Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: omurburak

Siyah S3 işlemcili one s kullanıyorum. 1,5 aylık telefon, alt köşede oldukça küçük bir soyulma var. İki şey sormak istiyorum. Birincisi Türkiye'den alınan htc marka telefonların garantisi hangi servis üstünden KVK mı? İkincisi de Bu soyulmalar , kasa değişimi ya da ekrandaki çizikler garanti kapsamına giriyor mu bilen ya da deneyen var mı? Nokia'nın önceden 1 yıl falan kullandıktan sonra kasada çok çizik varsa değişim yaptığını biliyorum. Ama eski telefonlarda bunun maliyeti az olacağı için yapıyordur belki. Akıllı telefonlarda bu şekilde hizmet veriliyor mu?

türkiye de kvk bakıyor diye biliyorum. ayrıca soyulma olayında htc değişim garantisi vermişti ama bu yurt dışından alınanları kapsıyor mu bilmem. ben yurt dışı gri s4 modelini kullanıyorum.

Teşekkür ederim. Benim nokia için söylediğim şey uzun süre kullanımdan dolayı yipranmalar olsa bile kapak ve ya kasa değişimi yapıyordu. Neyse zamanla insanların garantiyle daha çok işi oldukça öğreniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam htc one s 'ime igonun son sürümü olan igo primo 2 (9.6.7...) versiyonunu yükledim fakat 960x540 çözünürlükte çalıstıramadım 800x400 de çalıstırabildim ondanda tam ekran olmuyor kuran yada kullanan varsa anlatırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifbagci

Hocam htc one s 'ime igonun son sürümü olan igo primo 2 (9.6.7...) versiyonunu yükledim fakat 960x540 çözünürlükte çalıstıramadım 800x400 de çalıstırabildim ondanda tam ekran olmuyor kuran yada kullanan varsa anlatırsa sevinirim

bu igo yazılımı orjinalde sadece iphone için mi üretiliyor ? kullanan kişiler android için port edilmiş dosyaları kullanıyor anladığım kadarıyla.
  • Bugün Yıldız parkın da telefonum ile çektiğim bir fotoğraf :)
    https://www.dropbox.com/s/919l4en3jtdrqzl/IMAG0221.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbaroscakir -- 27 Kasım 2012; 17:37:52 >
  • Merhabalar,

İnternette oyun kollarını telefona bağdaştırmayı araştırdım fakat kesin bir bilgiye ulaşamadım. Root işlemi yapmadan telefondaki oyunları oyun kolunda çalıştırabilirmiyim ?

Teşekkürler .
  • Bir kaç ay önce arkadaşa Özkaracalardan One S S4 almıştık,rom atarken cihaz brick olmuş,arkadaş garantiye verdi,garanti dönüşü gaza gelip cihazı alırım dedim.Garanti cihazı faturasız sorgusuz kabul etti.Cihazdan bir ay haber alamadık,sorunu bulamadık deyip durmuşlar arkadaşın dediğne göre,dedim bu cihazı tamir edemeyecekler,kendime tel arayışına girdim,xperia T almaya karar verdim hatta pazarlığını bile yaptık,tam alacakken cihazın ana kartının değişmesi gerektiğini söylediler,bende değişmişken kasayıda değişsinler siyah olsun dedim.Cuma cihazı teslim ettiler,2 gün boyunca cihaza hiç bakmadım,bugun elime aldım,bir benchmark testi yapayım dedim,test sonucu düşük çıkınca şaşırdım,sora cihaz bilgilerine baktım ki s3 koymuşlar,feci sinir oldum ya....S4 ile günlük kullanımda farkını hissetmiyorsunuz ama s3 e uygun custom rom yok,asıl buna sinir oluyorum,daha önceki android cihazlarda custm rom kullanırdım,bu cihazın nasıl root edileceğni bile bulamadım,xda da custom romu yok...cihaza resmi güncelleme gelmese bile custom romla en son versiyonu kurabiliyorsunuz,s4 için xda da 4.1.2 bile var ya,galaxy s e bile var valla...sinir oldum ya garantiye...

• quote:

Orijinalden alıntı: parooksetin

Bir kaç ay önce arkadaşa Özkaracalardan One S S4 almıştık,rom atarken cihaz brick olmuş,arkadaş garantiye verdi,garanti dönüşü gaza gelip cihazı alırım dedim.Garanti cihazı faturasız sorgusuz kabul etti.Cihazdan bir ay haber alamadık,sorunu bulamadık deyip durmuşlar arkadaşın dediğne göre,dedim bu cihazı tamir edemeyecekler,kendime tel arayışına girdim,xperia T almaya karar verdim hatta pazarlığını bile yaptık,tam alacakken cihazın ana kartının değişmesi gerektiğini söylediler,bende değişmişken kasayıda değişsinler siyah olsun dedim.Cuma cihazı teslim ettiler,2 gün boyunca cihaza hiç bakmadım,bugun elime aldım,bir benchmark testi yapayım dedim,test sonucu düşük çıkınca şaşırdım,sora cihaz bilgilerine baktım ki s3 koymuşlar,feci sinir oldum ya....S4 ile günlük kullanımda farkını hissetmiyorsunuz ama s3 e uygun custom rom yok,asıl buna sinir oluyorum,daha önceki android cihazlarda custm rom kullanırdım,bu cihazın nasıl root edileceğni bile bulamadım,xda da custom romu yok...cihaza resmi güncelleme gelmese bile custom romla en son versiyonu kurabiliyorsunuz,s4 için xda da 4.1.2 bile var ya,galaxy s e bile var valla...sinir oldum ya garantiye...

