Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde işim gereği telefonu uçak moduna almam gerekmişti. şunu fark ettim uçak modunda uzun süre kalınca telefon uçak modundan çıkamıyor. ama anlık değişiklikte sorun yok geçiş yapabiliyor. süre olarak herhangi bir tesipitim yok ama 2-3 saatlik bir uçak modundan çıkamadı kaç kez, bende yeniden başlatmak zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

geçenlerde işim gereği telefonu uçak moduna almam gerekmişti. şunu fark ettim uçak modunda uzun süre kalınca telefon uçak modundan çıkamıyor. ama anlık değişiklikte sorun yok geçiş yapabiliyor. süre olarak herhangi bir tesipitim yok ama 2-3 saatlik bir uçak modundan çıkamadı kaç kez, bende yeniden başlatmak zorunda kaldım.

XDA forumdaki mesajlara göre bu problem 4.0.4 den sonra oluşmuş. Yalnızca bu sorun değil. Birkaç sorun daha var. Sanırım yeni bir fix bekleyeceğiz 4.1 den önce.

Hızlı başlat kapalı iken sabah telefonu açtığımda yeniden başlat gibi çalıştı ve açıldı. pin no sordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horizon2005 -- 14 Aralık 2012; 10:37:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

Arkadaşlar telefonu ters çevirince sessize nasıl alıyorduk ayarları yazarmısınız telefonum şuan yok bir arkadaşa lazım..

Merhaba,

Ben de o özellik otomatik olarak vardı. Ses ayar görüntüsü aşağıdaki gibi. Cep Modu ve Hoparlör için çevirin seçili. O şekilde deneyebilir misiniz bir de?
    Telefon geldiğinde ekranı yüz üstü çevirdiğimde ses kesiliyor. " Ayarlar>Ses bölümü altındaki seçeneklerde mevcut.

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

https://store.donanimhaber.com/51/57/45/515745d6e646845db6d502f07448c3f8.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 14 Aralık 2012; 12:15:22 >

• Dün MediaMarkt Beylikdüzü'nde HTC ONE S ( S4 yazıyordu ) 1.199 TL olarak satıştaydı ( Gri renk ). Eğer satın almak isteyen arkadaşlar olursa oraya da bakabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qube26

Dün MediaMarkt Beylikdüzü'nde HTC ONE S ( S4 yazıyordu ) 1.199 TL olarak satıştaydı ( Gri renk ). Eğer satın almak isteyen arkadaşlar olursa oraya da bakabilir.

Mediamarkt artık HTC telefonlarını Brightstar firmasından almayı bırakıp diğer ülkelerden bizzat alma yoluna gittiyse S4 işlemcili olabilir. Bunun dışındaki seçeneklerde kesinlikle S3 işlemcilidir.
  • quote:

Dün MediaMarkt Beylikdüzü'nde HTC ONE S ( S4 yazıyordu ) 1.199 TL olarak satıştaydı ( Gri renk ). Eğer satın almak isteyen arkadaşlar olursa oraya da bakabilir.

ben onun s4 değilde yanlışlıkla s4 yazılmış olduğunu düşünüyorum.
  •  HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

HTC ONE S VİDEO İNCELEME (DonanımHaber)

2 Haziran 2012 tarihli inceleme

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-S-video-inceleme.htm

AKSESUARLAR

HTC CAR KIT

Car Kit’i özellikle HTC cihazınız için tasarlanmıştır. Telefonunuzu yuvasına yerleştirdiğinizde HTC telefonunuzun araç modu otomatik olarak devreye girer. Büyük simgeler ve navigasyona ve telefon rehberine daha kolay erişim ile birlikte daha sürücü dostu bir arayüzün rahatlığını yaşarsınız.

HTC Car Mic

Car Mic, küçük ve şık bir tasarımla büyük bir hoparlör ve mikrofonun bir araya gelmiş halidir. Telefonunuzu kablosuz olarak Bluetooth üzerinden Car Mic’e bağlayın ve ardından elleriniz serbest bir şekilde konuşma ve dinleme olanağına sahip olun.

HTC Car StereoClip (Aux)

Car StereoClip (Aux) ile aracınızın stereo hoparlörleri üzerinden HTC telefonunuzdaki müziği dinleyin. Tek yapmanız gereken adaptörü bir 3.5mm aux portuna takmak ve ardından bütünleşik apt-X iyileştirmesi sayesinde üst düzey kalitede, özgün müzik dinlemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Mediamarkt artık HTC telefonlarını Brightstar firmasından almayı bırakıp diğer ülkelerden bizzat alma yoluna gittiyse S4 işlemcili olabilir. Bunun dışındaki seçeneklerde kesinlikle S3 işlemcilidir.

Maalesef o konuda bir bilgim yok. Üzerinde yazan S4 bilgisine istinaden yazmıştım. Tabi inceleyemedim gerçekten S3 mü yoksa S4 mü diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horizon2005

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smoove13

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Benimde telefonda bir problemim var. Akşamları power butona uzun basınca çıkan menüden Telefonu kapa seçiyorum ve telefon kapanıyor. Buraya kadar problem yok.

