Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün akşamdan beri liberty sense6 4.4.2. kullanıyorum. sanki daha hafif bir bir arayüz olmuş ama bazı geçiş animasyonları telefona ağır geliyor fark ediyorum. zaman zaman hafif kasmalar var. ama dayanılmaz değil. bugün bankacılık uygulamaları falan hepsini kurup kullanmaya başlıyorum.
  • hocam hayırlı olsun memnun kalacaksın inş . şarj konusuna değinmek istiyorum sabah okula giderken %100 çıkarıyorum telefonu internet kapalı sadece arama ve mesajlaşma saat oluyo 2 kalan şarj %93 bunu gördüm ve o kadar şaşırdım ki hocam anlatamam. wifi açık arama whatsapp face mesajlaşma saat 2 itibari ile %80 bence şarj işi çok iyi belki kullandığım greenfy uygulamasının etkisi vardır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaakcu -- 6 Aralık 2014; 18:45:55 >
  • isaakcu İ kullanıcısına yanıt
    bu wifi konusunda ne yapıyorsun çok canımı sıkıyor görmesi için kaç kere yeniden başlatıyorum, uçak moduna geçiyorum. şans eseri bağlanırsa diye bekliyorum.
  • murat hocam benim radio 1.20 iken sürekli wifi kapanıyordu radio 1.35 yaptım wifi hotspota dokunmuyorum hiç bu sayede wifi gün içinde hiç kesilmiyo . ayrıca 4.4.2 de miracast ve dlna bağlantısı var tv ile arasında bağlantı kuruyorum sona geliyo tam ekrana görüntü yansıtacak bağlanamıyor diyo keşke bunuda halletselerdi yaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaakcu -- 6 Aralık 2014; 22:09:43 >
  • murat hocam bu arada dikkatimi çekti android 5.0 ile 3g görüntülü görüşme özelliği vardı fakat programı hata veriordu
  • Ben bir ay falan önce 3 gün kullandım ama arada takilmalar falan oluyordu mobil internette tel çok ağır kalıyordu tabi sofi olmadan olmuyor
  • murat hocam wifi sorununu çözdünmü bende hala sistem tıkır tıkır çalışıyor.
    wifi eve geldiğimde tıklıyorum açılmaya çalışıyor açılmıyor. bir kere reset atıyorum sorunsuz bağlanıyor. hiç kesilme olmuyor. aslında wifi otomatik açık tutmayı düşünüyorum, eve gelince kendiliğinden bağlanır. radio sürüm hala 1.20. eğer 1.35 yükleyince bahsettiğim problem olmuyorsa bende 1.35 flaslarım kardeşim. sende durum nasıl açınca açılıyor, kapayınca kapanıyor. sonra tekrar açınca sorunsuz bağlanıyor mu ?

bu akşam yeni bataryayı taktım telefona %65 şarj ile açıldı telefon. %50 şarjda youtube dan 1 saat 30 dk lık film açtım. %80 parlaklıkla filmi oynatıyorum. şuanda film bitmek üzere sesi geliyor :) %20 şarj gösteriyor. süper oldu. bataryayı bitirip sabaha kadar şarjda tutacağım. orj. bataraya iyice yıprandı benim yenisinin zamanı gelmişti. tek olumsuz yanı ses gücü zaten zayıftı bu telefonun bu batarya ile biraz daha zayıfladı galiba orj. batarya güç değerlerini sağlayamıyor. ilerleyen zamanda belli olur.

• hocam yeni bataryan o zaman hayırlı olsun baya etkili bi bataryamış anlaşılan bende bozulduğu zaman batarya sana danışıcam mutlaka hocam. htc ses konusunda bi beklentim yok zaten hocam kulaklıkla ses gayet ii geliyo :D:D:D

bende de wifi konusunda reset atıyorum hocam ama günde 1 kere atıyorum yada hiç atmıyorum. Ben wifiyi açınca hemen bağlanıyor problem yok. demekki o zaman radio 1.20-1.35 arasında wifiyi etkileyen bi durum yokmuş hocam yüklemene gerek yok ozaman . bugün htc uygulamalarını güncelledim .blinkfeed ,sense ,htc guade,htc sistem güncelleme :) durum böyle hocam ben 4.4.2 den memnunum kullanmaya devam ediyorum. benim şarj süper gidiyo bu işletim sistemiyle :)
    aynen bende kullanmaya devam edeceğim zaten, xposed framework ile sense6 toolbox da çaktım zaten bütün ayarlamalarımı yaptım. kullanıyorum artık sadece wifi hotspot çalışmıyor keşke oda çalışsaydı

radio sürümü telefonla konuşma kalitesini etkiliyor diye biliyordum, wifi konusunda etkisi var mı onu bilmiyorum kardeşim.
  • Bu telefon bozulacağa benzemiyor
  • ben bunu denemeyi düşünüyorum bozulana kadar kullanmayı düşünüyorum.
  • Sevindim hocam :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bu başlık HTC ONE S kullanıcılar klübüydü. Şimdi anlaşılan kullanıcı kalmamış. Custom Rom lar sayfası olmuş. Şöyle bir baktım inceledim. Bu ROm işi bana ağır gelir. O kadar aram yok bu işlerle ben size selam ve saygılarımı ileterek basit bir derdimi anlatıp kaçayım... Benim telefona başka telefonlardan gelen mesajlardaki simgeler (smiley) ya kare şeklinde görünüyor ya da saçma sapan böcek kafası gibi görünümlerde geliyor. Gönderilen telefonda ekstra bir uygulama yok. Örneğin Note 3 Neo dan kısa mesaj gelince bu şekilde oluyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır. Android sürümüyş
  • http://www.ebay.co.uk/itm/2680mAh-High-Capacity-Replacement-Gold-Battery-for-HTC-One-S-ship-from-UK-/281376076086?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4183523136

murat hocam bu bataryayı almak istiyorum daha bataryam bozulmadı ama 2680 mah bence çok iyi bi değer önerirmisin ona göre sipariş edeyim fiyatıda uygun
    http://www.ebay.co.uk/itm/281366858475?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

bende linkteki ürünü aldım memnunum.

senin gösterdiğin ürün model olarak uygun ama kalite konusunda bir şey diyemem. bende emin olmadan aldım çünkü. şansına ne çıkarsa benim batarya şimdilik iyi. sen al iyi çıkarsa benim batarya ölürse bende senin aldığını alırım. kapasite daha yüksek çünkü.
  • @murat5555

Tamam hocam....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu romda kesinlikle maximusHD romuna göre daha iyi fotoğraf çekiyor telefon. özellikle flash devrede iken.
  • evet hocam bende onu farkettim ama son zamanlarda romda bi yavaşlama sezdim takılmalar rahatsız etmeye başladı sizde varmı aynı durum.
    zaten maximusHD romundaki akıcılık ve serilik bu romda yok. onu en baştan beri fark ediyorum. ama ben kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. geliştirici seçeneklerindeki pencere animasyonlarını kapalı yaptım o şekilde kullanıyorum sana da tavsiye ederim. bu şekilde takılmaları azalttım.
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.