Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Merhaba arkadaşlar The Amazing Spider-Man oyunıu markette 0,99 dolara inmişti satın aldım ama oyun çalışmıyor. acaba telefonunda bu oyunu oynayabilen varmı.

Kurulum yapmadan önce yaklaşık 600-700mb civarı boş yer istiyor. Boş yer fazla yoksa yüklemeyi durdurmuştur. Buun dışında sorunsuz oynanıyor.

Olmuyor defalarca indirdim sürekli açılacakken oyundan atıyor. Nedir anlamadım gitti. Oynayan varmı bu oyunu.

Ben sorunsuz oynuyorum oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Falcta resmını yukle harbıden merak ettim.:) Arkadslar telfnn sarjından hıc memnun dgılm ben ya :( aldıgmdan beri adaptor ıle şarj etmedm yanlız pc usb den sarj ettim farkedermi pil performansı olarak. Navigsyon olak igo yukledim güzel calisiyor tavsiye ederim. Birde sorularımızı yanıtsız bırakmyn butun arkaslara tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western__ -- 30 Kasım 2012; 10:01:05 >
  • s4 işlemcili cihazımda yakınlık sensörü sorunu var.. az ışıklı ortamlarda aram esnasında kararlı çalışmıyor.. konu ile ilgili iki defa KVK ya vermeme rağmen ne yazık ki sorunu bile anlamayıp sorunsuz diye tekrar iade ettiler.. ne yapabilirm fikri olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_60

slm beyler...bende htc one s gri telefon var bunda da köşe ve uç noktalarda soyulma oldu bende aldım falçatayı soyulma olan yerlerden bi başladım kazımaya telefonun hertarafını kazıdum dört kenarını da sanki orjinalmiş gibimetalik bi renk oldu ama şekil oldu sizlerede tavsiye edrrim soyulma varsa telefonlarınızda :) Ben soyulma sorununu bu şekilde çözdüm :)

Hocam inanmıyorum sana acil hd kalitede resim paylaşımı bekliyoruz

AYNEN KATILIYORUM BEKLİYRUM BENDE

• quote:

Orijinalden alıntı: western__

Falcta resmını yukle harbıden merak ettim.:) Arkadslar telfnn sarjından hıc memnun dgılm ben ya :( aldıgmdan beri adaptor ıle şarj etmedm yanlız pc usb den sarj ettim farkedermi pil performansı olarak. Navigsyon olak igo yukledim güzel calisiyor tavsiye ederim. Birde sorularımızı yanıtsız bırakmyn butun arkaslara tesekkur ederim.

Western kardeşim sana bir tavsiyem var senin içinde yanan bir Galaxy S hayranlığı olduğunu ilan ettiğine göre neden onların yazıştığı sayfalara gitmiyorsun
    belki orada daha mutlu olursun bizde burada One S çiler olarak kendi yağımızla kavruluruz.
    Haaa yok arkadaş sen bir gönülden One S çi isen lütfen o imzandaki göndermeyi kaldır.
  • Lg optimus black attım htc one s aldım iyiki allmisim bu ne ya meger htc one s den önce işkence çekiyor musum süper hızlı ve akıcı sanırım tek sorun olarak şu kenarlarınin soyulmasiyla karşılaşacagim

• Xrace ımzaya nedn takıldn kardesım S im vardı sattım one s aldım yani sayfada yazmaya degecek birsey degil neden degiseyim imzami.

• quote:

quote:

slm beyler...bende htc one s gri telefon var bunda da köşe ve uç noktalarda soyulma oldu bende aldım falçatayı soyulma olan yerlerden bi başladım kazımaya telefonun hertarafını kazıdum dört kenarını da sanki orjinalmiş gibimetalik bi renk oldu ama şekil oldu sizlerede tavsiye edrrim soyulma varsa telefonlarınızda :) Ben soyulma sorununu bu şekilde çözdüm :)

:) ciddi sölüyorum hocam :) akşam kardeşim gelsin de onun telefonuyla bi kaç resim çekip paylaşayım ozaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: allegra168

quote:

quote:

AYNEN KATILIYORUM BEKLİYRUM BENDE

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

yorumları alalım :)

• quote:

quote:

• Orijinalden alıntı: yunus_60

slm beyler...

Şık olmuş bence? Ayrı bir hava katmış.

Bu arada Widgetsoid te ben daha bir eksiklik göremedim.

Ayrıca MP3player olarak PlayerPro kullanıyorum. Şu ana kadar iyi. en azından kaldığım yerden şarkı devam ediyor. Winamp pro kullanmayın. berbat. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2375

slm beyler...

Şık olmuş bence? Ayrı bir hava katmış.

