Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar one s i laptopa bağlayıp oyunları telefondan görüntüyü ekrandan alabiliyor muyuz ??
    normal lcd ve led tvlerde oluyor bildiğim kadarıyla da laptopdada oluyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

arkadaşlar one s i laptopa bağlayıp oyunları telefondan görüntüyü ekrandan alabiliyor muyuz ??

Hocam bildiğim kadarıyla direk hdmi kabloyla bu işlemi yapamazsiniz .çünkü laptoplardaki hdmi lar görüntü çıkışını saglarlar . Bunun için dönüştürücü kablolar var ama onlarda hem pahali hemde görüntüde bayagi bozulma oluyor .. tam olarak anlatamadim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

arkadaşlar one s i laptopa bağlayıp oyunları telefondan görüntüyü ekrandan alabiliyor muyuz ??

Hocam bildiğim kadarıyla direk hdmi kabloyla bu işlemi yapamazsiniz .çünkü laptoplardaki hdmi lar görüntü çıkışını saglarlar . Bunun için dönüştürücü kablolar var ama onlarda hem pahali hemde görüntüde bayagi bozulma oluyor .. tam olarak anlatamadim ama

anladım dostum :) bi iki kere led tv den oynamıstım belki dedim laptop ekranındada oynarım kısmet :D

• birde bu video oynatma durumu var. one x yuksek mb lı videoları acıyordu one s neden açmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

Ben birçok rom denedim. Şöyle özetleyebilirim.

Orijinale yakın olsun istiyorsanız HTC OneS Maximus

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1641097

---

CynogenMod olsun JB sürümünü kullanayım, sense arayüzünden sıkıldım biraz değişiklik olsun diyorsanız Dark Jelly S Edition

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848100

---

Sense'ten vazgeçemem, romu kolayca kişiselleştirebileyim diyorsanız da ViperOneS

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1850917

---

Bir de HTC'nin 4.1 Jelly Bean güncellemsinin adapte edildiği yeni bir rom var, ismi: Virtuous Ville+ RC-1 | Sense 4+ | JB 4.1.1, bunu ise denemedim henüz:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2043386

saolasın.
    Ben o kadar uçsun kaçsın sağdan soldan bişeyler çıksın istemiyorum.
    Ram 300 falan yesin (şu anda 500 den aşağı zor iniyor) batarya ömrü uzasın. Müzik player,radyosu, wi-fi,foto,bluetooth vs. de sorun olmasın.
    jb olsun başka bişey istemiyorum. Biraz fazla mı oldu ne

Herhalde bunu en iyi maximus karşılayacak gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2375

quote:

---

CynogenMod olsun JB sürümünü kullanayım, sense arayüzünden sıkıldım biraz değişiklik olsun diyorsanız Dark Jelly S Edition

---

Sense'ten vazgeçemem, romu kolayca kişiselleştirebileyim diyorsanız da ViperOneS

---

Bir de HTC'nin 4.1 Jelly Bean güncellemsinin adapte edildiği yeni bir rom var, ismi: Virtuous Ville+ RC-1 | Sense 4+ | JB 4.1.1, bunu ise denemedim henüz:

saolasın.
    Ram 300 falan yesin (şu anda 500 den aşağı zor iniyor) batarya ömrü uzasın. Müzik player,radyosu, wi-fi,foto,bluetooth vs. de sorun olmasın.

Ram açısından en iyisi CM tabanlı olan Dark Jelly S Edition, 300-450 arası boş ram kalıyor, tek kötü yanı bazı oyunlarda görüntüde gölgelenme oluyor, geliştirici seçeneklerinde bir ayar yaptığında düzeliyor ama sürekli tekrarlamak gerekiyor bu işlemi.

Virtuous Ville+ RC-1'i de şu anda denemekteyim, kerlneli ve radio versiyonu ICS, geri kalan her yeri Jelly Bean, fena değil.
    ViperOneS + Fusion kernel iyi bir ikili, uzun süre kullandım memnuniyetle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2375

quote:

---

---

---

saolasın.

