Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Almanya Saturn'den S4 işlemcili HTC One S aldım. Cihazı ilk aldığımda doğal olarak Android 4.0.3 vardı sonra güncelleme geldi 4.0.4 oldu ve cihaz mobil şebekeden internete girdiğimde eğer şebeke modu Yanlıca GSM ise yani EDGE modundan bağlanırsam home tuşu kendi kendine aktif oluyor ve uygulamalardan çıkıyor aktif panelleri defalarca açıp kapatıyor.
    HTC'ye derdimi anlattım fabrika ayarlarına geri dön güvenli modda aç recovery mod'dan factory reset yap clear storage yap falan hepsini yaptım düzelmedi. Sonra bana sorunun yazılımsal olduğunu güncelleme gelip sorunun düzeleceğini söylediler gelmedi. Daha sonra cihazı KVK'ya göndermemi söylediler faturalı yurt dışı olduğu için KVK baktı cihazıma ve sorunun donanımsal değil yazılımsal olduğunu söyledi geri verdi öylece ortada kaldım.
    Bu Sorunu yaşayan ve/veya çözümünü bulan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayyildizselim

Merhaba, Almanya Saturn'den S4 işlemcili HTC One S aldım. Cihazı ilk aldığımda doğal olarak Android 4.0.3 vardı sonra güncelleme geldi 4.0.4 oldu ve cihaz mobil şebekeden internete girdiğimde eğer şebeke modu Yanlıca GSM ise yani EDGE modundan bağlanırsam home tuşu kendi kendine aktif oluyor ve uygulamalardan çıkıyor aktif panelleri defalarca açıp kapatıyor.
    HTC'ye derdimi anlattım fabrika ayarlarına geri dön güvenli modda aç recovery mod'dan factory reset yap clear storage yap falan hepsini yaptım düzelmedi. Sonra bana sorunun yazılımsal olduğunu güncelleme gelip sorunun düzeleceğini söylediler gelmedi. Daha sonra cihazı KVK'ya göndermemi söylediler faturalı yurt dışı olduğu için KVK baktı cihazıma ve sorunun donanımsal değil yazılımsal olduğunu söyledi geri verdi öylece ortada kaldım.
    Bu Sorunu yaşayan ve/veya çözümünü bulan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum...

senin sorununu bir ara bende yaşadım. 3-4 sefer başıma geldi telefon kendi kendine sapıtıyordu. çok şükür bayadır yok. kendi kendine düzelen bir problem.

• arkadaşlar stock tarayıcıyı,opera miniyi, chrome'u, uc browser'ı falan denedim ama burger king'in tıkla gelsin sitesinde kullanıcı girişi yapmayı başaramadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Valla düzelmedi bi türlü ben ne zaman android 4.0.4'e geçtim işte bu sorun başladı şimdi android 4.1'i bekliyorum herhalde ocak sonuna kadar gelir güncelleme diye ümit ediyorum.
  • arkadaslar 2 hafta önce htc one s aldım fakat s3 teknolojisi mi yoksa s4 teknolojisi mi anlayamadım.. bazı arkadaşlar z560e ise s3 z520e ise s4 teknolojisi diyorlar fakat benim telefonumun garanti belgesinde ürün modelinin z520e oldugu telefon özellikleri ve modeli bölümünde de z560e yazıyor.. bir arkadas ise eger telefon faturasında ville yazıyor ise s4 teknolojisi yazmıs forumda benim teknosa dan aldıgım telefonumun faturasında ise htc ville one s yazıyor.. yani benim telefonumda s3 mü yoksa s4 teknolojisi mi var anlayamadım anlamamı saglayacak bir bilgi verirseniz çok sevinirim tesekkur ederim..
  • Benim forumdan okuyup anladığım kadarıyla s3 işlemcilerde donanım bilgisinde 1.7 ghz yazıyor. s4 işlemcilerde 1.5ghz yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