Ayrıca MP3player olarak PlayerPro kullanıyorum. Şu ana kadar iyi. en azından kaldığım yerden şarkı devam ediyor. Winamp pro kullanmayın. berbat. :)

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 1 Aralık 2012; 16:38:23 >

• Kılıf önerisi olan varmı arkdaşlar şu cüzdanlı olanlar var tavsiye edn varmı ?
  • bugun wildfire s imi bırakıp one s aldım.. wildfire androidde bayağı birşeyler öğretti bana root rom vs gibi.. gerci telefonu satmadım duruyor kıyamıyorum :)
    one s gerçekten güzel çalışan çok stabil grafikleri felan harika bir telefon..
    yalnız ben bu s3 s4 olayını anlamadım quick system den baktığımda 1.7 gösteriyor telefon.. şimdi s3 mü iyi s4 mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzikielli -- 1 Aralık 2012; 22:48:02 >
  • otuzikielli senin işlemci 1,7ghz ise s3 işlemcilidir. Türkiyede resmi olarak satılan cihazlar genelde s3 işlemci oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

bugun wildfire s imi bırakıp one s aldım.. wildfire androidde bayağı birşeyler öğretti bana root rom vs gibi.. gerci telefonu satmadım duruyor kıyamıyorum :)
    one s gerçekten güzel çalışan çok stabil grafikleri felan harika bir telefon..
    yalnız ben bu s3 s4 olayını anlamadım quick system den baktığımda 1.7 gösteriyor telefon.. şimdi s3 mü iyi s4 mü ?

smart system info diye bir program var, bu işi yapan bir çok program vardır ama ben basit olsun diye bunu seçtim. programı aç ve üstten ikinci sekmedeki telefon resmine tıkla

"Code name:ville" bu s4 için yazan senin telefonunda muhtemelen ville2 yazacaktır.

ayrıca hayırlı olsun yeni telefonun bende wildfire s de android öğrendim ve onu daha satmadan senin gibi one s almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2375

widgetsoid de sıkıntı yok sadece batarya tüketimi bana fazla geldi.

power toggles kesinlikle batarya konusunda iyi ama iş widget görseline gelince tartışmasız widgetsoid daha iyi.

bu resimler bu gün şarja takmadan önceki ss ler. en son oyun oynadım, ve şarj %20 nin altına indi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 2 Aralık 2012; 0:23:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: western__

Kılıf önerisi olan varmı arkdaşlar şu cüzdanlı olanlar var tavsiye edn varmı ?

cüzdanlı olanları ben sevmiyorum, aynı şekilde deri olanları da... telefonun bütün inceliği, kibarlığı gidiyor bence... tabi herkesin zevki ayrı ona bir şey diyemem... bene arka kapak için olan kılıflar telefonun görünüşünü kesinlikle bozmuyor ve koruma açısından da yeterli çok büyük çarpma düşme yaşamadığınız sürece..
    ben yakın zaman önce aşağıdaki iki kılıfı aldım... bu tarz düşünen varsa malzemesi gayet kaliteli ve 2 gün içinde de elimde oldu kargo..
    tavsiye ederim.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-s-z520e-kilif-fileli-sert-rubber-3x-film-66994965
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-s-z520e-kilif-slim-hybrid-rubber-3x-film-66994957?urvid=921705

• kılıf için dikkat edilmesi gerekenler bence şunlardır;

- sertleri rubber kullanan kişiler sık sık telefonu kılıfından çıkararak telefon kasasını silmeleri ve temizlemeleri gerekmektedir, sebebi uzun kullanımlarda kasada iz kalmaktadır.

- sert rubber olup delikli fileli yapıdaki kılıflar telefon kasasında kalıcı iz bırakabilmektedir, gözümle şahit oldum bu yüzden sık sık temizlenmeli diyorum.

- ayrıca sert rubber kullanan kişiler telefon kasasının köşelerden çizilmemesine dikkat etsinler.

ben yumuşak silikon tpu kılıf kullanıyorum. cüzdan modeller kaba geliyor. sonuçta yumuşak olanları da telefonu gayet güzel sarıyor sarmalıyor tavsiye ederim.
  • Herkese merhaba. Dün akşam telefonumun şarjı tamamen bitmiş ve kendiliğinden kapanmış. Bugün şarja takıp açmaya çalıştığımda ilk çıkan açılış ekranında htc logosunun altında kırmızı renkle ''this build is for development purposes only. do not distribute outside of HTC witout htc's written permission. failure to comply may lead legal action.'' yazıyor. daha sonraki htc one logosunun olduğu ekranda, ekran açık şekilde donuyor. telefon kapama tuşu ile kapanmıyor. basılı tuttuğumda verdiği tek tepki alttaki dokunmatik tuşların ışığının yanıp sönmesi. telefonun kapanması için ancak şarj aletini çıkartıyorum ve pili tekrar bitince kapanıyor. telefona herhangi bir rom vs. gibi sistem ile alakalı şeyler yüklemedim. sadece şarjı bitti ve kapandıktan sonra kendiliğinden bu hatayı vermeye başladı. durup dururken olmasının sebebi ne olabilir? sorunu çözmek için ne yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.