Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karayell

Beyler herkese selam ,

Yeni bir telefon arıyorum , 700-800TL arası bir param var , temiz 2.el bir HTC ONE S bulsam al dermisiniz ?

( LG 4X HD - Galaxy S II ve S III - Huawei Ascend D ve Quad XL - Nexus 4 ve HTC ONE S arasında kaldım Huawei ve Nexus 4 zor bulunuyor tabi )

Temiz imeisi klonlanmamış bulabilirsen neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetdream25

ben de güncelleme yaptım pek fazla değişiklik göremedim fotograf sekmesi yenilenmiş onun dışında pekte bişey göremedim ama güncellendi işte sonuçta pek matah bişey deil

Sözde jelly bean ile 60fps telefon yağ gibi akması gerekiyor. Hiç mi bir değişiklik yok ? boşunamı bekledik |:

Teşekkürler.
  • quote:

ben de güncelleme yaptım pek fazla değişiklik göremedim fotograf sekmesi yenilenmiş onun dışında pekte bişey göremedim ama güncellendi işte sonuçta pek matah bişey deil

Ara sürümlerin hepsi ana sürümlerdeki (4.0'ın) hataların hata düzeltmelerdir. Ara sürüm güncellemesinden dolayı bir değişiklik olacaksa bu genelde ilgili özelliğin kaldırılması(geliştirilmesi değil) şeklinde olur. Birkaç ufak tefek şeyde yenilik diye de eklenebilir. (Google now gibi)

Ciddi değişiklik görmek için android 5.0'ı, biraz değişiklik görmek için eğer çıkarsa 4.50'i beklemeniz gerekecek.

Ayrıca matah bir şey değil dediğiniz şey 612 mb lık devasa sorun düzeltme paketidir. Kullanırken farkedemeyebilirsiniz ama birçok gördüğümüz görmediğimiz sorunu çözmüştür.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

quote:

Sözde jelly bean ile 60fps telefon yağ gibi akması gerekiyor. Hiç mi bir değişiklik yok ? boşunamı bekledik |:

Teşekkürler.

Boşuna mı bekledik? Size @sweetdream25 yazdığım yanıtı okumanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Ara sürümlerin hepsi ana sürümlerdeki (4.0'ın) hataların hata düzeltmelerdir. Ara sürüm güncellemesinden dolayı bir değişiklik olacaksa bu genelde ilgili özelliğin kaldırılması(geliştirilmesi değil) şeklinde olur. Birkaç ufak tefek şeyde yenilik diye de eklenebilir. (Google now gibi)

Ciddi değişiklik görmek için android 5.0'ı, biraz değişiklik görmek için eğer çıkarsa 4.50'i beklemeniz gerekecek.

Ayrıca matah bir şey değil dediğiniz şey 612 mb lık devasa sorun düzeltme paketidir. Kullanırken farkedemeyebilirsiniz ama birçok gördüğümüz görmediğimiz sorunu çözmüştür.

