Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.androidcaddesi.com/U19,28,htc-one-x-video-izle-htc-one-x.htm

konumuz one_s biliyorum ama bu linki inceleyebilirmisiniz arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

htc one_x 450 lira İLGİNÇ.. bütün özelliklerini aynı yazmışlar?
  • Abi hiç mi okumadıgımı n. Benzerini diyor tamamen farklıdır diyor

• onu anladım vietnam malı filan diyoda.. özelliklerini aynı diyor.. o özelliklerde olması mümkün değil.. başka bir üçkağıt mı var acaba dedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@te

http://www.androidcaddesi.com/U19,28,htc-one-x-video-izle-htc-one-x.htm

konumuz one_s biliyorum ama bu linki inceleyebilirmisiniz arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

htc one_x 450 lira İLGİNÇ.. bütün özelliklerini aynı yazmışlar?

walla ne yala söyleyim canavar gibi yapmışlar.. videoyu izledikten sonra karizma olsun ucuz olsun diyenlere 10 numara yakışır diyorum.

• Android 4.1.9

Vietnam da kaç paraymış ki bu alet? Pek güven vermedi bana...

• Arkadaşlar şuanda telefonunu unlock ederek Custom rom kullanan var mı

• Arkadaşlar dünden beri One s imi kullanıyorum ve şimdiye kadar çok memnunun batarya seviyesini ekranda % olarak nasıl görebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demiray68

Arkadaşlar dünden beri One s imi kullanıyorum ve şimdiye kadar çok memnunun batarya seviyesini ekranda % olarak nasıl görebilirim?

battery mix kullanmam gerekiyor google play de arat.

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Arkadaşlar şuanda telefonunu unlock ederek Custom rom kullanan var mı

Ben varım

• memnun musunuz ayrıca cihazınızın custom rom yüklü ev ekranı görüntüleri ile birlikte faydalandığınız döküman ve konuları paylaşırsanız yapmak isteyen kişiler için bir kaynak hazırlayabiliriz . konuda canlanır biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 13 Kasım 2012; 22:04:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

memnun musunuz ayrıca cihazınızın custom rom yüklü ev ekranı görüntüleri ile birlikte faydalandığınız döküman ve konuları paylaşırsanız yapmak isteyen kişiler için bir kaynak hazırlayabiliriz . konuda canlanır biraz.

Custom romdan ziyade root edilmiş olmasının büyük rahatlığı var. Orijinale yakın bir rom kullanıyorum, son derece stabil. Bootloder kilidini açarken şu videodan yararlanmıştım:

Şurada da root işlemi anlatılmış:

İngilizcem pek iyi değildir ama videodan gördüğüm kadarıyla yapmaya çalışmıştım. Birkaç Türkçe kaynağa da bakmıştım lakin şu an o kaynaklara ulaşılamıyor nedense.

Şu belki yardımcı olabilir:

http://shiftdelete.net/htc-bootloader-kilidini-kaldirmak-3_35623-s3.html

• şu an kullandığın rom hangisi ve yükledikten sonra hangi romları beğenmemiştin ? belki deneyecek arkadaşlar olur.
  • Arkadaşlar selamlar. Sensation kullanıcısıyım (düz sensation).

Birkaç aydır telefonunda custom rom'lar kullanıyorum. Performans olarak telefonumu bir tık ileri götürdüm ama bazen gene de yetmedigi oluyor. Ya da telefonun bazen bir menüyü açmak için bile beklemesi, tarayıcının ram yetmezliğinden arka planda kapanması gibi durumlar yüzünden sinir etmiyor da değil.

Bu sebepten telefonu yükseltmek gibi bir düşüncem oldu. Tabiki Sensation'dan sonra alınacak telefon One X ama bana büyük geliyor biraz. 4.3 bana ideal. Yani aslında One X'i daha çok beğeniyor olsam da One S pratik açıdan benim için daha iyi. Şimdi bazı sorularım olacak;

Bu telefon sizce One X'in gölgesinde mi kaldı? One X ile karşılaştırınca ne dersiniz?

Sensation'dan sonra performans olarak belirgin bir değişme gorur muyum?