Sabah telefonu power butonuna basarak açıyorum. Telefon açılıyor fakat pin numarası sormuyor. Haliyle hatta aktif olmuyor. Bu durumda iken telefonu yeniden başlat dediğimde, telefon açıldıktan sonra pin numarası soruyor.

Aynı işlemi eski telefonumda (desire s) yapıyordum. Hiçbir problemim yoktu. Acaba ayarlarımda bir problem mi var?

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

aynı olay bugün benim de başıma geldi. yanlış hatırlamıyorsam daha önce de olmuştu. şimdi sizin mesajınızı görünce bir daha denedim bu sefer kapatıp açınca pin sordu.
    nedeni hakkında hiç bir fikrim yok ama şöyle bir yorum yapacağım, çok fazla mantık içerdiğini de söyleyemem ama benim tel kapatma adetim yoktur misal. bu yüzden çok uzun süre açık kaldığı için işlemci sapıtıyor olabilir. ancak kısa süre içinde bu olayı denediğimde düzgün çalıştı.
    gerçi siz sanırım her gün yapmanıza rağmen bu sorunla karşılaşıyorsunuz?
    ayarlarından da bir şey olacağını sanmıyorum. diğer kullanan arkadaşlarda da aynısı oluyor mu acaba merak ettim

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Öncelikle telefonum S4. Yazılım 4.0.4
    Aklıma bir kaç senaryo geldi ve onları test ettim aşağıda gibi.

1) Power butondan telefonu kapa dedim. Cihaz kapandı. 5 dk sonra power butonundan telefonu açtım pin no sordu. girdim ve hat açıldı. Bu durumda SORUN YOK.

2) Telefonu kapatmak yerine uçak moduna aldım. hat gitti. 5 dk. sonra uçak modunu kapattım ve hat geldi. Bu durumda da SORUN YOK.

3) (Benim sorunum burda) Akşam telefonu power butonundan telefonu kapa dedim. Cihaz kapandı. Sabah power butonuyla telefonu açtım fakat pin no sormadı. Dolayısiyle hat ta yok. Bu durumda SORUN VAR. Bu durumda ayrıca ayarlardan uçak modunun durumunu kontrol ettiğimde aktif değil ve Kapanıyor diye mesaj var ama maalesef uçak modunu kapatamadığı için pin no sormuyor. Yeniden başlat tan başka çare kalmıyor.

Bende şimdilik çözüm olarak akşamları telefonu kapatmadan evvel uçak moduna manuel olarak alıyorum. daha sonra power butondan telefonu kapat diyorum. (Bu esnada power butonu kullanmadan telefonu kapatma şansımız var mıdır acaba?). Sabah ise power butonuyla telefonu açtıktan sonra uçak modunu kapat diyorum. sorun olmadan kapatıyor ve pin no soruyor.

Ayarlardan böyle bir durum olamayacağını düşünüyorum bende. Ya yüklediğim bazı programlardan kaynaklanıyor yada 4.0.4 ile ilgili bir sorun.

Kolay gelsin.

ben pin kullanmıyorum bir de şunu dener misiniz !

ayarlar>güç>Hızlı açılış "pasif" yapın tekrar bahsettiğiniz durumu deneyin. bakalım değişecek mi ?

@elkun önemli değil forumun amacı bu.

Teşekkürler. Ayarı yapıp bu akşam deneyeceğim.

Ayrıca 4. bir koşul daha denedim.

4) Akşam telefonu kapamadan yalnızca Uçak moduna aldım. Hat dahil tüm bağlantılar gitti. Sabah Uçak modunu kapat dediğimde maalesef kapatamadığından, yine yeniden başlat ile telefonu açtım.

Merhaba,

Sanırım bu problem yalnızca bende değil. xda forum da bunun için açılmış bir konu buldum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1860381&highlight=plane+mode

benzer sorun bendede var. telefon sarjı bıttıgı ıcın kapandıgında actıgımda pın sormuyor. dırek telefon acılıyor. 2. sorun wifiye baglandım. uzaklasıp wifi agından kopunca telefon kendılıgınden kapanıyor. 3. sorun bazen bleutooth yada wıfıyı acmak ıstedıgımde acılmıyor. devamlı acmaya calısıyor. telefonu o an yenıden baslat yapıyorum ıkısıde acık bı vazıyette acılıyor telefon. 4. sorun yenı basladı herhangıbı menu ıcındeyken yada uygulamadan anasayfaya dondugumde 5-6 sanıye yukluyor. hard reset zamanımı geldı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vb -- 15 Aralık 2012; 11:31:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vb

...

