Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kafam çok karıstı 1, 2 siteye baktım kimisi diyor htc one s kimisi diyor iphone 4s bidefa işlemci olarak htc yüksek sizce hangisi almalayılım mantıklı cevap istiyorum

htc taraftarı olupda sırf onun herseyini kollayanlar cevaplamasın yada cevaplarken tarafsız olsunlar lütfen ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanülbeği

beyler kafam çok karıstı 1, 2 siteye baktım kimisi diyor htc one s kimisi diyor iphone 4s bidefa işlemci olarak htc yüksek sizce hangisi almalayılım mantıklı cevap istiyorum

htc taraftarı olupda sırf onun herseyini kollayanlar cevaplamasın yada cevaplarken tarafsız olsunlar lütfen ....

iphone veya htc siz ne yapmak istiyorsunuz bir akıllı telefondan beklentilerinizi yazın ona göre söyleyelim. herkesin telefonu kullanma alışkanlıkları ve telefonda yaptığı şeyler farklıdır. bu kriterler herkeste farklı telefon tercihlerini oluşturur.

sizin tercihiniz=kriterleriniz olacaktır.
  • ben sadece soruma cevap istemişdim :) lütfen su soruyu cevaplayın htc s şirin bir yapsı var ama apple da inkar edilemez ve app store google play dan da iyi diyolar

neyapmalıyım htc mi apple iphone 4smi hıızı ve ya ramı düşük olaiblir işlemcisi yeter iphone nin diyenlerde war lütfen cevap

anlayan varsa cevaplasın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanülbeği

beyler kafam çok karıstı 1, 2 siteye baktım kimisi diyor htc one s kimisi diyor iphone 4s bidefa işlemci olarak htc yüksek sizce hangisi almalayılım mantıklı cevap istiyorum

Telefondan beklentileriniz nedir? Öncelikle bundan bahsedin ki biz de size şunu tercih edin diyebilelim. Ben sırf herkeste olduğu için hiçbir Iphone'a ilgi duymadım mesela. Sizin beklentiniz tercihiniz nedir?
  • Yeni konumuz hayırlı olsun, gerçekten ihtiyaç vardı ve umarım akıbeti diğer konu gibi olmaz.

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, siyah renk (soyulmasız:) S4 işlemcili.

Ekleme: Bu arada bendeki telefonda ve bazı S4 işlemcili telefonlarda anakart(board) MSM8260A değil MSM8960 olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 6 Kasım 2012; 23:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

Yeni konumuz hayırlı olsun, gerçekten ihtiyaç vardı ve umarım akıbeti diğer konu gibi olmaz.

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, siyah renk (soyulmasız:) S4 işlemcili.

Ekleme: Bu arada bendeki telefonda ve bazı S4 işlemcili telefonlarda anakart(board) MSM8260A değil MSM8960 olarak geçiyor.

evet doğru s4 işlemcilerin 2 türü var. 1 i MSM8260A Diğeri MSM8960
    MSM8960 Olanında LTE desteği var. fark bu sadece.
  • Dediğin işlemi yaptım daha oncelerde ancak ihtiyacım olduğunda kullanıyorum sürekli devre dışı etkinlestirmi yapacağım. Sadece kullanmadigim zamanlarda tamamen kapansin istiyorum Symbian işletim sistemini kullanıyordum önceden onda program kontrolü daha kolaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlemci s3 ve s4 arasındaki farkı gösteren bir video yada herhangi bir site varmı arkadaşlar ?
  • 7 yıllık Nokiam artık pes edip açılmayınca :) bir süredir araştırdığım S4 işlemcili One S'in siparişini bugün verdim.
    Yarın elime ulaşınca inşallah aranıza katılacam.
    Yurtdışı ürün kayıtlı 1 yıl kvk garantili faturalı sıfır 1149 TL sizce nasıl?

Türkiye'de s3 işlemcilisinin 1699 tl olduğu düşünüldüğünde bana gayet makul geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caferkaya

http://getandroidstuff.com/htc-snapdragon-s4-snapdragon-s3-benchmarks/

paylaşımın ilk mesaja eklendi kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: demiray68

7 yıllık Nokiam artık pes edip açılmayınca :) bir süredir araştırdığım S4 işlemcili One S'in siparişini bugün verdim.
    Yarın elime ulaşınca inşallah aranıza katılacam.
    Yurtdışı ürün kayıtlı 1 yıl kvk garantili faturalı sıfır 1149 TL sizce nasıl?