One S ile stock romda ve custom romlarda performansta çok yol katedildi mi? Bir ios akıcılığına bu donanımda artık ulaşıldı mı?

Ekran One X'in yanında biraz sönük kalıyor. Bu neden? Ekran kalitesi nasıl, siz ekrandan memnun musunuz? Ilk çıktığında One S'in donanımı çok iyi ama ekranı yeterince iyi değil gibi yorumlar yapılmıştı, siz buna ne diyorsunuz?

Avea hat kullananların sinyal gücü ve görüşmelerde ses yüksekliği & kalitesi konusunda tecrübeleri nasıl?

Incelemesinde One S'in malzemesi çok kaygan ve kolay çiziliyor demişler. Benim için kaygan olması önemli değil ama çizilme durumu önemli. Kılıf veya ekran koruyucu kullanmayı sevmiyorum. Büyük sorun çıkarıyor mu bu?

Batarya değişmiyor. Ben Sensation'da her zaman yedek batarya kullanıyorum. One S'e geçince yoğun kullanımda sabah 9-aksam 23 arası yetecek mi batarya?

Temiz ikinci elleri ne kadardan gidiyor?

-------

Bayağı bir yazdım :) bunlara böyle madde madde cevap verip yazacak arkadaşlar olursa çok teşekkür ederim :)

Yani sormak istediğim genel soru şu; Sensation'dan One S'e geçmeye değer mi, yoksa geçeceksen sadece One X'e mi geçilir. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

Arkadaşlar selamlar. Sensation kullanıcısıyım (düz sensation).

Birkaç aydır telefonunda custom rom'lar kullanıyorum. Performans olarak telefonumu bir tık ileri götürdüm ama bazen gene de yetmedigi oluyor. Ya da telefonun bazen bir menüyü açmak için bile beklemesi, tarayıcının ram yetmezliğinden arka planda kapanması gibi durumlar yüzünden sinir etmiyor da değil.

Bu sebepten telefonu yükseltmek gibi bir düşüncem oldu. Tabiki Sensation'dan sonra alınacak telefon One X ama bana büyük geliyor biraz. 4.3 bana ideal. Yani aslında One X'i daha çok beğeniyor olsam da One S pratik açıdan benim için daha iyi. Şimdi bazı sorularım olacak;

Bu telefon sizce One X'in gölgesinde mi kaldı? One X ile karşılaştırınca ne dersiniz?

Sensation'dan sonra performans olarak belirgin bir değişme gorur muyum?

One S ile stock romda ve custom romlarda performansta çok yol katedildi mi? Bir ios akıcılığına bu donanımda artık ulaşıldı mı?

Ekran One X'in yanında biraz sönük kalıyor. Bu neden? Ekran kalitesi nasıl, siz ekrandan memnun musunuz? Ilk çıktığında One S'in donanımı çok iyi ama ekranı yeterince iyi değil gibi yorumlar yapılmıştı, siz buna ne diyorsunuz?

Avea hat kullananların sinyal gücü ve görüşmelerde ses yüksekliği & kalitesi konusunda tecrübeleri nasıl?

Incelemesinde One S'in malzemesi çok kaygan ve kolay çiziliyor demişler. Benim için kaygan olması önemli değil ama çizilme durumu önemli. Kılıf veya ekran koruyucu kullanmayı sevmiyorum. Büyük sorun çıkarıyor mu bu?

Batarya değişmiyor. Ben Sensation'da her zaman yedek batarya kullanıyorum. One S'e geçince yoğun kullanımda sabah 9-aksam 23 arası yetecek mi batarya?

Temiz ikinci elleri ne kadardan gidiyor?

-------

Bayağı bir yazdım :) bunlara böyle madde madde cevap verip yazacak arkadaşlar olursa çok teşekkür ederim :)

Yani sormak istediğim genel soru şu; Sensation'dan One S'e geçmeye değer mi, yoksa geçeceksen sadece One X'e mi geçilir. :)

One X e geç bizide kurtar

• quote:

Orijinalden alıntı: xrace

quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

Arkadaşlar selamlar. Sensation kullanıcısıyım (düz sensation).

....