arkadaşlar stock tarayıcıyı,opera miniyi, chrome'u, uc browser'ı falan denedim ama burger king'in tıkla gelsin sitesinde kullanıcı girişi yapmayı başaramadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Boat Browser'ı indirip UA ayarlarından desktop seçip deneyin bir de
  • arakadaşlar htc one s s3 teknolojisine s4 güncellemesi gelicek mi cevaplarınıxı çok acil bekliyorum teşekkür ederim
  • jelly bean one s e gelicek mi ve gelirsede hepsinin işlemcisi eşitlenecek mi ben pek bu işlerden anlamıyorum ama benim telefon s3 teknolojisine sahip ama bazı one s ler s4 teknolojisine sahip ve bu jelly bean olayı nedir bu güncelleme gelince s3 teknolojileri s4 lerle eşitlenicek mi arada bi fark kalıcak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: olliti

jelly bean one s e gelicek mi ve gelirsede hepsinin işlemcisi eşitlenecek mi ben pek bu işlerden anlamıyorum ama benim telefon s3 teknolojisine sahip ama bazı one s ler s4 teknolojisine sahip ve bu jelly bean olayı nedir bu güncelleme gelince s3 teknolojileri s4 lerle eşitlenicek mi arada bi fark kalıcak mı

one serisinin hepsine gelir mi bilmem ama one s (s3-s4 ayrımı yapılmadan) JB 4.1 güncellemesi alacaktır burada için rahat olsun.

JB 4.1 sürümüne verilen bir kod ismi. Andorid versiyonlarının hemen hemen hepsi google tarafından bir kod ismiyle anılıyor.

Android'in Gelişimi
    Google, Android'i satın aldıktan sonra telefon üreticilerini yanına alarak Open Handset Alliance (OHA) birliğini kurdu. Android'in gelişimi OHA eliyle yönetilmeye başlandı.

Nisan 2009'da Android 1.5 [Cupcake) yayınlandı. Bluetooth desteği, kamera kaydı, video gösterimi, yazı tahmin edebilen klavye ve animasyonlu ekran özellikleri Android'e kazandırıldı.

Eylül 2009'da Android 1.6 (Donut) yayınlandı.Ekran çözünürlüğü yükseltildi. Doğru çeviri yapma ve okutma özelliği Android'e kazandırıldı.

Ekim 2009'da Android 2.0 ve 2.1 (Eclair) yayınlandı. HTML 5 ve Bluetooth 2.1 desteği kazandırıldı. Sanal klavye ve yüksek ekran çözünürlüğü desteği ile özelleştirilebilen arayüz özelliği eklendi.

Mayıs 2010'da Android 2.2 (Froyo) yayınlandı. 720p ekran çözünürlüğü desteği eklendi.

Şubat 2011'de Android 2.3 (Gingerbread) yayınlandı. Çoklu kamera ve çoklu dokunmatik desteği eklendi.

Yine Şubat 2011'de Android 3.0 (Honeycomb) yayınlandı. Android işletim sistemi, tabletlerle uyumlu hale getirildi.

Ekim 2011'de Android 4.0 (IceCream Sandwich) yayınlandı.Yüz tanıma fonksiyonları ve NFC ile dosya paylaşımı özellikleri eklendi.

Mart 2012'de Android Market'in adı Google Play olarak değiştirildi.

Jelly bean 4.1 9 Temmuz 2012
    Jelly bean 4.2 29 Ekim 2012

Kaynak:http://tr.wikipedia.org/wiki/Android_(i%C5%9Fletim_sistemi)

• peki htc nın attıgı bu kazaga ne diyorsun kardes avrupada s4 işlemci türkiyede s3 işlemcisi kulolanılıyor bu beni tamamiyle soguttu telefondan
  • quote:

peki htc nın attıgı bu kazaga ne diyorsun kardes avrupada s4 işlemci türkiyede s3 işlemcisi kulolanılıyor bu beni tamamiyle soguttu telefondan

şuanda tüm dünyada s3 işlemcili satıyor diye biliyorum saçma ama öyle bir karar almışlar.
  • peki kardeşim tesekkur ederim ama ciddi anlamda sogudum htc den bundan once dsire hd modelim vardı amoled ekranları avrupaya süper lcd ekranları türkiyteye göndermişler htc bunu hep yapıyor
  • quote:

peki kardeşim tesekkur ederim ama ciddi anlamda sogudum htc den bundan once dsire hd modelim vardı amoled ekranları avrupaya süper lcd ekranları türkiyteye göndermişler htc bunu hep yapıyor

Avrupada ve Dünyada ONE S ilk partilerde dünyanın heryerine S4 işlemciyle gönderildi. Türkiye'de anlaştığı Vodafone şirketi bu telefonu Türkiye'ye getirmede biraz ağır kaldığından en son üretilen cihazları getirmek zorunda kaldı. Bunlarda S3 işlemciydi. Bu parti ve sonraki partilerde bütün dünyaya S3 işlemcili olarak gönderildi.