Türkiye'de s3 işlemcilisinin 1699 tl olduğu düşünüldüğünde bana gayet makul geldi.

süper değilde ney ! şimdiden hayırlı olsun diyorum iyi fiyat. 5800 mı sattıktan sonra 1.5 yıl önce bende nokia ile yollarımı ayırmıştım. güle güle nokia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 7 Kasım 2012; 18:20:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Bu işlemci s3 ve s4 arasındaki farkı gösteren bir video yada herhangi bir site varmı arkadaşlar ?

Soruma cevap alamadım peki s3 ve s4 işlemci ayarlardaki donanim bilgisi bölümünde yazıyormu ?

• >>Denenmemiştir <<

unlock bootlaoder işlemini anlatan bir video denemedim fakat ilgilenen arkadaşlar için paylaşıyorum.

Not:Bilgisi olmayan kullanıcıların Unlock işlemleri ile uğraşmadan önce bilmesi gereken önemli bir şey var unlock işleminin cihazınızı garanti dışı bırakacağını unutmayın. Çünkü HTC unlock işlemi yapılan cihazların garanti kapsamı dışında kalacağını zaten duyurmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 7 Kasım 2012; 20:05:31 >

• quote:

quote:

Bu işlemci s3 ve s4 arasındaki farkı gösteren bir video yada herhangi bir site varmı arkadaşlar ?

Soruma cevap alamadım peki s3 ve s4 işlemci ayarlardaki donanim bilgisi bölümünde yazıyormu ?

androidin kendi menüsünde senin dediğin gibi baktığımda sadece dual core yazıyor. benim elimdeki cihaz s4 ve çevremde daha hiç s3 işlemcili one s kullanma imkanım olmadı. mağazada ise pek dikkat etmedim kurcalama imkanı olan olursa buradan bilgi verebilir. hafta sonu büyük bir ihtimal mağazaya gitme ihtimalim var ve senin için kurcalarım arkadaşım. bunun dışında quick system info ve smart system info gibi yazılımlar işlemci hakkında bilgi vermektedir. bu yazılımlarda ise işlemci hızı için;

s3->1.7 dual core
    s4->1.5 dual core yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 7 Kasım 2012; 20:21:41 >

• ben paylaşımı aceleylen arkadaşa cevap verek için yazmıştım :D

birde rom yükleyecek olanlar mevcut en güncel ruu dosyanız yok ise bence hiç bulaşmayın. sonra begenmezssiiz bişi olur orjinal haline dönemessizniz. once nasıl eski haline getirilir onu araştırın derim :D
  • gerekli döküman ve bilgileri toparladığımızda burada basit bir şekilde yapılacakları anlatmaya çalışırız ancak root,rom,bootloader,unlock işlemleri için genelde yeni bir başlık daha faydalı oluyor. çalışmaya devam
  • S.a beyler bende htc one s (s4) işlemcili model var bu telefonu yere düşürdüm ve ön camı çatladı...onarımı için kvk ile iletişime geçtim, bana 400 tl fiyat çıkardılar bende vazgeçtim, yurt dışı fiyatı 200 tl civarı bi fiyatı var sadece ekranı, ben bu telefonunun ekranını tr de uygun fiyata nereden bulabilirim bilginiz varmı acaba...iyigünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_60

S.a beyler bende htc one s (s4) işlemcili model var bu telefonu yere düşürdüm ve ön camı çatladı...onarımı için kvk ile iletişime geçtim, bana 400 tl fiyat çıkardılar bende vazgeçtim, yurt dışı fiyatı 200 tl civarı bi fiyatı var sadece ekranı, ben bu telefonunun ekranını tr de uygun fiyata nereden bulabilirim bilginiz varmı acaba...iyigünler

p.m attım
  • Jelly Bean güncellemesi ne oldu bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Jelly Bean güncellemesi ne oldu bilgisi olan varmı.

beklemeye devam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.