Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Verticall

quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

İyi akşamlar üstadlar benim çok büyük bir sorunum var vodafone dan aveaya geçtim 3 ay önce hep edge de kullanıyordum aveayı ücret kesiyordu 3g yi ne zaman açarsam ki halada öyle çok araştırdım ama 3g yi açtığımda liramı eksiltiyor bir şey açar açmaz ne olduğunu anlamış değilim yardım bekliyorum çaresiz kaldım .

Mobil internet paketiniz yok ise kesmesi gayet normal. Tahmin ediyorum ki siz 3G yi görüntülü görüşmeyi düşünerek açmak istiyorsunuz. Ve yanlışlıkla mobil interneti aciyorsunuz. Bu arada telefonda 3g ile görüntülü görüşme maalesef yok.

ama vodafone da iken kesmiyordu hocam avea ya geçtim 3g yi açtığım anda kesiyor hemen kapatıyorum bende mobil şebekeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Arkadaşlar cihaz sanırım OTG desteğine kavuşmuş. Şu an OTG kablom olmadığı için deneyemiyorum. Fakat ayarlardan depolama kısmına girdiğimizde USB Bellek ayarları var. Kullanılmıyor ve USB belleği bağla seçenekleri mevcut.

Elinde kablosu olan bir denerse çok iyi olacak.

o kısmı görünce bir ümitle otg kabloyu bağladım ve denedim. malefesf işe yaramadı

farklı bir usb ile denedim ve işe yaradı

bu süper bir gelişme. 16 gb hafıza yetersiz kalıyordu ama bu şekilde bu problem de ortadan kalkmış oldu

usb ye attığımız bir filmi izleyebiliriz değil mi o zaman. peki joystick bağlanır mı.

film ve pdf dosya denedim ve sonuç beni mutlu etti 1 gb boyutunda 720p bir filmi problemsiz oynatabildim.

http://www.hepsiburada.com/liste/team-16gb-class-10-micro-sdsdhc-flash-kart-tr11a1-t-flash-kart-okuyucu-hediye-tmmsd16gc10u/productDetails.aspx?productId=ft130771&categoryId=1100011&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d1100011%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dft130771%26fh_lister_pos%3d10%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f564_dp%253d%257bmicro20secure20digital%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_1100051%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_1100051_1100011%257d%26fh_refview%3dlister

yukarıdaki linkte yer alan mini okuyucuyu kullanarak microsd kartı telefona bağladım. 128 gb bir harddiski denemiştim ilk olarak ve malesef onu görmedi. elimdeki 2gb microsd kartı okuyucuya takıp cihaza bağladığımda problemsiz şekilde okudu ve dosyaları açtı.

bu gerekten çok iyi oldu ya. cihazı sırf hafıza yetmiyor diye elden çıkarmayı bile düşünürken bu gelişme ile birlikte one s ile bir süre daha birlikte vakit geçireceğim demekki.

joystick olmadığı için deneyemedim malesef. ama işyerinde gittiğimde usb mouse ve klavye deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece_he -- 29 Aralık 2012; 0:14:33 >

• http://www.logitech.com/en-us/product/wireless-mouse-m505

yukarıdaki linkte yer alan logitech kablosuz mouse ile denedim ve ekranda beliren minik icon ile telefonu kontrol edebiliyorum bu durumda joystick de bağlanabilir büyük ihtimalle.

edit: bu sabah usb klavye de denedim ve çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece_he -- 29 Aralık 2012; 9:14:27 >
  • usb otg olayı süper olmuş o zaman.
  • arkadaşlar bu oto bedir biri bana açıklayabilir mi ?,ayrıca,bende hala güncelleme yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar güncelleme herkese geldi mi yoksa benim gibi gelmeyen var mı ?lütfen yanıt bekliyorum..

• s3 işlemcilisi var bende,henüz güncelleme gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: olliti

arkadaşlar bu oto bedir biri bana açıklayabilir mi ?,ayrıca,bende hala güncelleme yok

bende senin ne demek istediğini anlamadım "oto bedir" ?
  • Bir haftadir yokolan donma sorunu baslayinca iyice sogudugum ve almaktan buyuk pismanlik duydugum One S i sattim. Ayda, gelen giden 2500 dakika konusmaya hic uygun degildi, aksami zor ediyordum.