Ram açısından en iyisi CM tabanlı olan Dark Jelly S Edition, 300-450 arası boş ram kalıyor, tek kötü yanı bazı oyunlarda görüntüde gölgelenme oluyor, geliştirici seçeneklerinde bir ayar yaptığında düzeliyor ama sürekli tekrarlamak gerekiyor bu işlemi.

Virtuous Ville+ RC-1'i de şu anda denemekteyim, kerlneli ve radio versiyonu ICS, geri kalan her yeri Jelly Bean, fena değil.
    ViperOneS + Fusion kernel iyi bir ikili, uzun süre kullandım memnuniyetle.

Virtuous Ville+ RC-1 izlenimlerini de bekliyoruz. Bende yakında başlayabilirim rom işine :)
    şu 4.1 tam olarak çıksaydı daha iyi olurdu ama daha 2-3 ay var gibi çıkışına

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion Boy

merhaba arkadaslar bu aleti almak istiyorum oncelikle birkac sorum olucak

1) Kutu icerigi nedir beats kulaklik cikio mu ?

2) suanda en uygun fiyati nerden bulabilirim?

beats kulaklık çıkmıyor. s3 işlemcili almak istersen istanbul bilişim olabilir veya teknosa, media market, vatan computer hafta sonu indirimlerini takip etmeni öneririm. s4 işlemcili almak istersen sanal pazar ilanlarını takip etmen gerekecek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

merhaba arkadaslar bu aleti almak istiyorum oncelikle birkac sorum olucak

1) Kutu icerigi nedir beats kulaklik cikio mu ?

2) suanda en uygun fiyati nerden bulabilirim?

beats kulaklık çıkmıyor. s3 işlemcili almak istersen istanbul bilişim olabilir veya teknosa, media market, vatan computer hafta sonu indirimlerini takip etmeni öneririm. s4 işlemcili almak istersen sanal pazar ilanlarını takip etmen gerekecek.

peki s3 ve s4 arasi bariz farklar varmi perfonmans ne derece dusuyor?

bu konunun 1. sayfasındaki 2. mesajı okursan s3-s4 konusunda bilgi sahibi olursun.

buda bir s3 kullanıcısının yorumu

Orijinalden alıntı: serhat_skmen

merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce bende (s3) işlemcili one s aldım gerçi ben alana kadar bu s3 s4 olayını bilmiyordum aldıktan sonra örendim önemli deil bu haliyle bile telefon çok güzel.
    fark ettim s3 işlemcili kullanan arkadaşlar bek bi şey yazmamış ben bir kaç bi şey yazim.

şu ana kadar yüklediğim bütün oyunları takılmadan ısınmadan çok rahat bir şekilde oynadım.
    şarj konusu normal kullanımda 30 saat çok rahat bir şekilde gidiyo.

aslında ben şöle yorumluyorum yanlışsam düzeltin.
    (s3) 3.18 benzinli
    (s4) 3.20 dizel

araba aynı araba konfor aynı konfor sadece motorlar farklı.

hayırlı günler.takipteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 23 Aralık 2012; 11:00:40 >

• Rom atma konusunda bi açıklık getirirseniz çok sevinirim nasıl yapıldığı konusunda kimsenin bilgisi yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Rom atma konusunda bi açıklık getirirseniz çok sevinirim nasıl yapıldığı konusunda kimsenin bilgisi yok .

yakında bir şeyler paylaşabiliriz bende beklemedeyim bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Rom atma konusunda bi açıklık getirirseniz çok sevinirim nasıl yapıldığı konusunda kimsenin bilgisi yok .

yakında bir şeyler paylaşabiliriz bende beklemedeyim bu konuda.

Birde hata raporu diye bir sorun geliyor bazen telefon kapanıyor cebimde çok sık olmasada haftada 1-2 kez kesin oluyor sizde oluyormu hocam ?
  • Guzel bir haber vereyim sizlere, HTC_017 (s4) ve bircok bolge icin guncelleme baslamis durumda...
    benden bir snapshot hatta;

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozthewiz

Guzel bir haber vereyim sizlere, HTC_017 (s4) ve bircok bolge icin guncelleme baslamis durumda...
    benden bir snapshot hatta;

hocam süper bi haber verdin eywallah :) bende kontrol ettim banada gelmiş güncelleme akşama wifi ile indiririz artık herkese hayırlı olsun.

