Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir one S te ben aldım Rusyadan inş. pazar günü aranıza katılacağım sonundaaaaaaaaaaaa 500 usd ye patladı ...
  • bugün htcnin müşteri hizmetleri ile görüştüm garanti konusunda yurtdışından gelen cihazlar küresel garanti kapsamında 1 yıl garantiliymiş
    şu cevabı verdiler: Cihaziniz yurt disi cihaz KVK garantili uluslararasi garantisi bulunmaktadir Fatura kesim tarihinden itibaren 1 yil surmektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: labirent300a

bugün htcnin müşteri hizmetleri ile görüştüm garanti konusunda yurtdışından gelen cihazlar küresel garanti kapsamında 1 yıl garantiliymiş
    şu cevabı verdiler: Cihaziniz yurt disi cihaz KVK garantili uluslararasi garantisi bulunmaktadir Fatura kesim tarihinden itibaren 1 yil surmektedir

allahın izniyle garanti süresince bir şey yaşamayız ne diyelim şimdilik bir sıkıntı yok kullanıyoruz. tek sıkıntı imei mcks de daha onaylanmadı.

OTA GÜNCELLEME KONUSUNDA AŞAĞIDAKİ LİNKE BAKABİLİRSİNİZ YARDIMCI OLABİLİR.

GOOGLE ÇEVİRİDİR.
    KAYNAK:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1907564

SON GÜNCELLEMEYİ ANLATMASADA YARDIMCI OLABİLİR.

Originally Posted by ckpv5
    . OTA güncelleme ve bir aygıt köklü ve bootloader kilidi sonra stok dönmek için nasıl yapılacağına ilişkin pek çok soru var gibi; ben özellikle yeni başlayanlar yardımcı olacağını umuyoruz bu basit kılavuz yapılan NOT: Her zaman önce bir yedekleme ve bir nandroid yedekleme yapmak . Bunlardan herhangi çalışıyorum OTA güncelleme : . A) ROM stok, bootloader, stok iyileşmesi kilidi ve köklü değil - sadece OTA güncelleme çalıştırın relock gerek yoktur bootloader B) ROM stok, bootloader kilidi, CWM kurtarma ve bir köklü değil. - flaş sizin RUU birlikte stok iyileşmesi, stok iyileşmesi için RUU ayıklayın. bootloader * çizme * fastboot flaş kurtarma recovery_signed.img * fastboot reboot-bootloader * fastboot erase cache * fastboot reboot - OTA güncelleme çalıştırın C) ROM stok, bootloader kilidi, stok iyileşmesi ve köklü olduğunu Play Mağazası'ndan indir OTA Rootkeeper - - OTA Rootkeeper çalıştırmak ve kök koruma tıklayın - OTA güncelleme çalıştırın relock bootloader gerek yoktur - Bir kere yapılır, OTA ​​Rootkeeper çalıştırın ve Kök geri tıklatın D) ROM stok, bootloader kilidi, CWM kurtarma ve köklü olduğunu Play Mağazası'ndan indir OTA Rootkeeper - - OTA Rootkeeper çalıştırmak ve kök koruma tıklayın - hayır relock bootloader gerek - bootloader boot ve fastboot flaş stok iyileşmesi - run OTA güncelleme - Bir kez yapılır, OTA ​​Rootkeeper çalıştırmak ve kök tıklatmayla geri yükleme E) ROM özel, bootloader kilidi, CWM kurtarma ve köklü olduğunu ve bir stok nandroid yedek var - nandroid yüklenmesinden sonra, bir bootloop varsa flaş stok boot.img - flash stok recovery.img - relock bootloader - fastboot oem lock - Cihazınızın çizme ve OTA güncelleme çalıştırın F) ROM özel, bootloader kilidi, CWM kurtarma ve köklü ve bir stok nandroid yedekleme yok ise - eğer stok nandroid yedekleme zorunda değilsin, RUU çalıştırmak zorunda - size gereken RUU çalıştırmadan önce: * flaş stok recovery.img * flaş stok boot.img (belki gerek yok) - fastboot oem kilidi * relock bootloader * run RUU - run aygıt kurulum - OTA güncelleme çalıştırın RUU sönen stok dönmek için veya özel bir ROM yüklü sonra biri V güncellemek için. - cihazınız için doğru RUU olmalıdır. - Eğer emin değilseniz, Play Mağazası'ndan CID Getter indirin ve çalıştırın, CID gösterecektir. - Sizin CID, cihazınız için doğru RUU bulmak mümkün olabilir (bazı insanlar bu konuda aynı fikirde olmasa bile o, ama bu hiçbir getirecek : zarar ve bu) noob-proof musunuz flaş bir stok recovery.img - 1 fastboot flaş kurtarma recovery_signed.img fastboot reboot-bootloader fastboot erase cache 2 - flaş bir stok boot.img fastboot flaş çizme boot_signed.img fastboot reboot-bootloader fastboot erase önbellek 3 - re-lock bootloader fastboot oem lock fastboot reboot-bootloader fastboot erase cache 4 - flaş RUU Not: onlar stok dönmek için HBOOT basıp fastboot gidip RUU çalıştırmak gerekir HATASI 155 BİLİNMEYEN HATA olan insanlar için ( teşekkürler Lloir) Ve genellikle: Hata 155 - genellikle yanlış yanlış / recovery.img boot.img Hatası 140 - Yanlış Bootloader / bootloader kilidi cihazınız için yanlış RUU - Hata 131 çeşitli forum iplik tüm kılavuzları gönderilen tüm XDA üyelerine Kredi ve Ben kolay referans için buraya derlenmiş kendi deneyimlerinden bazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 27 Aralık 2012; 21:01:54 >

