Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasanın fotoğrafını paylaşma imkanın var mı kardeşim geçmiş olsun üzüldüm senin adına.

ben sert ruber sevmiyorum bu yüzden tpu silikon yumuşak olan bir model tercih ettim.
    bu ilandaki ürünü aldım;
     HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-htc-one-s-tpu-soft-ultra-elastik-siyah-kilif-3-ekran-filmi-83541108/detay/

ve memnun kaldım yanında 3 adet ekran koruyucu şeffaf film de hediye gönderdiler. geçenlerde tekrar ekran koruyucu film istedim bu sefer site üzerinden değil parayı direk hesaplarına yatırdım kargoyla ürünü gönderdiler.

@MeanMachine kardeşim senden başka s3 lü one s kullanan arkadaş şimdilik tanımıyoruz en azından ben tanımıyorum senden bir şeyler isteyebiliriz paylaşım adına hazırlıklı ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 15 Kasım 2012; 19:16:35 >

•  HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

yukarıda verilen S4 işlemcili telefon bilgisinin S3'te nasıl görüldüğü sorulmuş. iş yerinde olduğum için çok fazla vakit ayıramıyorum. sadece şunu söyleyeyim. tek farkı işlemci de ben de "1.7 GHz dual core" yazmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: demiray68

Arkadaşlar dünden beri One s imi kullanıyorum ve şimdiye kadar çok memnunun batarya seviyesini ekranda % olarak nasıl görebilirim?

battery mix kullanmam gerekiyor google play de arat.

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

Widgetsoid diye bir uygulama var. Widget yapmaya yarıyor. Bu programı kurarsan hem istediğin gibi bir widget yapabilirsin, hemde sol üstte pil durumunu gösteren bar ortaya çıkmış olur. Yani ikisi bir arada.
    not: Kullanması ve alışması biraz zordur ama mükemmel bir pro dur :)

• Arkadaslar merhaba Özkaracalar dan telefon alıp pasaport kaydı yuzunden kapanan varmı? Bide Hasan Bey di galiba kendisine ulasabileceğim telefon numarasi varmi? Bugün telefon çekmemeye başladi.Hatti kontrol ettim çalışıyor.Yardimlarinizi bekliyorum.
  • benim de s3 işlemcili telefonum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulenm

Arkadaslar merhaba Özkaracalar dan telefon alıp pasaport kaydı yuzunden kapanan varmı? Bide Hasan Bey di galiba kendisine ulasabileceğim telefon numarasi varmi? Bugün telefon çekmemeye başladi.Hatti kontrol ettim çalışıyor.Yardimlarinizi bekliyorum.

ben de hasan beyden aldım henüz onaylanmadı. bir kere kayıt işleminde sorun oldu daha benim bile haberim olmadan kendisi gerekli işlemleri yaptığını söyledi. şimdi onaylanmasını bekliyorum tabi bunun dışında telefonun çekmemesi başka bir şey siz hangi numaradan aramaya çalıştınız. pm atın.

quote:

Orijinalden alıntı: ademis

benim de s3 işlemcili telefonum

tamam senide s3 kullanıcısı olarak listeye ekliyorum sorulara hazırlıklı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 18 Kasım 2012; 0:20:11 >

• S.a arkadşlar bende 1-2 haftadır piyasa aştrması yapyorum S4 işlemci ONE S kullanan arkadşlar nereden temin ettiler acaba ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-s-16-gb-sifir-urun-pasaport-kayitli-68049422

sizce ilandakı ürün alınabilirmı bunun gibi birkaç ilan daha var öneriniz varmı ? he birde Sihay renktekı sorun devam ediyormu grimi almalıym.
  • quote:

Orijinalden alıntı: western__

S.a arkadşlar bende 1-2 haftadır piyasa aştrması yapyorum S4 işlemci ONE S kullanan arkadşlar nereden temin ettiler acaba ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-s-16-gb-sifir-urun-pasaport-kayitli-68049422

sizce ilandakı ürün alınabilirmı bunun gibi birkaç ilan daha var öneriniz varmı ? he birde Sihay renktekı sorun devam ediyormu grimi almalıym.

hiç alışveriş yapmadığım bir kişi hakkında yorum yapmam doğru olmaz. ancak ilanda S3-S4 olup olmadığı belirtilmemiş.

ben haziran ayında Hasan beyden almıştım. aşağıdaki ürününü ilanını veren satıcı istersen bi mesaj at görüş.

