Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

mesajın sonundaki batarya bilgisine dikkat edin.

arkadaşlar ekranın sol üst köşesinde sayısal olarak pil gösteren bir uygulama istiyordum. bunu yapan uygulamalar bol miktarda mevcut. ayrıca biliyorsunuz htc nin power widgetleri tam ihtiyacı karşılamıyor bu işi de halleden programlar oldukça mevut. son olarak da bildirim çubuğunda power widget gösteren ve bunu erişilebilirlik hizmetlerinden aldığı güçle ram temizliği (hafıza temizliği) esnasında bile ekrandan kaybolmayan bir uygulama arıyordum. sonunda aradığımı buldum. size de tavsiye etmek istedim.

öncelikle denediğim uygulamalar şunlar.

Battery solo widget
    Power widget lite
    Powerful Control
    Powerful switchman
    Power Toggles
    BatteryMix
    2G-3G OnOff

ve sonuç yaptığım denemelerde ekranın sol üst köşesinde pil düzeyini numerik olarak gösteren aynı zamanda ev ekranlarına widget ekleme özelliği olan ve bildirim çubuğunda power butonları olan ayrıca boyutu küçük ram den ve pilden fazla götürmeyen yine ayrıca harici bir uygulamaya gerek kalmadan 2g-3g geçişi yapabilen bir uygulama istiyordum.

tüm istediklerimi tek başına yapabilen uygulama Power Toggles oldu. şiddetle tavsiye ederim.

ve buda bildirim çubuğunda kalıcı olması için açık olarak ayarlanması gereken buton.

Menü>>Ayarlar>>Erişilebilirlik>>"Hizmetler" başlığı altında Power Toggles u görebilirsiniz.

buradan uygulamaya ulaşabilirsiniz.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYWlubGVzcy5wYyJd

1 günü geçen bir kullanım süresi mevcut ve herkese tavsiyem telefonunuzda task manager varsa silin (ben 2 yıldır kullanmıyorum) ve batarya bilgisi ve kayıtları tutan programlar varsa silin. incelemedeki Power Toggles uygulamasını ise tabiiki tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Güzel Bir Uygulama - Power Toggles

arkadaşlar ekranın sol üst köşesinde sayısal olarak pil gösteren bir uygulama istiyordum. bunu yapan uygulamalar bol miktarda mevcut. ayrıca biliyorsunuz htc nin power widgetleri tam ihtiyacı karşılamıyor bu işi de halleden programlar oldukça mevut. son olarak da bildirim çubuğunda power widget gösteren ve bunu erişilebilirlik hizmetlerinden aldığı güçle ram temizliği (hafıza temizliği) esnasında bile ekrandan kaybolmayan bir uygulama arıyordum. sonunda aradığımı buldum. size de tavsiye etmek istedim.

Battery solo widget
    Power widget lite
    Powerful Control
    Powerful switchman
    Power Toggles
    BatteryMix
    2G-3G OnOff

ve sonuç yaptığım denemelerde ekranın sol üst köşesinde pil düzeyini numerik olarak gösteren aynı zamanda ev ekranlarına widget ekleme özelliği olan ve bildirim çubuğunda power butonları olan ayrıca boyutu küçük ram den ve pilden fazla götürmeyen yine ayrıca harici bir uygulamaya gerek kalmadan 2g-3g geçişi yapabilen bir uygulama istiyordum.

tüm istediklerimi tek başına yapabilen uygulama Power Toggles oldu. şiddetle tavsiye ederim.

ve buda bildirim çubuğunda kalıcı olması için açık olarak ayarlanması gereken buton.

Menü>>Ayarlar>>Erişilebilirlik>>"Hizmetler" başlığı altında Power Toggles u görebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYWlubGVzcy5wYyJd

1 günü geçen bir kullanım süresi mevcut ve herkese tavsiyem telefonunuzda task manager varsa silin (ben 2 yıldır kullanmıyorum) ve batarya bilgisi ve kayıtları tutan programlar varsa silin. incelemedeki Power Toggles uygulamasını ise tabiiki tavsiye ederim.

Teşekkurler murat5555 eline sağlık. Bende alalı yaklaşık 1 hafta akdar oldu batarya gösterenbikaç widgt denedm hiç beğnmedım bu baya iyi görünüyor yukledm hemen :)
    Arkadşlar sizde de oluyormu ön kameranın üst kısmını yani açma kapama duğmesnn o bölgesini elle kapayınca wireless bağlantısı kopuyor yada çekım düşüyor.
    Bende navigasyon programı arıyorum öneriniz varmıdır ???