• arkadaşlar benım radyo acılmıyor jelly bean sonrası sızde de bu sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Orijinalden alıntı: melihcarter

Google now özelliğini kullanmak için, telefonunun dilini ıngilizce ye çevirmeniz zorunlu. O zaman sorduğunuz sorulara cevap veriyor ve bilgi kartları gösteriyor. Türkçede işe yaramıyor

Türkçede işe yaramıyor demeyelim de emekle safhasında diyelim. Çünkü "Pariste saat kaç" "İstanbulda hava" gibi sorulara yanıt verebiliyor. "İstanbuldaki Hilton Hotelini ara" deyince bir şey yapmıyor. zamanla olur sanırım

Haklısın dostum ama google now ın en önemli özelliği olan sorulara sesle cevap verme, mesaj göndertme, alarm kurdurtma gibi asistan özellikleri türkçe de yok. Bakalım ne zaman gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ben cihazımda hala kasılma yaşıyorum. jely bean güncellemesi yapan arkadaşlardada varmı böyle kasılma durumları teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

arkadaşlar ben cihazımda hala kasılma yaşıyorum. jely bean güncellemesi yapan arkadaşlardada varmı böyle kasılma durumları teşekkürler.

Hafif bir kasılma var benim cihazda da. Ama satın aldığımdan beri ( Mayıs ayı ) hiç format vs. atmadım cihaza be JB öncesi güncellemeyi de format atmadan kullanmıştım. Benim tahminim ram miktarı ile alakalı. Kullanıma sunulan Ram 1 GB'ye çıkmış ama arka planda çalışan fazla uygulama gözükmemesine rağmen ram kullanım miktarı 850 MB civarı. Sanırım bununla alakalı olabilir kasılma.

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

https://store.donanimhaber.com/26/e9/8c/26e98c631bbb6fe0b71d87cb118b22dc.png

• Arkadaşlar,
    XDA da 4.1 sonrası telefonu usb ile bilgisayara bağladığımızda "Disk sürücüsü olarak bağla" kısmı kaybolduğu yazıyor.
    Acaba gerçekten doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qube26

quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

arkadaşlar ben cihazımda hala kasılma yaşıyorum. jely bean güncellemesi yapan arkadaşlardada varmı böyle kasılma durumları teşekkürler.

Hafif bir kasılma var benim cihazda da. Ama satın aldığımdan beri ( Mayıs ayı ) hiç format vs. atmadım cihaza be JB öncesi güncellemeyi de format atmadan kullanmıştım. Benim tahminim ram miktarı ile alakalı. Kullanıma sunulan Ram 1 GB'ye çıkmış ama arka planda çalışan fazla uygulama gözükmemesine rağmen ram kullanım miktarı 850 MB civarı. Sanırım bununla alakalı olabilir kasılma.

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

https://store.donanimhaber.com/26/e9/8c/26e98c631bbb6fe0b71d87cb118b22dc.png

bende android 4.0.4 yüklü iken hiç bi kasılma yaşamıyordum. herşey daha akıcıydı şimdi kasılması çok rahat hissediyorum ve açıkçası rahatsız oluyorum. umarım iyileştirici bi güncelleme gelir

• Arkadaşlar cihaz sanırım OTG desteğine kavuşmuş. Şu an OTG kablom olmadığı için deneyemiyorum. Fakat ayarlardan depolama kısmına girdiğimizde USB Bellek ayarları var. Kullanılmıyor ve USB belleği bağla seçenekleri mevcut.

