Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeadLordTant

Herkese merhaba. Dün akşam telefonumun şarjı tamamen bitmiş ve kendiliğinden kapanmış. Bugün şarja takıp açmaya çalıştığımda ilk çıkan açılış ekranında htc logosunun altında kırmızı renkle ''this build is for development purposes only. do not distribute outside of HTC witout htc's written permission. failure to comply may lead legal action.'' yazıyor. daha sonraki htc one logosunun olduğu ekranda, ekran açık şekilde donuyor. telefon kapama tuşu ile kapanmıyor. basılı tuttuğumda verdiği tek tepki alttaki dokunmatik tuşların ışığının yanıp sönmesi. telefonun kapanması için ancak şarj aletini çıkartıyorum ve pili tekrar bitince kapanıyor. telefona herhangi bir rom vs. gibi sistem ile alakalı şeyler yüklemedim. sadece şarjı bitti ve kapandıktan sonra kendiliğinden bu hatayı vermeye başladı. durup dururken olmasının sebebi ne olabilir? sorunu çözmek için ne yapabilirim?

telefonunu şarja tak ve bir miktar şarj ettikten sonra (15 dk kadar). şunu dene telefonun güç düğmesine 10 sn kadar basılı tut ve telefonun reset atmasını sağla. bu kitapçıkta yazıyor. eğer işe yararsa bir daha bataryayı ne olursa olsun tamamen bitirmemeye çalış.

• Kılıf önerileri için teşekkurler arkadşlar. Bugün bir sorunla karşılaştım hatta yeni farkettim gün boyu wireless bağlantı kullandm işyernde çıkarken mobil şebekeyi aktif ettim fakat üstdeki veri akışını gösteren yerde bir H yazıyor birde 3G devamlı değişiyor girmek istediğim yerlere girmiyor vodafonu aradım acaba 3G de sorunmu var diye bulunduğm adresi sordular bi anormallık görnmuyor dediler ilk kez böyle bi sorun yaşadım Edgeye geçtiğim zaman çalşyor fakat malum hız çok yavaş Ben sim kartımı kendim kestim alakası olabilirmi acaba ? Yada cihazdamı sorun oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: western__

Kılıf önerileri için teşekkurler arkadşlar. Bugün bir sorunla karşılaştım hatta yeni farkettim gün boyu wireless bağlantı kullandm işyernde çıkarken mobil şebekeyi aktif ettim fakat üstdeki veri akışını gösteren yerde bir H yazıyor birde 3G devamlı değişiyor girmek istediğim yerlere girmiyor vodafonu aradım acaba 3G de sorunmu var diye bulunduğm adresi sordular bi anormallık görnmuyor dediler ilk kez böyle bi sorun yaşadım Edgeye geçtiğim zaman çalşyor fakat malum hız çok yavaş Ben sim kartımı kendim kestim alakası olabilirmi acaba ? Yada cihazdamı sorun oldu

senin dediğin olay bende bayadır var. 2g yeterli gelmediğinde 3g yi açıyorum bu seferde 3g ile H yazısı arasında bir gidip gelme oluyor bu 15-20 sn de bir oluyor ve oluğu zaman internet veri akışı olmuyor ama mesela H yazısı sabitlendiğinde internette sorun olmadan kullanabiliyorum. bende güncelleme gelirse sonrasında duruma göre bir format düşünüyorum beklemedeyim şimdilik. ilk aldığım zaman böyle bir şey yoktu onu iyi hatırlıyorum.

• kılıf konusuna itafen;
    yaklaşık 6 aydır gri One S kullanıcısıyım. bu süreç içinde telefonu 2 kere yere düşürdüm sol alt tarafındaki küçük bi ezilmeyle kurtuldum uzun süre araştırdıkdan sonra altta verdiğim linkteki şeffaf kılıfı aldım
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-s-kilif-soft-tpu-tam-seffaf-68729822?sciid=hpifu1 2 renk mevcut kırmızı ve su rengi. ben su rengini tercih ettim telefonumun gri olmasından dolayı. sözün özü keşke demek istemiyorsanız telefonunuzu bi şekilde koruma altına alın.

• şeffaf kılfta güzel duruyo soft hem yarın sip. geçeyim artık birinden birini Ama 3g olayna kafam bozuldu H de kalıyor fakat veri akşı olmuyor oklar yanıp sönsede sayfaları açmyr 3g ye geçiyo kafasına göre bişeler yapyo nerden çıktı bu ya fabrka ayrlarna dönsemmı acaba Bikaç uygulama kurdum onlardan olablrmı poff
  • Sanırım şebeke sorunuydu kendiliğinden düzelmiş ark
    dsmda denedi 3g den girememisti Ama vodafone. De normal dedi sistem Neyse sorun yokoldu biseklde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu one s de neden 10 gb lık hafıza var ? :) 6 gb ım nerde! :D
  • Merhaba arkadaşlar.

Bende Desire S imi terkederek One S (S4) e geçiş yaptım. Sanalpazar daki Fatih beyden aldım. Her ne kadar bana mavi diye yolladıysa da ben gri renk gibi görüyorum. Bende burdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

arkadaşlar bu one s de neden 10 gb lık hafıza var ? :) 6 gb ım nerde! :D

kardeşim merhaba, bak bakalım HTC amca senin sorunu nasıl yanıtlamış.

Dahili bellek boyutum neden reklâmı yapılandan daha az?