• bu boya kalkması nasıl birşey? acaba resim paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: western__

quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Güzel Bir Uygulama - Power Toggles

Battery solo widget
    Power widget lite
    Powerful Control
    Powerful switchman
    Power Toggles
    BatteryMix
    2G-3G OnOff

Teşekkurler murat5555 eline sağlık. Bende alalı yaklaşık 1 hafta akdar oldu batarya gösterenbikaç widgt denedm hiç beğnmedım bu baya iyi görünüyor yukledm hemen :)
    Arkadşlar sizde de oluyormu ön kameranın üst kısmını yani açma kapama duğmesnn o bölgesini elle kapayınca wireless bağlantısı kopuyor yada çekım düşüyor.
    Bende navigasyon programı arıyorum öneriniz varmıdır ???

Üst bölümü elle kapayınca wirelessin çekmemesi normal çünkü anteni orada.

Navigasyon için önerim iGO Primo 2.0.
    Ayrıca markette Sygic adlı bir program var. Onuda beğenenler çok. Trialini sanırım bir hafta kullanabiliyorsun.

• Siyah makinelerin soyulmasıyla ilgili ve yurtiçinden alınan telefonlarla ilgili htc müşteri hizmetlerine mail attım. Cevap çok işe yarar değildi ama yurtiçi cihazların garantisiyle sanırım teleservice ilgileniyor. Gönderdikleri cevabı aşağıda paylaşıyorum.

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili , Cihazinizi Teleservice teknik servisine gondermenizi rica ederiz. Size en yakin Teleservice teknik servis merkezi adresini ve iletisim bilgilerini ogrenmek icin asagidaki linke giriniz.
    www.teleservice.com.tr
    Cihazinizi servise gondermeden once tum kisisel verilerinizi yedeklemenizi rica ederiz. Yurt ici Kargo ile ucretsiz bir sekilde gonderimini Yapabilirsiniz. Gonderim beraberinde cihaz fatura fotokopisi ve sorununuzu dile getiren bir not ile gonderiminizi yapmanizi rica ederiz .

Konu ile igli sorununuz icin Teknik servisin cihazi incelemesi gerekmektedir eger uretim hatasi varsa ucretsiz bir sekilde kasa degisimi yapilabilmektedir. Sayet Kullanici hatasi ise onarim ucrete tabi tutulmaktdir. Ucret hakkinda Teknik servisiniz ile irtibata gecmenizi rica ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeanMachine

bu boya kalkması nasıl birşey? acaba resim paylaşabilir misiniz?

Fotoğrafını çekebileceğim başka makine yok ama google'a htc one s soyulma yazarsan görsellerde çıkıyor.
    Bir örneği:http://www.google.com.tr/imgres?um=1&hl=tr&biw=1440&bih=799&tbm=isch&tbnid=1n0QkoWy06-R8M:&imgrefurl=http://shiftdelete.net/htc-one-sde-kaplama-sorunu-cikti-36346.html&docid=gZICKGCFeomYtM&imgurl=http://static.shiftdelete.net/img/article_new/one-s-soyulma1334299481.jpg&w=450&h=291&ei=7My0UMHwM6mh4gTA54HoAg&zoom=1&iact=hc&vpx=185&vpy=158&dur=1674&hovh=180&hovw=279&tx=174&ty=67&sig=115875227390092087775&page=1&tbnh=138&tbnw=209&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:0,s:0,i:63

Bakınca Kullanıcı hatası gibi duruyor ama çok küçük darbelerle hatta hiç fark etmeden oluşuyor o soyulmalar. Ben normalde dikkat eden biriyim. Telefonun yanında bozuk para ya da anahtar falan da taşımam ama benimkinde de 1-2 nokta oluştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: omurburak

quote:

Orijinalden alıntı: MeanMachine

bu boya kalkması nasıl birşey? acaba resim paylaşabilir misiniz?