http://www.sanalpazar.com/Motorola-Razr-Maxx-Li-ion-3300-Mah__isp4358692

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 18 Kasım 2012; 10:02:41 >

• acil cevap,

yurt dışı kayıtlı one s satanlar var, sırf s4 diye almak istiyorum ama garantisi nasıl oluyor, çok bilgisizim bu konularda lütfen bilen biri açıklasın
    örnek olarak adam kvk garantili demiş alttaki linkte ama yurk dışından alınan cihaz nasıl turkiye kvk garantili olur?
    acil cvp
    http://www.sanalpazar.com/Sifir-S4-Islemci-Kayitli-Faturali-Garantili-Htc-One-S__isp3155235
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkshine666

acil cevap,

yurt dışı kayıtlı one s satanlar var, sırf s4 diye almak istiyorum ama garantisi nasıl oluyor, çok bilgisizim bu konularda lütfen bilen biri açıklasın
    örnek olarak adam kvk garantili demiş alttaki linkte ama yurk dışından alınan cihaz nasıl turkiye kvk garantili olur?
    acil cvp
    http://www.sanalpazar.com/Sifir-S4-Islemci-Kayitli-Faturali-Garantili-Htc-One-S__isp3155235

htc cihazlardan avrupa menşeili cihazlar Türkiyede anlaşmalı servislerle garantili oluyor HTC kvk ile anlaşma yaptığından avrupadan alınan cihazlar Türkiyede her türlü garanti kapsamına giren durumlarda ücretsiz tamir edilebiliyor. ancak bu garanti sadece tamiri kapsıyor bildiğim kadarıyla değişimi kapsamıyor.

satıcı arkadaşın söylediği şey doğru eğer cihaz avrupa menşeili ise bildiğim kadarıyla sıkıntı yok.

• cvbın için teşekkür ederim, peki bu telefonların 5-6 ay sonra pasaport kaydı siliniyor filan diyorlar,
    ya net derdim şu, yurt dışından alınan bu tele güvenebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkshine666

cvbın için teşekkür ederim, peki bu telefonların 5-6 ay sonra pasaport kaydı siliniyor filan diyorlar,
    ya net derdim şu, yurt dışından alınan bu tele güvenebilirmiyim?

ben şuanda dediğin sistemde kullanıyorum. henüz onaylanmadı ama inşallah bir sıkıntı çıkmaz. hasan bey çıkmayacak diyor.
  • quote:

htc cihazlardan avrupa menşeili cihazlar Türkiyede anlaşmalı servislerle garantili oluyor HTC kvk ile anlaşma yaptığından avrupadan alınan cihazlar Türkiyede her türlü garanti kapsamına giren durumlarda ücretsiz tamir edilebiliyor. ancak bu garanti sadece tamiri kapsıyor bildiğim kadarıyla değişimi kapsamıyor.

satıcı arkadaşın söylediği şey doğru eğer cihaz avrupa menşeili ise bildiğim kadarıyla sıkıntı yok.

Bir eklemede ben yapayım. Bizzat tanık olduğum bir örnekte KVK, ONE S'in bozulan anakartının değişimini bile sorgusuz sualsiz gerçekleşti. (Ne yazık ki takılan anakart S3 işlemcili anakart idi)

Seninde bahsettiğin gibi değişim ve para iadesi dışında her türlü işlem KVK tarafından yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Bir eklemede ben yapayım. Bizzat tanık olduğum bir örnekte KVK, ONE S'in bozulan anakartının değişimini bile sorgusuz sualsiz gerçekleşti. (Ne yazık ki takılan anakart S3 işlemcili anakart idi)

Seninde bahsettiğin gibi değişim ve para iadesi dışında her türlü işlem KVK tarafından yapılıyor.

aynen forumda zaten haziran ve temmuz aylarının ana konusu buydu herkes de bunu merak ediyordu. yavaş yavaş milletin garantiye işi düştükçe tecrübe de etmiş olduk.

• MURAT5555 VE REALİS teşekkurler biligilendirme için halen fiyat araştırması yapıyorum pasaporta kaydı kalıcı olsa birdaha başımız ağramaz çok güzel olur
  • quote:

MURAT5555 VE REALİS teşekkurler biligilendirme için halen fiyat araştırması yapıyorum pasaporta kaydı kalıcı olsa birdaha başımız ağramaz çok güzel olur

eğer yapabilirsen senin bulduğun bir pasaporta kayıt yaptırabilirsin bu durumda o pasaportun son bir ay içerisinde ülkeden giriş çıkış yapmış olması şartı aranıyor.
  • mesajım bulunsun
  • quote:

MURAT5555 VE REALİS teşekkurler biligilendirme için halen fiyat araştırması yapıyorum pasaporta kaydı kalıcı olsa birdaha başımız ağramaz çok güzel olur

western uygun fiyata bulabildinmi bende almayı düşünüyorum bulursan pm pls. satıcılar pasaport kaydını kendimiz yaparsak 100 lira ucuz veriyorlar zaten o 100 lirayıda maliyeye gidip veriyoruz değişen birşey yok yani sadece pasaport kaydı garanti oluyor..
  • Merhaba arkadaslar one s kullanicisiyim ipg full body koruyucuyu iyi bir sekilde hic pot vermeden uyguladim fakat ekranda puslanma olustu 2 gun oldu puslanma azaldi ama yok olmadi ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlgkmn

Merhaba arkadaslar one s kullanicisiyim ipg full body koruyucuyu iyi bir sekilde hic pot vermeden uyguladim fakat ekranda puslanma olustu 2 gun oldu puslanma azaldi ama yok olmadi ne yapmaliyim ?

ipg kullanmadım ama kullananlar şöyle demişlerdi, telefonun arka kasası için uygun ama ekran için uygun değil. kullanan kişiler çoğunlukla arka kasa için ipg, ekran için farklı ekran koruyucular kullanmayı tercih ediyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.