Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an yurtdışı satıcıları one s ve one x için aynı fiyat belirlemiş 1.200, sizce hangisini tercih etmeliyim,
    ve birde one x+ var, 1600 ücret belirlemişler, one x in tüm açıklarının kapatılmış hali, gerçekcek fena bi cihaz
    ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkshine666 -- 19 Kasım 2012; 20:57:38 >
  • one x in ekranı hep hoşuma gitmiştir. hız konusunda one s one x i aratmaz aratmıyor da. sadece benim için ekran ve çözünürlüğü cazip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinnix

quote:

Orijinalden alıntı: western__

MURAT5555 VE REALİS teşekkurler biligilendirme için halen fiyat araştırması yapıyorum pasaporta kaydı kalıcı olsa birdaha başımız ağramaz çok güzel olur

western uygun fiyata bulabildinmi bende almayı düşünüyorum bulursan pm pls. satıcılar pasaport kaydını kendimiz yaparsak 100 lira ucuz veriyorlar zaten o 100 lirayıda maliyeye gidip veriyoruz değişen birşey yok yani sadece pasaport kaydı garanti oluyor..

jinnix 1150 tl ye siparş verdim sanalpazrdan eğer bonus kartın varsa gittigidiyorda %10 bonus var ordan daha uygun ama ben satıcıya güvenemedim adam S3 ve S4 işlemciyi bilmiyor yurdışı cihazı oyledir faln deyince caydım.

• Beyler mesaj yazma ayarlarını nasıl değiştiriyorduk... Swipe i aktiflestiremedim bir türlü de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba one s (s4) kullanıyorum tel açılmıyor. anladığım kadarıyla ne var ne yok orjinal yazılımda dahil olmak üzere herşey silindi. bir recovery modda açılabiliyor. bu durumda nasıl rom yükleyebilirim.

bilgisayar üzerinden rom yükleme sansı var mı. samsung larda odin ile orjinal firmware yükleniyordu htc lerde nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzt.recep

Beyler mesaj yazma ayarlarını nasıl değiştiriyorduk... Swipe i aktiflestiremedim bir türlü de

ayarlar>dil klavye>HTC Sense Input> iz klavyesi "açık" yapın. tamamdır

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu_ali

merhaba one s (s4) kullanıyorum tel açılmıyor. anladığım kadarıyla ne var ne yok orjinal yazılımda dahil olmak üzere herşey silindi. bir recovery modda açılabiliyor. bu durumda nasıl rom yükleyebilirim.

bilgisayar üzerinden rom yükleme sansı var mı. samsung larda odin ile orjinal firmware yükleniyordu htc lerde nasıldır

hocam tam olarak ne yaparken oldu durup dururken olmamıştır herhalde yapmaya çalıştığınız veya yapamadığınız işlemi tam olarak açıklamazsanız sorunuza cevap bulamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 20 Kasım 2012; 17:35:55 >

• Orijinalden alıntı: hatipoglu_ali

merhaba one s (s4) kullanıyorum tel açılmıyor. anladığım kadarıyla ne var ne yok orjinal yazılımda dahil olmak üzere herşey silindi. bir recovery modda açılabiliyor. bu durumda nasıl rom yükleyebilirim.

hocam tam olarak ne yaparken oldu durup dururken olmamıştır herhalde yapmaya çalıştığınız veya yapamadığınız işlemi tam olarak açıklamazsanız sorunuza cevap bulamazsınız.

cm10 romu yükledim. ancak çok batarya yediği için daha önce backup aldığım roma döndüm. ancak açılmadı. tekrar cm10 yükledim. bir daha denedim. yine olmadı. recovery moda da denedim yine olmadı.

bootloader ekranından factory reset yaptım( sanırım hata burada oldu) restore yaptım ancak yine açılmadı. bende cm10 romu olduğu için onu tekrar yükledim. xda dan s4 uyumlu bir rom indirdim. onu yüklemeye çalıştım. ancak yine açılmadı. tekrar factory reset yaptım ve olan oldu. dosyalar gitti backup dosyası da gitti.