One X e geç bizide kurtar

sana katılıyorum

- stock rom harici kullanılan romların en büyük sorunlarıda bunlar bence tam stabil çalışmamaları, her şeyin bir bedeli oluyor
    - one x ve one s ayrı kulvardalar temel fark birisi 4 çekirdek mimarisinde diğer çift çekirdek mimarisinde. ekran boyutları yine ayırıcı özellik,
    - ben her ikisini kıyaslamak yerine hiç kıyaslamamayı öneriyorum.
    - sensation dan sonra belirgin bir fark olabilir diyorum cihaz çok güçlü ve kolay kolay kasılmıyor. ama ölümcül bir fark olmayacağını da düşünüyorum
    - stock rom konusuna gelince sense 4.0 mükemmel olmuş. 2.3 lerden sonra hayran kalmamak elde değil. ios ile kıyaslamam ios hiç bir zaman tercihim olmadı olamaz olmayacak vs.
    - ekran pentile ekran. lcd olsa daha iyi olurdu ama değil ve yine ama lcd yi aratmıyor. kafanı takma ekran çözünürlük falan canlı bir ekran görüntüsü var.
    - göreceli bir kavram olacaktır ama bir 5800 daki ses yüksekliği ve netliği bence yok. ama rahatlıkla konuşursunuz sorun olmaz bunlara kafanızı takmayın
    - evet malzeme kaygan ben tpu silikon yumuşak kılıf ile kullanıyorum. elimde rahatlıkla kayabildiğini tecrübe ettim. telefon bi kere inanılmaz ince elde tutmak sıkıntı olabiliyor bu yüzden kılıf daha sağlam tutmamı sağlıyor. ekran ise çizilmez değil çiziliyor bende çizilmez nasıl olsa diye ekran koruyucu bant kullanmıyordum, bir adet kılcal çizik oluştuğunu fark ettiğim gün ekran koruyucu bant taktım.
    - bataryası oturup yarım saat bir saat oyun oynamazsanız kesinlikle bir gün yeter. oyun çok çok önemli bir faktör ve bataryayı çok etkiliyor.
    - ikinci el fiyatları hakkında bir fikrim yok.

yardımcı olabildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 14 Kasım 2012; 23:32:24 >

• Samsung güncelleme ile ilgili olarak S2'nin dahi testlerini yollamış ama one s için hala yok, htc çok yavaş kaldı bu konuda.

http://blog.vodafone.com.au/blog/software-update-weekly-wrap-15112012/
  • Orijinalden alıntı: murat5555

- evet malzeme kaygan ben tpu silikon yumuşak kılıf ile kullanıyorum. elimde rahatlıkla kayabildiğini tecrübe ettim. telefon bi kere inanılmaz ince elde tutmak sıkıntı olabiliyor bu yüzden kılıf daha sağlam tutmamı sağlıyor. ekran ise çizilmez değil çiziliyor

Murat kardeş bende kılıf ve ekran koruyucu alacam ekren koruyucu için vodfonde 15 liraya takıyorlar onlar yeterli olur mu ?olmazsa tavsiyen ne senin kılıfında bir linki varsa koyarsan sevinirim nerden aldın bu arada?
  • @murat555 kardeşim teşekkür ederim, bayağı fikir verdin. bunları dikkate alıyorum

@xacer sen de tam tersi kardeşim, olsun canın sağolsun :)

• merhaba arkadaşlar,

ben S3 işlemcili bir one s'e sahibim. işlemcilerin farklı olduğunu bilmediğim bir dönemde vatandan almıştım. ama şu an için memnunum.

size bazı sorularım olacaktı. cevaplandırabilirseniz çok sevinirim.

- one s için ne tür kapak kullanıyorsunuz, şöyle güzel bir model var mıdır elinizde?

- bir diğer şey de telefonu geçen hafta yere düşürdüm. içim cız etti tabi. ekranda bir hasar görünmüyor ama kasanın 2 yerinde kabuk kalkması gibi bir iz oldu. biraz hassas olduğum için bunu değiştirmek istiyorum. bildiğiniz ankarada kapağı bulabileceğim ve değiştirebilecek temiz çalışan güvenilir bir yer var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.