Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Ben geçişlerde her konuda bir iyileşme gördüm bana göre eksik olan her konuyu düzeltmişler kusursuz olmuş diyebilirim .

genel anlamda başarılı tabiiki ama bakalım zamanla eksikliklerini göreceğiz bundan eminim. mesela güç (pil) bilgisinde "geçmiş" e tıkla ne demek istediğimi anlarsın. eski halini hatırlıyorsun değil mi.

Hatırlıyorum hocam ama bana sorarsanız şimdiki halide oldukca iyi bence iyi iş çıkarmışlar ama herkese göre değişebilir tabiki .
  • Ben m_27 ama guncellleme yok diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende indirilen sistem güncellemesi bozuk diyor sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaakcu

Bende yükledim yeni sürümü ama gözle görülür bir artış olmadı biraz batarya süresi iyilesmis sense arabirimi hiç iyi değil. Cihaz kasiliyor sanki format atacam yeniden deneyecegim bakalım

Format attıysanız eğer arayüzle ilgili değişen bir şey var mı? Olumlu bir gelişme varsa ben de aynı yolu denemek isterim. Gerçekten can sıkıcı bir hale geldi çünkü bu kasılma olayı.
  • format atmadım.çalıştığım için telefonla ilgilenecek fırsat bulamadım bugun. ama tavsiyem sizinde format atmanızdan yana. iş çıkışı telefonum ile uğraşmaya başladım fakat gerçekten yeni sürümün hiç bi albenisi yok batarya suresi dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: virsung

quote:

Bende yükledim yeni sürümü ama gözle görülür bir artış olmadı biraz batarya süresi iyilesmis sense arabirimi hiç iyi değil. Cihaz kasiliyor sanki format atacam yeniden deneyecegim bakalım

Format attıysanız eğer arayüzle ilgili değişen bir şey var mı? Olumlu bir gelişme varsa ben de aynı yolu denemek isterim. Gerçekten can sıkıcı bir hale geldi çünkü bu kasılma olayı.

format atmadım.çalıştığım için telefonla ilgilenecek fırsat bulamadım bugun. ama tavsiyem sizinde format atmanızdan yana. iş çıkışı telefonum ile uğraşmaya başladım fakat gerçekten yeni sürümün hiç bi albenisi yok batarya suresi dışında

• bu akşam bende güncellemeyi yükledim ardından da format attım telefona. açıkcası gecişler daha bi soft ama ufak bi kasma var sanki yinede ics.e göre. ram kullanımı gereksiz uygulamaları kapatınca 700 mb civarında. değişen özellikler neler bi bilgim yok şu an itibariyle acıkcası cok karıştıramadım henuz.
  • acikcasi simgeler ve bikac kucuk detay disinda pek bir degisiklik farkedemedim ... ki zaten bundan onceki surum de bende gayet stabil ve peformasli calisiyordu, jb de ayni sekilde calisiyor...
  • arkadaşlar az önce antutu benchmark programı ile telefonun performansını ölçeyim dedim telefon kilitlendi kapandı şimdi açılmıyor. nasıl yapacağım konusunda hiçbi fikrim yok. şarjının bitmesini bekleyim yoksa bildiğiniz yöntem varmı
  • nim cihazım Vodafone'dan alınma, S3 işlemcili ve M27 cid numaralı.

Şu an 4.0.3 var üzerinde ve güncellemeleri kontrol ettiğimde "cihazınız için bir güncelleme bulunmuyor" diyor.

Bir yerde OTA ile indirilen güncelleme dosyası paylaşılmış, bunu yüklersem OTA ile yüklemekten farklı olur mu yoksa OTA'yi beklemem daha mı sağlıklı olur?

Benim gibi S3 işlemcili ve M27 cid numaralı cihaza sahip olup da henüz güncelleme alamayan var mı?

• benim sorum da hala güncel arkadaşlar. wifi ile internete bağlanıp guncellemeyi her indirdiğim seferde güncelleme dosyası bozuk tekrar indirilsin mi diye soruyor. telefonu yeniden başlatıp denedim düzelmedi. modemi kapatıp açtım yine düzelmedi. nasıl bir çözüm bulunabilir
  • quote:

arkadaşlar az önce antutu benchmark programı ile telefonun performansını ölçeyim dedim telefon kilitlendi kapandı şimdi açılmıyor. nasıl yapacağım konusunda hiçbi fikrim yok. şarjının bitmesini bekleyim yoksa bildiğiniz yöntem varmı

