Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar htc one s'imi satıyorum. telefondan üzerinde root vs. hiçbir işlem yapılmadı. aldığımdan beri silikon kap ve ekran filmi ile kullanıyorum. rengi gri fiyat 600 lira. ilgilenen olursa özel mesaj atabilir.
  • Beyler gerçekten fırsatım olsa sense 6 konusunda yardımcı olmaya çalışacağım ama gerçekten işlerim çok yoğun, xda da sense 6 konusundaki açıklamalara baktığımda işlem basamakları adım adım açıklanmış aslında kolay gibi görünüyor ama benim asıl kafamı kurcalayan performans konusu eğer sense 6 telefonuma yüklediğimde telefonumu kasacaksa şahsen ben tercih etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Beyler gerçekten fırsatım olsa sense 6 konusunda yardımcı olmaya çalışacağım ama gerçekten işlerim çok yoğun, xda da sense 6 konusundaki açıklamalara baktığımda işlem basamakları adım adım açıklanmış aslında kolay gibi görünüyor ama benim asıl kafamı kurcalayan performans konusu eğer sense 6 telefonuma yüklediğimde telefonumu kasacaksa şahsen ben tercih etmem

Murat hocam bu işi açıklasan sen açıklarsın ben yüklemek istiyorum telefonum geri kaldı ya :D
  • quote:

Beyler gerçekten fırsatım olsa sense 6 konusunda yardımcı olmaya çalışacağım ama gerçekten işlerim çok yoğun, xda da sense 6 konusundaki açıklamalara baktığımda işlem basamakları adım adım açıklanmış aslında kolay gibi görünüyor ama benim asıl kafamı kurcalayan performans konusu eğer sense 6 telefonuma yüklediğimde telefonumu kasacaksa şahsen ben tercih etmem

Hocam anladığım kadariyla 4.4.3 lü versiyonda sıkıntı varmış.4.4.2 Li versiyon sorunsuzmus.o yüzden eğer kuracaksaniz 4.4.2 yi deneyin bi.

Benim telefon Suan düşük hbootta Android 4.0.4 kullanıyorum.

S off,süpercid ve unlock durumda, nandroid backup alıp.

2.16 hboot flashlasam üzerine onerilen recoveryi kursam rom çalışır mı?

• alpkun A kullanıcısına yanıt
    senin yaptığın hazırlık maximusHD romu için yeterli aslında. :) bu arada maximusHD 4.2 sürüm android ile oyalan derim zaten seni bayağı memnun edecektir. bende bir bakayım bu arada gelişme olursa buradan paylaşırım.
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Üstat konu dışı belki ama kusura bakma sense 6 one x için mevcut mu?

• quote:

senin yaptığın hazırlık maximusHD romu için yeterli aslında. :) bu arada maximusHD 4.2 sürüm android ile oyalan derim zaten seni bayağı memnun edecektir. bende bir bakayım bu arada gelişme olursa buradan paylaşırım.

Hocam htc one da sense 5 kullandım,sense 5 ile 6 arasında epey fark var.o yüzden sense 6 kurmak ıstiyorum,bahsettiğim kurulum aşamaları liberty rom için uygunmudur

• quote:

Orijinalden alıntı: Haluk Cecan

Üstat konu dışı belki ama kusura bakma sense 6 one x için mevcut mu?

Malesef yoj dostum,tegra işlemci olduğu için portlayamadilar

• alpkun A kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam,çok teşekkür ederim...

• an itibariyle sense 6 test masamızda bakalım sonuç nasıl olacak

• BU BİLGİLER DÜZENLENECEKTİR.....

1-S-off
    2-Super CID
    3-has Hboot 2-16
    4-recovery 2.7.0.1a
    should have this files
    1.for 4.4.2 : Liberty-6th-4.4.2-ville-evita-r123.zip OR for 4.4.3 Liberty-6th-4.4.3-ville-evita-r11.zip
    2-hboot 2.16 modded
    3-recovery 2.7.0.1a dm
    you should copy rom file in your phone and then go to bootloader. install hboot2.16 and flash recovery 2.7.0.1a then go to recovery and install your zip file
    complete explain:http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2666221

Download the ROM from here or using SVN, if you don't know how to use SVN follow my guide here
    Place it on your SD Card and reboot to recovery
    When you get to recovery you must Wipe Data, Cache and Dalvik-Cache
    Flash the ROM
    Download the HBOOT 2.16 firmware.zip from here and download TWRP recovery from here
    Place both files in a convenient location, like the Desktop
    Open a command/terminal window and "cd" to the location of the file. (E.g. cd C:\Users\"your username"\Desktop or. cd ~/Desktop)
    Now put your phone in fastboot mode and type (without quotes) "fastboot oem rebootRUU" (It will reboot you to a black screen with HTC logo)
    Now in the command/terminal window type in (without quotes) "fastboot flash zip firmware.zip
    You should get the following message "FAILED (remote: 90 hboot pre-update! please flush image again immediately)", just wait for the phone to connect to fastboot and type in (without quotes) "fastboot flash zip firmware.zip"
    Then once command/terminal window shows its finished then type (without quotes) "fastboot reboot-bootloader"
    Once the computer recognizes the phone type in (without quotes) "fastboot flash recovery twrp-2.7.1.0a-ville-dm.img"
    Then type (without quotes) "fastboot reboot"
    Once your computer recognizes your SD Card, copy the ROM to your SD Card and reboot to recovery
    Once in recovery, Wipe Data, Cache and Dalvik-Cache
    Now flash the ROM and enjoy HTC's latest and greates