şu anda sadece bootloader ekranı var recovery moduna girebiliyorum.

emin olmamakla birlikte fastboot eksik olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinaspetronas -- 20 Kasım 2012; 18:28:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: western__

S.a arkadşlar bende 1-2 haftadır piyasa aştrması yapyorum S4 işlemci ONE S kullanan arkadşlar nereden temin ettiler acaba ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-s-16-gb-sifir-urun-pasaport-kayitli-68049422

sizce ilandakı ürün alınabilirmı bunun gibi birkaç ilan daha var öneriniz varmı ? he birde Sihay renktekı sorun devam ediyormu grimi almalıym.

Ben Remka Recep beyden aldım S4 işlemcili fakat pasaport kaydını kendim yaptırdım
    çünkü malesef satıcıların yaptırıyoruz dediği kayıtlar gerçek kayıt değil yani vergiyi yatırmadan açtırıyorlar sorguladığınız zaman
    evrak işlemde görünüyor ama sıra o cihazın evraklarını tasnıfe gelince cihaz kapanıyor bu sefer satıcı arkadaşlar (ulaşabilirseniz)
    tekrar aynı işlemi yapıyor ama bu iş nereye kadar böyle sürüyor onu bilmem o yüzden en güzeli bir tanıdık veya tanımadık
    pasaport bulun kendi işinizi kendiniz halledin işlem çok kolay gerekirse onuda anlatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: fzt.recep

Beyler mesaj yazma ayarlarını nasıl değiştiriyorduk... Swipe i aktiflestiremedim bir türlü de

ayarlar>dil klavye>HTC Sense Input> iz klavyesi "açık" yapın. tamamdır

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu_ali

cevap için teşekkürler...

• Arkadaşlar dün bir mesaj geldi sistem güncellemeniz var diye ama ne güncellemesi olduğu yazmıyordu yüklemedim o yüzden bir danışayım dedim. benim tel yurtdışı (ingiltere) pasaport kaydı yapıldı ama klasik "beklemede" şeklinde.
    Bu forumda yada başka bir yerde "yurt dışından gelen telefonlara güncelleme yapıldığında sorun oluyor "diye bir yorum okumuştum böyle bir şey var mı? ve gelen güncellemenin ne olduğunu yüklemeden anlayabilirmiyim ?
  • htc one s special edition

hafıza 64 gb kasa beyaz ama sadece taivanda satılacakmış

http://sanalbeyin.net/htc-one-s-special-edition-simdi-bembeyaz-ve-devasa-64gb-hafizayla-geliyor/

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

• quote:

Orijinalden alıntı: atkr

htc one s special edition

hafıza 64 gb kasa beyaz ama sadece taivanda satılacakmış

http://sanalbeyin.net/htc-one-s-special-edition-simdi-bembeyaz-ve-devasa-64gb-hafizayla-geliyor/

eğer htc one s beyaz kasa artı S4 olarak üretirse global piyasada samsung bundan hiç hoşlanmayacaktır.

• Siyah S3 işlemcili one s kullanıyorum. 1,5 aylık telefon, alt köşede oldukça küçük bir soyulma var. İki şey sormak istiyorum. Birincisi Türkiye'den alınan htc marka telefonların garantisi hangi servis üstünden KVK mı? İkincisi de Bu soyulmalar , kasa değişimi ya da ekrandaki çizikler garanti kapsamına giriyor mu bilen ya da deneyen var mı? Nokia'nın önceden 1 yıl falan kullandıktan sonra kasada çok çizik varsa değişim yaptığını biliyorum. Ama eski telefonlarda bunun maliyeti az olacağı için yapıyordur belki. Akıllı telefonlarda bu şekilde hizmet veriliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurburak

Siyah S3 işlemcili one s kullanıyorum. 1,5 aylık telefon, alt köşede oldukça küçük bir soyulma var. İki şey sormak istiyorum. Birincisi Türkiye'den alınan htc marka telefonların garantisi hangi servis üstünden KVK mı? İkincisi de Bu soyulmalar , kasa değişimi ya da ekrandaki çizikler garanti kapsamına giriyor mu bilen ya da deneyen var mı? Nokia'nın önceden 1 yıl falan kullandıktan sonra kasada çok çizik varsa değişim yaptığını biliyorum. Ama eski telefonlarda bunun maliyeti az olacağı için yapıyordur belki. Akıllı telefonlarda bu şekilde hizmet veriliyor mu?

türkiye de kvk bakıyor diye biliyorum. ayrıca soyulma olayında htc değişim garantisi vermişti ama bu yurt dışından alınanları kapsıyor mu bilmem. ben yurt dışı gri s4 modelini kullanıyorum.

• arkadaşlar bir widget incelemem oldu akşama burada resimleriyle birlikte bir paylaşım yapıcam.

ayrıca bir tavsiye edilen uygulamalaru ve widgetler konusu oluşturalım. bakalım millet neler kullanıyor.
  • Bir önceki telefonum Xperia Arc'taki gibi mesaj yazarken Q klavyeyi açtığım vakit Türkçe karakterleri de görmeyi, Ç yapabilmek için C'ye uzun basmak zorunda kalmamak istiyorum. Bu doğrultuda önerebileceğiniz, başarılı bir Türkçe klavye var mıdır, varsa nedir? Birkaç tane denedim ama alışamadım, telefonun stock klavyesinden sonra harfler ufak geldi. Yoksa telefonun içinde gelen HTC'nin klavyesinde de bu ayarı yapabiliyoruz da biraz kurcaladığım halde ben mi bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Bir önceki telefonum Xperia Arc'taki gibi mesaj yazarken Q klavyeyi açtığım vakit Türkçe karakterleri de görmeyi, Ç yapabilmek için C'ye uzun basmak zorunda kalmamak istiyorum. Bu doğrultuda önerebileceğiniz, başarılı bir Türkçe klavye var mıdır, varsa nedir? Birkaç tane denedim ama alışamadım, telefonun stock klavyesinden sonra harfler ufak geldi. Yoksa telefonun içinde gelen HTC'nin klavyesinde de bu ayarı yapabiliyoruz da biraz kurcaladığım halde ben mi bulamadım?

bak kardeşim türkçe karakterlerin olması maalesef klavyenin genel olarak tuşlarını biraz küçülteceği için bu durum senin de söylediğin gibi klavye tuşlarının ufalmasına sebep olacaktır. bunun yerine sana tavsiyem şu. ya kayarak yani swipe yazma modunu kullan yada kelime tahmin özelliğini kullan. her ikiside çok başarılı. ben sadece yazmak istediğim kelimenin harflerine basıyorum arada yanlış harflere de basıyorum bunun da farkındayım ama tahmin özelliği sayesinde yazmak istediğim kelime çok başarılı bir şekilde karşıma çıkıyor. yada swipe özelliğini kullanıyorum buda inanılmaz başarılı sende dene zamanla alışırsın ve ç ş ü harflerini aramazsın bile.

bence artık daktilo gibi harf harf kelime yazma dönemi bitmiştir. google yapmış yapacağını.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Bir önceki telefonum Xperia Arc'taki gibi mesaj yazarken Q klavyeyi açtığım vakit Türkçe karakterleri de görmeyi, Ç yapabilmek için C'ye uzun basmak zorunda kalmamak istiyorum. Bu doğrultuda önerebileceğiniz, başarılı bir Türkçe klavye var mıdır, varsa nedir? Birkaç tane denedim ama alışamadım, telefonun stock klavyesinden sonra harfler ufak geldi. Yoksa telefonun içinde gelen HTC'nin klavyesinde de bu ayarı yapabiliyoruz da biraz kurcaladığım halde ben mi bulamadım?