Kutu üzerinde ve reklâmlar gösterilen bellek boyutu, telefonun toplam bellek kapasitesidir ve aslında bu boyutta bellek telefonda mevcuttur. Toplam bellek boyutu, dahili bellek ile telefonun belleği arasında bölünmüştür ve bu alanın bir bölümü telefonunuzun optimal performans düzeylerinde çalışmasını sağlamak için kullanılmaktadır.

kaynak:http://www.htc.com/tr/help/htc-one-s/#faq sağ tarafta başlık olarak Genel ve diğerlerini seçmeyi unutmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 3 Aralık 2012; 23:56:23 >

• merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce bende (s3) işlemcili one s aldım gerçi ben alana kadar bu s3 s4 olayını bilmiyordum aldıktan sonra örendim önemli deil bu haliyle bile telefon çok güzel.
    fark ettim s3 işlemcili kullanan arkadaşlar bek bi şey yazmamış ben bir kaç bi şey yazim.

şu ana kadar yüklediğim bütün oyunları takılmadan ısınmadan çok rahat bir şekilde oynadım.
    şarj konusu normal kullanımda 30 saat çok rahat bir şekilde gidiyo.

aslında ben şöle yorumluyorum yanlışsam düzeltin.
    (s3) 3.18 benzinli
    (s4) 3.20 dizel

araba aynı araba konfor aynı konfor sadece motorlar farklı.

hayırlı günler.takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

arkadaşlar bu one s de neden 10 gb lık hafıza var ? :) 6 gb ım nerde! :D

kardeşim merhaba, bak bakalım HTC amca senin sorunu nasıl yanıtlamış.

Dahili bellek boyutum neden reklâmı yapılandan daha az?

Kutu üzerinde ve reklâmlar gösterilen bellek boyutu, telefonun toplam bellek kapasitesidir ve aslında bu boyutta bellek telefonda mevcuttur. Toplam bellek boyutu, dahili bellek ile telefonun belleği arasında bölünmüştür ve bu alanın bir bölümü telefonunuzun optimal performans düzeylerinde çalışmasını sağlamak için kullanılmaktadır.

kaynak:http://www.htc.com/tr/help/htc-one-s/#faq sağ tarafta başlık olarak Genel ve diğerlerini seçmeyi unutmayın .

eyvallah kardeşim :)

• telefona reset attım ve sorun çözüldü. uygulamalar ve rehber gitti malesef :)
  • One X ler JB almaya başladı, bize ne zaman gelir acaba JB?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün HTC'ye attığım mail in cevabı

Merhaba serhat sökmen,

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili , Telefonunuz guncelleme alacaktir lakin ne zaman dagitima baslanacagi hakkinda resmi bir aciklama yapilmamistir one x cihazlarin guncellemesi tamam landiktan sonra sirayla bir alt modele dagitimlar verilmektedir.

cevap buydu.
  • Selam.yaklaşık 20 ay nokia c7 kullandiktan sonra bu cihaza geçtim bende arkadaşlar..cihazim s3 işlemcili ve gri renk..cihazdan oldukça memnunum çok şükür..herkese hayirli akşamlar..

• htc one s s4 işlemcili türkiye de var mı? nereden temin edebiliriz?
  • askarali güle güle kullan arkadşm hayrlı olsun Forumu takibi bırakmayın ;)

bl_dead arkadaşm resmi olarak satılanların geneli yada hepsi tam bilmiyorum s3 işlemcili . S4 işlemcili yurtdışı cihazları ise Gittigdyr ,sahibinden yada Snalpazar sitelernden alabilrsn ben sanlpazrdn almştım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western__ -- 5 Aralık 2012; 22:41:29 >
  • quote:

askarali güle güle kullan arkadşm hayrlı olsun Forumu takibi bırakmayın ;)

bl_dead arkadaşm resmi olarak satılanların geneli yada hepsi tam bilmiyorum s3 işlemcili . S4 işlemcili yurtdışı cihazları ise Gittigdyr ,sahibinden yada Snalpazar sitelernden alabilrsn ben sanlpazrdn almştım .

Çok sağol arkadasim..cihazi aldiğimda 4.0.3 tü..ayarlar kisminda yazilim güncellemeleri kismindan güncelle dediğimde sorunsuz sekilde güncellendi ve 4.0.4 oldu..sense sürümüde 4.1 oldu..çok bir fark göremedim açikçasi..ama genel olarak herseyinden memnunum cihazin..android konusunda çok acemiyim ilk android cihazim..kasasini ve malzeme kalitesini cok begendigim icin bunu aldim..plastik cihaz kullanamiyorum..daha önceki c7yide bu sebepten almıştım..

• quote:

Orijinalden alıntı: askarali

quote:

Çok sağol arkadasim..cihazi aldiğimda 4.0.3 tü..ayarlar kisminda yazilim güncellemeleri kismindan güncelle dediğimde sorunsuz sekilde güncellendi ve 4.0.4 oldu..sense sürümüde 4.1 oldu..çok bir fark göremedim açikçasi..ama genel olarak herseyinden memnunum cihazin..android konusunda çok acemiyim ilk android cihazim..kasasini ve malzeme kalitesini cok begendigim icin bunu aldim..plastik cihaz kullanamiyorum..daha önceki c7yide bu sebepten almıştım..

güle güle kullan, bu konunun ilk sayfa 2. mesajını biraz oku istersen kafana takılan bir şeyler var ise burada paylaş yardımcı olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: askarali

quote:

güle güle kullan, bu konunun ilk sayfa 2. mesajını biraz oku istersen kafana takılan bir şeyler var ise burada paylaş yardımcı olalım.

Onlari okudum..kafama takilan şu oldu..benim kredi kartim yok kullanmiyorum..marketteki ücretli uygulamalari nasil indirebilirim ? Mesela vice city yayinlanmis onu kredi karti olmadan nasil indirebilirim ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.