eyvallah

• güncelleme ile görsel olarak ilk gözüme çarpanlar

android 4.1.1
    sense 4+
    sürüm no: 3.16.401.8

-menülerde font boyutu okunabilir seviyede büyütülmüş. (eski hali rahatsız ediciydi) yeni fontlarla beraber menülerin tamamı çok güzel olmuş. iletiler daha büyük fontlu bir görünüme kavuşmuş ve daha kolay okunabilir olmuş. uygulama gizle menüsü gelmiş. (ben daha önce var mıydı hatırlayamadım)
    -galeride görünüm modu değişikliği. etkinlik ve albüm diye. fotoğrafların harita üzerinden konum kaydetme ve harita üzerinde nerede çekildiğini gösterme özelliği gelmiş.
    -kilit ekranı stili seçeneklerinde halkasız direk olarak kilit açma gelmiş. ayrıca üretkenlik modu da değişmiş. ben onu kullandığım için hemen fark ettim.
    -güç tasarrufu modu gelmiş, kısayol olarak iniş sayfasına eklenmiş.
    -iniş sayfası görünümü değişmiş yenisi daha kullanışlı
    -jelly bean mavisi menüde hakim yeşilden sonra gayet güzel.
    -ayarlar>uygulamalar güzelce bir elden geçmiş yeni hali daha kullanışlı
    -ev ekranları sonsuz kaydırma özelliğini tekrar almış. artık en sağda veya en solda takılı kalmıyor.
    -güç menüsünde değişiklikler var görsel olarak ve içerik olarak yenilenmiş. bir şey kötü olmuş "geçmiş" e tıkladığınızda çok basit kullanışsız bir grafik çıkıyor neden eski hali korunmadı veya daha güzel olmadı sanki beta versiyonu bir arayüz gibi geldi bana.
    -"bana göster" uygulaması "ipuçları ve yardım" adını almış.
    -sesli arama (google asistan) çevrim dışı iken kullanılabilen diller arasında Türkçe yok. ben ingilizce çevrimdışı olarak daha çalıştıramadım gerçi. bağlantı yok diye uyarı veriyor.
    -kamera uygulamasında menü iyileştirilmesi, ekrana dokunarak çekme işlemi, tek tık ile ana kamera ve 2. kamera geçişi gelmiş.
    -simgelerde bir yumuşaklık var sanki görüntü daha güzel.

şimdilik gözüme çarpanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

güncelleme ile görsel olarak ilk gözüme çarpanlar

android 4.1.1
    sense 4+
    sürüm no: 3.16.401.8

-menülerde font boyutu okunabilir seviyede büyütülmüş. (eski hali rahatsız ediciydi) yeni fontlarla beraber menülerin tamamı çok güzel olmuş. iletiler daha büyük fontlu bir görünüme kavuşmuş ve daha kolay okunabilir olmuş. uygulama gizle menüsü gelmiş. (ben daha önce var mıydı hatırlayamadım)
    -galeride görünüm modu değişikliği. etkinlik ve albüm diye. fotoğrafların harita üzerinden konum kaydetme ve harita üzerinde nerede çekildiğini gösterme özelliği gelmiş.
    -kilit ekranı stili seçeneklerinde halkasız direk olarak kilit açma gelmiş. ayrıca üretkenlik modu da değişmiş. ben onu kullandığım için hemen fark ettim.
    -güç tasarrufu modu gelmiş, kısayol olarak iniş sayfasına eklenmiş.
    -iniş sayfası görünümü değişmiş yenisi daha kullanışlı
    -jelly bean mavisi menüde hakim yeşilden sonra gayet güzel.
    -ayarlar>uygulamalar güzelce bir elden geçmiş yeni hali daha kullanışlı
    -ev ekranları sonsuz kaydırma özelliğini tekrar almış. artık en sağda veya en solda takılı kalmıyor.
    -güç menüsünde değişiklikler var görsel olarak ve içerik olarak yenilenmiş. bir şey kötü olmuş "geçmiş" e tıkladığınızda çok basit kullanışsız bir grafik çıkıyor neden eski hali korunmadı veya daha güzel olmadı sanki beta versiyonu bir arayüz gibi geldi bana.
    -"bana göster" uygulaması "ipuçları ve yardım" adını almış.
    -sesli arama (google asistan) çevrim dışı iken kullanılabilen diller arasında Türkçe yok. ben ingilizce çevrimdışı olarak daha çalıştıramadım gerçi. bağlantı yok diye uyarı veriyor.
    -kamera uygulamasında menü iyileştirilmesi, ekrana dokunarak çekme işlemi, tek tık ile ana kamera ve 2. kamera geçişi gelmiş.
    -simgelerde bir yumuşaklık var sanki görüntü daha güzel.

şimdilik gözüme çarpanlar.

OTA ile mi yaptiniz guncellemeyi?

Bende hala guncelleme yok diyor.

• evet OTA ile. eğer güncelleme gelmiyorsa telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 26 Aralık 2012; 22:27:03 >
  • sabah 07:30 itibariyle 3g açık yaklaşık 20 dk youtube, yarım saat whatsup, 5 dk telefon görüşmesi ve 10 dk internet kullanımı sonrası yüzde 51 kaldı, jelly bean batarya anlamında fark ettı.
  • quote:

evet OTA ile. eğer güncelleme gelmiyorsa telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin gelebilir.

