Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar.. bilgiler çok faydalı olmuş..
    bende s4 işlemcili 1aydır kullanıyorum.. samsung galaxy s3' den sonra ... one_s' e geçtim.. gayetde memnunum...

almayı düşünenler.. s4 işlemcili olmak kaydı ile.. gözü kapalı alabilirler..

beyaz 64GB'lık modelide çok çekici duruyor.. inşallah bu taraflara gelir o model :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@te

selamlar.. bilgiler çok faydalı olmuş..
    bende s4 işlemcili 1aydır kullanıyorum.. samsung galaxy s3' den sonra ... one_s' e geçtim.. gayetde memnunum...

beyaz 64GB'lık modelide çok çekici duruyor.. inşallah bu taraflara gelir o model :)

Hocam donanim bilgisine girip işlemci ekranında caps alırmısınız buraya koysanız s3 ve s4 arasındaki farkı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

quote:

Orijinalden alıntı: f@te

selamlar.. bilgiler çok faydalı olmuş..

Hocam donanim bilgisine girip işlemci ekranında caps alırmısınız buraya koysanız s3 ve s4 arasındaki farkı merak ediyorum.

buyur hocam S4 için böyle yazıyor

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 8 Kasım 2012; 0:29:36 >

• bendede aynısı yazıyordu tam ben ekliyordum ki; arkadaş yüklemiş :)

s3 işlemcili olan var ise oda ekleyebilir mi acaba.. daha aydınlatıcı olur..
  • @murat5555 Teşekkürler birde s3 versiyonlu bir arkadaş eklerse bir fark var ise görmüş oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: caferkaya

http://getandroidstuff.com/htc-snapdragon-s4-snapdragon-s3-benchmarks/

paylaşımın ilk mesaja eklendi kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: demiray68

7 yıllık Nokiam artık pes edip açılmayınca :) bir süredir araştırdığım S4 işlemcili One S'in siparişini bugün verdim.
    Yarın elime ulaşınca inşallah aranıza katılacam.
    Yurtdışı ürün kayıtlı 1 yıl kvk garantili faturalı sıfır 1149 TL sizce nasıl?

Türkiye'de s3 işlemcilisinin 1699 tl olduğu düşünüldüğünde bana gayet makul geldi.

süper değilde ney ! şimdiden hayırlı olsun diyorum iyi fiyat. 5800 mı sattıktan sonra 1.5 yıl önce bende nokia ile yollarımı ayırmıştım. güle güle nokia

Alıntıları Göster
    süper değilde ney ! şimdiden hayırlı olsun diyorum iyi fiyat. 5800 mı sattıktan sonra 1.5 yıl önce bende nokia ile yollarımı ayırmıştım. güle güle nokia

Teşekkürler bugün kargo gelecek elime geçtikten sonra daha detaylı yazarım bir sorun çıkmazsa ve almak isteyen arkadaşlar varsa nerden aldığımı söyleyebilirim fiyat iyi ayrıca 12 taksit ve ödemeye şubatta başlanacak.

• Arkadaşlar ilk defa bu seviye bir telefon kullanacam ilk şarjı en sağlıklı olarak nasıl yapmam gerekiyor.
    Gelir gelmez kullanmaya başlamadan 12 saat şarjda mı durması lazım?
    Yoksa kullanıp bitince mi takmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demiray68

Arkadaşlar ilk defa bu seviye bir telefon kullanacam ilk şarjı en sağlıklı olarak nasıl yapmam gerekiyor.
    Gelir gelmez kullanmaya başlamadan 12 saat şarjda mı durması lazım?
    Yoksa kullanıp bitince mi takmam lazım?

Bak kardeşim şimdi nöbetçiyim ama daha sonra bu batarya konusunda sana daha önceden yaptığım bir paylaşım var onu yazarim. Kısaca li-ion bataryaları tam bitirmek pile zarar veriyor. Sen telefon ekranında pili sarja takın uyarısını aldığında sarja tak. Tam doldur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gb olması gereken cihazın Görev yöneticisinde toplam 685 mb gösteriyor ve sürekli 500 mb üzeri dolu. buna nasıl bir çözüm bulabiliriz?
    Bilgisi olan var mı?
    Bu arada bende 4 aydır S4 soyulma problemi olan bir htc one s kullanıcısıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

arkadaşlar bu haberi gördünüz mü?

http://www.cnnturk.com/2012/guncel/11/08/dogubanka.baskin/683764.0/index.html

Eyvahlar olsun. Yurtdışından gelme telefon alacak arkadaşlar bir süre çok uçuk fiyattan alacak. Dolayısıyla pek bir cazibesi kalmayacak..