3300 mah bataryali, Motorola Razr Maxx aldim.En bastan bunu almaliymisim demeden edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: olliti

arkadaşlar güncelleme herkese geldi mi yoksa benim gibi gelmeyen var mı ?lütfen yanıt bekliyorum..

S4 işlemcili Almanya çıkışlı cihazım henüz güncelleme gelmedi.
  • OTG hakkında baktımda pek detaylı bilgiye ulaşamadım, nedir, nerede faydalıdır?
  • Arkadaslar bir sorum olacak ti one s lerin ram leri aynı değilmi misal benimkine dikkat ettim 800 e yakın gözüküyor teknosa da bugün aynı modele baktım ram 1 gb ye yakın artı benimki 1.5 iken ordaki 1.7

• s3 işlemcili olan cihazlar jb e güncellenmedi ve işlemcisi 1.7 ghz ama mimari eski olduğu için 1.5lik s4 kraitden daha yavaş çalışıyor. ram miktarı aynı ama jbde 1 gb gözüküyor ics 800 civarı çünkü icsde android sisteminin kullandığı bellek miktarı orada gözükmüyor.
  • Bilgilendirme icin teşekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: KabesTr

OTG hakkında baktımda pek detaylı bilgiye ulaşamadım, nedir, nerede faydalıdır?

videoyu izle yeter

http://www.youtube.com/watch?v=giJXF5pIITc
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: KabesTr

OTG hakkında baktımda pek detaylı bilgiye ulaşamadım, nedir, nerede faydalıdır?

videoyu izle yeter

http://www.youtube.com/watch?v=giJXF5pIITc

Teşekkür ederim :) hakikaten güzel bir özellikmiş.

• neden hala güncelleme alamıyorum diyenler okusun. burada ilk güncelleme dağıtımından itibaren cihazınızın alması 45 gün sürebilir diyor. yani 45. güne kadar normal diyorlar.

kaynak:http://www.htc.com/www/support/content.aspx?id=190044

orjinal metin.

Even once a software update begins to roll out from HTC or a carrier partner, the update can take up to 45 days from the initial push to reach each person with that device on a given network.
    If your phone has not received the update after the 45-day period, navigate to Settings > About > Software Updates to have your device manually check for updates. If your device still does not show an update, please contact customer support

google çeviri:

Bir yazılım güncellemesi HTC veya bir taşıyıcı ortağı dışarı rulo başlar Hatta bir kez, güncelleştirme belirli bir ağ üzerinde bu cihazla her kişi ulaşmak için ilk itme itibaren 45 gün kadar sürebilir.
    Telefonunuz 45 günlük süre sonra güncelleme almazsa, gidin Ayarlar > Hakkında > Yazılım Güncellemeleri el cihazınızın olması güncelleştirmeleri denetleyin. Cihazınız hala bir güncelleme görünmüyorsa, lütfen müşteri desteğine başvurun.

• Güncelleme ile görsel iyileştirmeler var ama özellikle pil performansı daha iyi artık. Ama bir problemde başladı bende bazen video izlerken ses gidiyor ve tüm uygulamaları sonlandırmadan veya kapatıp açmadan geri gelmiyor. Youtube ve diğer video uygulamalarında da olabiliyor bu durum. Başka yaşayan oldumu acaba.
  • Beyler yurtdışından gelme One s aldım , cihaz önce Türkçe'ydi ben fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi Türkçe yok ? "MoreLocale 2" yükle dediler ama markette bulamadım bende apk'sini indirdim ama kuramadım "For security, your phone is set to block installation of applications not obtained from Android Market" diyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler yurtdışından gelme One s aldım , cihaz önce Türkçe'ydi ben fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi Türkçe yok ? "MoreLocale 2" yükle dediler ama markette bulamadım bende apk'sini indirdim ama kuramadım "For security, your phone is set to block installation of applications not obtained from Android Market" diyor ??

benimki de geldiğinde türkçe menü yokta more locale 2 yükledim türkçe oldu . bir de more locale 2 diye arat ayrı yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinnix -- 31 Aralık 2012; 17:10:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.