Cid numarasını nasıl öğreniyoruz ? CID getter diye bir program indirdim bir sürü kod çıktı sadece, en üstte kırmızı yazı var ? Ve ota yolu ile nasıl yüklediniz ?

Teşekkürler.
  • Beyler bir terslik olmazsa bende One S alıyorum yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

quote:

evet OTA ile. eğer güncelleme gelmiyorsa telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin gelebilir.

Cid numarasını nasıl öğreniyoruz ? CID getter diye bir program indirdim bir sürü kod çıktı sadece, en üstte kırmızı yazı var ? Ve ota yolu ile nasıl yüklediniz ?

Teşekkürler.

özür dilerim şebeke destekli yükleme FOTA'ydı değil mi size yanlış bilgi verdim sanırım. ben güncellemeleri denetle dedikten sonra buldu. ayrıca cıd getter programında en üstte kırmızı yazar bende mesela "CID is: HTC_102" yazıyor. diğer kodlara bakmayın.
  • Iyi günler arkadaşlar benim telefonm da guncellestirme yok diyor. S4 işlemcili Başka .neyi bilmek gerekiyor
  • Google now özelliğini kullanmak için, telefonunun dilini ıngilizce ye çevirmeniz zorunlu. O zaman sorduğunuz sorulara cevap veriyor ve bilgi kartları gösteriyor. Türkçede işe yaramıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sonrası sesli klavyem vardı, konuşarak mesaj yazıyordum, şimdi kayboldu. Ayarını bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OTA yolu ile yüklemeyi bilen varmııı ?? Adamlar dosyayı atıyorlar nasıl yükleneceğini göstermiyorlar arkadaş ! Rom yükler gibi ses güç düğmesine filan mı basılı tutucaz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcup

Güncelleme sonrası sesli klavyem vardı, konuşarak mesaj yazıyordum, şimdi kayboldu. Ayarını bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Soz konusu ayari bulmaya calisirken dili Ingilizce yaptim. Simdi Geri alamiyorum, seceneklerde Turkce cikmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala cevap alamadim.

Benim cihazım Vodafone'dan alınma, S3 işlemcili ve M27 cid numaralı.

Şu an 4.0.3 var üzerinde ve güncellemeleri kontrol ettiğimde "cihazınız için bir güncelleme bulunmuyor" diyor.

Bir yerde OTA ile indirilen güncelleme dosyası paylaşılmış, bunu yüklersem OTA ile yüklemekten farklı olur mu yoksa OTA'yi beklemem daha mı sağlıklı olur?

Benim gibi S3 işlemcili ve M27 cid numaralı cihaza sahip olup da henüz güncelleme alamayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: melihcarter

Google now özelliğini kullanmak için, telefonunun dilini ıngilizce ye çevirmeniz zorunlu. O zaman sorduğunuz sorulara cevap veriyor ve bilgi kartları gösteriyor. Türkçede işe yaramıyor

Türkçede işe yaramıyor demeyelim de emekle safhasında diyelim. Çünkü "Pariste saat kaç" "İstanbulda hava" gibi sorulara yanıt verebiliyor. "İstanbuldaki Hilton Hotelini ara" deyince bir şey yapmıyor. zamanla olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Orijinalden alıntı: melihcarter

Google now özelliğini kullanmak için, telefonunun dilini ıngilizce ye çevirmeniz zorunlu. O zaman sorduğunuz sorulara cevap veriyor ve bilgi kartları gösteriyor. Türkçede işe yaramıyor

Türkçede işe yaramıyor demeyelim de emekle safhasında diyelim. Çünkü "Pariste saat kaç" "İstanbulda hava" gibi sorulara yanıt verebiliyor. "İstanbuldaki Hilton Hotelini ara" deyince bir şey yapmıyor. zamanla olur sanırım

Arkadaşlar bahsettiginiz google now nedir??
    Güncelleme sonrası bende çıkmadı da böyle bişey..
    Merak ettim..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.