Elinde kablosu olan bir denerse çok iyi olacak.
  • 4.0 da alttan açık programlar olduğunda 150mb civarı boş alan kalıyordu. 4 gün önce 4.0.4 e güncelledim ve daha önce güncellemediğime pişmanım.

Pil biraz daha uzun gitmeye başladı fark edilebilir bir seviyede.
    Arayüz geçişlerinde ufak kasmalar oluyordu şimdi ise aşırı akıcı.
    En önemlisi her zaman en az 250mb boş ram kalıyor, bu beni çok şaşırttı..

4.1 e geçme gereği duymuyorum şahsen.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

4.0 da alttan açık programlar olduğunda 150mb civarı boş alan kalıyordu. 4 gün önce 4.0.4 e güncelledim ve daha önce güncellemediğime pişmanım.

Teşekkürler.

güncelleme ile gelen değişiklikler seni daha çok memnun edecektir bundan emin olabilirsin görsel manada çok fazla iyileştirme yapılmış simgeler fontlar çok iyi seviyede.

• İyi akşamlar üstadlar benim çok büyük bir sorunum var vodafone dan aveaya geçtim 3 ay önce hep edge de kullanıyordum aveayı ücret kesiyordu 3g yi ne zaman açarsam ki halada öyle çok araştırdım ama 3g yi açtığımda liramı eksiltiyor bir şey açar açmaz ne olduğunu anlamış değilim yardım bekliyorum çaresiz kaldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

4.0 da alttan açık programlar olduğunda 150mb civarı boş alan kalıyordu. 4 gün önce 4.0.4 e güncelledim ve daha önce güncellemediğime pişmanım.

Teşekkürler.

güncelleme ile gelen değişiklikler seni daha çok memnun edecektir bundan emin olabilirsin görsel manada çok fazla iyileştirme yapılmış simgeler fontlar çok iyi seviyede.

Doğrudur hocam ama kasma var diyorlar ve bize kalan ram oranı çok az bu beni tedirgin ediyor. Tamam herşey iyi güzelde kastıkran tıkandıktan sonra ne kadar tatmin edebilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Arkadaşlar cihaz sanırım OTG desteğine kavuşmuş. Şu an OTG kablom olmadığı için deneyemiyorum. Fakat ayarlardan depolama kısmına girdiğimizde USB Bellek ayarları var. Kullanılmıyor ve USB belleği bağla seçenekleri mevcut.

o kısmı görünce bir ümitle otg kabloyu bağladım ve denedim. malefesf işe yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

quote:

Arkadaşlar cihaz sanırım OTG desteğine kavuşmuş. Şu an OTG kablom olmadığı için deneyemiyorum. Fakat ayarlardan depolama kısmına girdiğimizde USB Bellek ayarları var. Kullanılmıyor ve USB belleği bağla seçenekleri mevcut.

o kısmı görünce bir ümitle otg kabloyu bağladım ve denedim. malefesf işe yaramadı

farklı bir usb ile denedim ve işe yaradı

bu süper bir gelişme. 16 gb hafıza yetersiz kalıyordu ama bu şekilde bu problem de ortadan kalkmış oldu

• quote:

quote:

quote:

bu süper bir gelişme. 16 gb hafıza yetersiz kalıyordu ama bu şekilde bu problem de ortadan kalkmış oldu

Hayırlı uğurlu olsun o zaman cihazimiz Otg desteğine kavuşmuştur.

• quote:

quote:

quote:

usb ye attığımız bir filmi izleyebiliriz değil mi o zaman. peki joystick bağlanır mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

İyi akşamlar üstadlar benim çok büyük bir sorunum var vodafone dan aveaya geçtim 3 ay önce hep edge de kullanıyordum aveayı ücret kesiyordu 3g yi ne zaman açarsam ki halada öyle çok araştırdım ama 3g yi açtığımda liramı eksiltiyor bir şey açar açmaz ne olduğunu anlamış değilim yardım bekliyorum çaresiz kaldım .

Mobil internet paketiniz yok ise kesmesi gayet normal. Tahmin ediyorum ki siz 3G yi görüntülü görüşmeyi düşünerek açmak istiyorsunuz. Ve yanlışlıkla mobil interneti aciyorsunuz. Bu arada telefonda 3g ile görüntülü görüşme maalesef yok.

• arkadaşlar radyo sızde sağlam mı? ben de açılmıyor jelly beanden sonra uygulama yüklenemedi hatası verıyor

edit: widgettan dolayıymıs radyo sağlam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcux -- 29 Aralık 2012; 0:09:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.