ben o bahsettiğin sorunların hiç birini yaşamıyorum sadece geçenlerde zorunlu olarak gün boyu uçak modunda kalmam gerekmişti ve o olay başıma geldi. bencede hard reset zamanı gelmiş.
  • bende dün aldım telefonu kafam karıştı burda yazılanları okuyunca... :S s4 mü s3 mü işlemcili oldugunu nerden anlaacagızz...??
    bide buna rom atarken odinle mi atılıyor yoksa kendımı guncellıyor.... sankı marken yavaş gıbı geldı bana samsung s1 kullanırken hızlı gıbıydı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin123ster

bende dün aldım telefonu kafam karıştı burda yazılanları okuyunca... :S s4 mü s3 mü işlemcili oldugunu nerden anlaacagızz...??
    bide buna rom atarken odinle mi atılıyor yoksa kendımı guncellıyor.... sankı marken yavaş gıbı geldı bana samsung s1 kullanırken hızlı gıbıydı :S

smart system info diye bir program var, bu işi yapan bir çok program vardır ama ben basit olsun diye bunu seçtim. programı aç ve üstten ikinci sekmedeki telefon resmine tıkla

"Code name:ville" bu s4 için yazan senin telefonunda muhtemelen ville2 yazacaktır.

aslında farklarını bu başlığın 1. sayfası 2.mesajda ben açıklamıştım orada da bir şeyler bulabilirsin

-Nedir bu S3-S4 olayı, başlığında.

rom konusunda henüz bir rehber oluşturamadık custom rom kullananlar pek bir şey paylaşmıyor bende şöyle düşünüyorum galiba one s kullanıcılarının çoğu stock romu tercih ediyor benim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 15 Aralık 2012; 14:36:18 >

• Arkadaşlar mıkrafonlu kulaklık önerisi olan varmı ? iphone lara uyumlu bazı modeller var
    SENNHEISER SENNHEISER MM 30I MIKROFONLU
    PHILIPS PHILIPS O'NEILL SHO9577GN/
    PHILIPS PHILIPS O'NEILL SHO9577GB

iphone faln diyo ipad diyor htc için mıkrafonlu çalışırmı bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: western__

Arkadaşlar mıkrafonlu kulaklık önerisi olan varmı ? iphone lara uyumlu bazı modeller var
    SENNHEISER SENNHEISER MM 30I MIKROFONLU
    PHILIPS PHILIPS O'NEILL SHO9577GN/
    PHILIPS PHILIPS O'NEILL SHO9577GB

iphone faln diyo ipad diyor htc için mıkrafonlu çalışırmı bilgisi olan varmı

uyumluysa sennheiser al dostum ben mp3 playerda kullanıyorum çok iyi
  • HTC one S için Rom kullanan veya önerebilecek olan var mı?

Ayrıca bazı sorunların cevabı olduğunda ana başlığa eklenirse daha iyi olur gibi. Bir süre sonra yeniden burası karmaşık bir hal alıp, aynı sorular sorulmaya başlanacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2375

HTC one S için Rom kullanan veya önerebilecek olan var mı?

Ayrıca bazı sorunların cevabı olduğunda ana başlığa eklenirse daha iyi olur gibi. Bir süre sonra yeniden burası karmaşık bir hal alıp, aynı sorular sorulmaya başlanacak gibi

Viper One S, stabil ve kişiselleştirilebilir bir rom:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1850917

• quote:

eklenmesini düşündüğünüz konuları bildirebilirsiniz ben aklıma geldikçe ve fırsat buldukça ekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Teşekkürler NS_85. sen ne kullanıyorsun. orjinali mi?

murat5555 bilgin var mı bilmiyorum ama rom ekleme, çıkartma, stock rom, bunları koyabilirsin.
    yada ters çevirince sesi kapandığı özelliğini ve bu özelliğin açılık kapanmayacağını, hep açık olduğunu ekleyebilirsin. Ben de sonradan öğrendim

ayrıca bir kaç tane rom karşılaştırması falan yapan var mı acaba? kuran, ilgilenen...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789812 gibi...

Ayrıca benim telefonda radyo biraz sesi kısık ve iyi çekmiyor gibi. Sizlerde nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2375 -- 18 Aralık 2012; 10:13:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Teşekkürler NS_85. sen ne kullanıyorsun. orjinali mi?

murat5555 bilgin var mı bilmiyorum ama rom ekleme, çıkartma, stock rom, bunları koyabilirsin.
    yada ters çevirince sesi kapandığı özelliğini ve bu özelliğin açılık kapanmayacağını, hep açık olduğunu ekleyebilirsin. Ben de sonradan öğrendim

ayrıca bir kaç tane rom karşılaştırması falan yapan var mı acaba? kuran, ilgilenen...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1789812 gibi...

Ayrıca benim telefonda radyo biraz sesi kısık ve iyi çekmiyor gibi. Sizlerde nasıl acaba?

Ben birçok rom denedim. Şöyle özetleyebilirim.

Orijinale yakın olsun istiyorsanız HTC OneS Maximus

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1641097

---

CynogenMod olsun JB sürümünü kullanayım, sense arayüzünden sıkıldım biraz değişiklik olsun diyorsanız Dark Jelly S Edition

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848100

---

Sense'ten vazgeçemem, romu kolayca kişiselleştirebileyim diyorsanız da ViperOneS

---

Bir de HTC'nin 4.1 Jelly Bean güncellemsinin adapte edildiği yeni bir rom var, ismi: Virtuous Ville+ RC-1 | Sense 4+ | JB 4.1.1, bunu ise denemedim henüz:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2043386

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.