Fotoğrafını çekebileceğim başka makine yok ama google'a htc one s soyulma yazarsan görsellerde çıkıyor.
    Bir örneği:http://www.google.com.tr/imgres?um=1&hl=tr&biw=1440&bih=799&tbm=isch&tbnid=1n0QkoWy06-R8M:&imgrefurl=http://shiftdelete.net/htc-one-sde-kaplama-sorunu-cikti-36346.html&docid=gZICKGCFeomYtM&imgurl=http://static.shiftdelete.net/img/article_new/one-s-soyulma1334299481.jpg&w=450&h=291&ei=7My0UMHwM6mh4gTA54HoAg&zoom=1&iact=hc&vpx=185&vpy=158&dur=1674&hovh=180&hovw=279&tx=174&ty=67&sig=115875227390092087775&page=1&tbnh=138&tbnw=209&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:0,s:0,i:63

Bakınca Kullanıcı hatası gibi duruyor ama çok küçük darbelerle hatta hiç fark etmeden oluşuyor o soyulmalar. Ben normalde dikkat eden biriyim. Telefonun yanında bozuk para ya da anahtar falan da taşımam ama benimkinde de 1-2 nokta oluştu.

O nasıl örnek linki yaw :)

Şöyle versen daha okunabilir olurdu
    http://static.shiftdelete.net/img/article_new/one-s-soyulma1334299481.jpg

Siyah versiyonda kaplama sorununun halen çözüldüğünü düşünmüyorum. Umarım serviste değiştirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ybsg07

HTC One S'in pil ömrü nasıl arkadaşlar? Yoğun internet kullanımında sabahtan akşama kadar götürüyor mu?

Parlaklık oranı %85 (Pili en çok yiyen kriter)
    wifi açık (internet te dolaşırken çok sekme açarım-whatsapp aktif kullanırım)
    günde en az 100 mesaj & 10 dk konuşma

Rahat 1.5 gün gidiyor.
  • Merhaba arkadaşlar The Amazing Spider-Man oyunıu markette 0,99 dolara inmişti satın aldım ama oyun çalışmıyor. acaba telefonunda bu oyunu oynayabilen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Merhaba arkadaşlar The Amazing Spider-Man oyunıu markette 0,99 dolara inmişti satın aldım ama oyun çalışmıyor. acaba telefonunda bu oyunu oynayabilen varmı.

Kurulum yapmadan önce yaklaşık 600-700mb civarı boş yer istiyor. Boş yer fazla yoksa yüklemeyi durdurmuştur. Buun dışında sorunsuz oynanıyor.
  • Burdaki şarj hakkındaki güzel yorumlardan sonra dün gittim aldım ben de S4 işlemcili bir yurtdışı cihazı. Öncelikle şarj performansına hayran kaldım, gerçekten dediğiniz kadar varmış. 1 gün gitse yeter derken 2 günü bile zorlayacak gibi çok aktif olmayan kullanımlarda.
  • -HTC One S soyuluyor diyorlar doğru mu,

evet bu doğru ancak HTC ilk parti mallarda yaşanan sorunlardan sonra siyah kasanın üretimini bir süre durdu ve sonra tekrar piyasaya sunmaya başladı ve artık iddia ettiklerine göre bu sorun ortadan kalktı. ancak forumda siyah renk kullanan arkadaşlardan ufak tefek de olsa soyulma şikayetleri belirtenler olduğu gibi kesinlikle bir sorun yok diyenler de var karar sizin.

Gri renkte kesinlikle böyle bir problem ortaya hiç çıkmadı.

(Not: 1.sayfa 2. mesajımdan alıntıdır; )

arkadaşlar yeni android kullanıcıları ilk kez sense arayüzü kullanan yeni akıllı telefon kullanan arkadaşlar zaman zamana 1. sayfadaki 2. mesaja baksınlar orada yardımcı olacak bir SS bölümü oluşturmaya çalışıyorum aklıma geldikçe ekliyorum.

yine bu konu ile alakalı bir şey paylaşmak istiyorum bugün bir haftalık vodafone dan alınan siyah one s elime geçti. kendi telefonumu bir elimde siyah telefonu diğer elime alarak her iki telefonun arka kasasının üzerinde parmağımı gezdirdim. siyah renkli cihazın kasasının üzerinde pütürlü bir his varken gri de öyle bir şey yok. bence soyulmaya meyilli bir malzeme gibi duruyordu bu konudan bihaber olan arkadaşı bu konuda uyardım.

NOT:ALINTI YAPAN ARKADAŞLARDAN RİCAM ALINTI YAPARKEN UZUN KONULARIN İÇERİĞİ SİLSİNLER. KONUDA KİRLİLİK OLUYOR.