Piyasa felç olmuştur şimdi

• Hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ederim elinize sağlık.
  • arkadaşlar bu konuda araştırma yapıp kaynaklarıyla paylaşmak istiyorum ama paylaşımdan önce bir kaç satır yazmak istiyorum.

bu android işletim sisteminde ram değerine arka planda çalışan uygulama sayısına çok takılmayın. siz işinize bakın telefonunuzu kullanın. canınız sıkıldığında androdin kendi görev yöneticisini kullanarak arka planda kalan uygulamaları temizleyin. yine canınız sıkıldığında Menü>Uygulamalar>Görev Yöneticisinden Tümünü temizle diyerek rami temizleyin. yapmazsanızda olur android yapısı gereği zaten gerekli düzenlemeleri optimizasyonları yaparak sistemin stabil çalışmasını sağlıyor. allah aşkına htc one s android 4.0 sürümünü kullanırken ram yetersizliği uyarısı alan var mı? var ise ne yaparken aldı. hiç kafanıza takmayın. çoğu kişi nokiadan symbiandan kalma tecrübelerle sisteme müdahale etmeye çalışıyor. symbian ile android çok farklı. ben yaklaşık 1.5 yıldır hiçbir task manager programı yüklemeden kullanıyorum hiç bir sorun da yaşamıyorum.

bu konuda bir paylaşım yapacağım.

pil konusunda söz verdiğim paylaşımda bu arkadaşlar;

"Chip dergisi Mayıs 2012 sayısı, sayfa 101. Konu: Efsane Avcısı,Pilleri tamamen boşaltmalı mı ?

...
    Ancak 2009 yılından itibaren Avrupa Birliği'ndeki çoğu elektronik alette NiCd kullanımı yasaklandı. Gelecek, günümüzdeki neredeyse tüm akıllı telefonlarda ve dizüstü bilgisayarlarda kullanılmakta olan lityum iyon (Li-Ion) ve Lityum polimer (LiPo) gibi lityum pillerde. Lityum esaslı pillerde bellek etkisi yok, tam tersine, pilin tamamen boşalması zararlı. Eğer lityum pildeki voltaj uzunca bir süre belli bir düzeyin altına inerse pilin kısa devre yapmasına ve bozulmasına yol açan bir bakır köprüsü oluşabiliyor. O yüzden de lityum pillerde tümüyle deşarjı engelleyen bir kesme işlevi bulunuyor.

Testler ortaya koyuyor ki lityum piller boşalmaya başladıktan kısa bir süre sonra tekrar şarj edilirse daha uzun dayanıyorlar (daha fazla şarj döngüsünü kaldırabiliyorlar) bunun sebebi de şarjın, özellikle de şarj işlemi sırasında açığa çıkan sıcaklığın pili yıpratması. Bu yüzden de şarj işlemi ne kadar uzarsa pilin kapasitesi o kadar hızlı azalıyor. Bu da demek oluyor ki pilleri şarj edilmeden önce tümüyle boşaltılması efsanesi artık gerçek değil".

deşarj --- yaklaşık maks. yenden şarj döngüsü

%100 --- 500 kez
    %50 --- 1500 kez
    %25 --- 2500 kez
    %10 --- 4700 kez yeniden şarj döngüsünü kaldırabiliyor demek.

quote:

Orijinalden alıntı: xrace

Hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkür ederim elinize sağlık.

eyvallah bende teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 10 Kasım 2012; 0:17:32 >

• Bir çok mağazada one s modeline baktım ama onlarında donanım bilgisi kısmında sadece dual core yazıyordu bu s4'ü nasıl anlayacağız arkadaşlar.
  • mağazada telefona yükleyebilirsen quick system info adlı yazılımı yükleyeceksin ve programın içerisinde;
    basic info >Processor değerlerini kontrol et.

bende mesela cpu hızı max değeri current frequancy de 1512 yazıyor. S3 ise 1700 küsürlü bir değer yazar.

birde bootloader menude bende mesela en başta

"VLE PVT SHIP S-ON RL" yazıyor. yanlış hatırlamıyorsam cihaz S3 ise burada "VLE" yerine VLE2 veya ville2 VL2 gibi bir şey yazıyor olması gerekir.

bootloader için telefonu kapat ve telefonu açma power ve ses kısma tuşuna aynı anda basılı tut elini kaldırmadan o şekilde görüntü gelmesini bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 10 Kasım 2012; 13:09:30 >
  • Arkadaşlar NFS Most Wanted oynayabilen varmı? Markette telefonuma uyumsuz gözüküyor. Neden bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Arkadaşlar NFS Most Wanted oynayabilen varmı? Markette telefonuma uyumsuz gözüküyor. Neden bilemedim

Bildiğim kadarıyla o oyun henüz tam olarak androide entegre edilememiş. Yüklenen telefonlarda da s3 gibi takılmalar oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzt.recep

quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Arkadaşlar NFS Most Wanted oynayabilen varmı? Markette telefonuma uyumsuz gözüküyor. Neden bilemedim

Bildiğim kadarıyla o oyun henüz tam olarak androide entegre edilememiş. Yüklenen telefonlarda da s3 gibi takılmalar oluyormuş.

Bende ona güveniyorum zaten.. Hergün girip bakıyorum güncelleme aldı mı diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oynuyorum most wanted gayet uyumlu süperrrrr
  • arkadaşlar siyah olan one s model 2.el alıcam
    ancak tepede 0.5 kalem ucu kadar tek noktada beyazlama mevcut
    bu durum iternetten okuduguma göre oluyormuş

bu sorun olur mu sizce
    kullanan arkadaşlar bu konuda fikir verirse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.