KVK'nın bu konuda yapacak bir şeyi yok ne yazık ki. Bir tanıdığıma da aynısı oldu. Anakart değişti birde baktık Ville C2 olmuş. Türkiye'ye S3 gönderdiklerinden midir nedir yedek parçalarda aynı oluyor. S4'e alışınca doğal olarak S3 eksikmiş (performans vb) gibi geliyor sanırım.

Üzücü bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Bir kaç ay önce arkadaşa Özkaracalardan One S S4 almıştık,rom atarken cihaz brick olmuş,arkadaş garantiye verdi,garanti dönüşü gaza gelip cihazı alırım dedim.Garanti cihazı faturasız sorgusuz kabul etti.Cihazdan bir ay haber alamadık,sorunu bulamadık deyip durmuşlar arkadaşın dediğne göre,dedim bu cihazı tamir edemeyecekler,kendime tel arayışına girdim,xperia T almaya karar verdim hatta pazarlığını bile yaptık,tam alacakken cihazın ana kartının değişmesi gerektiğini söylediler,bende değişmişken kasayıda değişsinler siyah olsun dedim.Cuma cihazı teslim ettiler,2 gün boyunca cihaza hiç bakmadım,bugun elime aldım,bir benchmark testi yapayım dedim,test sonucu düşük çıkınca şaşırdım,sora cihaz bilgilerine baktım ki s3 koymuşlar,feci sinir oldum ya....S4 ile günlük kullanımda farkını hissetmiyorsunuz ama s3 e uygun custom rom yok,asıl buna sinir oluyorum,daha önceki android cihazlarda custm rom kullanırdım,bu cihazın nasıl root edileceğni bile bulamadım,xda da custom romu yok...cihaza resmi güncelleme gelmese bile custom romla en son versiyonu kurabiliyorsunuz,s4 için xda da 4.1.2 bile var ya,galaxy s e bile var valla...sinir oldum ya garantiye...

KVK'nın bu konuda yapacak bir şeyi yok ne yazık ki. Bir tanıdığıma da aynısı oldu. Anakart değişti birde baktık Ville C2 olmuş. Türkiye'ye S3 gönderdiklerinden midir nedir yedek parçalarda aynı oluyor. S4'e alışınca doğal olarak S3 eksikmiş (performans vb) gibi geliyor sanırım.

Üzücü bir durum.

Kullanımda bir eksikliğini hissetmiyorum ama yinede KVK nın bilgi vermesi gerekir bu konuda.Şimdi satıp xperia T almayı düşünüyorum yeniden.

• HTC One S'in pil ömrü nasıl arkadaşlar? Yoğun internet kullanımında sabahtan akşama kadar götürüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybsg07

HTC One S'in pil ömrü nasıl arkadaşlar? Yoğun internet kullanımında sabahtan akşama kadar götürüyor mu?

bataryası oturup yarım saat bir saat oyun oynamazsanız kesinlikle bir gün yeter. oyun çok çok önemli bir faktör ve bataryayı çok etkiliyor

internet kullanımındaki etkin faktör ise wifi mi 3g mi 2g ile mi internet kullanıldığı. her ikisinde de aktif bir kullanım 1 gün yeter yarıda bırakmaz ama akşam evde cihazın suyu çıkmış olur kanımca. tabiki piyasadaki bir çok cihaz bu kullanım temposunda benzer pil performansı gösterecektir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar benim One S S4 işlemcili ingilterden gelme ve taiwan malı bir kaç gün önce sistem güncellemesi mevcut mesajı var ama henüz yüklemedim son zamanlarda sistem güncellemesi yapan var mı? iyimidir neyin nesidir? bu benim ilk akıllı telefonum ve biraz cahilim. Ne derseniz güncellemeyi yapayım mı bir sıkıntı yaratır mı?

24 kasımda

http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/haberleri/HTC-One-S-icin-Android-Jelly-Bean-guncellemesi-yil-sonuna-kadar-yayinlanacak.htm

linkteki haber çıkmış bana gelen güncelleme bu mudur?
    ilgilenen mesaj atan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demiray68 -- 26 Kasım 2012; 10:45:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkshine666

acil cevap,

yurt dışı kayıtlı one s satanlar var, sırf s4 diye almak istiyorum ama garantisi nasıl oluyor, çok bilgisizim bu konularda lütfen bilen biri açıklasın
    örnek olarak adam kvk garantili demiş alttaki linkte ama yurk dışından alınan cihaz nasıl turkiye kvk garantili olur?
    acil cvp
    http://www.sanalpazar.com/Sifir-S4-Islemci-Kayitli-Faturali-Garantili-Htc-One-S__isp3155235

htc cihazlardan avrupa menşeili cihazlar Türkiyede anlaşmalı servislerle garantili oluyor HTC kvk ile anlaşma yaptığından avrupadan alınan cihazlar Türkiyede her türlü garanti kapsamına giren durumlarda ücretsiz tamir edilebiliyor. ancak bu garanti sadece tamiri kapsıyor bildiğim kadarıyla değişimi kapsamıyor.

satıcı arkadaşın söylediği şey doğru eğer cihaz avrupa menşeili ise bildiğim kadarıyla sıkıntı yok.