@western__
    @relais

alıntı mesajlarını düzelte bilirlerse iyi olur

ör:
    quote:

Orijinalden alıntı: omurburak

...

veya
    @omurburak, diye mesaja başlamaları.

herkese tavsiyem telefonunuzda task manager varsa silin (ben 2 yıldır kullanmıyorum) ve batarya bilgisi ve kayıtları tutan programlar varsa silin. incelemedeki Power Toggles uygulamasını ise tabiiki tavsiye ederim. şarja takmak zorunda olduğum için telefonun en son batarya yüzdesi bugün itibari ile fotoğraftaki gibiydi. ciddi anlamda bir iyileşme hissettim. telefon standby modunda bile fazla batarya tüketmiyor. şu an 7 saat 29 dk kullanımda ve %92 seviyesinde. ben çok memnunum iyiki almışım bu telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 28 Kasım 2012; 0:04:20 >

• @Murat5555 Hocam ekran kullanımını nasıl o kadar aşağı çektin? Ben parlaklığı otomaktikte kullanıyorum, %65 civarı oluyor genelde. En kısıkta falan mı kullanıyorsun, yoksa başka bir yolu mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybsg07

@Murat5555 Hocam ekran kullanımını nasıl o kadar aşağı çektin? Ben parlaklığı otomaktikte kullanıyorum, %65 civarı oluyor genelde. En kısıkta falan mı kullanıyorsun, yoksa başka bir yolu mu var?

Ben otomatikte kullanmıyorum. Benimde %35 civarı duruyor. O iki günlük sürede hiç oyun oynamadım. Sadece telefon görüşmesi ve birkaç mesaj var standart telefon kullanımı yani. Normale göre de az sayılabilecek bir internet kullanımı. Öyle denk geldi.

Ana öncedende dediğim gibi batarya verisi,task manager programlarını silin gitsin.birde konum ayarlarında konum ve google arama kapalı yaptım geçen gün.

ama her ne olduysa telefonu kullanırken şarjımın daha iyi gittiğini hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Müzik dinlemek için hangi programı kullanıyorsunuz?

HTC One S in kendi programı kapatıp belli bir süre sonra açınca kaldığı yerden devam etmiyor :( son kaldığı dakika duruyor ama ilk şarkıya atıyor.

Ayrıca Widget oluşturma için 2. alternatif Widgetsoid. Bende onu kullanıyorum ve gayet başarılı.

Ayrıca benim pil kullanımım da ektedir :) bir ara çok düşen kısımda crome kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2375 -- 29 Kasım 2012; 10:30:32 >

• widgetsoid de iyi ama onda hoşuma gitmeyen bir durum vardı diğer widget ekleme programlarına kıyasla bir eksikliği vardı tam hatırlayamadım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Merhaba arkadaşlar The Amazing Spider-Man oyunıu markette 0,99 dolara inmişti satın aldım ama oyun çalışmıyor. acaba telefonunda bu oyunu oynayabilen varmı.

Kurulum yapmadan önce yaklaşık 600-700mb civarı boş yer istiyor. Boş yer fazla yoksa yüklemeyi durdurmuştur. Buun dışında sorunsuz oynanıyor.

Olmuyor defalarca indirdim sürekli açılacakken oyundan atıyor. Nedir anlamadım gitti. Oynayan varmı bu oyunu.
  • paralı oyun daha önce hiç markette oynamadım kardeşim bu yüzden yardımcı olamayacağım.
  • slm beyler...bende htc one s gri telefon var bunda da köşe ve uç noktalarda soyulma oldu bende aldım falçatayı soyulma olan yerlerden bi başladım kazımaya telefonun hertarafını kazıdum dört kenarını da sanki orjinalmiş gibimetalik bi renk oldu ama şekil oldu sizlerede tavsiye edrrim soyulma varsa telefonlarınızda :) Ben soyulma sorununu bu şekilde çözdüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 29 Kasım 2012; 20:26:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_60

slm beyler...bende htc one s gri telefon var bunda da köşe ve uç noktalarda soyulma oldu bende aldım falçatayı soyulma olan yerlerden bi başladım kazımaya telefonun hertarafını kazıdum dört kenarını da sanki orjinalmiş gibimetalik bi renk oldu ama şekil oldu sizlerede tavsiye edrrim soyulma varsa telefonlarınızda :) Ben soyulma sorununu bu şekilde çözdüm :)

Hocam inanmıyorum sana acil hd kalitede resim paylaşımı bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.