bak kardeşim türkçe karakterlerin olması maalesef klavyenin genel olarak tuşlarını biraz küçülteceği için bu durum senin de söylediğin gibi klavye tuşlarının ufalmasına sebep olacaktır. bunun yerine sana tavsiyem şu. ya kayarak yani swipe yazma modunu kullan yada kelime tahmin özelliğini kullan. her ikiside çok başarılı. ben sadece yazmak istediğim kelimenin harflerine basıyorum arada yanlış harflere de basıyorum bunun da farkındayım ama tahmin özelliği sayesinde yazmak istediğim kelime çok başarılı bir şekilde karşıma çıkıyor. yada swipe özelliğini kullanıyorum buda inanılmaz başarılı sende dene zamanla alışırsın ve ç ş ü harflerini aramazsın bile.

bence artık daktilo gibi harf harf kelime yazma dönemi bitmiştir. google yapmış yapacağını.

Xperia'da bahsettiğim şeyi rahatlıkla yapabiliyordum, ondan bana kalan alışkanlıkla HTC'de de bunu arıyorum aslında. O klavyeye öyle alışmıştım ki ne sizin de dediğiniz ve benim de ilk mesajdaki denediğim uygulamalar hakkında söylediğim gibi Türkçe karakterler klavyeyi küçültmüyor, gayet ölçüsünde duruyordu. Bunların yanında kelime tahmin özelliğini ve yazdıkça bir süre sonra telefonunun o yazdığınız kelimeyi daima hatırlaması özelliğini açık tutuyordum, bunlar bir araya gelince benim için vazgeçilmesi zor bir şey çıkarıyordu ortaya. Kelime tahmin konusunda tecrübeliyim ancak şu Swipe moduna bir bakacağım, sanırım Xperia'da da bunu bir kurcalamıştım ancak hali hazırda memnun olduğum bir yol olduğu için o özelliği sürekli tutmamış, veya daha da alışmaya çalışmamıştım. Ancak yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim sana, ben de bu uygulamaların asıl klavye kadar verimli olamayacağını düşünüyorum, o yüzden Swipe'a bir bakayım.

• bende mesela q klavye modu (klavye ayarlarında Standart yazıyor) seçili ve bu modda swipe kullanılabiliyor. ancak t9 eski tuş takımı diziliminin olduğu modda swipe çalışmıyor haberin olsun.
  • Güzel Bir Uygulama - Power Toggles

arkadaşlar ekranın sol üst köşesinde sayısal olarak pil gösteren bir uygulama istiyordum. bunu yapan uygulamalar bol miktarda mevcut. ayrıca biliyorsunuz htc nin power widgetleri tam ihtiyacı karşılamıyor bu işi de halleden programlar oldukça mevut. son olarak da bildirim çubuğunda power widget gösteren ve bunu erişilebilirlik hizmetlerinden aldığı güçle ram temizliği (hafıza temizliği) esnasında bile ekrandan kaybolmayan bir uygulama arıyordum. sonunda aradığımı buldum. size de tavsiye etmek istedim.

öncelikle denediğim uygulamalar şunlar.

Battery solo widget
    Power widget lite
    Powerful Control
    Powerful switchman
    Power Toggles
    BatteryMix
    2G-3G OnOff

ve sonuç yaptığım denemelerde ekranın sol üst köşesinde pil düzeyini numerik olarak gösteren aynı zamanda ev ekranlarına widget ekleme özelliği olan ve bildirim çubuğunda power butonları olan ayrıca boyutu küçük ram den ve pilden fazla götürmeyen yine ayrıca harici bir uygulamaya gerek kalmadan 2g-3g geçişi yapabilen bir uygulama istiyordum.

tüm istediklerimi tek başına yapabilen uygulama Power Toggles oldu. şiddetle tavsiye ederim.

ve buda bildirim çubuğunda kalıcı olması için açık olarak ayarlanması gereken buton.

Menü>>Ayarlar>>Erişilebilirlik>>"Hizmetler" başlığı altında Power Toggles u görebilirsiniz.

buradan uygulamaya ulaşabilirsiniz.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wYWlubGVzcy5wYyJd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 25 Kasım 2012; 0:34:00 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.