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 6 Kasım 2014; 19:30:03 >

• beyler 3-4 kere yükleme denemesi yaptım. şunu söyleyeyim sense 6 görünüm olarak gerçekten hoş. benim sıkıntım wifi hotspot çalışmaması oldu. aldığım backup ile tekrar maximus romuna dönmek zorunda kaldım. ama anlamadığım sitede her şey çalışıyor diye not düşülmüş. romun birisinde bluetooth açmadı. wifi hotspot ise hiç açmadı. evde olmadığım için wifi ile modeme bağlanma denemesi yapamadım.

denemek isteyenler için eğer öceden telefonunuza hboot 2.16,s-off,süpercid işlemlerini yaptıysanız romu sdcarda atın recovery modda açıp direk kurun gitsin. hboot 2.15 için uyumlu değil anladığım kadarıyla soruları olan var ise yanıtlayabilirim.
  • vay be bizim başlık bitmiş arkadaş herkes telefonu sattı heralde
  • Murat Hocam ben teli satmadım :))))) canavar ya bu tel keşke Android L PORT etseler. Liberty romda sıkıntı varmış :(

• murat5555 kullanıcısına yanıt
    Batarya dısinda sorun yok

• quote:

beyler 3-4 kere yükleme denemesi yaptım. şunu söyleyeyim sense 6 görünüm olarak gerçekten hoş. benim sıkıntım wifi hotspot çalışmaması oldu. aldığım backup ile tekrar maximus romuna dönmek zorunda kaldım. ama anlamadığım sitede her şey çalışıyor diye not düşülmüş. romun birisinde bluetooth açmadı. wifi hotspot ise hiç açmadı. evde olmadığım için wifi ile modeme bağlanma denemesi yapamadım.

denemek isteyenler için eğer öceden telefonunuza hboot 2.16,s-off,süpercid işlemlerini yaptıysanız romu sdcarda atın recovery modda açıp direk kurun gitsin. hboot 2.15 için uyumlu değil anladığım kadarıyla soruları olan var ise yanıtlayabilirim.

Hocam 4.4.2 yi kur onda sorun yokmus,sirf sense 6 uğruna aldım bu telefonu :)

• Ben hem 442 hemde 443 indirdim denedim olmadı sonra svn ile güncel dosyaları çektim zipledim falashladim gene olmadı. Şimdixda da mesaj attım cevap geldi Wifi hot spot bilinen ve cozulemeyen bir bug mış bakalım artık

• quote:

BU BİLGİLER DÜZENLENECEKTİR.....

1-S-off
    2-Super CID
    3-has Hboot 2-16
    4-recovery 2.7.0.1a
    should have this files
    1.for 4.4.2 : Liberty-6th-4.4.2-ville-evita-r123.zip OR for 4.4.3 Liberty-6th-4.4.3-ville-evita-r11.zip
    2-hboot 2.16 modded
    3-recovery 2.7.0.1a dm
    you should copy rom file in your phone and then go to bootloader. install hboot2.16 and flash recovery 2.7.0.1a then go to recovery and install your zip file
    complete explain:http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2666221

Download the ROM from here or using SVN, if you don't know how to use SVN follow my guide here
    Place it on your SD Card and reboot to recovery
    When you get to recovery you must Wipe Data, Cache and Dalvik-Cache
    Flash the ROM
    Download the HBOOT 2.16 firmware.zip from here and download TWRP recovery from here
    Place both files in a convenient location, like the Desktop
    Open a command/terminal window and "cd" to the location of the file. (E.g. cd C:\Users\"your username"\Desktop or. cd ~/Desktop)
    Now put your phone in fastboot mode and type (without quotes) "fastboot oem rebootRUU" (It will reboot you to a black screen with HTC logo)
    Now in the command/terminal window type in (without quotes) "fastboot flash zip firmware.zip
    You should get the following message "FAILED (remote: 90 hboot pre-update! please flush image again immediately)", just wait for the phone to connect to fastboot and type in (without quotes) "fastboot flash zip firmware.zip"
    Then once command/terminal window shows its finished then type (without quotes) "fastboot reboot-bootloader"
    Once the computer recognizes the phone type in (without quotes) "fastboot flash recovery twrp-2.7.1.0a-ville-dm.img"
    Then type (without quotes) "fastboot reboot"
    Once your computer recognizes your SD Card, copy the ROM to your SD Card and reboot to recovery
    Once in recovery, Wipe Data, Cache and Dalvik-Cache
    Now flash the ROM and enjoy HTC's latest and greates

4 gözle bekliyoruz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: EmQceR

Beyler merhaba

telefonum dün gece %3 bataryası kalmıştı. Hemen şarj aletine taktım ve dolmaya başlamıştı.Neyse madem doluyor internette iki site gezeyim dedim.aradan 5dk geçmeden birden kapandı.Daha sonra şarj ışığı turuncudayken yanıp yanıp sönmeye başladı bir süre bekledikten sonra sürekli yandı.

Sabah 6 gibi kalktığımda şimdi açayım dedim.güç tuşuna bastım beyaz ekran geldiğini görünce tuvalete gittim.Sonra bi geldim ekran simsiyah güç tuşuna basmama rağmen açılmıyor.

Ne yapmam gerekir ? Garantisi yok, Mart ayında bitti.

Evet beyler o gün telefonu servise gönderdim.

meğerse batarya komple bitmiş ve anakart falan yanmış. güzelce içini dışını değiştirmişler sağlam çizik vardı kapağı falan da değiştirmiler sadece ekran kalmış.

anakart değişince yeni imei falan verdiler.

• garanti devam ediyor muydu? paralı ise kaça yapıldı?

@alpkun;

kardeşim o bilgileri romu denerken hazırlıyordum. ancak wifi hotspot ile uçak modu problemleri olduğu için öylece bıraktım. sen bunlara rağmen kullanmak istiyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.