Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: El Fuego

Bir haftadir yokolan donma sorunu baslayinca iyice sogudugum ve almaktan buyuk pismanlik duydugum One S i sattim. Ayda, gelen giden 2500 dakika konusmaya hic uygun degildi, aksami zor ediyordum.

3300 mah bataryali, Motorola Razr Maxx aldim.En bastan bunu almaliymisim demeden edemiyorum.

Hayırlı Olsun.
    Nereden Ne kadara aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinnix

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler yurtdışından gelme One s aldım , cihaz önce Türkçe'ydi ben fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi Türkçe yok ? "MoreLocale 2" yükle dediler ama markette bulamadım bende apk'sini indirdim ama kuramadım "For security, your phone is set to block installation of applications not obtained from Android Market" diyor ??

benimki de geldiğinde türkçe menü yokta more locale 2 yükledim türkçe oldu . bir de more locale 2 diye arat ayrı yaz

Oldu hocam birde android 4.1.1 yükledim yazılım numarası 3.16.110.3 telefon güzel oldu gibi , daha 3-4 saat oldu telefon elime geçeli...

• yeni güncelleme ile pil performansı baya iyileşmiş durumda. ama ufak tefek bug larda yok değil. basit bir ör:önceden kilit ekranı açılışı hatasızdı şimdi bazen wallpaper geç geldiği oluyor veya garip bir tepki verdiği oluyor gibi..
  • Beyler benim One s'nin kamerasına bişey oldu , 4.1.1 yükledikten sonra mı oldu bilmiyorum ama artık netleyemiyor ? 2-3sn çok iyi sonra birden bulanıklaşıyor ? telefon Almanya T-Mobile çıkışlı nette biraz baktım sanırım kronik bir sorun varmış

HTC One S camera focus problem and solution

I just recently got a T-Mobile HTC One S, and I've been extremely happy with it in most respects, except for one. I use my phone as a storytelling tool and so the camera is one of the primary functions for me. The HTC One S has a strange problem with the auto-focus at macro ranges.

When you get close to any object, it will come into sharp focus and then quickly blur, with an audible "click" as it sounds like the focus ring snaps back to the furthest setting. You can tell that the camera is capable of focusing on close objects because you can see it get super sharp for a quick second, but you lose it as the auto-focus screws up and goes blurry.

At first I thought it was a physical problem, and I was about to call T-Mobile to have the phone replaced. However, I did some searching on the web and realized it might be a software issue.

To fix it, I disabled face recognition in the camera settings, and suddenly it works fine. I hope that in a future software update they'll fix this problem that mars an otherwise amazing phone.

Hope this helps somebody else!

Benimle tam olarak aynı sorun yalnız , anladığım kadarıyla "yüz tanıma devre dışı" olunca sorun kalmadı demiş ama bende bişey değişmedi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 1 Ocak 2013; 11:40:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler telefonu 4.0.4'e geri döndürmek istiyorum , belki focus sorunu çözülür , Lütfen bana Avrupa için 4.0.4 firmware linki ve nasıl yüklemem gerektiğini anlatırmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 1 Ocak 2013; 12:15:49 >
  • arkadaşlar benim telin iletilerine birşey oldu. ilerilere giriyorum gelen msjlara girerken yükleniyor yazıyor ve majlar açılmıyor. vu durum benim canımı cok sıktı hata raporu gönderdim ama bi ise yaramadı. telefonu açıp kapattım,yeniden başlattım ama nafile msjlari açamıyorum. lütfen bu sorunumla ilgili bana yardımcı olun teşekkür ederim..

• arkadaşlar kafayı yicem lütfen yardımcı olun

• Task manager kullaniyorsaniz kaldirin ve yeniden baslatin.

• quote:

Task manager kullaniyorsaniz kaldirin ve yeniden baslatin.

task manager nedir acaba ? ben telefonu aldığından beri normal bi şekilde msj yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: olliti

quote:

task manager nedir acaba ? ben telefonu aldığından beri normal bi şekilde msj yazıyorum

telefonunuza marketten kurduğunuz tüm uygulamaları yazın (oyunlar hariç) yardımcı olalım.

task manager nedir:

task manager uygulamaları eski android versiyonlarındaki yazılımsal sorunlardan dolayı ve android işletim sisteminin yapısı gereği arka plandaki açık kalan uygulamaların daha fazla pil ve ram tüketimini önlemek amacıyla üretilmiş yazılımlardır. ancak günümüzde 4.1 lere ulaşmış android versiyonun artık task manager uygulamasına ihtiyacı yoktur. ben 2 yıldır kullanmıyorum. gerek de yok.