Güç düğmesine 5-6 saniye basılı tutulduğunda kapasitif tuşların ışıkları yanıp söner bir böyle deneyin olmazsa şarja takıp aynı işlemi yapın yine olmazsa şarjın bitmesini bekleyin.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

benim sorum da hala güncel arkadaşlar. wifi ile internete bağlanıp guncellemeyi her indirdiğim seferde güncelleme dosyası bozuk tekrar indirilsin mi diye soruyor. telefonu yeniden başlatıp denedim düzelmedi. modemi kapatıp açtım yine düzelmedi. nasıl bir çözüm bulunabilir

Dostum senin pek fazla seçeneğin yok gibi dışarıdan gelen dosya hasarlı. Sabredip biraz daha bekle istersen htc hataları görüp mutlaka düzelticektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

quote:

arkadaşlar az önce antutu benchmark programı ile telefonun performansını ölçeyim dedim telefon kilitlendi kapandı şimdi açılmıyor. nasıl yapacağım konusunda hiçbi fikrim yok. şarjının bitmesini bekleyim yoksa bildiğiniz yöntem varmı

Güç düğmesine 5-6 saniye basılı tutulduğunda kapasitif tuşların ışıkları yanıp söner bir böyle deneyin olmazsa şarja takıp aynı işlemi yapın yine olmazsa şarjın bitmesini bekleyin.

Teşekkürler.

teşekkürler aynen dediğiniz gibi oldu açıldı telefon
  • quote:

quote:

benim sorum da hala güncel arkadaşlar. wifi ile internete bağlanıp guncellemeyi her indirdiğim seferde güncelleme dosyası bozuk tekrar indirilsin mi diye soruyor. telefonu yeniden başlatıp denedim düzelmedi. modemi kapatıp açtım yine düzelmedi. nasıl bir çözüm bulunabilir

Dostum senin pek fazla seçeneğin yok gibi dışarıdan gelen dosya hasarlı. Sabredip biraz daha bekle istersen htc hataları görüp mutlaka düzelticektir.

donanımhaber üzerinden güncelleme dosyasının direk htc üzerinden indirme linkine ulaştım ancak benim cihazım ingiltere çıkışlı sanırım açılışta vodafone logosu falan çıkıyor bu indirdiğim güncellemeyi kurma şansım var mı her telefona ayrı bir paket mi yollanıyor?

• quote:

quote:

quote:

donanımhaber üzerinden güncelleme dosyasının direk htc üzerinden indirme linkine ulaştım ancak benim cihazım ingiltere çıkışlı sanırım açılışta vodafone logosu falan çıkıyor bu indirdiğim güncellemeyi kurma şansım var mı her telefona ayrı bir paket mi yollanıyor?

Benimki de ingiltere çıkışlı three operatörün logosu çıkıyor açılışta, güncellemeyi yapsam sorunun cevabını buluruz gibi ama şuan en baştan uğraşasım gelmiyor Ayrı bir paket olsa neden hasarlı paketi sana versin diye düşünüyor insan ? İstersen htc ingiltere sitesine girip transleden çevirip mail at. İngiltere ve rusyaya mail yolladım direk 1-2 saat içinde mutlak dönüyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benimki de ingiltere çıkışlı three operatörün logosu çıkıyor açılışta, güncellemeyi yapsam sorunun cevabını buluruz gibi ama şuan en baştan uğraşasım gelmiyor Ayrı bir paket olsa neden hasarlı paketi sana versin diye düşünüyor insan ? İstersen htc ingiltere sitesine girip transleden çevirip mail at. İngiltere ve rusyaya mail yolladım direk 1-2 saat içinde mutlak dönüyorlar.

manuel yolla yukleyım dedım ancak ındırdıgım guncelleme dosyasını telefona atınca da telefondan girip nerden yukleyecegımı bulamadım :D neyse duzeltmelerını beklıcez sanırım paketi

• Beyler herkese selam ,

Yeni bir telefon arıyorum , 700-800TL arası bir param var , temiz 2.el bir HTC ONE S bulsam al dermisiniz ?

( LG 4X HD - Galaxy S II ve S III - Huawei Ascend D ve Quad XL - Nexus 4 ve HTC ONE S arasında kaldım Huawei ve Nexus 4 zor bulunuyor tabi )
  • Kacirma deriz. :)

• ben de güncelleme yaptım pek fazla değişiklik göremedim fotograf sekmesi yenilenmiş onun dışında pekte bişey göremedim ama güncellendi işte sonuçta pek matah bişey deil
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.