Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
159.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otuzikielli

quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

custom romlarda illaki insanın beğenmediği stock roma dönmesini sağlayan sebepler oluyor değil mi. bende symbianda çok uğraşmıştım. wildfire s bende kullandım satmayı düşündüğüm için custom rom olayına girmedim sırf garanti sebepleri yüzünden.

bence de sadece root etmek için bootloader kilidini açamaya değmez.

aynen dostum hiç gerek yokmuş. ha oynatmadıgı oyunları (armv6 ya uyarlı) tüm oyunları oynatıyordu custom romlarda
    fakat gel görki 1 ay stabil calısıyor 2. ay aksilik çıkmaya başlıyordu. birde ya gps calısmaz ya kamera ya video sesi kötü çıkar
    playden oyun yuklersin hata verdirir en güzeli kendi romu orjinali. o yuzden ben memnunum telefondan iphone 4-4s de kullandım
    one s güzel. tek hayal kırıklığım menude yazıların yanında hafif kırmızılık olması o da pentile dizilişimidir nedir onunla alakalıymış.
    geriye kalan her yanıyla on numara bir cihaz..

bir de mass efect, dead space gibi bazı oyunlar markette bu öge telefonunuza uyumlu değildir uyarısı veriyor şaka gibi :D
    dead spaceyi sıfır takılma ile wildfire s de oynuyordum :D

Harbiden dead space, gta vice city, nfs most wanted gibi oyunlar en son teknoloji ile donatılmış bizim telefonda niye desteklenmez?? gerçekten çok ilginç.

bu arada yeni gelen update ben dahil birkac arkadasın telefonunda ortaya cıkan android.acore.app beklenmeyen bir sekilde durdu, hata raporunu duzeltmek icin cikmis. umarım sorun cozulmustur, htc ye bravo 3-4 gun icinde cozum buldular

• bir de size birşey sormak istiyorum. telefonumu acayip seviyorum, o konuda bir sorun yok ama ekranla ilgili bir sorum olacak. benim telefon sürekli otomatik parlaklıkta ayarlı. ama mesela bazen çok yakından baktıgımda telefon ekranı enine dogru ince ince cizgilerle dolu,(cizilme degil, ekran kendi icinde, hani piksel mantıgı) hani o cizgiler belli oluyor ozellikle tam beyaz renklerde, sizin de ekran oyle mi yoksa kusursuz, hic cizgi mizgi, falan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcarter

bir de size birşey sormak istiyorum. telefonumu acayip seviyorum, o konuda bir sorun yok ama ekranla ilgili bir sorum olacak. benim telefon sürekli otomatik parlaklıkta ayarlı. ama mesela bazen çok yakından baktıgımda telefon ekranı enine dogru ince ince cizgilerle dolu,(cizilme degil, ekran kendi icinde, hani piksel mantıgı) hani o cizgiler belli oluyor ozellikle tam beyaz renklerde, sizin de ekran oyle mi yoksa kusursuz, hic cizgi mizgi, falan yok mu?

dostum şimdi bende denedim tarif ettiğine göre bende birşey yok. her renk tonunda denedim çizgi felan yok.
    bu arada sende update aldınmı ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzikielli -- 4 Ocak 2013; 18:21:54 >
  • S3 işlemcili için daha gelmedi güncelleme, belki sizdeki o ufak güncelleme entegre gelir bize.
  • quote:

bir de size birşey sormak istiyorum. telefonumu acayip seviyorum, o konuda bir sorun yok ama ekranla ilgili bir sorum olacak. benim telefon sürekli otomatik parlaklıkta ayarlı. ama mesela bazen çok yakından baktıgımda telefon ekranı enine dogru ince ince cizgilerle dolu,(cizilme degil, ekran kendi icinde, hani piksel mantıgı) hani o cizgiler belli oluyor ozellikle tam beyaz renklerde, sizin de ekran oyle mi yoksa kusursuz, hic cizgi mizgi, falan yok mu?

haziran ayından beri kullanıyorum çok şükür herhangi bir arıza veya kusur çıkmadı. ekranda ise senin bahsettiğin olayı hiç yaşamadım.
  • quote:

quote:

quote:

custom romlarda illaki insanın beğenmediği stock roma dönmesini sağlayan sebepler oluyor değil mi. bende symbianda çok uğraşmıştım. wildfire s bende kullandım satmayı düşündüğüm için custom rom olayına girmedim sırf garanti sebepleri yüzünden.