şu grafik size neden gereksiz olduğunu anlatacaktır.

kaynak: http://geekfor.me/faq/you-shouldnt-be-using-a-task-killer-with-android/

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

quote:

telefonunuza marketten kurduğunuz tüm uygulamaları yazın (oyunlar hariç) yardımcı olalım.

task manager nedir:

task manager uygulamaları eski android versiyonlarındaki yazılımsal sorunlardan dolayı ve android işletim sisteminin yapısı gereği arka plandaki açık kalan uygulamaların daha fazla pil ve ram tüketimini önlemek amacıyla üretilmiş yazılımlardır. ancak günümüzde 4.1 lere ulaşmış android versiyonun artık task manager uygulamasına ihtiyacı yoktur. ben 2 yıldır kullanmıyorum. gerek de yok.

şu grafik size neden gereksiz olduğunu anlatacaktır.

kaynak: http://geekfor.me/faq/you-shouldnt-be-using-a-task-killer-with-android/

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

anladım bu bilgi için cok teşekkür ederim fakat sabahtan beri msjlarim açılmıyor sizce ne yapmaliyim

• Fabrika ayarlarina dondurun.

• quote:

Fabrika ayarlarina dondurun.

fabrika ayarina dönmekten baska yolu yokmudur bunun hocam en son yapmak istediğim şey o cünkü

• Herkese iyi seneler ,

Beyler elimdeki HTC One S için orijinal rom arıyordum , DH dışında bir konu buldum çok güzel açıklamışlar yalnız "Telefonunuzun bootloader sürümüne ve modeline uygun ruu.exe rom dosyasnı. Aşağıdaki konuda bulabilirsiniz" demişler Ruu.exe'ler BURDA ama ben hangisini seçmem gerek bilmiyorum ? benim one s t-mobile çıkışlı s4 işlemcili başka bişey bilmiyorum , telefonun bir yerinde yazıyorsa tarif edin yazayım 2 gündür sormadığım kimse kalmadı lütfen yardım....
  • Beyler güncelleme yaptıktan sonra mutlaka hard format atın.. Ufak tekef bag dediğiniz herşey gidiyor. batarya süresi gerçekten çok ama çok farketti yeni yazılımla..
  • beyler bana yardımcı olun cok acil msjlarim açılmıyor

• quote:

quote:

fabrika ayarina dönmekten baska yolu yokmudur bunun hocam en son yapmak istediğim şey o cünkü

Yok

Yuklediginiz bir sey sistem kararsizligina neden olmus olabilir. Ya hepsini teker teker silip deneyeceksiniz ya da sifirlayacaksiniz. Ikinci SIK kesin cozum.

• quote:

quote:

quote:

Yok

Yuklediginiz bir sey sistem kararsizligina neden olmus olabilir. Ya hepsini teker teker silip deneyeceksiniz ya da sifirlayacaksiniz. Ikinci SIK kesin cozum.

yok böyle bişey ya bundan sonra telefona hayatta oyun moyun yüklenen o kadar dosya program gidicek simdi

• arkadaşlar telefonlarınızı ekran koruyucuyla mı kullanıyorsunuz ben de bir tane almalı mıyım kılıf ve koruyucu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinnix

arkadaşlar telefonlarınızı ekran koruyucuyla mı kullanıyorsunuz ben de bir tane almalı mıyım kılıf ve koruyucu ?

ekran koruyucu şiddetle tavsiye ederim. yoksa kılcal çizilmeler başlıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Herkese iyi seneler ,

Beyler elimdeki HTC One S için orijinal rom arıyordum , DH dışında bir konu buldum çok güzel açıklamışlar yalnız "Telefonunuzun bootloader sürümüne ve modeline uygun ruu.exe rom dosyasnı. Aşağıdaki konuda bulabilirsiniz" demişler Ruu.exe'ler BURDA ama ben hangisini seçmem gerek bilmiyorum ? benim one s t-mobile çıkışlı s4 işlemcili başka bişey bilmiyorum , telefonun bir yerinde yazıyorsa tarif edin yazayım 2 gündür sormadığım kimse kalmadı lütfen yardım....

@NS_85 nickli arkadaşın custom rom işiyle uğraştığını biliyorum kendisinden başlığımız için bu konuda bir paylaşımda bekliyorum aslında ama daha bir ses çıkmadı sanırım işleri yoğun. AOF haftası bir geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 1 Ocak 2013; 23:38:30 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.