlarında hasta oldum çok güzel. htc one s için ,son rom resmi olarak maximusHD romu. gerisi fantazi olacak gibi bundan sonra. eğer telefonu satarsam maximus romu ile beraber satarım zaten. sağlık olsun ama şöyle sorunsuz bir Android L çalıştıran rom çıkarmalarını isterdim. senseli tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 15 Kasım 2014; 19:46:15 >
  • evet murat hocam maximus rom htc one s için son rom. Belki geliştiriciler android L yi one s için port ederlerde daha uzun süre kullanırım telefonu. One S gayet şık ince ve kullanıcıda rahatsızlık vermeyecek büyüklükte ben çok severek kullanıyorum telefonumu bozulana kadar satmam .:)))
  • Bu arada murat hocam team win project recovery 2.6.1.0 dan 2.8.1.0 a getirdim şu wifi trix dosyasını denemk için 4.4.3 kuracaktım. açtım team win i dosyalar gözükmüyor eski sürümede dönemiyorum.2.8.1.0 uyumsuz mu bilginiz varmı
  • sen şu anda hangi hboot sürümündesin.
  • hboot 2.16 hocam
  • murat hocam flashify diye bi program ile eski sürüme döndüm fakat sdcard içeriğini göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

murat hocam flashify diye bi program ile eski sürüme döndüm fakat sdcard içeriğini göremiyorum

şu adresten hboot 2.16 only yazan sürümü indir.

http://mdmower.cmphys.com/twrp-ville/

görmesi gerekiyor, görmez ise wipe uygula telefonu yeniden başlat sistem bir kere normal başlasın. öyle dene. sakın full advanced wipe yapma dikkat et.
  • tamam hocam gördü sağol şimdi yükleyip deneme yapıyorum çok sağol
  • hiçbir faydası olmadı yaa :) wifi trick dosyasıda işe yaramadı
  • olmuyor namussuz, çok mu zor anlamıyorum. al maximusun içinden gerekli dosyayı göm roma. bence bu adamlar ezberci rom işini temelde yapan bir kaç insan var.

bu saf AOSP romlar nasıl denemeye değer mi. akıcı çalışırlar heralde. ama sense arayüzünü de aratır gibime geliyor
  • hocam valla onları denemedim ama senin tavsiye edeceğin bi rom varsa hemen denerim liberty 4.3 sense 5.5 nasıldı hocam denedinmi hiç
  • isaakcu İ kullanıcısına yanıt
    bu liberty max diye geçen değil mi o
  • evet
  • valla deneme imkanın varsa dene hazır elini atmışken

ben bir ara denemiştim ama hatırlamıyorum şimdi.
  • Şimdi liberty 4.4.2 sense 6 tüm uygulamaları ayarları yapıp backup alacam sonra onuda denicem :D başladık bi kere devam edelim. tavsiye edeceğin romlar varsa onuda denicem :D
  • Bu wifi trick yükledikten sonra wifi surekli açılıyor konumunda duruyor öncesinde hiç olmuyor du ilerleme kaydettik :)

• oda iyiymiş. bende maximus romundan wifi ile alakalı bir dosyayı direk flashlamaya çalıştım tabi olmadı
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.