Bu arkadaşa cumartesiden bu yana ulaşmaya çalışıyorum. Mesaj attım. Henüz dönüş yok. İçime şüphe düştü şimdi.

• quote:

Anakart ve kasayı ne kadara değiştirdiniz ? nereden ?

Teşekkürler.

• Arkadaşlar 10 gün önce VAtan Bilgisayardan siyah One S aldım, S3. Şu an her 4 köşesinde de boya kalkmaları var bu sorunu yaşayan var mı? HTC yi aradım servise gönderin dedi, acaba servisin tutumu nasıl oalcaktır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

quote:

Anakart ve kasayı ne kadara değiştirdiniz ? nereden ?

Teşekkürler.

Yurtdışından gelen pasaport kayıtlı Htc telefonlarının garantisine KVK bakıyor,anakartını ücretsiz değiştirdiler,kasa içinde 100 tl istediler

• quote:

Orijinalden alıntı: horizon2005

quote:

quote:

acil cevap,

yurt dışı kayıtlı one s satanlar var, sırf s4 diye almak istiyorum ama garantisi nasıl oluyor, çok bilgisizim bu konularda lütfen bilen biri açıklasın
    örnek olarak adam kvk garantili demiş alttaki linkte ama yurk dışından alınan cihaz nasıl turkiye kvk garantili olur?
    acil cvp
    http://www.sanalpazar.com/Sifir-S4-Islemci-Kayitli-Faturali-Garantili-Htc-One-S__isp3155235

htc cihazlardan avrupa menşeili cihazlar Türkiyede anlaşmalı servislerle garantili oluyor HTC kvk ile anlaşma yaptığından avrupadan alınan cihazlar Türkiyede her türlü garanti kapsamına giren durumlarda ücretsiz tamir edilebiliyor. ancak bu garanti sadece tamiri kapsıyor bildiğim kadarıyla değişimi kapsamıyor.

satıcı arkadaşın söylediği şey doğru eğer cihaz avrupa menşeili ise bildiğim kadarıyla sıkıntı yok.

Bu arkadaşa cumartesiden bu yana ulaşmaya çalışıyorum. Mesaj attım. Henüz dönüş yok. İçime şüphe düştü şimdi.

kardeşim izmirden satış yapan bir satıcı var sanal pazar üzerinden ismi mehmet miydi neydi. onu bul onunla konuş. ben anlaşmamı yapmasaydım ondan alacaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: horizon2005

quote:

quote:

acil cevap,

acil cvp

kardeşim izmirden satış yapan bir satıcı var sanal pazar üzerinden ismi mehmet miydi neydi. dükkanın adını bilmiyorum ama başka telefon ilanlarında ara izmir firması onu bul onunla konuş. ben anlaşmamı yapmasaydım ondan alacaktım veya nasreddin shop ile konuş hasan bey.

quote:

Orijinalden alıntı: xpunctum

Arkadaşlar 10 gün önce VAtan Bilgisayardan siyah One S aldım, S3. Şu an her 4 köşesinde de boya kalkmaları var bu sorunu yaşayan var mı? HTC yi aradım servise gönderin dedi, acaba servisin tutumu nasıl oalcaktır?

öncelikle geçmiş olsun. demek ki tamamen çözülememiş bir konu çok yazık HTC müşteri kaybetmeyi ne kadar çok seviyor. Vatan Bilgisayardan almışsınız hiç çekinmeden verin derim eğer imkanınız varsa gri renkli kasa isteyin. pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 26 Kasım 2012; 18:22:00 >

• Arkadaşlar MMS alamıyorum ve gönderemiyorum bütün ayarlarına baktım ama sorunu bulamadım
    gönderilen MMS indiriliyor diyor ama görüntü yok sizce sorun nerede olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrace

Arkadaşlar MMS alamıyorum ve gönderemiyorum bütün ayarlarına baktım ama sorunu bulamadım

Aynı sorun bendede mevcut çözemedim.MMS geliyor indir diyorum indiriliyor diyor.Hata veriyor indirilemiyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyman01

quote:

Orijinalden alıntı: xrace

Arkadaşlar MMS alamıyorum ve gönderemiyorum bütün ayarlarına baktım ama sorunu bulamadım

Aynı sorun bendede mevcut çözemedim.MMS geliyor indir diyorum indiriliyor diyor.Hata veriyor indirilemiyor diyor.

Evet aynı problem indiriliyor yazıyor fakat inen bir şey yok...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.