bence de sadece root etmek için bootloader kilidini açamaya değmez.

aynen dostum hiç gerek yokmuş. ha oynatmadıgı oyunları (armv6 ya uyarlı) tüm oyunları oynatıyordu custom romlarda
    fakat gel görki 1 ay stabil calısıyor 2. ay aksilik çıkmaya başlıyordu. birde ya gps calısmaz ya kamera ya video sesi kötü çıkar
    playden oyun yuklersin hata verdirir en güzeli kendi romu orjinali. o yuzden ben memnunum telefondan iphone 4-4s de kullandım
    one s güzel. tek hayal kırıklığım menude yazıların yanında hafif kırmızılık olması o da pentile dizilişimidir nedir onunla alakalıymış.
    geriye kalan her yanıyla on numara bir cihaz..

bir de mass efect, dead space gibi bazı oyunlar markette bu öge telefonunuza uyumlu değildir uyarısı veriyor şaka gibi :D
    dead spaceyi sıfır takılma ile wildfire s de oynuyordum :D

Harbiden dead space, gta vice city, nfs most wanted gibi oyunlar en son teknoloji ile donatılmış bizim telefonda niye desteklenmez?? gerçekten çok ilginç.

bu arada yeni gelen update ben dahil birkac arkadasın telefonunda ortaya cıkan android.acore.app beklenmeyen bir sekilde durdu, hata raporunu duzeltmek icin cikmis. umarım sorun cozulmustur, htc ye bravo 3-4 gun icinde cozum buldular

Vice city Most Wanted felan telefondan değil uygulamaların satıcılarına kaynaklanıyor problemler. Ben internetten indirim çatır Çatır oynuyorum. Normalde çoğu uygulamayı satın alırım böyle problemler çıkınca indiriyorum internetten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanya cikisli benimde. Bugun guncelleme geldi 4.1.1 sizce hemen yukluyum mi

• son gelen güncelleme ile şunu fark ettim. rehberimdeki kişilere daha kaliteli çözünürlükte resimler ekleyebiliyorum.
  • hergun aynı aga biz yanlış yerdemi arıyoruz guncellemeyı ya :( şu pil ömrümü yedi ya ,güncellemeyi sırf pil ömrünü artırdığını söyledıklerıı için istiyorum.

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western__ -- 5 Ocak 2013; 11:23:39 >

• doğru yerden yapıyorsun da gelmedi daha.. ben aşındırdım oraları artık :D
  • hakikaten nokiada güncelleme geldiğinde alttan girip üstten çıkıp bir şekilde yüklüyorduk. android insanı çatlatır cinsten.
  • sırf merakımdan bekliyorum :D
  • quote:

sırf merakımdan bekliyorum :D

beklediğine deyecek ki yeni güncelleme genel manada başarılı. görsel ve pil geliştirmeleri etkisini gösteriyor.
  • quote:

quote:

sırf merakımdan bekliyorum :D

beklediğine deyecek ki yeni güncelleme genel manada başarılı. görsel ve pil geliştirmeleri etkisini gösteriyor.

inşallah sense stabil hale gelmiştir :D çok güzel ama çok da ağırlaştırdığı oluyor chazı
  • Almanya S4 işlemcili CID o2_102 henüz güncelleme gelmedi. 4.0.4 bu kadar geç kalmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyman01

Almanya S4 işlemcili CID o2_102 henüz güncelleme gelmedi. 4.0.4 bu kadar geç kalmamıştı.

inşallah en kısa sürede gelir hepinize ne diyelim HTC 45 güne kadar sürebilir diyor.
  • Kaç günümüz kaldı acaba

• one s de nfc? :D bu adam bunu nasıl yapmış yahu ..

http://www.youtube.com/watch?v=SeXrKBpyxWA
  • videoda ben pek bişey göremedım ama Nfc nerde vardı anlıyamadım :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyman01

Kaç günümüz kaldı acaba

onu bilmiyorum ama daha önce htc firmasının güncelleme dağıtım politikasıyla ilgili bir kaynak paylaşmıştım orada 45 günlük süreden bahsediyordu.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.