Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok beğendim herkesin geçmesini tavsiye ederim bi değişiklik geldi telefona daha tarz oldu sanki :D
  • Bu arada Quadrant skoru artmış durumda 6286 puan aldım belirtmek isterim
  • aynen boş bir güncelleme değil kullandıkça göreceğiz yenilikleri.
  • Dosya insede kurmak bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relais -- 24 Aralık 2012; 22:27:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

•  HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

güncellemeyi yükledim fark edilir bir hız farkı var gerçekten

bu güncellemeden önce ics ile aldığım puan
     HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

bu da jb ile yaptığım test
     HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

• sizin telefonlara jb gelmesine bende sizin kadar sevindim bizim telefona sense 4+ sizin telefonun romu üzerinden portlanıyor çünkü bizde gelsin jb
  • Açıkçası sense arayüzünün akıcılığı azalmış gibi geldi bana, güncelleme öncesi daha yumuşak geçişler vardı.
  • otg kablosu olan var mı bu update ile telefona usb bellek ya da harici hdd bağlayabiliyr muyuz?
  • arkadaşlar yeni guncellemeden memnunmusunuz gecmemizi onerirmisiniz ?

• ben memnunum google play müzik de gelmiş kulaklığa biraz daha fazla ses veriyor gibi geldi bana birde google play ile müzik dinlerken kulaktaktaki tuşa iki kere seri bir şekilde basarsanız bir sonraki şarkıyı çalıyor. herkes de var mı bilmiyorum ama bende telefon çok akıcı ama arada program geçişlerinde falan kısa süreli tıkanmalar yaşadım bir iki kere ama genel olarak stabil ve wifi deki kopma sorunu da gitmiş.
  • Bende yükledim yeni sürümü ama gözle görülür bir artış olmadı biraz batarya süresi iyilesmis sense arabirimi hiç iyi değil. Cihaz kasiliyor sanki format atacam yeniden deneyecegim bakalım

• 4.1.1. güncellemesini dün yükledim bende. Yalnız görev yöneticindeki ram miktarı iki yönde de yükselmiş. Tem tüketim hem de tüketilen miktar.
    Eskiden 800 MB civarındaydı kullanıma müsait alan. Ama tüketilen ortalama 500-600 mb arasında gidip geliyordu.

Güncellemeyi yaptım ( her hangi ek bir program yüklemedim vs. ) . Şu anda 850 MB tüketim gösteriyor ( kullanılabilir toplam 1 GB ram ).
    Bana tüketim yüksek geldi. Arka planda da kullanmadığım programları kapattığım halde. Sizlerde durum nedir?
  • S3 işlemcili olanların güncellemesi daha sonra mı veriliyor. cid'i HTC_M27 olan bir arkadaşım var, anasayf haberlerinde bu cidin almaya başladığı belirtiliyor ama henüz gelmemiş.
  • arkadaşlar benim sorum bana hala,güncelleme gelmedi ikincisinde guncellemeden memnun kalmazsak eski sürümü yükleyebiliyormuyuz bi başka eğer eski sürümü yukleyemiyorsak son gelen guncellemeyi yuklememi tavsiye edermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: qube26

4.1.1. güncellemesini dün yükledim bende. Yalnız görev yöneticindeki ram miktarı iki yönde de yükselmiş. Tem tüketim hem de tüketilen miktar.
    Eskiden 800 MB civarındaydı kullanıma müsait alan. Ama tüketilen ortalama 500-600 mb arasında gidip geliyordu.

Güncellemeyi yaptım ( her hangi ek bir program yüklemedim vs. ) . Şu anda 850 MB tüketim gösteriyor ( kullanılabilir toplam 1 GB ram ).
    Bana tüketim yüksek geldi. Arka planda da kullanmadığım programları kapattığım halde. Sizlerde durum nedir?

Aynen katılıyorum, bende de durum aynı.
  • ben ekran geçişlerinde eskiye göre bir mükemmellik göremedim. hatta biraz kötüleşme bile olmuş diyebilirim.
  • Ben geçişlerde her konuda bir iyileşme gördüm bana göre eksik olan her konuyu düzeltmişler kusursuz olmuş diyebilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Ben geçişlerde her konuda bir iyileşme gördüm bana göre eksik olan her konuyu düzeltmişler kusursuz olmuş diyebilirim .

genel anlamda başarılı tabiiki ama bakalım zamanla eksikliklerini göreceğiz bundan eminim. mesela güç (pil) bilgisinde "geçmiş" e tıkla ne demek istediğimi anlarsın. eski halini hatırlıyorsun değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KabesTr

S3 işlemcili olanların güncellemesi daha sonra mı veriliyor. cid'i HTC_M27 olan bir arkadaşım var, anasayf haberlerinde bu cidin almaya başladığı belirtiliyor ama henüz gelmemiş.

bu konu hakkında fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.