• Banada geldi güncelleme ama yapmaya korkuyorum valla telefonum gayet stabil çalışıyor sıkıntı olmasın..hele wifi çekimi duzeltilmisti tekrar aynı sorunla karşı karşıya kalmayalim

• wayy bende kontrol ettim banada gelmiş bir de ss aldım onuda ekliyorum. haber verenlere çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 24 Aralık 2012; 18:14:36 >
  • ilk gözüme çarpanlar

android 4.1.1
    sense 4+
    sürüm no: 3.16.401.8

-menülerde font boyutu okunabilir seviyede büyütülmüş. (eski hali rahatsız ediciydi) yeni fontlarla beraber menülerin tamamı çok güzel olmuş. iletiler daha büyük fontlu bir görünüme kavuşmuş ve daha kolay okunabilir olmuş. uygulama gizle menüsü gelmiş. (ben daha önce var mıydı hatırlayamadım)
    -galeride görünüm modu değişikliği. etkinlik ve albüm diye. fotoğrafların harita üzerinden konum kaydetme ve harita üzerinde nerede çekildiğini gösterme özelliği gelmiş.
    -kilit ekranı stili seçeneklerinde halkasız direk olarak kilit açma gelmiş. ayrıca üretkenlik modu da değişmiş. ben onu kullandığım için hemen fark ettim.
    -güç tasarrufu modu gelmiş, kısayol olarak iniş sayfasına eklenmiş.
    -iniş sayfası görünümü değişmiş yenisi daha kullanışlı
    -jelly bean mavisi menüde hakim yeşilden sonra gayet güzel.
    -ayarlar>uygulamalar güzelce bir elden geçmiş yeni hali daha kullanışlı
    -ev ekranları sonsuz kaydırma özelliğini tekrar almış. artık en sağda veya en solda takılı kalmıyor.
    -güç menüsünde değişiklikler var görsel olarak ve içerik olarak yenilenmiş. bir şey kötü olmuş "geçmiş" e tıkladığınızda çok basit kullanışsız bir grafik çıkıyor neden eski hali korunmadı veya daha güzel olmadı sanki beta versiyonu bir arayüz gibi geldi bana.
    -"bana göster" uygulaması "ipuçları ve yardım" adını almış.
    -sesli arama (google asistan) çevrim dışı iken kullanılabilen diller arasında Türkçe yok. ben ingilizce çevrimdışı olarak daha çalıştıramadım gerçi. bağlantı yok diye uyarı veriyor.
    -kamera uygulamasında menü iyileştirilmesi, ekrana dokunarak çekme işlemi, tek tık ile ana kamera ve 2. kamera geçişi gelmiş.
    -simgelerde bir yumuşaklık var sanki görüntü daha güzel.

şimdilik gözüme çarpanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 26 Aralık 2012; 18:33:14 >

• geldi indiriyoruz da umarım sorunsuz çalışır
  • Arkadaşlar facebook'ta htc destek 7'24 diye bir sayfa var gerçekten süper.Hergün yeni oyun paylaşıyorlar ücretsiz.Ve güncellemeler ile ilgili son haberleri anında veriyorlar.Destek olarak çok hızlı cevap veriyorlar.Ayrıca geçen hafta ONE S için güncelleme 24 aralıkta gelecek dediler güncelleme bugün başladı.Sayfanın linki aşşağıda

http://www.facebook.com/HtcDestekTR?fref=ts
  • ya sanki tüm one s kullanıcıları bu güncellemeyi alıyorlar. one x kullanıcıları cid numarası diye yazıp duruyorlardı.

ayrıca htc yılbaşından önce tüm cihazları güncellemek istiyor galiba hızlı davrandı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.