Avrupaya başka bize başka diyeceksen yanlış konudasın.

Desirenin amoled ve super lcd konusunda ise Türkiye Arjantin ve Brezilya ile birlikte gelişmekte olan ülkeler denilen bir kategori içinde değerlendirilmekte. Dolayısıyla her ne kadar yurdumuzda bir çok kişi buna inansada şahlanan bir ekonomimiz yok. Ekonomik olarak Üçüncü dünya ülkesi kıvamındaki bir ekonomiye sahip ülkelere Global Şirketler nasıl bakarsa HTC'de öyle bakıyor. Sende bir ceo olasan aynısını yapardın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relais -- 10 Aralık 2012; 9:34:33 >

• Son dediğine katılamıyorum kesinlikle samsung,iphone ve htc yi turkiyeye verdikleri önem konusunda bi kıyasla istersen tanıtım olsun katalog olsun adamlar türkiyede ki cep telefon kullanım oranının dünya sıralamasında ne kadar yukarıda olduğunu biliyor ve öyle muamele yapıyor.. htc hem turkiyeye gereken değeri vermiyor hemde boyle yaptığı cakalliklarla kendisini tercih eden kullanıcı kitlesini mağdur ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Son dediğine katılamıyorum kesinlikle samsung,iphone ve htc yi turkiyeye verdikleri önem konusunda bi kıyasla istersen tanıtım olsun katalog olsun adamlar türkiyede ki cep telefon kullanım oranının dünya sıralamasında ne kadar yukarıda olduğunu biliyor ve öyle muamele yapıyor.. htc hem turkiyeye gereken değeri vermiyor hemde boyle yaptığı cakalliklarla kendisini tercih eden kullanıcı kitlesini mağdur ediyor

Samsungun ismini hatırlamadığım bir telefonu Avrupa'da 2 gb ram ile Türkiyede ise 1gb ram ile satışa sunulmuştu.
    Apple tarafında ise İphone 5 kaç ay önce çıkmasına rağmen daha yeni yeni resmi olarak ülkemize geldi. Apple Storeler'ın daha Türkiyede olmamasıda cabası.

Üstteki örneklerden görülebileceği üzere Samsung ve Apple'ın Türkiye'ye nasıl önem verdiği ortada. HTC de aynı önemi veriyor zaten

• Sen nerde yaşıyorsun kardeş izmirde ap. Store un 2,3 şubesi var

• quote:

Sen nerde yaşıyorsun kardeş izmirde ap. Store un 2,3 şubesi var

AppStore hakkında yanılmışım. Demek istediğim İphone 5'in AppStorelerda Avrupadaki gibi neden olmadığı, Abdullah Gül'ün Apple ziyaretinde Türkçe klavye sorunundan bahsettiğinde Tim Cook buna çok şaşırmıştı.

Bu örneklerden de görüleceği üzere Türk Tüketicisinin ne kadar çok telefon alırsa alsın strateji değiştirecek gücü yok. Buda ülkemizin ekonomik gücüyle alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relais -- 10 Aralık 2012; 14:47:09 >
  • O konu bence türkiye distributoruyle alakalı bişey iphonelari turkiyeye getiren sadece bi distribütör var şimdi bi tanesi daha satın almış adını unuttum 2 seneye kalmaz iphonelarda samsunglar gibi turkiyeye çok hızlı giriş yapicak ve daha düşük fiyata vekliyip gorucez artık

• mesele Türkiye olunca bence herkes aynısını yapıyor sağda solda piyasaya sürüyorlar en son Türkiye.

hiç unutmam eski emektarlardan 6600 kullanırken amerika da aynı telefonun 6620 kod adlı cpu hızı ve ram kapasitesi biraz daha yüksek olan modeli satılıyordu. internette gezerken görünce çok şaşırmıştım. sene 2004. şimdi 2012 değişen bir şey yok her şeyde 2. hatta 3. plan olabiliyoruz. daha yeni yeni duvarlar yıkılıyor. örnek samsung un ülkemizdeki durumu, türkçe oyunlaruın çıkması vs. gibi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.